NU SKA VI HÄMTA JALLE

Nu är det bara några minuter kvar tills vi ska hämta min Jalle på stationen! Åhh, jag längtar så himla mycket!
Jag och mamma var nyss en sväng på stan och trängdes bland alla shoppingsugna. Vi letade efter ett par nya skidbyxor åt mig men hittade inga bra. Dock köpte jag ett par nya jeans och en sista minuten julklapp till älsklingen!

Jag har bestämt mig för att det blir bloggpaus helt under tiden Jalle är här. Sen kör jag igång igen när han har åkt hem och jag har tid över! Då satsar jag på år 2009 och jag hoppas att ni följer med mig under året för mer mode, inredning och inspiration!

GOTT NYTT ÅR TILL ER!
GLÖM INTE NYÅRSLÖFTERNA, och bestäm er för något som ni faktiskt kan hålla det här året! :)

SÖT PYJAMAS


Jag har länge letat runt på internet efter en söt pyjamas som jag kan mysa runt i när älsklingen är hos mig. Nu har jag hittat den perfekta! Denna finns på H&M Shop Online och kostar endast 64:50 kr på rea! Något jag absolut ska fundera på att lägga en beställning på! Den finns även i grått.

INSPIRATION - KÖK



Jag älskar att titta på inredningsbilder för man får så otroligt mycket inspiration!
Mina favoriter är de två sista bilderna som kommer från IKEA och HTH.
Så tufft att kombinera det tuffa, råa golvet mot de vita moderna köksluckorna!

STÖVLAR FRÅN ELLOS


Nu har rean startat i nästan alla butiker, inklusive alla webshoppar. Ellos har som vanligt stor rea med upp till 70% rabatt! Jag kikade runt lite och hittade dessa stövlar som är snygga! Rejäl och bra klack har de dessutom. Jag har aldrig haft några stövlar med hög klack men det är garanterat något som jag ska köpa i framtiden!

ADIDAS ORIGINALS

Den här parfymen fick jag i en presentbox med tillhörande shower gel och bodylotion från min syster på julafton. Jag hade inte väntat mig att få någon parfym för jag har så många, men det är alltid roligt med nya dofter för mer variation!
Min absoluta favoritparfym är Victoria Beckham Intimately, den luktar så gudomligt gott!

UTEMYS I VINTER


Nu i vinter skulle jag vilja mysa runt i detta set från Lindex. Vantarna och halsduken kostar 99 kr och mössan går på 129 kr. Jag har faktiskt ett par liknande vantar som jag har fått från min svärmor dock är de lite tunna, så om det är riktigt kallt åker mina tjocka ullvantar på!

Lite information om bloggen:
Jag har flera sidor med kommentarer som jag inte har godkänt eller svarat på och jag kommer nog tyvärr inte att hinna det innan älsklingen kommer i morgon. Han kommer klockan tre men jag och mamma ska en sväng på stan innan och spana in rean! Jag godkänner som sagt inte kommentarerna förens jag har svarat på dem, men jag lovar er att ni ska få svar någon dag. Bloggen blir mer eller mindre stillastående i en och en halv vecka från och med i morgon. Men sen kör jag igång igen och jag hoppas att 2009 blir ett riktigt bra år, både när det gäller mitt liv och bloggen!

MINDRE ÄN 20 TIMMAR KVAR

Bild från en Shabby Chic-butik. Vackert eller hur?


Nu är det mindre än 24 timmar kvar tills min älskade är hos mig. Närmare bestämt ungefär 19 och en halv. Jag har precis städat lite på mitt rum, bytt lakan och gjort det mysigt. Som ni vet så brukar jag inte blogga så mycket när jag är med min älskling, för jag har inte precis någon lust att sitta vid datorn då. Hade jag haft en laptop eller datorn på mitt rum så hade jag självklart gjort det, men nu är det inte så. Dock har jag förberett lite inlägg som jag publicerar antingen alla på en gång i morgon, eller något lite då och då under tiden Jalle är här.

Idag har jag inte gjort mycket. Jag sov jättelänge, nästan till halv ett! Sen har jag gått runt hemma och fixat och donat, tittat lite på Jönssonligan, ätit julmat och varit en sväng på kyrkogården där vi tittade på alla ljusen som är tända. Det är verkligen fint!


MIN JULAFTON

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Julafton igår var jättemysig, även fast jag ibland hade tankarna en bit bort, ungefär 20 mil. Vi var hos min syster mellan 15:00 och 20:00. Vi tttade på Kalle, åt julbord, delade ut julklappar och spelade en paketlek. Jag fick en väska som jag önskat mig, en Adidasparfym, en kokbok med fisk och skaldjur och en bodylotion från Dove. Jag blev jätteglad för väskan! Tidigare under kvällen hade jag spanat lite under granen efter ett stort paket som kunde rymma den, men jag hade inte sett något, så jag trodde först inte att jag skulle få den!

När vi kom hem satte vi på lite julmusik och satte oss i vardagsrummet. Så var det dags för att dela ut våra paket som legat och väntat under granen hela dagen! Jag fick saker som jag önskat mig, saker som jag inte haft en tanke på att få och saker som bara mamma och pappa kan ge. De är lite finurliga och ger mig saker i julklapp som de kan ha hittat hemma som jag inte vet finns, t ex som en hel låda med minttabletter! Jag blir ju inte lika glad för dem som för saker som jag verkligen önskat mig, men det är tanken som räknas och det är alltid roligt att få paket!
I mina paket låg bland annat en dvd med Mr Bean, en röd handduk, ett set med massa ögonskuggor, bestick till stek och pizza, fodral till brända dvd-skivor, scrapbookset, lott från cancerfonden, svart madrasskydd till sängen, en burk med polkagrisar, liten kokbok, pengar till resa och nya jeans, lakan, presentkort på Gina Tricot, smink från Make Up Store, Glittereyeliner och annat fint.

Tack så jättemycket mamma och pappa, Åsas familj, Petra, moster Gun, moster Elisabet och Per för allt jag har fått!


GOD JUL PÅ ER ALLA


Nu har jag spenderat en liten stund av min julafton åt att svara på era kommentarer, men det gör jag gärna för ni är så gulliga! Glöm bara inte att fylla i era uppgifter, annars kan jag inte svara er!

Tänk att det är julafton idag! Kan ni förstå det? Jag har knappt inte haft någon julkänsla, men när jag tittade ut genom fönstret i morse så möttes jag av snö! Det är ju helt otroligt, jag blev så himla glad! Det skulle inte komma någon snö neråt landet! Det är bara för att det är julafton, det är något speciellt och magisk med den här dagen. Det har det alltid varit. Vid klockan tre ska vi hem till min syster och fira jul. Det kommer bli jättemysigt! Sen senare ikväll ska jag, mamma och pappa öppna våra paket som ligger och väntar under granen.

EN RIKTIGT GOD JUL ÖNSKAR JAG ALLA MINA NÄRA OCH KÄRA!
Hoppas ni får en mysig julafton!


JULGOTT







Blir du sugen? Spana in alla de smarriga recepten här.

COUNTRY BY MAIL


För några veckor sedan fick jag ett mail från Countrybymail med massa fina nyheter inför julen. Är du intresserad av lantlig inredning så får du inte missa att spana in deras webshop!

Idag har jag klätt granen, bakat knäck och slagit in paket. Julpyssel med andra ord. Dock kan inte den rätta stämningen infinna sig och det känns så tråkigt. Det är ju julafton i morgon, det ska vara snö ute! Jag ska sy en röd kjol snart, blir den bra så kanske jag har den i morgon!

BLOGLOVIN

Efter mycket krångel har jag nu äntligen fått mitt bloglovin-konto till att fungera!
Ni missar väl inte att lägga till mig? :)


KLÄNNINGAR FRÅN NET-A-PORTER


Det finns så många vackra skapelser och man skulle vilja ha varenda en! Dock har ingen vanlig Svensson råd till någon av dessa. Den röda från Marchesa skulle vara den ultimala klänningen att ha på julafton, och den svarta lite glittriga från Marc Jacobs vore perfekt på nyår!

♥ Alberta Ferretti, € 1010

♥ Marc Jacobs, € 1280

♥ Miu Miu, € 1350

♥ Marchesa, € 4065,96


MÖRKT TRÄ


Bjuder på lite inspiration och passar samtidigt på att säga godnatt! Det är väldigt skönt att ha lov så man inte behöver tänka på att man måste lägga sig i tid för att orka upp nästa morgon när klockan ringer vid 05:55. Nu ska jag dra mig till mitt rum, krypa ner under täcket och skicka sms till min älskling.

Godkänner kommentarer och svarar i morgon. Dessutom har jag haft väldigt många besökare på bloggen idag. Det är kul!

UNDERBARA PUMPS

image384image381

Jag har skrivit om dessa pumps från Asos en gång förut. Varje gång jag tittar på alla mina bilder på datorn så fastnar jag på just dessa skor. Jag tycker att de är så sjukt snygga! Kombinationen av den rosa-röda färgen och träklacken är oslagbar! Just nu kostar de bara £14.69.

KÄRLEKSMUMS


Kärleksmums är något av det godaste fikabrödet jag vet. Därför ska det självklart få en plats på min blogg bland mina favoritrecept!

Förberedelsetid: 15 min

Tillagningstid: 15 min

Färdigt på: 30 min


Ingredienser

Till 1 plåt:
5 5 st ekologiska ägg
4 4 dl strösocker
4.5 4.5 dl vetemjöl
3 3 tsk bakpulver
5 5 msk kakao av god kvalitet
300 300 g smör
2 2 dl vatten
200 200 g knäckchoklad (alt. mjölkchoklad eller mörk kvalitets choklad)
Glasyr och garnering:
2 2 dl vispgrädde
2 2 msk espressokaffe
200 200 g mörk kvalitets choklad 70%
2 2 dl kokosflingor till garnering


Gör så här:

1. Sätt ugnen på 200 grader, varmluft.

2. Vispa ägg och strösocker pösigt.

3. Blanda vetemjöl, bakpulver och kakao i en skål.

4. Sikta mjölblandningen i äggsmeten och vänd försiktigt ihop smeten.

5. Smält smöret och blanda det med vattnet, rör ner det i smeten.

6. Klä en plåt, cirka 40 x 35 centimeter med bakplåtspapper och häll i smeten.

7. Hacka knäckchokladen grovt och strö över smeten.

8. Grädda kakan i cirka 15 minuter (den får inte bli torr), prova med en sticka. Låt svalna.

9. Koka upp grädden, häll i espressokaffet och rör i 200 gram finhackad mörk choklad.

10. Låt glasyren svalna något och bred den över kakan.

11. Strö över kokos och servera skuren i rutor.


BILDER FRÅN HELGEN


Här är lite blandade bilder från helgen. Det var verkligen skönt att sova där en natt mer än vad vi brukar, för då fick vi ju en kväll extra. När jag vaknade imorse höll solen på att gå upp och det var jättefint på himlen. Vi åkte hem efter frukosten och kom hem lite efter 12. När jag kom hem slog jag in lite paket, och lyckades tappa bort det jag köpt till min älskling, efter mycket letande kom det som tur var fram igen. Trodde ett tag att jag blivit tokig för jag hade nyss tagit bort prislappen på det!

Nyss var min bror Jens, hans sambo Agneta och deras dotter Alice här en stund och fikade. Det var mysigt. Jag och Alice tittade på film, gosade och busade lite såklart!

JULFINT FÖR OLIKA RUM OCH KALAS


Här har Sköna hems inredare stylat en hall, ett vardagsrum, ett sovrum och ett kök som både känns stämningsfyllda och aktuella över hela, härliga ledigheten.

Kalaset hos mormor var mycket trevligt. Vi fick tränga ihop oss 23 personer i hennes lägenhet men det gick bra, fattades en sittplats bara! Vi åt smörgåstårta, fikade och pratade såklart. Var mysigt att ses nästan hela släkten för det är så sällan som vi gör det. Dock saknade jag min kärlek. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, svara på massa kommetarer och försöka komma i säng hyffsat. Sen i morgon bär det av hem till Tranås igen.

SOVMORGON

Godmorgon!

Nu har vi precis ätit frukost och gjort oss klara. Sov till 10:00 igår och 09:30 idag. Så länge sover jag aldrig annars!
Vi ska åka iväg en sväng och göra lite ärenden, sen vid 14:00 ska vi till min mormor och fira henne för hon fyller år i morgon. Då kommer nästan hela släkten och det blir mys!

Om ni undrar varför era kommentarer inte syns så är det för att jag inte vill godkänna dem innan jag svarat! Svara på alla kommer jag göra ikväll, så då dyker de upp på bloggen! Det är jätteroligt att så många kommenterar, jag har nog aldrig haft så mycket att svara på innan!

Ha en bra dag!
Kram

H&M SALE


♥ Mössa, 39:50 kr

♥ Skinnväska, 498 kr

♥ Axelremsväska, 98 kr

♥ Stövletter, 198 kr

♥ Pumps, 149 kr

H&M Sale har fått in jättemycket fina accessoarer! De pumpsen skulle jag verkligen vilja ha. Är på jakt efter ett par ganska så höga för de jag har nu är rätt låga. Jag ska kika efter några på mellandagsrean! Kom precis på att jag och älsklingen kanske kan ta en sväng till Linköping eller Jönköping då, så får vi tillgång till lite fler butiker. Tranås butiksutbud är inte det största!


LÖRDAG 081220


♥ Stövlar från Din Sko, 499:-

Nu har vi precis kommit tillbaka till min moster Gun som vi sover hos. Dagen har spenderats på Tuna Park och hemma hos min andra moster Elisabet där vi fikade. På Tuna Park letade jag febrilt efter julklappar åt min älskling och Petra, men hittade nästan ingenting. Men jag hittade jag stövlar.,chinos och ett par örhängen åt mig själv. Varför blir det ofta så, att när man ska handla åt andra handlar man åt sig själv?

Innan hade jag spanat in ett par stövlar från Din Sko som dessutom var på rea så jag skulle komma billigt undan, men de passade mig inte alls! Istället blev det ett par ljusbruna stövlar som var lite högre, de var dessutom lite fodrade och hade rejäl sula, så nu klarar jag vintern, om det blir någon...


TAG 3 BETALA FÖR 2


Jag tycker det är svårt att önska sig något av Jalle, för jag vill inte bara att han ska köpa något som jag vill ha, utan att han ska tänka till lite. Så presenten blir mer personlig. Men så kom jag på en sak, om jag önskar mig underkläder och Jalle köper några som han tycker är fina, då blir det ju perfekt! Dessa ovan kommer från H&M och är hur fina som helst, de har dessutom en kampanj nu där man får ta 3 och betala för 2, gäller alla damunderkläder! Jag tycker att man ska unna sig underkläder som är fina, för känner man sig fin under så kan hela outfiten kännas bättre! Jag vet inte säkert att jag får underkläder av mitt hjärta, men det är i alla fall vad jag har önskat mig, och det är nog något som jag kommer fortsätta att önska mig framöver också. Man kan aldrig få för många!

ONÖDIG AVSLUTNING

Randigt linne Cubus, Svart tröja Cubus, Pälsväst

Idag cyklade jag till skolan för avslutningen som bara varade i 30 minuter. Hade jag vetat att det inte var mer än så hade jag stannat hemma. När jag kom hem duschade jag och fixade mig lite, så himla skönt med nyduschat fluffigt hår!
Nu ska jag slänga i mig lite mat och packa det sista, sen bär det av till Eskilstuna. Uppdaterar nog ikväll eller i morgon!

UNGDOMLIGT SÄLLSKAPSRUM


Nu har jag haft en tv-kväll med mamma nere i källaren framför brasan och tittat på Bonde Söker Fru, Nytt Läge och Du är vad du äter. Idag i Nytt Läge gjorde de om en hel övervåning till två tonåringar, de fick varsitt rum och ett sällskapsrum. Blev verkligen ungdomligt och snyggt. Väggmålningen blev grym!

Nu ska jag packa lite tills i morgon då vi åker till Eskilstuna, sen ska jag sova. Blir bara en snabb visit i skolan i morgon, en timme ungefär. Sen är det äntligen JULLOV!

VAD HAR JAG FÖR BLOGG, EGENTLIGEN?

Jag har funderat lite kring en sak, nämligen vad min blogg är för typ av blogg? De allra flesta bloggarna som finns är ju personliga bloggar där man skriver om sin dag och annat i sitt liv, men så finns det bloggar som är intresseinriktade som te x modebloggar, inredningsbloggar eller fotobloggar. Jag skulle nog kalla min blogg för en blandning av allt. Jag skriver om det som jag tycker om, är väldigt intresserad av mode och inredning och tycker det är kul att fotografera.  Det dyker upp lite av varje lite då och då.


FARLIGT FINA


Monki har så otroligt fina kläder. Nästan farligt fina! Hur snygga är inte dessa plagg? Jag skulle vilja att alla flyttade in i min garderob, nu på direkten! Jag har köpt ett blommigt tyg som jag tänkt sy mig en kjol av, men det har inte blivit av. Får se till att ta tag i min lilla klädtillverkning snart.

Nu sitter jag i skolan och har rast. Klockan ett är det dags för 2:ornas julshow, förväntar mig inget jättebra, men det kan vara trevligt att se! Sen efter skolan ska jag en snabb sväng på stan och titta på lite småsaker, bland annat rosen som jag skrivit om innan.

T-SHIRT STORE


Jag ska även spana in T-shirt Stores butik på Tuna Park. De säljer udda och riktigt snygga t-shirts, men även klockor och strumpor. Har man ingen butik i närheten så kan man beställa från deras hemsida, dessutom är det fraktfritt hela december!

Tshirt Store skapades i frustrationen över det standardiserade utbudet från butikskedjor och själlösa modemärken. Vår ambition är att erbjuda en stor mångfald av grafiska designs och en riktigt god kvalitet. Den printade t-shirten är ett fantastiskt medium för människor att visa vem de är och vilken stil de identifierar sig med. Inget annat plagg kan så enkelt förändras och inget annat plagg är ett så starkt uttryck för individen. Därför älskar vi t-shirts!

SISTA JULKLAPPARNA FÅR INHANDLAS I HELGEN

Sådär, blev lite inspirerad av bilderna nedan och andra bloggar som gjort julfint. Så jag fixade till lite julstämning på min blogg också. Tänk att det är en vecka kvar till julafton idag!
I helgen åker jag och mina föräldrar till Eskilstuna för att hälsa på släkten. Mormor fyller även år så hon ska självklart firas. Jag hoppas hinna med en sväng på stan så jag kan köpa de sista julklapparna till min älskling och bästa vännen Petra. Jag skulle vilja ge julklappar till många fler som står mig nära, men plånboken tillåter helt enkelt inte, eller kanske gör jag ett litet undantag för två söta vänner!


Jag ska även spana in dessa godingar som finns på Din Sko. Ni har väl inte missat deras rea? Kostar egentligen 499 kr men nu går de loss på 299 kr.

JULIG LANTLIG STIL


Stilen i den gamla jugendvillan är lantligt romantisk. Här har varje föremål en alldeles egen historia att berätta - som det hundra-åriga mat-bordet som ägaren Anneli i sista stund räddade undan grannens motorsåg.

Bilder: Sköna hem

KLICKADE PRECIS HEM...


Klickade precis hem detta söta armband från Nelly. Tack vare en rabattkod fick jag det dessutom helt gratis. Ser det som en tidigt julklapp till mig själv!


Hade jag letat lite mer så hade jag hittat detta armband som jag spanat på länge, men nu hann jag klicka hem det andra innan. Sånt är livet! 62 kr kostar det just nu hos Nelly. Som medlem får man även fri frakt!

SMÅTT OCH GOTT

 
Den första bilden är från 2006 när jag hade färgat håret svart för första gången, andra bilden är tagen nyligen.

Sicken dag det har varit, lite blandat smått och gott av allt. Började med idrott, sen matteprov, sen en rolig film på engelskan, lunch, diskussion om hur vi ska lägga upp arbetet kring modevisningen som vi ska arrangera i vår, nutidsorientering som jag nästan vann (lotten avgjorde och då blev det såklart inte jag) och sen var jag bara på Företagsekonomin en liten stund för att få veta vad jag fått för betyg på ett prov.

Nu sitter jag och väntar på att Petra ska komma hit för hon ska färga mitt hår. Jag kör på min älsklingsfärg Schwarzkopf Brilliace Blackbrown. Trivs jättebra i den och jag bara älskar mörkt hår!

EN HEMSIDA KLAR, EN UNDER ARBETE


Hittade denna bilden på datorn nyss, tror inte att jag har visat den innan. Visst är den turkosa färgen fin?

Skoldagen blev inte lång för mig. Började klockan 10 med engelska, sen efter lunch var det Näthandel. Då pillade jag och Julia klart på vår hemsida till Lagos Skinn och Väskshop, så fick vi betyg på den och det blev självklart MVG! Jag kanske låter självgod, men vi är riktigt duktiga när det gäller layout och design! Kommer att länka till den så fort den kommer upp.

Resten av dagen kommer att bestå av lite arbete på en annan hemsida och mattepluggande. Prov i morgon och jag vill känna mig säker innan det, så då behövs lite övning.

NU ÄR HELGEN SLUT


Nu är jag hemma igen efter en helg hos min älskling. Helgen gick verkligen jättefort. Tror aldrig att det gått så snabbt innan. Har känt mig helt tom hela helgen för jag har känt hur fort allt gått, och jag har hela tiden vetat att jag måste åka ifrån min Jalle. Det är inte lätt att bara få ses några få timmar och sen behöva åka hem igen.

Vi har inte gjort så mycket och det är skönt det, man behöver vara hemma och bara ta det lugnt ibland. I fredags skjutsade vi Jalles mormor till Bingo, åt pizza och tittade på Idol. I går spelade vi en hel del Gow2, lagade tacos och körde till Jalles syster på kvällen... Mysigt att träffa dem lite också. I dag har vi gått en promenad, hälsat på Jalles mormor, gått lite på IKEA och försökt ta vara på de sista timmarna med varandra.

SES IGEN EFTER HELGEN







Nu sitter jag i skolan och har rast, visserligen är det bara 10 minuter kvar av den, men i alla fall. Jag ska bara vara med en liten stund på nästa lektion, sen ska jag gå upp till stationen och vänta på tåget. 14:06 åker jag och kommer fram 15:52. Ska bli skönt med lite tid med min Jalle. Känns som det var länge sen nu, och det var det ju också, om man tycker att 2 veckor är lång tid.

Ni får ha en bra helg, så uppdaterar jag igen på söndag kväll eller måndag.

Kram ♥

MUMSBITAR FRÅN KAPPAHL


♥ Herrskjortor, ca 299 kr
♥ Höga strumpor, 95 kr

KappAhl har precis som Lindex börjat med att sälja kläder över internet. Vilket är väldigt bra! Jag handlar sällan från internet, och sällan på KappAhl eller Lindex, men det är bra att kunna ha koll ifall det skulle dyka upp någon godbit!

ROSES ARE RED

Den här rosen ska definitivt inhandlas! Den kommer från KappAhl och kostar 39:50 kr. Kommer att vara pricken över i:et på min klädsel på julafton och nyår.

ÄLSKLINGSHELG

Bilder från nyår förra året.

Tänk att det snart har gått ett helt år sen det var nyår förra året. Tiden går så otroligt fort. Jag minns det som igår när jag stod och sminkade mig och gjorde mig iordning, sen när klockan slog tolv stod jag ute på älsklingens balkong. Har nog aldrig sett så mycket fyrverkerier!

Just nu har jag det ganska så fullt upp med mycket i skolan. Har matteprov på tisdag som jag måste plugga mycket inför och göra klart alla uppgifter. Sen på måndag ska en hemsida vara klar, den behöver bara putsas till lite så är den klar, men även lite småpill kan ta lång tid. Imorgon åker jag till min älskling, så jag lär inte få något gjort i helgen (blir heller inget bloggande då, men det är ni vana vid nu).  Vet inte vad vi ska göra i helgen, blir nog mest bara mys hemma. Som det brukar bli!

DET HÄR MED STUDIERO

Nu sitter jag här i skolan och har håltimme. Börjar om 40 minuter ungefär, så jag roar mig med att läsa lite bloggar så länge. Sitter i en datasal tillsammans med ett tiotal ettor och lika många treor. Jag kanske ska tillägga att det är manliga treor. Tror ni man får någon ro med dem i närheten? Inte en chans! Jag förundras över hur killar kan föra sånt jäkla liv. De pratar högt, lyssnar på musik och är allmänt irriterande. Okej, musiken är ganska bra, men när man lyssnar på musik genom hörlurar som blivit förstörda flera gånger om så kan vem som helst få huvudvärk. Skaller, skaller.

Det kan vara intressant ibland att bara stanna upp och se sig omkring, se vad alla håller på med, se hur allas personligheter flyter samman. Ibland blir det en krock tyvärr, som nu. Måste säga att jag längtar tills nästa år då de slutat, då kanske man kan få lite lugn och ro.


NÅGOT MAN LÄNGTAR TILL PÅ NATTEN


Jag saknade min morgonsmoothie i morse. Hade slut på yoghurt så jag fick klara mig utan...
Jag tycker att min frukost är så god så jag längtar till den när jag ska lägga mig! Vad brukar ni äta till frukost?

ARTIKEL OM HERRMODE VÅREN 2009

Skoldagen började med redovisningar av artiklar som klassen skrivit. Min handlade om Herrmode våren 2009.


Att titta på modevisningar kan vara väldigt intressant om man är intresserad av mode och design. Personligen anser jag dock att alla har sitt egna personliga mode. Det styrs efter intryck som man får, känslor som man har och allt man har kring sig i sin omgivning. Man möts ständigt av nya inspirationskällor och det gäller att kunna ta till sig dem på bästa möjliga sätt! Blandar man inspiration och kläder efter sin egen smak så har man skapat det som är viktigast av allt - en egen stil.


LITE FÖRÄNDRINGAR HAR SKETT


Så, efter mycket pill har det som ni ser dykt upp en ny design här på bloggen! Kände för en förändring. Det behövs ibland för att man ska få ny energi att blogga, så nu har jag förhoppningsvis fått det. Hoppas ni gillar förändringen!

MATCHEN IGÅR


Matchen igår var bra och spännande, som jag trodde att den skulle bli! Vi kommer alltid ungefär en timme innan match för att få en bra parkering, käka korv/hamburgare och titta lite på uppvärmningen. Det är en del av hela upplevelsen. Tyvärr förlorade Hv71 med 5-6, på grund av att de var dåliga bakåt så LHC fick lätta mål. Men de gav i alla fall serieledarna en match och det tycker jag var bra!

HAR INGEN ORK

Godmorgon!

Kom precis till skolan och fick veta att vi inte har någon Engelska, så jag börjar klockan 12. Great!
Nu får jag ta vara på den här tiden och vara effektiv, plugga lite Företagsekonomi och Samhäll. Ikväll ska jag på hockey i Jönköping, Hv71-LHC. Det brukar vara bra tryck på de matcherna!

Det händer inte så mycket i mitt liv just nu. Det är skolan, plugg och vila som gäller, i princip. Känner ingen större mening med att blogga, för jag har inte mycket att skriva. Känner mig tom på inspiration och ork. Jullovet kommer verkligen vara behövligt. Nästa helg åker jag till min älskling och sen ses vi inte förens efter julafton. Tänk, all längtan som man bygger upp, den är bara över då. Allt går så himla fort. Jag skulle bara vilja frysa tiden, frysa den när Jalle är hos mig. Så han aldrig åker från mig igen.

Ha en bra dag!

ÄKTA KÄRLEK


Det finns en person som betyder mer än allt för mig och det är min älskling. Jag var 14 år när vi träffades, nu är jag 17. Jag har vuxit upp till den jag är tack vare honom. Utan honom vet jag inte vem jag är. Han är den jag delar allt med. Alla tankar, alla känslor. Han är min bästa vän och ger mig en enorm trygghet. Han ger mig energi, styrka och mod att vara den jag är. Alla borde ha någon som älskar dem, någon som de kan dela sina liv med. Alla borde få känna vad äkta kärlek är någon gång i livet, för det finns inget bättre. ♥

VITT ÄR TRYGGT, VITT ÄR VACKERT




Vitt - på olika sätt.

JULBORD PÅ EKLIDEN


Den här snygga Apotekardisken finns på Ljungs i Tranås. Den är så otroligt snygg! En, eller kanske flera liknande, ska absolut få plats i mitt framtida hem.

Klockan 14:30 ska vi på julbord på Pensionat Ekliden. Jag gör i princip inget annat än sitter och väntar på att vi ska åka. Lyssnar på musik och funderar på om jag kanske ska ta och plugga lite, nu när jag har tid till det...

♥ Chris Brown - Forever

♥ Mary Mary - Shackles


SMOOTHIE MED HALLON OCH BLÅBÄR


När vi handlade innan idag köpte jag ihop saker så jag kan börja göra morgondrinkar, istället för att alltid äta smörgås. Hallon, blåbär, bananer och yoghurt inhandlades.. så var jag såklart tvungen att göra en när jag kom hem! I den blev det dock ingen banan, men mums ändå! Vill man ha en mer matigare variant så kan man mixa i havregryn, det är dock inget jag testat än, men snart så!

DET GÖR ONT I MIG


Idag tog vi en snabb sväng till Fyndlagret där jag hittade världens snyggaste väggklockor. Dessutom var de gigantiska! Den vita och den mörkbruna var så himla vackra och jag önskar att jag bara kunde köpa dem nu. Är verkligen sugen på den mörkbruna, men risken är nog väldigt stor att de tar slut innan jul och innan dess har jag inga pengar. Tyvärr... 298 kr får man ge för skönheterna.

FREDAGSMYS


När det är fredag så innebär det alltid extra god mat. Ikväll blev det ugnsbakad lax, kokt potatis och romsås serverat med en sallad på ruccola, tomat och gurka. Riktigt gott! Romsåsen gör jag av gräddfil, rödlök och röd rom.

Idag hade jag bara en lektion mellan 14:15-15:20. Innan skolan hann jag med att göra lite läxor och handla, sen efter skolan åkte jag och mamma på stan och handlade lite julklappar. Känns skönt att jag kommit igång med julklappsköpen!

LÅNGT INLÄGG OM EN LÅNG DAG

Dagen har varit lång och fullpackad med saker att göra. Jag klev upp vid åtta eftersom jag alltid har sovmorgon på torsdagar. Det är verkligen behövligt! Efter de vanliga morgonsysslorna bar det av till skolan tillsammans med Julia, sen vidare till Lagos Skinn & Väskshop. Vi visade honom hemsidan som vi gjort och han verkade vara riktigt nöjd! Vi var där i lite mer än en timme och gick igenom allt samt tog kort på resväskor och annat i butiken. Sen var jag tvungen att cykla till skolan för jag skulle ha möte med min mattelärare. Vi satt i nästan två timmar och gick igenom massa uppgifter och lite som jag missat när jag varit sjuk. Nu känns det som att jag är på banan där igen och det är skönt!

Efter skolan cyklade jag hem, så på vägen kom en lös hundvalp springandes. Den följde med mig ända hem men jag hade verkligen inte tid att ta hand om den, så den fick springa iväg. Hoppas han eller hon hittade hem igen! När jag kom hem var min syster hos oss, var länge sen jag träffade henne. Jag slängde i mig lite mat och åkte vidare till Alice dagis för att hämta henne. Sen har jag varit barnvakt hela eftermiddagen och busat massor och tittat på Pippi. Himla mysigt!

Långt inlägg om en lång dag.

H&M HOME

Idag fick jag hem en katalog från H&M, men det var inte vilken katalog som helst utan H&M Home, som är H&M:s nya stora satsning! I februari kommer inredningsprodukter i form av kuddfodral, lakan och annat dylikt att säljas på H&M:s webshop.

Jag blev verkligen positivt överraskad och tycker om allt i katalogen! Priserna är precis som på H&M, en del billigt och annat lite dyrare. De har riktat in sig på fyra olika stilar; design, natur, ungdomligt och klassiskt. Jag ser verkligen fram emot lanseringen!

Här har ni lite smakprov på vad som väntar!





FINT TILL HÅRET

♥ Diadem från Forever21, $ 4.80

Skulle gärna få pryda mitt hår vid fina tillfällen!

Ibland gör jag allt möjligt utom det jag ska, som råkar vara att plugga. Jag måste göra det någon gång, det vet jag, men jag kan ju alltid skjuta på det lite till...

INCREDIBLE ME BY ESCADA


Om det inte vore för att jag redan har väldigt många parfymer så skulle jag gärna lägga vantarna på denna skönheten. Den luktar så gudomligt gott! 150 ml kostar runt 500 kr beroende på vart man köper den.

Idag har jag inte mycket mer planerat än att jag ska plugga en hel del och åka med mamma till en fin blomsteraffär här i stan och titta lite. Det är så mysigt att gå i fina affärer och samla inspiration!

I FOUND MY DRESS TODAY



♥ Klänning från Lindex, 299 kr

♥ Heels från Brian Atwood, € 445

♥ Armband från Betties Galleria, 99 kr


Idag hade vi lång lunch så jag och Pernilla gick upp en sväng på stan. Vi kollade runt i affärer och provade klänningar på Lindex. Där hittade jag klänningen ovan som var riktigt fin. Den är verkligen finare i verkligheten än på bilden! Den kommer bli perfekt att ha på julafton och nyår. Jag köpte även en necesär för 129 kr och ett likadant armband som ovan fast i silver för endast 29:50 kr. Så köpte jag även en julklapp till min älskling, men vad det var är hemligt såklart!
Vi åt även lunch på Bakfickan och tryckte i oss två stora baguetter med fyllning. Det var över 5 timmar sen och jag är fortfarande mätt! Det var i alla fall mycket mysigt att umgås och prata. ♥

HAR NI KÖPT NÅGON NYÅRSKLÄNNING ÄN?


Är inte bilderna helt underbara? Lite för plottriga för min smak men det finns detaljer som jag bara älskar!

Jag har funderat lite på det här med nyårsklänning. Jag har aldrig haft någon riktigt fin klänning på nyår innan. Förrförra året blev det en svart ganska så enkel klänning och förra året körde jag med jeans och en spetstopp. I år skulle jag verkligen vilja ha en riktigt fin svart klänning. Svart är ju mest praktiskt då man kan variera accessoarerna som man har till nästan hur man vill!

Har ni köpt någon klänning till nyår?

RSS 2.0