KOM FRAM STORA ROSOR

image836

En ganska så plottrig bild men jag tycker att tapeten med de stora rosorna är vacker. Synd bara att allt annat får den att försvinna. Den hade gjort sig mycket bättre till någon helvitt! Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Tanja

Svar:Precis, jag läser sin blogg hur ofta som helst :D så inga problem!

Tack, jag ska bara färga hårbotten igen för där är det lite ljusare haha, men annars så ska jag fortsätta ha det såhär! :)

Precis, när ni flyttar ihop så skaffar man ju gemensamma vänner automatiskt så man kan hitta på sånt :D Vad mysigt, jag sa ju att det var mysigt där, haha :) Ja det är ju ganska så snart då!

Ja jag hoppas också de har kvar den :O jag vill så gärna ha den (A) Fast jag fick veta världens bästa sak igår, jag har varit lite såhära halv sur för mamma inte tagit in Chinos (trodde jag) Så igår säger hon att hon har det! Och de är skit snygga, så nu behöver jag inte köpa dem i malmö och lägga massa pegar på det utan jag kan köpa det hos mamma mycket mycket billigare :D:D så nu kan jag köpa annat i Malmö ist! Äsch det kostar bara 40 kr jag behöver inga pengar för det heller!

Ha det bra du också, kramis!

2008-05-29 @ 07:33:26
URL: http://imbobbybrown.blogspot.com/
Postat av: mumari

Hej där! Ny kitschig tävling i min blogg! Vinn skönhetsprodukter från Miso Pretty i samarbete med kitsch.se!
Välkommen och lycka till!
Kramar
www.mumari.se/2008/may/utkast-nu-ar.aspx

2008-05-29 @ 07:41:22
URL: http://mumari.se
Postat av: Kussen<3

ja du gumman du har helt rätt , vita saker till den fina tapenten blir det väldigt romatiskt... detr måste vara den tapeten som var i stugan vi hyrde förra sommaren.

2008-05-29 @ 12:48:56

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback