DETAILS


Bjuder på lite bilder med otroligt vackra detaljer! Idag var det inte lätt att gå upp, jag kunde inte somna igår så det blev 5 timmars sömn. Jag orienterade själv i morse på idrotten och tog fem kontroller, applåder till mig! Dock har jag nog aldrig varit så blöt om mina skor. Det riktigt slaffsade om dem när jag sprang! Får se om jag drar på mig en förkylning nu efter det... Längsta skoldagen idag och än känns det helt okej. Känns inte fullt så jobbigt som det brukar vara.

KÄNNER MIG LAT SÅ NU BLIR DET TRÄNING


Något som jag är på jakt efter är farfarströjor. Det finns jättefina på H&M för endast 98 kr, men dessa ovan från Ellos av lite längre modell är också några jag skulle kunna tänka mig. 149 kr styck får man ge för dem och de finns i flera olika färger.

Nu ska jag träna och duscha så jag är klar när Idol börjar igen efter nyheterna. Vem av tjejerna är din favorit? Jag gillar Anna och Alice starkt!

VIT INSPIRATION


Ni vet att jag älskar vit inredning, så här kommer lite vit inspiration. Allt på bilderna är verkligen underbart!

ACCESSORA


Om ni letar efter något fint så kan jag verkligen tipsa er om Accessora. Där finns en stor blandning av vackra ting. Som denna Rosewater Body Cream från Crabtree & Evelyn. Den Innehåller E-vitamin, glycerol och rosenvatten och efterlämnar en känsla av mjuka rosenblad och en mild doft av terosor. 139 kr för 50 ml.

IDAG KÖRDE JAG UTAN JACKA


Jeans Cheap Monday, Linne Gina Tricot, Stickad tröja Gina Tricot, Halsduk Indiska, Skor Skopunkten, Accessoarer Pärlörhängen och förlovningsringen (som jag bär varje dag)

Jag känner mig verkligen trött på mitt hår och min hårfärg för tillfället. Min utväxt är inte fin och topparna börjar kännas lite slitna. Så har jag varit allmänt lat så det har ofta blivit toffs istället för utsläppt. Men idag köpte jag hårfärg och jag ska byta från Romantic red till Blackbrown. Känns som en behövlig förändring som kommer ge mitt hår nytt liv! Jag har användt färgen Blackbrown innan och det är den som jag trivs bäst i.

HELA HELGEN HAR VARIT SYSKONMYS


Två väldigt betydelsefulla personer, lilla Alice och min bror Jens. Bild från i fredags kväll.

Idag kan man verkligen inte klaga på min göra-klart-samhälls-uppgifter insats. Har suttit och skrivit så mycket så min tumme har blivit alldeles platt, jag måste tillåta mig själv att skriva lite slarvigare och inte skriva så hårt. Idag har jag även hunnit med ett besök hos min bror Jens, alltid lika mysigt! När jag umgås med mina syskon så kommer jag att tänka på att jag saknar Jalles syster och hennes familj. Det var väldigt länge sedan som jag träffade deras två sötnosar nu. Lilla Gusten som jag och älsklingen är faddrar till måste ha växt jättemycket sen sist jag såg honom.

RANDIGT VAR DET HÄR


Jeans Cheap Monday, Tröja H&M, Sjal Köpt på Kreta, Accessoar Förlovningsringen

Idag har jag varit med mina två bröder på fotboll. Inte ofta som det händer, men det var trevligt. Sista matchen för året och Tranås vann med 1-0 mot Aneby. Sen övningskörde jag en sväng och det känns som att det inte ger så mycket att köra för det kan jag så bra, jag måste öva mer på tekniska saker som att backa och parkera.

Jag tittade på The Notebook igår och den var mycket bra, dock hade jag förväntat mig att den skulle vara ännu bättre eftersom att alla tycker att den är så himla bra. Bäst var den i slutet för då kom alla känslorna fram och om man är någorlunda normal ser man inte klart den utan att ha gråtit en tår!

SYSKONKÄRLEK


Här har ni det underbara flickrummet som utger en del av min header. Är det inte underbara färger? Orange, rött och rosa är svårt att kombinera men här lyckas de riktigt bra!

Veckorna går verkligen fort, nu sitter jag här och det är fredag igen. Efter skolan ska jag hem till min bror och vara hos dem en stund. Länge sen som vi sågs nu så jag känner ett stort behov av lite syskonkärlek.

UNDERBAR HÖSTDAG


Chinos Monki, Tröja Gina Tricot, Stickad väst Mammas, Halsduk Indiska, Skor Din Sko

Som jag har lovat så ska jag bättra mig när det gäller dagens outfit. Så jag börjar om på nytt idag! Ska försöka visa er min klädsel varje dag, dock har jag problemet att jag inte har något bra ställe att ställa kameran så jag kan ta kort på avstånd. Ni får nöja er med en bild på väg hem från skolan så länge!

Idag har det verkligen varit en härlig höstdag! Jag tog många kort när jag cyklade hem från skolan och gav mig även ut på en skön promenad lite senare på eftermiddagen. Man får passa på att njuta när man kan!

BLOGGEN BEHÖVER ENERGI

Det känns som att jag är tömd på energi just nu. Har så mycket att göra men så lite ork. Jag behöver vara med Jalle men nu ska jag inte åka till honom förens om 16 dagar. Känns verkligen tungt att vänta så länge. Sen så känns det lite tungt på bloggfronten, känns som att bloggen blivit lite dyster på något vis! Den behöver rustas upp så den får lite mer härliga färger och blir mer fräsch! Det ska jag nog ägna mig åt de närmaste dagarna då jag har tid!

Så framöver - Ursäkta röran!


FÖRVARINGSBOXAR


65 kr för 2 stycken på IKEA. Anna gillar!
Själv äger jag några vita men dessa gröna skulle inte sitta fel.

IKVÄLL BLIR DET TRÄNING


Nu ska jag snart iväg och träna Step up, ska bli härligt att röra på sig!

Känns som att det blir mycket stillasittande men det är bara för att skolan och alla läxor tar upp så mycket tid och sen måste man ju ha tid till vila också. Idag hade vi orientering på idrotten, något som jag faktiskt tycker är riktigt roligt! Jag tycker inte om att springa på tid men att leta efter kontroller och springa därimellan går an.

Just nu tankar jag The Notebook för alla säger att den är så himla bra, så jag tänkte att jag skulle se den. När det blir vet jag inte, kanske i helgen! Någon som sett den?

NU FÅR VI VÄNTA TRE VECKOR

                  

550 kr respektive 350 kr får man ge för dessa godingar från attraktivt.

Jag sitter här och känner mig så otroligt rastlös, saknar Jalle jättemycket och vi har inte fått ihop det med vem som ska åka nästa gång för han har inte pengar och dessutom har de fullt upp med sin flytt. Så det lutar åt att det får bli jag som åker igen, väntar bara på att Jalle ska kolla med sin mamma så det är okej. Men så vet jag inte om jag kan ta ledigt från skolan, annars får jag åka och komma fram klockan sju på kvällen och det känns inte roligt alls. Dessutom får vi vänta tre veckor nu och det är så jäkla jobbigt så det finns inte. Jag hatar det.

29 MÅNADER TILLSAMMANS

 
Vackra produkter från Countrystyle.

Tänk vad tiden går fort. Jag och älsklingen har varit tillsammans i 29 månader idag, så nästa månad är det 2,5 år. Och den 1 september hade vi varit förlovade i ett halvår. Det är verkligen det bästa som finns, att dela mitt liv med honom.

TACK ÄLSKLING MIN


Många gånger har jag stått på H&M och hållt i denna klänning. Varför jag inte köpt den vet jag inte. Så när jag insåg att jag verkligen ville ha den så var den såklart slutsåld. Av en slump hittade jag en auktion med den på Tradera som jag budade på, dock var jag inte hemma när auktionen skulle avslutas så älsklingen fick buda på den åt mig. 175 kr fick jag den för och i butik kostade den 249 kr! Helt ny dessutom så det var ett riktigt kap.  Nu väntar jag bara på att den ska komma hem så jag kan prova den för jag är inte säker på storleken. Förhoppningsvis passar den annars får jag sy lite!

I HELGEN HAR VI JOBBAT OCH SLITIT


Jag har verkligen haft fullt upp så jag hann inte skriva att jag skulle åka till Jalle i helgen! Därför har bloggen inte uppdaterats något...men det kanske ni har listat ut. Jag har haft en underbar helg med många upplevelser. I fredags var jag med älsklingen i skolan för jag kom fram redan vid nio. Jag var inte med på lektionerna men han hade mest håltimmar och fick sluta tidigare så det var mysigt i alla fall. Efter skolan tog vi bussen till Lönsboda där han och hans mamma köpt ett hus som de håller på att renoverar. Vi hjälpte till och slet ända in på kvällen. Sen sov vi i huset för första gången. Vi hade ingen tv som man brukar spendera kvällarna framför så vi låg och lyssnade på Karlavagnen och bara höll om varandra. Tidigt på lördagen började vi måla, riva kakel och slänga skräp på sopptippen. Det var full rulle hela tiden. På kvällen åkte vi till Älmhult för att fylla ett släp fullt med lådor, även hela bilen, sen lämnade vi dem i huset och så körde jag och Jalle tillbaka till Älmhult och sov där i natt. Var nog sista natten som jag sov i lägenheten... Idag har vi bara tagit det lugnt och myst. Jag åkte hem redan vid tre så vi hann inte så mycket mer.

Det var hela min helg. Nu vet vi inte när vi ska ses nästa gång och det känns himla jobbigt att inte ha det bestämt. Jag har massor med bilder att visa men dem får ni se när jag tömt kameran!

LIVET ÄR ORÄTTVIST

Ibland stöter man på saker som berör en så otroligt djupt. Detta inlägg berörde mig verkligen och efter att ha läst Maddes blogg, hennes mammas och hennes pojkväns så är det omöjligt att inte fälla någon tår. Jag imponeras ständigt av hur starka människor är och hur människor kan se framåt då det inte verkar finnas något ljus. Jag imponeras av mina nära och kära. Jag imponeras av mig själv.

Läs inlägget så förstår ni. 

JUST SOME INSPIRATION



Inspiration kan man aldrig få för mycket av!

ONÖDIGT PRAT




Underbara bilder från Country by mail. Klicka ovan på "min favoritsida just nu" för att komma till dem!

Varje vecka som man kommer fram till onsdagen så känns allt plötsligt lite lättare. Känns det så för er också? Nu är det inte långt kvar tills det är fredag och de jobbigaste dagarna i skolan är över. Nyss var jag ute och gick en sväng till ICA för att köpa lite tuggummi och annat nödvändigt. Köpte mig även en yoghurt som jag gick och åt på vägen tillbaka. Jag stod och höll i en drickyoghurt men jag har aldrig köpt det innan så jag vågade inte! Tänk om jag inte hade tyckt om det...ibland är jag feg, och snål.

VÅGAR DU?

Skor är något som är himla vackert att titta på och roligt att äga. Dessa ovan till exempel, hur vackra är de inte? Dock vet jag inte om jag skulle våga mig på att gå i dem med så hög och smal klack! Skulle du våga? De kommer från Alexander McQueen och finns att köpa på Netaporter.

ÄLSKLINGENS TRÖJOR KOM IGÅR



Bara för att min älskling är så fin, och för att jag fullkomligt älskar jeansen (och hans söta rumpa), så får ni se bild på hans klädsel en dag i våras. Jag ska bättra mig med att lägga in bilder på min klädsel, blir nästan aldrig av men det ska det bli ändring på!

Idag har det varit en sån där dag då humöret inte är på topp, tyvärr! Skoldagen har varit lång och seg, längsta dagen för mig på hela veckan. Nu kan jag pusta ut lite förutom att jag har en lång lista med läxor som ska göras. Igår hämtade jag ut ett paket från H&M innehållande älsklingens tröjor. De är verkligen jättefina och jag hoppas bara att de passar på honom, i annat fall får kanske jag ta en av dem...och det säger jag inte nej till!

INSPIRATION



Männsikor i Sverige klär sig så jäkla snyggt!
Gillar tjejens halsduk från NK damaccessoarer och killens tröja från Beyond Retro.

HOME OFFICE


Jag skulle inte tacka nej till att ha någon av dessa arbetsplatser att sitta och plugga vid. Nu blir det sängen som jag oftast hamnar i. Det känns ganska så segt med en ny vecka, men bara jag klarat av fram tills onsdag så går nog resten fort. Jag åker ju till min älskling redan 07:30 på fredag! Ska bli så skönt och kul att få komma till honom och till hans nya hus! Spännande att se deras renoveringarbete och eventuellt hjälpa till lite!

EN UNDERBAR BILD, FRÅN EN UNDERBAR PLATS


Jag bara älskar den här bilden. Den är tagen i somras när jag och Jalle var hemma hos hans syster. De bor så himla fint ute på landet och har världens charmigaste hus som jag stormtrivs i. Bakom huset reser sig stora höga träd och framför finns hästhagar. Helt underbart! Det är verkligen sommar hos Jalle för mig, att vara där.

DYRT VS BUDGET


Tidigare har jag bloggat om den otroligt mysiga tröjan från Lexington som tyvärr är alldeles för dyr för att komma i mina ägor. Men nu har jag hittat en liknande tröja från Ellos för endast 399 kr (finns även i svart). Tyvärr så har den ingen polokrage men verkar vara himla mysig ändå!

SÖTNOSAR PÅ BLOCKET


Ibland när jag inte har något att göra så sitter jag och letar efter söta djur på blocket. Idag hittade jag dessa två små sötnosar. Blir man inte helt kär? Jag vill bara ta emot alla djur som behöver nya hem och ge dem massvis med kärlek, men vi ska inte ha några fler djur så det går inte tyvärr. Men i framtiden kanske...fast då får det nog bli en liten Golden Retriver för min älskling är allergisk mot katter.

TVÅ LANTLIGA KÖK


Kräftskivan igår var väldigt trevlig. Jag och Petra ägnade den mesta tiden åt att prata om allt mellan himmel och jord, och det kan man ju inte klaga på! Idag blir det en riktig pyssla-hemma-dag. Jag har skalat äpplen som ska vara till äppelpaj och äppelkaka och snart ska jag ställa mig och hacka grönsaker till en kycklingsallad. Jalles batterier har inte laddat ur än så det håller mitt humör uppe!

EN ANING SORGSEN


Jag hade verkligen längtat till den här helgen, så himla mycket. Nu blir inte det som jag längtat till av tyvärr. Och som on inte det vore nog ska Jalle vara i Lönsboda hela helgen och han har glömt sin mobilladdare. Jag är inte världens gladaste nu. Ska på kräftskiva om en halvtimme så förhoppningvis blir mitt humör bättre under kvällen! På mig har jag spetstopp från Lindex (ny sen i onsdags), svarta chinos från Monki och pumps från Skopunkten.

MIN FAVORITLAMPA

På IKEA igår köpte jag ytterligare två lampor av samma modell som jag har innan så nu har jag alla färgerna! De finns i turkost, grönt, rött och vitt. De är av munblåst glas så varje lampa är unik! 69 kr/st får man ge för dem, men alla som är IKEA-Family medlemmar får köpa dem för 29 kr/st fram tills den 21 september. Så passa på!

TAG 3 BETALA FÖR 2

Idag följde jag med mamma till Jönköping direkt efter skolan. Vi gick runt på a6 och jag kollade efter ett par pumps, dock kostade alla de snygga jag hittade 499-799 kr och så mycket ville jag inte lägga på dem. Meningen var att jag bara skulle ha ett par för jag vill lära mig gå i höga klackar, så jag var på jakt efter ett par "nybörjarskor". Nästa gång jag köper får det bli högre klack på dem. Jag hittade i alla fall ett par billiga på Skopunkten och även ett par boots. Men så gäller ju tag 3 betala för 2 så då var det lika bra att hitta ett par till och det blev ett par höga stövlar! Hela kalaset gick på ca 700 kr, inte dåligt för tre par skor!

DAGENS GIVMILDHET FÅR JALLE


Jag känner för att ge mitt hjärta något för att han är den bästa som finns. Så det blir två av dessa tröjor från H&M som sålt slut i nästan alla butiker, dock finns de fortfarande kvar på internet! Han vill ha den vita och jag vill att han ska ha den svarta, så då får han båda. Ett plus är ju att jag kan låna den ena sen och mysa runt i när jag är hos honom. Så har vi varsin! De kostar iaf 198 kr styck och om man använder rabattkoden 8168 får man 25% rabatt på en vara.

JORDNÄRA, SVARTVIT, BLOMMIG ELLER SPRALLIG?


Något som verkligen behövs för att göra ett hem varmt och ombonat är textilier. Det finns så oändligt många tyger och så oändligt många sätt som man kan använda dem på för att skapa en mysig atmosfär. Dessa kommer från IKEA som har väldigt många fina tyger, så kika in där om du ska sy någon ny kudde eller gardin! Det blommiga tyget kostar 59 kr/metern och resterande 49 kr/metern.
Nu ska jag kila ner på mitt rum och titta på säsongspremiären av Top Model på kanal 5. Får inte missas!

EMILIO PUCCI


Nu sitter jag, precis som många andra timmar, och slösar bort min tid. Börjar inte nästa lektion förens om en timme, så vad gör man? Jag skriver sms till min älskling, kollar på kläder och inredning, bloggar, svarar på kommentarer... Denna klänningen är ett mästerverk av Emilio Pucci och den fínns att köpa på Netaporter som för övrigt är en av mina favoritsidor tack vare deras otroliga bilder!

ORD, TANKAR OCH KÄNSLOR

Idag vaknade jag utan min älskling vid min sida, med andra ord betydde det ett dåligt morgonhumör. Helgen var som alltid lika underbar. I fredags myste vi mest, i lördags var vi hemma hos min bror Jens och åt middag och bara umgicks. Helt underbart! På kvällen badade vi i vårt badkar och hade det jättemysigt. Det är så himla skönt att bara vara med varandra och kunna sitta och prata om precis allt. I går gick vi tipspromenad och så åkte hjärtat hem.

Jag bokade nästa resa till Jalle igår kväll och det kostade bara 307 kr tur och retur! Tror aldrig att jag betalat så lite för att åka till honom. Dessutom så åker jag redan vid 07:30 på morgonen så jag får ta ledigt och vara med min älskling när han är i skolan. Kommer bli pirrigt men kul! Mest nervös är jag för att jag inte kommer hitta honom och virra runt där bland allt folk som glor för att de aldrig har sett mig innan.

Den här veckan har jag inga speciella planer. Ska träna på kvällarna om kroppen orkar med, jag är fortfarande inte frisk...dessutom så smittade jag min älskling i helgen så nu är han också förkyld! Jag vill verkligen träna men man ska ju inte göra det om man är krasslig.

IKVÄLL KOMMER MIN ÄLSKLING TILL MIG, ÄNTLIGEN!


Är inte bilderna helt underbara? Jag älskar alla på olika sätt. Älskar den översta bilden för att det ser så ombonat och mysigt ut med kuddarna och gardinen, älskar den andra bilden för de blommiga detaljerna och ljuset som bara flödar och ger harmoni, och så älskar jag den tredje bilden för att hyllan och fönsterna är så vackra.

ÄNTLIGEN är det fredag! Som jag längtat till den här dagen. Ikväll vid 17:47 kommer min älskling och då ska vi ägna oss åt en hel underbar helg med varandra. Det kommer bli så himla bäst! Så om jag inte bloggar något i helgen vet ni varför... Jag steg upp vid åtta i morse och började mina vanliga förberedelser med städning, dusch och annat pyssel. Dock hade jag inte räknat med att det skulle ta så himla lång tid att locka håret med vågtången, tog över en timme! Så även fast jag började skolan vid 11:25 fick jag stressa. Efter skolan ska jag och Petra en runda på stan, fika och kika i affärer, fördriva tiden tills älsklingen kommer. Hela den här dagen är bara mys!

BATHROOMS


Varje gång jag hittar en inredningssida full med vackra bilder så blir jag sådär löjligt lycklig. Ju mer bilder jag tittar på ju lyckligare blir jag. Inredning är verkligen något som ligger mig varmt om hjärtat. På tal om något som ligger mig varmt om hjärtat så är det bara två dagar kvar tills Jalle kommer. Lyckorus på fredag, ja tack!

17 ÅR IDAG!


Det är väl inte meningen att man ska ligga hemma och vara sjuk på sin födelsedag, men det gör jag. :( Har åkt på en förkylning som även gjort mig otroligt stel i nacken. Får hoppas på att en dags vila gör saken lite bättre! Jag fick paket innan av mamma och pappa och de innehöll pengar, strumpor, två stora fotoalbum, långt svart linne, halsband och en stekpanna! Tack tack ♥
Jag kan inte påstå att det känns så speciellt att fylla år precis, det roliga var i helgen när vi hade middag och kalas med släkt och vänner. Nu väntar jag bara på att min älskling ska komma hit på fredag så jag kan få umgås med honom för det var tre veckor sedan som vi sågs och det har varit väldigt jobbigt att vara ifrån varandra så länge!

ILLUSION AV EN FONDVÄGG


Jag är inget stort fan av Elvis, och inte av de andra heller för den delen. Men idén med stora tavlor som ger illusionen av en fondvägg gillar jag!

BIld: Hans Zeegers via Desire to inspire

RSS 2.0