FOTOBLOGG

Bara för att ha något att göra så har jag gjort en ny blogg och suttit och pillat med den designen. Det var verkligen kul att börja med något från grunden. Jag har ändrat denna designen jättemycket så den krånglar lite ibland och vissa saker fungerar inte att ändra, men med den nya så fungerar precis allt! Jag har tänkt lägga upp bilder som jag har tagit i den bloggen, så det blir min alldeles egna fotoblogg. :)

Här hittar du den.


EN FAVORIT

image869

Jag tycker verkligen mycket om mitt linne från H&M. 98 kr kostade det dessutom bara!
Haha, jag vet inte vad jag gör på första bilden för det ser ut som att jag har en gigantisk näsa och gigantiska läppar, men det har jag verkligen inte!

KALAS IDAG, KALAS I MORGON

image867
Hej på er!

Min dag har hittills varit jättebra. Vid klockan tolv så åkte vi till min syster Åsa och firade Nina som fyller år i morgon. Grattis till dig! ♥ Vi blev bjudna på fläskfilé och currypasta som var supergott. Efter kalaset så körde jag en sväng och kollade runt lite i stan och utanför stan på nybyggda hus och annat trevligt. Min mest avancerade körning hittills!

I morgon så frågade Petra om vi kunde åka ut med båten, och det skulle verkligen vara härligt, men vi är bjudna till min bror Peter för hans dotter Elvira har fyllt år, så då blir det ett kalas till. Förhoppningsvis så kan jag hinna med båda för kalaset är inte förens vid fem, men vi får se! :)

Angående skjortan som jag skrev om igår så tycker jag att den är ganska så ful, men ändå härlig på något vis. I alla fall så har auktionen gått ut och jag köpte den inte. Lika bra det!

GULLIGA TANJA

image864

Tidigare så har jag bloggat om att Tanja kanske skulle köpa ett halsband åt mig från H&M. Idag när hon var i Malmö så gjorde hon det och jag ska få det av henne. Så himla gulligt! Tusen tack sötnos! ♥

Förresten så övningskörde jag lite innan idag och det känns bara bättre och bättre. Jag känner inte längre någon stress när jag kommer i närheten av många andra bilar, som jag gjorde i början, så det känns jättebra och jag tycker att jag för det mesta har en väldigt lugn och sansad körning. Förhoppningsvis så blir det mer imorn! :)

DU VET PÅ TRADERA

Jag är medveten om att det just nu är mycket tjat om Tradera, men det är ju för att jag hittar så mycket fint där. När jag var mindre så var jag helt emot Second Hand-plagg men nu har jag verkligen ändrat mig. Tycker om att blanda nytt och gammalt, det är ju då man skapar sin egna stil!

image863

Denna underbara blusen skulle jag vilja buda på. Men jag har ju inga pengar. Eller jo, lite pengar har jag för jag fick in på mitt konto idag och för någon dag sen. Ca 80 kr får man ge för plagget och frakten. Vad säger ni? Det är bara 14 timmar kvar på auktionen så jag får nog ta och kolla in den imorn och se om priset stigit under natten!

MYSKVÄLL

image860

Liknande dessa skor fick jag av min kära svärmor när jag var hos Jalle sist. Hon hade köpt dem till sig men kunde inte ha dem på grund av skoskav, så jag övertog dem gärna!

Nu mina små vänner ska jag bänka mig framför tvn och titta på Postkodmiljonären och Talang. Har precis gjort iordning grillade revben och mackor i ugnen med tacoköttfärs på, så det blir bara mys! Saknar dock min älskling. :(

STYLE BY STARS

image856
Jag skulle vilja ha en snygg liten svart klänning likt denna som markerar bysten och är lite pösig under. Får hålla utkik! Denna kommer från Style By Stars och kostar 399 kr.

LINN GUSTAFSSON

image854

Den här tjejen är verkligen inspiration på högsta nivå för mig. Henns klädstil är så jäkla snygg och jag vill bara ha allt, även hennes kropp och den underbara luggen! Kolla in hennes blogg här.

Jag tycker att det är viktigt att ha någon som man inspreras av och jag har börjat inspireras mer och mer av hennes stil. Annars så är personer som jag ser upp till min älskling och min syster. Min älskling för att han är den bästa jag vet och min syster för att jag vill vara som henne.

FÖRETAGSBESÖK

Nu är jag verkligen lite mer positiv än vad jag var igår efter matteprovet. Det gick jättebra idag och jag tror att jag löste alla uppgifter rätt. Jag fick i alla fall ut svar på alla som verkade stämma. :) Nu har jag rast ända fram till 12:30 då vi ska till EFG på företagsbesök. Kan bli intressant!

Nu ska jag kolla runt lite på Tradera och se om jag hittar något fint.
Hoppas att allt är bra med er idag!

JAG BARA NJUTER

image853

Ja. Jag bara njuter av att titta på denna bild. Jag älskar verkligen precis allt men min favorit är nästan halsbandet som ligger på boken, eller den stora ljuslyktan, eller fatet... Åhh, allt är så vackert!

DRÖMKLÄNNINGEN

                  image849  image850

Som jag har letat efter en vacker blommig klänning precis som denna! Den kommer från Indiska och kostar 249 kr. Men som vanligt så har jag inga pengar så jag kan inte köpa den. Kanske kan vi gå en sväng på stan när vi åker till Eskilstuna om två veckor och kanske kan jag prova den då. Bara för att bli ännu mer förälskad i den! Jag vet att den ser lite hängig ut, men kolla bara här nedan. Är den inte helt underbar till gladiatorsandaler och med ett skärp i midjan? Bilderna är låndade av Kelly.

image852

MATTE NATIONELLA

Jag höll nyss på och fixade lite med designen på bloggen men det blev bara skit så jag tog tillbaka min gamla design. Tur att jag hade sparat den som backup! Ni som inte har gjort det med eran bör verkligen göra det, det är så lätt hänt att den förstörs eller cpar!

Dagen har verkligen gått upp och ner gällande om den varit bra eller dålig. Jag vaknade redan vid fem idag och var på väg ner i duschen, men så såg jag vad klockan var och hon var ju på tok för lite. Jag brukar inte gå upp förens en timme senare, så jag la mig och somnade om igen. När jag kom till skolan hade vi matte nationella och det gick verkligen SKITDÅLIGT. Jag satsar på mvg i matte men det kan jag ju bara drömma om nu. Fan också. Bara att ta nya tag på provet imorn och hoppas att det går bättre så jag i alla fall kan rädda ett vg. Det värsta är att alla andra lyckades hitta rätt tal utan jag, himla tur. :(

Nu ska jag svara på lite kommentarer för det ligger jag verkligen efter med!

DEN FÄRGGLADA, SVARTA OCH BLOMMIGA

 
image843

image844

image845
Dessa tre klänningar kommer från Forever 21 och kostar $24.80, $19.80 och $19.80. Verkligen billigt och bra för så vackra klänningar!

KOM FRAM STORA ROSOR

image836

En ganska så plottrig bild men jag tycker att tapeten med de stora rosorna är vacker. Synd bara att allt annat får den att försvinna. Den hade gjort sig mycket bättre till någon helvitt! Vad tycker ni?

DÅLIG UPPDATERING

Hej alla änglar!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för min dålig uppdatering. Jag vet att den verkligen har varit kass! Men nu så ska jag komma igång igen. Jag har gått runt på små rosa moln efter helgen med älsklingen så dagarna har bara flygit iväg. Dessutom så har jag haft rätt mycket att göra med skolan nu och stannat kvar två dagar denna veckan så jag har haft fullt upp. I morgon har jag nationella prov i matte och jag hoppas verkligen att det går bra. Jag känner mig inte alls säker men jag kan ju inte göra mer än mitt bästa!

Hoppas att allt är bra med er! ♥

VORE INTE FEL

image830

♥ Söt kjol från Gina Tricot, 199 kr

BLOGGTORKA

image829

Jag har tappat inspirationen just nu, men den kommer nog snart tillbaka! Jag är verkligen supersugen på att sy något och jag skulle vilja sy en röd vippig kjol med lite knappar fram, men jag har inget tyg till det tyvärr. Det är ingen som har något gammalt hemma som bara ligger?

Bild: Frida Fahrman

TÄVLING

image827

Nu har du chansen att vinna en tävling där priset är en plåtning med Hanna Björkstedt som verkligen tar fantastiska bilder! Någon gång vill jag bli plåtad av en duktig fotograf tillsammans med min älskling, för det är så himla fint med parbilder. Men om jag vinner tävlingen så får jag nog vara ensam!

SATURDAY NIGHT

image826

Gladiatorsandaler från Forever 21
Armband från Forever 21
Klänning från Forever 21

HELGEN MED ÄLSKLINGEN

Helgen har varit helt underbar som alltid! Men ändå lite speciell för vi hade ju inte setts på 3 långa veckor. När jag kom fram i fredags så hämtade älsklingen mig och vi gick hem till honom. Efter en stund gick vi till Amigos och köpte varsin pizza. De har verkligen de godaste pizzorna som finns! Resten av kvälimage825len myste vi bara och kollade på Talang. I går så vaknade vi tidigt för vi skulle åka till Tosselilla (en mindre variant av Skara Sommarland). Vi åkte först till Lidl och handlade lite och sen hem till Sara och Daniel för de skulle också följa med. Det tog ungefär en timme att köra dit så det gick ganska så fort. Väl framme så gjorde vi inte så mycket utan vi gick mest runt och kollade på allt, åt och hade det mysigt. Vi var jättesugna på att bada men samtidigt inte så vi bestämde att vi ska åka dit själva någon gång och bada då istället. När vi skulle hem så gick det inte lika fort som det gjorde att komma dit för vi åkte till Simrishamn och runt lite överallt i Skåne och letade efter ett rökeri som var öppet, men vi hittade inget så efter något som kändes som väldigt lång tid kom vi tillbaka till Sara och Daniel. Jag tycker i och för sig att det var mysigt att åka runt så, men det blev lite jobbigt för baken och så var vi trötta och ville mest hem för att bara få ligga och slappna av. Vi stannade hos Sara och Daniel en stund och fika lite och kelade med djuren och barnen. Deras minsta som ska heta Gusten hade verkligen vuxit sen jag såg honom sist. Riktigt söt liten filur!
Vi kom hem ungefär vid 21:00 och tittade då på ESC. Visst kul att höra alla låtarna men Sverige har ju aldrig någon chans att vinna för alla de där andra länderna som röstar på varandra. Tråkigt är det!

Idag så gick jag och älsklingen till IKEA och åt. Jag köpte även 6 vinglas som endast kostade 9 kr! Lika bra att köpa på sig lite sånt så vi har sen om ett år då det vankas flytt. :) När vi kom hem igen så njöt vi bara av den sista tiden tillsammans och jag packade ihop mina saker. När vi skulle gå till stationen så hittade jag inte min mobil och jag fick panik och började stortjuta. Vi letade överallt och jag rotade genom mina väskor men hittade den ingenstans. Så när vi letat en stund sa Jalle att jag skulle känna i väskan en sista gång och så låg den där! Himla tur. Så vid klockan tre åkte jag hem. Jobbigt att jag måste åka så tidigt men det finns inget annat bra tåg tyvärr.

Nästa gång som vi ses blir när älsklingen kommer hit den 5/6. Längtar massor dit!

TOPP FRÅN H&M

image823

Jag har suttit och kollat runt på Tradera ett tag nu för att fördriva tiden, och jag funderar på att lägga ett bud på den här toppen. Jag tycker att den är ganska så söt och den kostar inte alls mycket, än, så jag gör nog det i helgen så får älsklingen hjälpa mig.

På tal om älsklingen så åker jag till honom vid klockan två och kommer hem på söndag igen vid klockan sex. Så jag bloggar troligen inget i helgen men ni får ha det så himla bra söta läsare så hörs vi snart igen! ♥

SÖTA BLUSAR

image821image822

Dessa söta blusar kommer från Forever 21 och kostar $19.90 respektive $19.80. Supersöta!

KÄNSLIGT ÄMNE

Nu kan man fråga sig vad jag gör uppe för så här dags brukar jag ligga i sängen och kolla på Houston SPCA. Men jag tänkte att jag ska skriva ett litet inlägg innan jag lägger mig. I morgon åker jag till älsklingen och då blir det inget bloggande på hela helgen, men lite hinner jag med i morgon när jag har jättelång lunchrast!

Jag blev lite rädd nyss när jag läste Kenzas inlägg om Cerazette. Det är samma mini-piller som jag äter och de fungerar helt utmärkt för mig! Jag kan inte äta vanliga på grund av att min pappa har haft en blodpropp och om man äter vanliga så är ju risken stor att man får det. Jag läste bland alla Kenzas kommentarer om folk som fått det ena och det andra som biverkning när de ätit Cerazette men jag tror att alla reagerar olika. Tänkte bara fråga om någon av er äter samma och om ni fått några konstiga biverkningar?

VI VANN BÅDA TURNERINGARNA

image820
Jag gillar verkligen hyllan med alla lådorna och den tjocka träramen som är uppsatt över. Jag skulle vilja ha en liknande fast vit.

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen igår men jag har inte varit riktigt kry och så har jag haft så mycket annat att göra. Igår hade vi friluftsdag och vi spelade först fotbollsturnering i tre timmar och sen brännbollsturnering lika länge. Och hör och häpna, mitt lag vann båda turneringarna! Vi var verkligen så himla bra och otroligt nog så vann vi brännbollsfinalen fast alla var jättetrötta och knappt orkade engagera sig medans det andra laget var jätteglada. Jag är riktigt stolt över att jag gjorde två mål när vi spelade fotboll, jag och fotboll går inte riktigt ihop alltid annars. Det där med att springa och samtidigt ha kontroll över bollen är inte riktigt min grej. :)

Idag så funderade jag på att stanna hemma för jag har blivit förkyld och känner mig helt seg i kroppen, dessutom så har jag träningvärk sen igår. Men jag gick till skolan i alla fall, jag får så dåligt samvete när jag är hemma! Dagen gick ganska så fort så det var skönt. När mamma kommer hem så antar jag väl att vi ska handla och då ska jag passa på att köpa lite skönhetsprodukter som behövs för att jag ska vara på topp i morgon när jag åker till min älskling!

SKÄM BORT DIN ÄLSKLING


image819
Skor från Asos, £18

Liknande dessa skor fick min älskling ett par av mig för ett tag sen. Jag tycker verkligen att han blev superfin i dem! Jag vill bara ge honom massor med saker hela tiden men det har jag ju tyvärr inte råd till, men man kan ju ge andra fina saker istället som inte behöver kosta något!

PSST

Kolla in tävlingen på Wysteriias blogg. Du kan vinna fina smycken från Ericssonstrading!

Och kolla in tävlingen hos Marthina där du kan vinna helt underbara örhängen och ett vackert halsband!

Ännu en tävling:

image1207
(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- , Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:

Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics


BLOMMIGT

image818

$39,50 respektive $44,50 kostar dessa underbara skapelser från dElias!

MARINT VAR DET HÄR

image817

Jag kan ha visat er denna bilden förr, är osäker, men det skadar ju inte att visa den igen! Jag gillar precis allt med den men nästan mest av allt den randiga tröjan.

Jag letade efter bilder på huset som de byggde om igår i Nytt Läge men jag hittade inga tyvärr. I alla fall så målade de golvet turkost, slog ut en vägg mot altanen och satte in stota glas istället och så gjorde de en jättelång bänk som band ihop köket och matrummet. Det blev så sjukt snyggt!

Jag väntar med spänning på vems som blev vinnaren av tävlingen där man kunde vinna presentkort på Ljuva Ting.
Jag vill verkligen verkligen vinna men chansen är liten och egentligen så är det inte bra att jag kärar ner mig så i sakerna som jag valde att göra mitt kollage av för jag kommer bli så ledsen om jag inte vinner. :/

GRYMT MÖNSTER

image816

Vore inte det här mönstret grymt att ha på en vägg?

Igår tittade jag på Nytt Läge på tv3. De byggde om ett hus och det blev så jäkla snyggt! Måste bara leta upp bilder på det ock visa er, men det får bli sen för nu ska jag snart äta helstekt fläskfilé, klyftpotatis och sås. Jag och mamma är ensamma hemma så det blir fredagsmys fast på en tisdag!

HÄR KOMMER DE

image808
♥  Hur träffade du din älskling?
Jag och Sebastian träffades faktiskt över internet. Jag skrev ett inlägg i klotterplanket på Snuttis med min mailadress, så la han till mig på msn och vi började prata. Det var som att det kändes helt rätt från början, det kändes att han var speciell! Så började vi smsa och prata i telefon och tillslut så hälsade han på mig och vi kärade ner oss totalt i varandra. :) Bilden är från första gången som han var hemma hos mig.

image809

♥  Hur länge har du och Sebastian varit ihop?
Vi har varit tillsammans sen den 21/4-06. Så det är lite mer än 2 år nu. Den 1/3-08 förlovade vi oss och stärkte våra band ännu mer.

  Vad är det bästa med din pojkvän och vad var det hos honom som du föll för?
Det är väldigt svårt att säga vad som är det bästa med honom, för jag tycker ju om allt! Det är kombinationen av hans fina utseende och underbara personlighet som gör honom till den bästa. Men självklart så är det bästa med honom att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom. Jag föll för hans vackra ögon och som jag sa innan, kombinationen av utseendet och personligheten.

♥  Vart bor du?
Jag bor i en underbar stad i Småland som heter Tranås. Det är verkligen en jättevacker stad med nära till sjön Sommen.

♥  Hur gammal är du?
Jag är 16 år och fyller 17 i september.

♥  Hur skulle du beskriva dig själv?
Det här är också en svår fråga, för jag vet ju inte hur andra uppfattar mig. Men jag är väldigt ambitiös, kärleksfull, romantisk, humoristisk och snäll. Jag är ambitiös för att jag alltid gör uppgifter som jag fått på bästa sätt och i skolan siktar jag alltid på MVG i alla kurser. Jag är kärlekfull och romantisk för att jag alltid vill vara nära min älskling, krama och kyssa honom. Jag försöker ofta att hitta på romantiska saker att göra för honom. Lite av det jag gjort är ett fotoalbum med oss, skrivit och spelat in en låt på en skiva, skrivit dikter och skickat gulliga brev. Jag är snäll för att jag tar väl hand om mina vänner och jag anser själv att jag är humoristisk, speciellt när jag umgås med min bästa vän Petra!

♥  Vilka är dina intressen?
Jag har väldigt många intressen faktiskt. Jag tycker om att vara med min Sebastian, mina vänner, lyssna på musik, sjunga, mode, inredning, shoppa, fotografera, blogga och så älskar jag djur! Nedan ser ni en av mina bilder och den är faktiskt tagen med mobilen.

image810

  Vad pluggar du?
Jag läser Handel på Holavedsgymnasiet och det trivs jag verkligen jättebra med! Det finns väldigt många fler möjligheter inom Handel än att hamna som butiksbiträde i en affär.

♥  Vad drömmer du om att göra efter skolan?
Drömjobbet för mig vore veterinärassistent, men det kommer jag nog aldrig att bli. Jag har valt en annan väg i livet där jag anser att jag har fler möjligheter till en bra karriär. Här i stan finns bara en liten veterinärklinik och jag är inte alls sugen på att flytta. Ett av mina favoritprogram på tv är Houston SPCA som går på Animal Planet. Det handlar om vanvårdade djur som tas om hand. I alla fall så vill jag arbete med något där man träffar många människor och jag vill inte bara sitta still på ett kontor hela dagarna.

♥  Vad vill du göra i framtiden?
Den närmaste framtiden, om vi säger inom två år, så vill jag bygga upp mitt liv här med älsklingen och ta studenten med riktigt bra betyg. Dock så vill jag inte börja läsa vidare direkt efter skolan för jag känner att jag vill ut i arbetslivet och så har jag ingenting som jag absolut vill bli i nuläget som jag kan plugga vidare till. I framtiden om ungefär 10 år så drömmer jag om ett fint hus och även barn. Jag vill få barn och att vara i en ålder av ca 26-27 år känns precis lagom för mig.

♥  Vad har du för favoritfärg?
Jag har ingen favoritfärg sådär över lag, utan det beror vad det är på. Jag klär mig helst i jordnära färger som vitt, svart, grått och brunt. Och på inredning tycker jag att det är väldigt fint med de färgerna också men jag gillar även limegrönt. Det är en fräsch färg!

♥  Vilken är din favoritfilm?
Jag har ingen film som jag verkligen älskar, men en film som jag har tittat på väldigt mycket och som jag aldrig tröttnar på är Föräldrafällan med Lindsay Lohan. Jag tycker att hon är väldigt duktig och jag gillar även Just My Luck som hon är med i. Jag tittar faktiskt väldigt mycket på barnfilmer för jag tycker att de är så mysiga.

♥  Vad gillar du för musik?
Jag lyssnar på nästan allt och är inte begränsad till en viss genre utan en bra låt är en bra låt. Genom min älskling så har jag kommit i kontakt med musik som jag aldrig lyssnade på innan, som tex Soil, Slipknot och Stone Sour. Jag gillar mest deras lugnare låtar. Ett band som jag lyssnade väldigt mycket på för något år sen är Nickelback. Deras låtar kan jag nästan utantill. Just nu så lyssnar jag faktiskt mycket på Colbie Caillet. Jag gillar hennes lugna och fina låtar.

♥  Vad har du för favoritmat?
Jag älskar mat! Dock så är jag ganska så kräsen och är inte så jättemycket för vanlig husmanskost fast det finns vissa rätter som är riktigt goda. Som tex köttbullar, potatis och gräddsås. När jag lagar mat så blir det mest sallader, tacos, pitabröd, grillat och väldigt mycket kyckling. Kycklig är något som jag aldrig tröttnar på. Man kan göra så mycket av det! Grillat, grytor, sallader...

♥  Hur ser den perfekta dagen ut?
Den perfekta dagen för mig är när min älskling, min bästa vän Petra och våra föräldrar åker ut till Torpön med Petras båt. Där solar, badar och bara njuter vi sedan hela dagen. Så om vi blir hungriga kan vi gå till Färjelägret och äta bakad potatis med räkröra eller något annat gott. Oftast så stannar vi där ute hela dagen och vi har en speciell klippa som vi kallar för "vår klippa" för vi lägger alltid till vid den. Sen när det börjar bli kväll så beger vi oss hemåt. Det är svårt att beskriva hur underbart det är. Men det är verkligen det bästa med hela Tranås! :)

image812

♥  Vad är det bästa du vet?
Det bästa jag vet är att få vara med min älskling. Det spelar ingen roll vad vi gör, bara vi är tillsammans.

♥  Vad gör du en lördagkväll?
Jag är inte en person som är ute och festar så varannan vecka ligger jag i min älsklings famn och myser framför tvn: med honom och varannan vecka sitter jag själv eller med min mamma och pappa istället. Jag tycker att hemmakvällar är så himla mysiga när man bara kan ta det lugnt och äta god mat och kolla tv.

♥  Hur skulle du beskriva din stil med 3 ord?
Jag antar att du menar min klädstil. :) Den är svår att beskriva med bara tre ord, men för tillfället skulle jag nog säga modern, kjolar och egen. Jag hänger med i modet och klär mig efter det som är modernt, men bara om jag själv känner att det är min stil och att det är snyggt. Jag är inne i en period där jag mest klär mig i leggings och kjolar eller klänningar. Det är så otroligt bekvämt och snyggt på samma gång! Och så självklart så är min stil min egen. Jag klär mig i det som är snyggt och det som känns bra! :)

♥  Vem inspireras du av?
Jag har ingen speciell person som jag inspireras av utan jag inspireras av modet, av folk som jag ser på gatan och av olika bloggerskor.

♥  Är du nöjd med ditt utseende?
Jag har precis som alla andra saker med mitt utseende som jag skulle vilja ändra på och som jag inte är nöjd med. Men över lag så är jag nöjd med mitt utseende och det tycker jag att alla borde vara för alla är fina som de är!

image813image815
 
♥  Varför började du blogga?
När jag började blogga så hade jag en annan blogg och den fungerade mer som en dagbok. Jag skrev i den för att skriva vad som hände i mitt liv och för att skriva av mig. I början av den här bloggen så var även denna en dagbok men numera så skriver jag mest om mode och inredning men självklart så skriver jag även om vad som händer i mitt liv!

♥  Vad fick dig att börja blogga?
Det som fick mig att verkligen börja blogga om mode och inredning var att jag såg möjligheterna att nå ut till många människor. Jag hade läst många fina bloggar och ville ha en egen där jag kunde visa sånt som jag tycker om.

♥  Hur länge har du bloggat?
Jag började skriva i min första blogg innan jag träffade Sebastian så jag har nog bloggat i ca 2,5 år men jag har bara bloggat om mode och inredning sen i höstas.

♥  Hur många besökare har du per dag ungefär?
Det är väldigt olika faktiskt. Det beror helt på om jag är aktiv med att kommentera och så vidare. Men den senaste veckan har mina besökare varit ca 80 st unika om dagen. Det är inte många men jag är glad för dem ändå! Alla räknas. :)

♥  Vilka bloggar läser du och vilka är dina favoritbloggar?
Jag brukar titta runt på ganska så många bloggar men de som jag besöker oftast och som är mina favoriter är:
Therez Garderob
Nevnarien
Ellinorak
The City
I´m Bobby Brown

Jag hoppas verkligen att ni blev nöjda med alla svar för jag blev verkligen nöjd med era frågor! Tusen tack till alla er läsare! ♥

RIKTIGT RIKTIGT LJUVA

image807
Hos Engla´s Showroom finns det nu en tävling där man kan vinna produkter för 500 kr från Ljuva Ting. Och de är precis som de låter, helt ljuva och underbara! Det finns mycket fint och det mesta går i lantlig stil som jag älskar. Här ovan har jag satt ihop ett kollage med produkter som tillsammans kostar lite under 500 kr! Tänk vad mycket underbart fint som kan få flytta in hos mig bara jag har lite tur! :)

TACK FÖR ALLA KOMMENTARER

image806
Jag gillar verkligen kudden. Den är söt. Dessutom så är det gulligt att stolsryggen är ett hjärta!

Det är helt otroligt så många frågor som ni har sällt, så många kommentarer som jag har fått och så många besökare som jag har haft idag! När jag startade frågestunden så trodde jag verkligen inte att så många skulle vara intresserade av att fråga något! Så det känns jättekul att jag fick en sån respons. :) 

Dock så har allt dragit ut på tiden ikväll och jag känner att det kommer ta ett tag att svara på allt så jag gör det i morgon istället. Är ledig från skolan så jag har hela dagen på mig. Men bloggen, träning och plugg kommer nog få timmarna att gå snabbt ändå!

Tack för allt söta läsare och titta förbi imorn för era svar! Jag hoppas att ni blir lika nöjda med dem som jag är med era frågor! ♥

DET ÄR ALLTID KUL MED FRÅGOR

image805

ÄR ONE TREE HILL SLUT?

image804

Jag hade tänkt titta på One Tree Hill idag, men det var tydligen inte. Jag blev ganska så besviken för jag hade gått och väntat på det hela dagen. Fick vänta ytterligare en timme på att reprisen av Top Model skulle börja istället. Jag blev i alla fall glad för att Saleshia vann för hon har varit min favorit hela tiden!

Är One Tree Hill slut för säsongen?

I morgon kanske jag ska ha en liten frågestund här i bloggen.
Jag har inte velat ha det innan för det är ju pinsamt om ingen frågar något. Men jag startar den innan skolan imorn och så besvarar jag frågorna när jag kommer hem. Ni kan fråga mig allt mellan himmel och gjord så ska jag göra mitt bästa för att svara!

INSPIRATION

image801

Vitt och marint. Det är en bra kombination. Dock så känns bilden lite tom på något vis. Lite mer detaljer hade gjort susen. Dock så är den en bra inspirationskälla!

Jag har jättesöta bilder från en affär här i stan som jag vill visa er, men jag vet inte om jag ska vänta med att publicera dem tills imorn. Så har ni något att se fram emot!

ROSA SKOR

image800
Det var ett tag sen som jag visade några skönheter till skor nu. Så jag tycker att det är dags. Dessa finns hos Asos och kostar £75. Jag tycker att färgen är riktigt fräsch och jag gillar att klacken är randig.

JAG SKA NOG BÖRJA SKRIVA IGEN

image799
Dagböcker från Ordning och Reda som jag bloggat om förr. 250 kr styck kostar de.

Jag har funderat på en sak. Jag ska nog börja skriva dagbok igen. Jag gjorde det när jag var liten och numera försöker jag kludda ner saker som händer i min almanacka, men i den får det ju inte plats mycket. Jag ska ta en sväng till stan imorn och se om jag hittar en fin almanacka och så måste jag hämta ut mina tågbiljetter tills på fredag.

SLAPPARDAG

image798

Godmorgon på er!

Jag städade precis den här lilla filurens bur. Jag vet inte om jag visat honom föut, men det är i alla fall mitt marsvin Snuffe. En blyg men underbar liten sak.
Nu sitter jag i Team sportia-byxor och en gammal t-shirt. Har inga planer på att göra i ordning mig mer idag heller. Ska bara vara inne och ta det lugnt och sedan träna en stund. En riktig slappardag. :)

WHAT`S UP VAR I HAMNEN


Innan idag så var jag och Petra en sväng nere i hamnen på hamnfestivalen. Det fanns inte så mycket att se egentligen, men när vi var där så uppträdde ett band som hette What´s Up. Vi hade aldrig varken hört eller sett dem innan. Men de var ganska så okej och en av deras singlar har tydligen legat etta på singellistan. Någon av er som hört talas om dem?

Tranås stad hade köpt massor av singlar som delades ut gratis och så satt bandet och signerade. Jag tycker personligen att sånt där är så himla pinsamt, för jag är inte som alla andra som vill ha kramar och massor med autografer. Jag ville bara få skivan och sen gå därifrån så Petra fick hämta en åt mig. Singeln som vi fick är låten som de sjunger ovan.

KAN EJ SVARA

Eftersom att jag alltid svarar på alla kommentarer som jag får så blir jag lite illa till mods när någon har skrivit en kommentar och glömt att lämna sin bloggadress eller när jag inte kan gå in på bloggen. Det måste ni göra, annars kan jag ju inte svara!

Innan så fick jag en kommentar av Linnea som skrev:

Diggar din jacka. vart vann du den? =)

Eftersom att jag inte kan gå in på hennes blogg så svarar jag här: Jag vann jackan genom en bloggtävling för några månader sen. Jag älskar den för den ser ut som en skinnjacka men är i prasselmaterial och tunn. Den kommer från Only. :)


FAVORITKJOLEN

image797
Kjol från Åhléns, 299 kr
Fodral från Gina Tricot, 149 kr
Leggings från Lindex, 89 kr

SKÅPET ÄR GANSKA SÅ VACKERT

image796

Ni märker att de senaste inredningsbilderna som jag har haft har varit lantlig stil på. Men det är för att jag verkligen tycker om det. Det känns så fridfullt och lugnt.

Vi kom nyss hem från våra bekanta May och Tommy. Tommy fyllde år så vi firade honom. Vi har varit där sen klockan fyra så det blev en bra stund. Vi blev bjuda på jättegod mat och tårta så jag är verkligen mätt nu. Känns inte som att jag kommer behöva äta något mer på flera dagar.

EN FRAMTIDSDRÖM

image795
Om något år kommer denna tatuering att pryda min kropp tillägnad min Sebastian. Jag älskar textstilen och meningen betyder så himla mycket för mig. Det är så mycket som jag vill uttrycka för han gör mig stark. Han gör mig till den jag är.

Nu ska jag nog faktiskt ta och hälsa på min säng. Känner inte för att göra något speciellt och det vore skönt att sova lite för jag börjar bli trött.

I morgon händer det mycket för min del. Träning, besök på Hamnfestivalen tillsammans med Petra och födelsedagsfirande för en bekant står på schemat. Så jag beshöver min skönhetssömn för att orka hålla humöret uppe hela dagen. Saknaden efter Sebastian har en tendens att dra det nedåt. I morgon ska jag också visa er dagens outfit och så har jag jättefina inredningsbilder som jag bara vill publicera nu på direkten. Men ni får vänta!

IDAG TOG JAG EN GAMMAL T-SHIRT

image794
T-shirt från pappas garderob
Jacka från Only som jag vunnit
Jeans från Cheap Monday, 399 kr
Skor från Skopunkten, 199 kr
Väska från Second Hand, 20 kr

GRATIS NYCKELFODRAL

image793

Ja, det är faktiskt sant. Om man tipsar 5 av sina vänner om harges.com via ett formulär på deras hemsida så får man ett sånt här nyckelfodral värt 179 kr. Det är ju alltid kul med nya saker och helt perfekt när de är gratis! Passa på. :)

HUR MYCKET SKULLE DU GE?

image792

Visst är den riktigt snygg, men hur mycket skulle du vara beredd att betala för den? Kloka människor köpte klänningen och la sedan ut den på Tradera. Klänningen som kostade 350 kr i butik är nu upp i över 1000 kr! Även om den är snygg så skulle jag aldrig lägga 1000 kr på den, man kan få så himla mycket annat för de pengarna.

Jag är med i en tävling där man har chansen att vinna den här klänningen. Tävlingen hittar ni här.

Min älskling skrev till mig med en annan mobil än hans nu och sa att Telia tydligen är nere. Därför kan vi inte skriva till varandra. Jag hatar det och jag börjar nästan gråta när jag tänker på att vi inte kommer säga godnatt till varandra ikväll. Det är bara ett godnatt men betyder ändå mycket.

RÄDDAREN TANJA

Jag har pratat med Tanja och hon sa att hon kan köpa halsbandet åt mig för hon ska kanske ändå köpa ett åt sig! :) Supersnällt.

Nätet på min mobil funkar inte och det stör mig något enormt. Hoppas det kommer igång snart igen så jag kan skriva till min kärlek.

HALSBAND MED BERLOCK

image783

Jag har tidigare skrivit om ett halsband med en söt berlock från Disney Couture, men det är alldeles för dyrt för min lilla plånbok. Nu såg jag att Tanja (som för övrigt är min älsklings bästa väns flickvän) skrivit om ett halsband från H&M som har plats för foto och som bara kostar 39:50 kr!

Problemet är ju, som många gånger förut, att H&M inte finns här i närheten. Finns det någon som har H&M i stan eller nära som skulle kunna köpa det åt mig?

VILKEN RANDIG VILL DU HA?

    image781    image782

Svart-vit randig från Glitzy, 500 kr
Blå-vit randig från H&M, 149 kr


En randig lång tröja är absolut något som jag ska inhandla när jag har pengar. Men jag kan även tänka mig en som är vit och blårandig. Det är riktigt snyggt! Ska försöka hitta en någonstans som inte är så dyr. Helgen den 6:e juni ska vi till Eskilstuna för min kusin tar studenten. Jag får spana då!

Nu vill Pillan och Carro gå och äta så jag måste följa med. Det är soppa idag så jag hoppas på gott bröd till!

KÄNDE BARA FÖR ATT VISA MIN KÄRLEK

image779
image780

GJORT OM FLIKEN OM MIG

Nu har jag gjort om fliken OM MIG i menyn ovan. Tycker att det blev mycket finare än den förra. Eller vad säger ni? :)

VITA SOVRUM

image773

image775

Något som jag verkligen tycker om med de här sovrummen är det vita lite slitna trägolvet. Jag gillar även starkt dörrarna på översta bilden!

Den här dagen har varit aningen knasig. I morse när jag skulle cykla iväg till skolan så hittade jag inte mina nycklar så jag började leta överallt, även på ställen där jag absolut visste att de inte skulle finnas, så efter en srund kom jag fram till att de var borta. Då ringde jag far min och frågade om han eller mamma (de jobbar på samma ställe) fått med sig dem till jobbet. Och så hade pappa dem för jag hade tydligen glömt dem i dörren igår. I alla fall så fick han komma hem och lämna dem så jag kom iväg till skolan tillslut.

I skolan har allt med varit knasigt. Vi hade en genomgång på lite uppgifter som vi jobbat med som höll på att sluta i kaos för alla andra cpade över att de inte fattade och klagade och hade sig. Om de bara hade läst i boken så hade de förstått. Ibland undrar man hur dumma folk får vara. Och innan dem genomgången så hade några treor gått på en i min klass så det var uppståndelse för det. Normalt så brukar min klass vara väldigt lugn, därför har den här dagen bara varit konstig.

Nu är jag i alla fall hemma och det känns väldigt skönt. Resten av dagen ska ägnas åt plugg och vila.
Hur har er dag varit än så länge?

EN ROSA DRÖM

image772

Smycket som jag önskar mig mest av allt just nu är detta armband. Det bara utstrålar skönhet och känns så himla fräscht! Liknande finns hos Accessora fast dock inte i den här färgen...195 kr styck får man ge för dem. Någon som vet vart det ovan finns att köpa och vad det i så fall kostar?

Uppdatering:
Armbandet finns hos Le Shop och kostar 295 kr.

KUDDFODRAL FRÅN INDISKA

image770

Någon mer än jag som älskar kuddfodral från Indiska? 149 kr styck får man ge för dessa. Jag tycker att de är väldigt vackra och skulle gärna ha dem i en vit soffa för att tillföra lite färg. Men då ska man inte bara ha två, tre stycken utan jättemånga!

Jag har precis skrivit klart en bokredovisning som ska lämnas in i morgon. Jag tycker verkligen att det är jättesvårt för jag är inte alls duktig på att analysera. Tog lite hjälp av älsklingen min men det är ju inte lätt för honom att hjälpa mig när han inte läst boken. Min rumpa känns helt platt nu för jag har suttit framför datorn i princip hela dagen. Ska upp och röra lite på mig nu!

LANTLIGT, FRIDFULLT OCH UNDERBART

image768

Jag känner verkligen att den lantliga stilen är min. Jag älskar den! Det är så himla vackert. Jag hoppas bara att min älskling hakar på den sen när vi köper hus. Men det är långt kvar! Jag försöker att rika in min blogg på den lantliga stilen och mer och mer på inredning. Jag hoppas att ni som läser gillar det lika mycket som jag!
Idag ska jag stanna kvar efter skolan och skriva en bokrecension. Den som jag skulle ha skrivit igår fast jag inte hade papperna. Det är bäst att jag gör den i skolan för hemma får jag inte alltid så mycket gjort som jag behöver.

VACKERT

Dessa vackra armband finns hos Accessora och kostar 395 kr. image769

MIN UNDERBARA KJOL

image765






Jag som skulle plugga hela dagen idag märkte när jag kom hem att jag inte hade ett enda papper hemma. Så det blir inget av det. Typiskt!

Slänger in dagens outfit, som ni i och för sig sett för några dagar sen, men idag invigde jag den i skolan. Jag är sämst på Photoshop så linjerna är inte så fina. Jag skulle vilja lära mig det men jag har varken tid eller ork. Kjolen är lite för stor på mig i midjan så den glipar ganska så mycket men när jag testade en storlek mindre så blev inte fallet lika snyggt, därför fick det blir den.

Mitt hår börjar bli riktigt långt nu och jag bara älskar det! Älskar när jag går och ser på min egna skugga hur långt det är. Dessutom så är det tjock så jag kan tuppera det så det blir fluffigt och mysigt. Dock så måste jag färga det snart för jag har en utväxt som inte är vacker.

Nu ska jag hitta på något annat, kanske kolla lite speedway. Sen ska jag förstås se Desperate Housewifes för det var så jäkla spännande förra gången! Någon mer som tittar på det?


VÄSKA ELLER ARMBAND?

image763
Den här söta väskan finns hos Attraktivt by Amanda och kostar 350 kr om jag inte minns fel. Den är riktigt söt. jag har köpt en liknande på Second Hand för 20 kr, men jag tycker inte riktigt om den. Funderar på att göra axelbandet till några armband. Men jag ska använda den några gånger först och känna efter.

DIN EGNA FOTOTAPET

Godmorgon på er! :)

Idag när jag vaknade så var det till min förvåning fint väder, för jag hade väntat mig regn. Jag vill få tillfälle att använda min nya jacka, och det kan jag bara göra om det är kallt och dåligt väder någon dag, men jag ska inte klaga när det väl är fint! Vi ska snart ha idrott och jag längtar faktiskt. Jag tycker att det är så himla skönt att vara ute och jag är ivrig att få röra på mig. Fast det blir nog kallt, om jag har tur så har jag en tröja i skåpet.

Något som jag tycker är väldigt fint och som jag vill ha i framtiden är fototapeter. Photowall har ett stort utbud och tapeterna kostar runt 1000-3000 kr styck. Man kan även ladda upp en egen bild och skriva in måtten på väggen där man vill tapetsera. Hur coolt vore det inte med ett fotografi som man tagit själv på väggen?

image760
image761
image762

SOVDAGS OM EN STUND

image759

Jag bjuder på en vacker inredningsbild innan jag stänger butiken för idag. Älskar det lantliga med träpanelen på väggarna, kuddarna, klockan, tavlorna ja allt!

Nu ska jag bege mig ner på mitt rum, skriva till min älskling och kolla lite tv innan jag somnar. Godnatt allihopa!

EN RIKTIGT SKÖNHET

image758

Nästan alla ringar som jag äger är av silver, för jag tycker att det är snyggast, men när jag fick se denna guldklip så ändrade jag mig nästan. Sötare ring har jag nog aldrig sett! Den kommer från Urban Outfitters och kostar $28.

DOFTLJUS TILL BRUDPARET

image757
Känner du någon som snart ska gifta sig eller vill du bara skämma bort dig själv? Då kan jag tipsa dig om att ge bort dessa doftljus från Voluspa. Voluspa betyder "bringer of wisdom" och är kända för sin underbara doft och långa brinntid. De har även delats ut i kändisarnas goodie bags på Oscarsgalan! Finns att köpa hos Accessora för 299 kr men just nu är det rea och de kostar 239 kr.

Jag älskar verkligen allt romantiskt och lantligt som finns hos Accessora. Jag skulle vilja ha allt!

NY DESIGN

Jag har suttit och pillat med designen nu ett bra tag. Men jag är inte klar än! Funderar på om jag ska ha kvar menyn ovan eller ej? Känns lite sådär med den faktiskt.

Nu ska jag iväg och handla! Ha det bra. :)

PRENUMERERA PÅ MIN BLOGG

Nu har jag lagt till en liten ikon på sidan så ni kan prenumerera på min blogg på Bloggkoll. För er som inte vet vad det är så är det en sida där man kan prenumerera på sin favoritbloggar och så kan man logga in där och läsa alla deras nya inlägg.

Jag känner för att tipsa er om så himla mycket, så jag slänger nog in några tips sen senare! Nu ska jag svara på lite kommentarer. :)

SÖTT FRÅN ASOS

image752

Visst är klänningen supersöt? Jag hittade den inte på Asos hemsida utan fick vetskap om den genom deras nyhetsbrev som för övrigt är jätteroligt att läsa. Bli prenumerant om du inte redan är det!

Jag känner för att hitta på något men samtidigt bara för att vara hemma och ta det lugnt, blir nog en liten promenad med mamma sen när hon kommer hem. Jag misstänker att vi måste handla idag med. Det är något som både jag och Jalle tycker är väldigt mysigt, att gå och handla, fast det är ju när vi gör det tillsammans förstås!

ANNORLUNDA VÄGGDEKORATIONER

image748
Ljust, vackert och förvånande hur de fått ihop väggdekorationen.

Jag skrattar lite smått åt mig själv när jag tänker på stolarna, och det jag skrev igår om att jag blev så arg. Det har lagt sig nu, så det är ingen fara. Men de hade varit ett riktigt kap!
Jag har inlett dagen med att duscha och oftast så blir jag klar så här tidigt så jag har massor med tid över. Jag ska väl trampa iväg framåt 20 i. Det tar emot lite att behöva gå ut för jag tror att det är kallt, men det är bara att bita ihop som jag gjort hela vintern!

JAG BLIR UTAN STOLAR

Jag är förbannad, ledsen och arg, men det blir inget med stolarna. Man kan inte få allt man vill ha. Men jag kommer alltid att tänka på dem när jag ska köpa någon stol i framtiden och då kommer det svida när jag får punga ut det dubbla för bara en.

TORPÖN BETYDER SOMMAR FÖR MIG

image747

Nu ska jag ta och skriva några ord om min dag. Jag vaknade tidigt, redan vid hals sju men jag kände att det var alldeles för tidigt för att gå upp då, så jag låg och läst i en timme och lyckades sedan somna om. Jag vaknade lite mer utvilad vid 10 och klädde snabbt på mig för att följa med mamma och pappa ut på tipspromenad. Under tiden som vi gick så kom vi på idén att åka ut till Torpön (mitt absoluta favoritställe här i stan) och äta lunch. Så frågade jag Petra om hon ville följa med och en timme senare satt vi i strålande solsken och avnöjt god mat och tittade på alla som anlände med båt. Riktigt mysigt! Där träffade vi även Petras föräldrar som hade åkt på en utflykt fast Petra inte visste vart, men tydligen var det dit. Vi följde även med dem till en utkiksplats och fikade lite.

Väl hemma så skulle jag köra pappas Saab för första gången. Det gick inte alls bra och jag fick motorstopp hela tiden (men det var lugnt för vi var på en stor plan). Det var verkligen som att börja om med en ny bil! Jag har i alla fall fått koll på kopplingen nu så i slutet gick det mycket bättre. Jag har kommit fram till att det till och med är lättare med den bilen, det gällde bara att lära sig.

image745

Här är förresten stolen som jag pratade om igår! Jag bara älskar den och jag vill verkligen ha de tre. Folk tycker väl att jag är smått knäpp som är 16 år och som vill köpa tre stolar. Men liksom, 120 kr för alla! Tunga var de dessutom så det är ingen skit. Jag ska ta och kolla varje dag efter skolan om de finns kvar för jag älskar dem och de ska bli mina. Kruxet är bara hur jag ska få hem dem.

MJUKGÖRANDE SKÖNHETSBALSAM

image744
Först vill jag tacka för alla söta kommentarer! Det var länge sen som jag möttes av så många fina när jag loggade in. Jag ska svara på alla men det får bli i pausen, ska nämligen titta på One Tree Hill nu.

Innan jag berättar om min dag så tänkte jag tipsa er om detta mjukgörande, rosdoftande skönhetsbalsam från Rose & Co. Man kan använda salvan till allt möjligt, till att forma ögonbrynen, mjuka upp läpparna, nagelbanden, självsprickor och allt annat som kan behova mjukas upp. Det finns hos Accessora och kostar 89 kr.

MASSOR AV SOL OCH EN VACKER TRÄSTOL

Jag har tillbringat nästan hela dagen ute i solskenet och det har varit så himla skönt! Jag och Petra var nere en sväng på stan och tittade på allt skräp som folk försökte sälja. Det fanns faktiskt en hel del fint men det som jag och Petra fick med oss hem var lite godis och några trosor. Kappahl sålde ut massor för 10 kr st, det är ju vid såna tillfällen som man får passa på!

Jag såg tre stycken jättefina trästolar som jag lätt hade köpt om jag varit äldre. De kostade nämligen bara 40 kr styck! Jag ska visa bild på en av dem men det fungerar inte att ladda upp bilder för tillfället.

TVÅ SÖTSAKER FRÅN FOREVER 21

image742

Klänningen känns sådär lagom fin, så man både kan ha den till vardag och fest och linnet är ju bara helt bedårande! De kommer som sagt från Forever 21 och blir dina för 12.80$ respektive 8.80$. Inte alls dyrt!

Nu väntar jag på att Petra och jag ska ner på stan och titta på loppiset längs med storgatan. Petra ville få sova ut så vi bestämde klockan tolv. Jag har varit vaken sen sju! Har hunnit städa mitt rum och nu ska jag ut och lägga mig i solen en stund, sen blir det duschen och så är jag nog klar tills tolv.

Hoppas att ni alla får en härlig dag! :)

SCHABLONER SOM DU ALDRIG SETT DEM FÖRUT

image739

Visst är det grymt snyggt? Jag älskar svart-vita mönster och skulle inte tacka nej till en vägg likt denna. Mitt framtida hus kommer nog att ha en väldigt blandad stil, lite lantligt, lite modernt och så en Jalle-toutch på det hela!

EN JALLE, ETT LÅNGT LOPPIS OCH EN FRAMTIDSDRÖM

Vi ska göra något att äta innan Postkodmiljonären börjar, är det meningen. Men minut för minut tickar förbi utan att någon i familjen lyfter på arslet.

Jag saknar Jalle nu. Saknar att göra vanliga saker med honom, som att gå och handla och laga mat. Jag vill ha en vardag med honom.

Jag köpte kjolen innan som jag bloggat om. En helt underbar skapelse som ska få presentera sig för omgivningen i morgon. Jag och Petra ska ner på stan för det är loppis längs med hela storgatan. Kan ju vara kul att titta på gammalt skit. På tal om gammalt skit så köpte jag en liten vas och en glasburk som var av glas sist jag var hos älsklingen. De var riktigt fina och får flytta in hos oss sen!

Jag har kommit på vad jag kan tänka mig att syssla med i framtiden, modeintresserad som jag är. Jag kanske skulle kunna starta en egen nätbutik. Det vore kul och passar väldigt bra eftersom att vi kommer få lära oss det sen nästa år.

En nätbutik driven av mig, det vore inte fel det!


EN BLÅ STOL MED MUMS

image736

Bären där ser inte fel ut. På tal om bär så längtar jag tills man kan äta jordgubbar och grädde, tills jag kan gå ute i vår trädgård och äta lite allt möjligt. Det är härligt de!

ATTRAKTIVT BY AMANDA

    image734  image735

En hemsida som jag precis fått nys om är Attraktivt by Amanda. Utbudet är inte stort men det finns några söta plagg till okej priser. Lite dyra och så finns de bara i One Size som motsvarar 34-38. Jag tycker att den randiga tröjan och kjolen är riktigt söta! 350 kr får man ge för varje.

EN UNDERBAR DAG

Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av vädret. Ska snart äta lunch med min bästa Petra och sen ska jag en sväng till stan och köpa kjolen som jag visade igår. Jag är helt kär i den. När jag har den på mig så tänker jag på sommaren när vi är hos Jalles syster på landet. Så mysigt som det bara kan bli!

Jag tänkte ladda upp någon bild men det fungerar tydligen inte för tillfället. Tråkigt.


JAG SKA FOTOGRAFERA MERA

Jag har så himla mycket som jag verkligen skulle vilja göra. Som tex fotografera och rita. Jag älskar att fotografera och jag älskar svart-vita bilder, så jag förstår inte varför jag inte gör det mer. Och så skulle jag verkligen vilja kunna rita portträtt av människor, speciellt av ansikten, för det är så himla vackert. Jag duger väl på att rita men en hel del övning krävs för att kunna bli duktig på det. Jag ska nog sätta mig och försöka skissa lite nu.

Ett ur val av mina bilder
image733
Bilderna är tagna av mig så jag är tacksamma om ni låter dem förbli mina. 
Den dåliga kvalitén beror på att jag satte ihop kollaget i paint.

EN KOMMANDE OUTFIT

        image732

Eftersom att jag inte äger kjolen än så är det ju inte en komplett outfit, men snart så. Visst är den underbar? Jag älskar även mina gladiatorsandaler som är förvånansvärt bekväma!

KÄRLEK TILL MODET JUST NU

image731
Linne och chinos från Monki. Kärlek.

Jag måste säga att jag älskar modet som det är just nu. Det passar mig perfekt och allt är så himla snyggt! Jag köpte två t-shirts innan idag, en vit och en turkos. Jag hade velat ha en svart men det fanns inte. Den turkosa är mer som en klänning så jag får ha ett skärp i midjan. Jag tittade inte efter några chinos så jag får titta på dem ovan istället, så länge! Jag ska inte köpa några för det har jag inte pengar till, men jag kan ju alltid sitta och drömma.

I alla fall så hittade jag istället den vackraste kjolen som jag sett på Åhléns. Den var vippig men fick inte min rumpa att se gigantisk ut som andra gör. I morgon ska jag köpa den och tack vare presentkort och en rabatt så blir den inte så dyr! Bild kommer snart.

T-SHIRTS OCH CHINOS

Underbar dag idag verkligen. Skönt med värmen och allt! Pillan ska följa med mig upp på stan efter skolan och köpa 2 t-shirts på Åhléns om de finns kvar. Jag har kommit på att jag inte äger en enda vanlig vit och svart t-shirt, så jag är verkligen i behov av det. Jättesnyggt till mina nysydda kjolar. Dessutom så har jag presentkort på Åhléns så det kommer inte kosta mig något.

En sak som jag har kommit på är så jäkla snyggt är Chinos. Jag tror inte att jag passar i det för jag har för korta och kraftiga ben, men jag vill i alla fall testa ett par! Ska se om jag hittar några. Jag ska visa ett kollage sen på hur jag skulle vilja gå klädd i sommar. Supersnyggt är det verkligen!

image728

HJÄLP?

Nu har datorn stått på hela kvällen och den låter helt cp, så det är bäst att stänga av den nu. Jag tänkte bara passa på att fråga om det är någon som vet hur jag får bort mellanrummet mellan headern och inläggen? Jag har ändrat det innan men nu kommer jag inte på hur man gör.

Så till sist vill jag bara säga att jag älskar min Jalle över allt annat.
Godnatt ♥

SNYGGA MUGGAR

image727

Hanna Werning har designat dessa underbart snygga muggar för Rörstrand (om jag inte minns fel). Jag har liknande fast svart-vita som jag ska spara åt mig och älsklingen.

CEMENTGOLV

image726

Hårt men vackert. Jag gillar det rosa som mjukar upp. Nu måste jag ägna mig åt min uppsats som ska lämnas in imorn. Den handlar om mod och blir faktiskt ganska så bra för att vara mig.

NÄSTA PROJEKT

image717

Jag ska sy en lite längre kjol som man knyter i midjan. Måste köpa tyg till det någon dag snart. Jag är så himla inne på att sy saker för tillfället. Igår sydde jag om en lång kjol till en kort kjol och den blev supersöt. Bilder kommer sen!

SKOLAN ÄR BARA ROLIG NÄR PILLAN ÄR DÄR

Japp, så är det. Pillan gör mina dagar när jag inte har Jalle! Ville bara säga det för hon är så himla bra. ♥

Idag blir det Handel hela dagen och sen ska jag upp till stan och köpa jeansen och jackan som jag hängde undan igår. Även fast det kommer svida i plånboken så är jag övertygad om att det är helt rätt. Om man kan bli kär i klädesplagg så är jag kär i dem.

image716
Vackert, inte sant?

ALLA ÄLSKAR VÄL SKOR?

image715
 
Speciellt skor från Asos. Dessa tre är väldigt fina och jag fullkomligt älskar de svarta! Längtar så mycket tills jag kan använda mina egna bruna. Snart så... Alla tre kostar £30. Överkommligt?

DE PERFEKTA JEANSEN

image712

Jag har verkligen letat efter ett par jeans som inte ger en extra valkar och som man kan gå i utan att de åker ner. Nu har jag hittat dem. Jag följde med Pernilla till JC för hon skulle byta lite kläder, bland annat dessa byxor. Så när jag kände på dem och märkte att de var jättemjuka så ville jag med testa dem, och de är helt perfekta! Jag hittade även en jacka från Crocker som var sänkt till halva priset! Det är precis en sån lite längre som jag har letat efter. Jag hängde undan dem så länge men de ska bli mina. Bäst att prata några ord med mamma först. 800 kr kommer de gå på, men bara jackan skulle egentligen ha kostat så mycket. Det är fel årstid att köpa en jacka nu, men det är ju nu som man får passa på om man inte vill betala fullt pris.

Jag har inga beräknade utgifter nu mer denna månad, och det dröjer nästan två månader innan jag åker till älsklingen nästa gång, så då hinner jag få mer pengar innan dess. Jag har dessutom skickat ut ett sms till mina syskon i hopp om att de har något arbete som jag kan göra för en slant. När pappa kommer hem ska jag dessutom fråga om jag kan klippa gräset.

Jag som egentligen skulle spara mina pengar...

JAG SKA NOG PLOCKA FRAM MIN

image711

Det är faktiskt riktigt fint med jeansjacka och jag ska leta upp min hemma. Hoppas bara att den är lagom! Man behöver ju inte lägga massa pengar på att köpa en ny, gå till en Second Hand. De har ofta många fina.

IDAG SYDDE JAG TVÅ KJOLAR

image710

Efter skolan tog jag en sväng till Second Hand och kollade efter något som jag kunde sy om. Jag hittade en klänning, väska, kjol och bälte för 100 kr. Klänningen sydde jag om till en kjol innan idag och den blev jättebra! Tack vare den så har jag kommit på hur man gör fina kjolar superenkelt, så nu ska jag sy flera stycken. Den kjolen som jag köpte ska jag även sy om så den blir kortare och mindre.

Om ni vill veta hur man syr en enkel kjol så kommer beskrivningen här:
1. Jag klippte bort kjolen från klänningen, eventuellt så klipper du ut en bit tyg. Storleken beror på hur hög och bred du vill att kjolen ska bli. Med de som jag sydde så spelar det inte så stor roll hur breda de är, för de sitter ändå åt i midjan sen. Jag klippte ut två rektanglar som var ca 59 * 50 cm.
2. Sicksacka runt alla kanter. Det kanske känns onödigt men om man har ett tyg som fransar sig så är det nödvändigt.
3. Sy ihop tyget så att det blir runt, en kjol utan former. Sy på avigsidan och med pressarfoten mot kanten.
4. Bestäm hur mycket du vill ha kvar ovanför resåren och vik ner så mycket som du tror behövs för att få plats med en resår. Jag har vikt ner ca 7 cm.
5. Sy en raksöm för att fästa det du vikt ner. Sy den sömmen med pressarfoten mot kanten som du vikt ner, ej mot den som kommer sticka upp.
6. Sy nu en till raksöm ca 1,5 cm ovan den förra. Det blir fållen som du ska trä resåren genom.
7. Nu är kjolen nästan klar och det enda som fattas är resåren. Gör ett litet hål på insidan av fållen så du kan trä resåren igenom. Använd sedan en säkerhetsnål som du fäster resåren i, så blir det lättare att komma runt. Anpassa resåren efter din kropp och knyt sedan en knut där du tycker att det känns bra.

Jag är inte den bästa på att beskriva, så om någon undrar något är det bara att säga till!

VALBORGSHELGEN MED HJÄRTAT

image708

Jag gick hem tidigare från skolan idag, dels för att jag var hungrig och hade ont i magen, dels för att jag bara inte orkade. Jag har haft fullt upp hela eftermiddagen, jag har nämligen sytt två kjolar! De blev jättefina och det var inte alls så svårt som jag trodde att sy dem.

Nu tänkte jag berätta lite om vad jag och älsklingen gjorde på lovet.

♥ Onsdag - Vi skulle tittatpå en brasa nere vid stadshuset men så tände de ingen, så det blev bara lite sång och ett tal. Efter det åt vi smörgåstårta hemma hos Petra och hade det trevligt. Vi kom hem runt klockan tolv och det dröjde inte länge förens vi låg och sov. Vi invigde min nya säng som är helt perfekt för oss två.
♥ Torsdag - Vi myste och tittade på den senaste Beck-filmen.
♥ Fredag - Vi hängde med mamma ner på stan på förmiddagen och älsklingen provade massa jeans. Han hittade till slut ett par som var riktigt snygga. Eftermiddagen tillbringade vi hos Jens för vi var barnvakt åt Alice. Vi gick en sväng och busade med henne. Hon är så himla gullig för hon vill att Jalle ska vara med överallt men samtidigt så är hon blyg inför honom. På kvällen beställde vi pizza och min var inte alls god, tittade på Talang och myste.
♥ Lördag - Mysdag hemma med kortspel och grillning. Vi handlade en liten snabbis och älsklingen köpte två filmer som vi sedan såg på. Eller han såg på båda, jag sov genom den sista. Som vanligt. :)
♥ Söndag - Sista dagen som alltid känns lika sorglig. Vi åkte till Ulvåsa och tittade på möbler (mamma och pappa skulle köpa två solstolar). Jag köpte mig ett litet lejon som jag inte kunde slita mig ifrån. Jag är löjlig när det gäller sånt, jag vet. Älsklingen mådde illa på vägen hem men det blev bättre när vi åkte till Hätte och köpte varsinn glass. När min kärlek skulle åka hem vid 19:29 så var tåget försenat till 19:55. Skönt men samtidigt så blir man ju orolig. Det blev en del krångel men som tur var så stannade x2000 i Älmhult, fast de inte skulle det egentligen, så älsklingen kom ända hem.

KLÄNNING OCH KJOL

 
image706
image707
Bild lånad av:
Shadyblonde och Forever 21.

Jag är verkligen sugen på att sy en klänning likt denna och en eller flera kjolar. Ska på stan idag efter skolan och kolla i en second hand affär efter tyger som jag kan använda. Vill hitta ett fint blommigt tyg till kjolen. Det finns ett fint på Åhléns men det kostar 125 kr/m.

Helgen med mitt hjärta har varit underbar förutom att det blev förseningar och krångel när han skulle åka hem, men det löste sig. Jag berätttar mer sen om allt för nu måste jag iväg till skolan. Jag och Pernilla ska ha muntligt nationellt prov i Engelska direkt klockan åtta. Jag är lite nervös men det går säkert bra!

RSS 2.0