Ja tack!

Synd att jag inte har en tripp planerad till Linköping eller Jönköping de närmaste veckorna. Jag har varit på jakt efter en svart vanlig bikiniunderdel men inte hittat någon som passat bra, kan ju bero på att jag är kräsen också. Men nu har jag hittat den här grymt snygga bikinin från H&M som jag skulle kunna satsa på istället. Överdelen kostar 149 kr och underdelen 98 kr. Den finns att beställa men jag tror jag måste testa för att veta vilken storlek som passar...

090622


Bättre sent än aldrig. Måndagens outfit! Koftan hade jag på skolavslutningen i nian (två år sen), sen dess har den mest hängt i garderoben, men den är faktiskt himla söt så jag ska försöka använda den oftare!

♥ Jeans, Gina Tricot

♥ Kofta, Only

♥ Linne, BikBok

♥ Gladiatorsandaler, Ellos

♥ Väska, Lindex


En riktig sommarvecka

Den här veckan har det varit så himla vackert väder så jag har inte haft någon lust att sitta vid datorn, och då blir tyvärr bloggen lidande! Vilket ni säkert förstår, jag menar, vem vill sitta inne när Sverige visar sig från sin bästa sida? Tänkte berätta lite om veckan... I tisdags cyklade jag och Pernilla ut till Hätte och solade, sen efter några timmar kom även Alexander och Sanna, men då kände jag att det var dags för mig att cykla hemåt för jag skulle på ett möte på kvällen. I onsdags var jag mest hemma och tog det lugnt och igår var min familj och Petras familj på sjön med deras båt. Första turen för året och den gick som alltid till Torpön. Blev även årets första dopp! 17,5 grader var det i vattnet, men det kan inte ha varit så mycket en meter ner för där var det riktigt kallt. Vi grillade korv på klipporna och åkte sedan hem när solen började gå ner. En riktigt underbar eftermiddag! Idag har jag handlat, städat och gått en kvällspromenad med mamma. Skönt att bara vara hemma! Men nu börjar jag längta som en galning efter min älskling. Han kommer hit på måndag och då börjar vår sommar tillsammans! Just nu är han med Nils i Göteborg på Metaltown och exakt nu ska Slipknot uppträda. Är så himla glad för älsklingen för att han får se dem!


Shopping

Idag har jag och mamma gått runt på stan och shoppat i nästan fyra timmar. Jag fick med mig en hel del hem och känner mig väldigt nöjd med mina köp! Köpte en present till min älskling, stor canvasduk som jag ska måla på, silverbricka, pläd, trosor och en kavaj. Jag är mycket för kavajer nu. De kan få en ganska vanlig outfit att se uppklädd ut och dessutom känner jag mig rätt vuxen med en kavaj på! Sen köpte jag hårfärg, så nästa gång blir det ljusa slingor! Jag och Julia har redan färgat mitt hår ljusare och slingat det, men eftersom det fortfarande är mörkt är det inte så stor skillnad.

Eftersom jag inte var med på skolavslutningen har jag väntat på att få mina betyg hemskickade hela förra veckan och idag kom de! Jag måste faktiskt säga att jag är riktigt jäkla duktig. MVG i 19/21 kurser och VG i 2/21. Mina bra betyg betyder inte att det enda jag gör om dagarna är att plugga, nästan tvärt om. Lägger inte alls mycket tid på att plugga! Har bara lätt för att lära mig och har en bra förmåga att komma ihåg det jag en gång hört eller läst. Sen har jag ju valt att läsa det jag gör, och då blir det lättare att lära sig när man är intresserad. Det känns bra att veta att jag kan komma in på precis vad jag vill i framtiden!

Jeansjacka från Monki säljes

Eftersom det blir så dyrt att sälja min jeansjacka på Tradera (reservationspris + provision) så försöker jag här och på Eniro Köp och Sälj istället!

Säljer alltså min nya, helt oanvända jeansjacka från Monki som blivit otroligt ombloggad. Köpte den precis när den kommit ut i butik och sen dess har den blivit hängandes i garderoben. Lapparna sitter fortfarande kvar! Den är i storlek M och passar mig som vanligtvis har storlek 38. Säljes för nypriset 500 kr eftersom den aldrig är använd + 60 kr i frakt. Maila mig om du är intresserad - [email protected]. Skulle det vara så att två blir intresserade är det först till kvarn som gäller.


Midsommardagen

I morse ringde Agneta och frågade om vi ville komma till dem och äta rester från gårdagens fest. Självklart ville vi det! Vi bjöds på fläskfilé, kyckling, tzatsiki, massa frukt, ost, kex och inte minst jordgubbar med glass och grädde! Nu har jag ätit mig helt proppmätt två dagar i rad, så lite träning skulle inte sitta fel... Jag försöker att inte känna någon ångest över det jag äter, för vi lever ju bara en gång och då ska man passa på att njuta, men nu när jag varit duktig och hållt mig ifrån allt vad godis och godsaker heter ett tag vill jag helst inte äta det alls.

Sen har jag två saker att berätta. Jag skrev innan att jag bestämt mig för en Canon EOS 1000D, men jag har ändrat mig. Det blir en Nikon D60 med objektivet 18-55 som får flytta in hos mig istället. När återstår dock att se för de verkar vara slut typ överallt. Sen ska jag lägga ut min jeansjacka från Monki på Tradera! Det känns tråkigt, men det är bättre att någon annan får användning för den än att den bara hänger i min garderob! Så kan jag köpa en annan som jag trivs bättre i istället!


Midsommarafton och älsklingens student

Ikväll kommer nog troligen majoriteten av Sveriges ungdomar att festa, på ett eller annat sätt. Jag hade också kunnat det, om jag velat. Men jag väljer att avstå och unna mig en mysig dag hemma istället! Ska ta mig tid att sitta och läsa en bok och bara vila. Vi har ätit varmrökt lax tillsammans med färskpotatis och romsås, sen kladdkaka och jordgubbar till efterrätt! För en stund sen kom vi hem från Säby där vi tittat när barnen dansat kring midsommarstången, bara för att få den där midsommar-känslan. Något som är väldigt tråkigt är att Jalle inte är hos mig, för vi har spenderat midsommar tillsammans de två föregående åren. När han inte är med är det något som fattas och det känns.

Nu har jag lagt in alla bilder från älsklingens student på datorn, så jag bjuder på några!

 

I brist på annat

Eftersom jag sitter här och har sjukt tråkigt och saknar min älskling fruktansvärt mycket tänkte jag svara på lite kärleksfrågor...

Är du kär just nu? Ja, jag är så kär som man kan bli i min Sebastian! Har du kysst någon idag? Nej. Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? Ja, massa kyssar har jag fått av min älskling! Har du ett förhållande? Ja. Hur många har du varit tillsammans med? Sebastian är min första stora kärlek och mitt enda förhållande om man bortser från när man var liten och frågade chans. Haha. :) När går gränsen vid otrohet? Antingen när man får känslor för någon annan eller när man pussar/kysser någon. Har du varit otrogen och om ja, varför? Nej absolut inte! Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nej. Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Vårt förhållande har varat i över tre år och förhoppningsvis blir det många till! Är du romantisk? Jag försöker att vara det. Tycker om att skämma bort min älskling med små söta gåvor, som jag helst gjort själv så de är extra personliga. Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej. Är du svårflörtad? Sebastian fick mig på fall redan när vi skrev till varandra första gången, så jag vet inte riktigt vad jag ska svara på det! Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Klart jag har det. Vad hette din första flickvän/pojkvän? Om vi ska ta oss tillbaka på lågstadiet så hette han Jonathan. Hur länge höll det? 2 dagar kanske? Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Kastade en sko på älsklingen så han fick näsblod en gång, fast det var verkligen inte meningen! Har du lekt med någons känslor? Nej. Har du haft sex med över 20 personer? Nejnej. Hur länge höll ditt längsta förhållande... 3 år, 1 månad och 18 dagar har vi varit tillsammans idag! ... och ditt kortaste? Ja det var väl det på lågstadiet då... Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Ha ett förhållande. Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej. Är du en bra pojk/flickvän?
Det vill jag påstå, för jag älskar min älskling mest av allt och försöker att visa det för honom så mycket jag kan. Hur många har du haft sex med i år? En. Kan ni gissa vem? Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? Min älskling. Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän?
Hmm.. Inget jag kan minnas. När fick du din första kyss? Pussades gjorde man när man var liten, men min första riktiga kyss fick jag av Jalle för 3 år sen hemma hos Petra i hennes hall (av alla ställen). Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 30+ och 40+ tror jag, om jag inte tänker fel. Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Haha nej. Min systers man Martin är något för "gammal" för mig! Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? Det skulle jag kunna om vi gifte oss!

Ökade inkomster

Eftersom jag kommer få lite inkomster denna sommaren trots allt, har jag börjat fundera vad jag ska göra för pengarna. Det är alltid bra att spara så man har, och särskilt jag om någon är i behov av det eftersom halva studiebidraget varje månad läggs på resor. Men jag skulle vilja köpa något när jag tjänat ihop tillräckligt. En systemkamera eller en bärbar dator är något som jag både vill ha och faktiskt skulle behöva. En systemkamera för att jag är intresserad av att fota och skulle vilja göra det så mycket mer, vilket jag vet att jag kommer göra om jag har en bättre kamera. En bärbar dator för att underlätta när jag ska ha kontakt med mina kunder. Dock lutar det mest åt en kamera, för jag vill kunna fånga alla underbara stunder i livet på bild. Jag har letat runt lite och kommit fram till att Canon EOS 1000D är den som passar mig bäst! Ska leta runt efter en bra återförsäljare innan jag bestämmer mig helt!


Hemma igen

Min kära mamma klagar på dålig uppdatering här i bloggen, och det kan jag hålla med om. Men jag har ju faktiskt inte varit hemma. Som ni vet åkte jag på klassresa till Ven och Köpenhamn och sen bar det av till min älskling där jag var hela förra veckan. Hans student blev jättelyckad och jag är så otroligt stolt över min älskling! Tyvärr kunde han inte följa med mig hem för han var tvungen att skriva in sig på arbetsförmedlingen (studenten har sina baksidor också). Så nästa gång vi ses blir om två veckor och då åker jag till honom igen, för femte gången i rad. Men älsklingen ska vara länge hos mig sen i juli och i augusti åker vi ju utomlands tillsammans. ♥

Jag vann såklart inte tävlingen som Countrybymail anordnade, så nu står de sakerna högst upp på min önskelista tills jag fyller 18 år. Tiden går fort så det är lika bra att börja ge lite tips redan nu till de som vill ha det!

Fler bilder från studenten kommer så fort jag tömt kamerorna. Vet inte varför men det är något som brukar skjutas upp...


Klassresa

Nu får det bara bli ett snabbt inlägg för jag måste faktiskt  ta och krypa ner i sängen snart. I morgon åker vi på klassresa till Ven och Köpenhamn och 06:15 går bussen. Så jag måste väl gå upp vid fyra om jag ska hinna duscha utan att stressa. Vi åker hem på tisdag men istället för att åka ända hem kliver jag av i Hässleholm och åker vidare till min älskling. På fredag tar han studenten och då blir det fest med hela släkten inklusive mina föräldrar som åker ner! Sen åker jag hem med dem på söndag. Om älsklingen följer med mig då återstår att se...

Min hemsida


Den är inte helt färdig ännu, men snart kommer min hemsida att komma upp! Jag måste bara hitta ett bra webbhotell som inte kostar så mycket.

Idag var jag bara en kort sväng i skolan, vilket var helt onödigt egentligen. Fick bara en lapp med tiderna för nästa läsår. Det kan ju i och för sig vara bra att veta när vi börjar skolan efter sommaren. Den 20 augusti var det i alla fall. Jag känner en oro inom mig som gnager. Har så mycket att tänka på infor klassresan och när jag ska till Jalle så jag känner mig stressad av det. Inte bra. Jag ska nog ta och måla lite på älsklingens tavla nu så jag blir klar med den någon gång, då har jag en sak mindre att tänka på...

Önskelista

Dagarna den här veckan har varit riktigt roliga. Det går bra för mig nu och det känns som jag har flyt med det mesta! Igår blev jag klar med APU-rapporten så jag behövde inte gå till skolan idag. Jobbade en stund på Inne istället, sen åkte jag och mamma en sväng till Ljungs och jag pratade med dem angående en ny hemsida som jag eventuellt ska göra!
Eftersom jag fått många jobb på sistonde har jag börjat fundera mer och mer på att starta ett eget företag så jag lättare kan bedriva min verksamhet. Hur det blir med det återstår att se!

Nyss när jag gick igenom mina mail fick jag se att Countrybymail har en tävling för de som prenumererar på deras nyhetsmail. Man får skriva ihop en önskelista med produkter från deras sida för max 1000:-, sen kan man vinna dem! Om man har tur förstås, för tävlingen avgörs genom lottning. Åhh vad besviken jag kommer bli om jag inte vinner. Då får jag väl önska mig sakerna tills jag fyller år istället...

Min önskelista bestod av två blåa och två rosa kuddfodral och en tillbringare av fransk keramik.
 
 

Späckad dag

Sitter här med en förkylning som vägrar bryta ut ordentligt och huvudvärk som vägrar släppa. Förutom det har dagen varit bra. Började med att jag försov mig så jag kom till skolan vid nio, där stannade jag till halv tolv ungefär, sen tackade jag för mig. Åkte hem och solade en stund. Vid klockan tre kom I-B Hantverk och vi diskuterade kring hemsidan som jag ska göra åt henne. Mötet gick bra och jag ser fram emot att få börja arbeta med den! Nu på kvällen har vi varit på kalas hos min syster för Nina fyllde år. Det var mycket trevligt. Vi satt ute och myste i solen, åt mackor och tårta!

RSS 2.0