FÄRGKLICKAR



Något som jag verkligen gillar är vita rum, för då kan man variera färgerna på detaljerna och på det sättet göra om och fräscha upp ett rum väldigt snabbt! Bilderna kommer från Apartment Therapy.

EN HELG FYLLD AV FESTLIGHETER

Helgen har varit full av festligheter för att fira att jag fyller år på tisdag! Igår hade vi middag för Petras familj och lite andra bekanta. Det var som alltid lika trevligt och jag fick många fina presenter. Så tack till er!
Idag kom mina syskon Åsa och Jens med sina familjer för att fira mig. De var som alltid lika underbara och man kan ju inte bli annat än glad i deras sällskap! Jag fick precis vad jag önskade mig så det var superbra så ett stort tack även till er! Här är det som jag fick (dock får jag av mina föräldrar på tisdag och av min älskling på fredag):

♥ Fin vit lantlig ram

♥ Handkräm, body och ansikts peeling, badskum, tvål

♥ Örhängen

♥ Ram med foto på mig och Petra i

♥ Blommor

♥ Fotoalbum

♥ En sten som var målad som ett marsvin

♥ 2 doftljus

♥ Christiana Aguileras parfym

♥ Vågtång - OBH Nordica Artist Wave Maker

♥ Presentkort på H&M

♥ Armband från Ms Bijoux


JAG ÄLSKAR DIG



Jag älskar bilden, jag älskar dig.

LEXINGTON CLOTHING

Efter att Tanja läst mitt inlägg om Lexington så gick hon in på deras hemsida och hittade denna mysiga tröjan som jag sedan såg att hon skrivit om på hennes blogg. Och jag kan inte göra annat än hålla med henne, det måste vara den mysigaste tröjan jag sett! Men som vanligt när man hittar något riktigt fint och speciellt så är det på tok för dyrt för att kunna köpas, 1695 kr får man ge för godbiten!

NYANSER AV VITT


Det finns så många olika vita nyanser som man kan blanda, det ser ni utmärkta exempel på ovan. För mig känns dock bilder lite tomma och obebodda, men de är till för att inspireras av och det gör jag! Bilderna kommer från Kallholmen.

Nu har skolan kommit igång på allvar för mig och det känns helt okej faktiskt, förutom att jag och älsklingen får återgå till korta helger med varandra. Mitt schema är väldigt lugnt då jag slutar vid 12 på torsdagar och börjar vid 12 på fredagar! Nu gäller det bara att kämpa på tills det är höstlov vecka 44, för då kan jag och älsklingen vila ut med varandra ordentligt. Sen får vi ta nya tag och kämpa på tills det blir jullov... Något som dock är väldigt skönt är att vecka 16 så är i princip min vårtermin slut för då börjar påsklovet och efter det har vi 5 veckors praktik, sen är det bara skola i två veckor innan det blir sommarlov. Det är långt kvar men känns inte som en evighet som det brukar!

YOU´RE EVERYTHING



You are the strength, that keeps me walking.
You are the hope, that keeps me trusting.
You are the light to my soul.
You are my purpose...you're everything.

LEXINGTON


Lexington är ett företag som jag verkligen tycker mycket om. Deras produkter går att matcha med många olika stilar, dock tycker jag personligen att de passar bäst ihop med en blandning av lantligt och modernt. Gör gärna ett besök på deras snygga hemsida! Jag bara älskar precis allt på den andra bilden!

Bilder: Lexington

KANSKE NYTT I GARDEROBEN PÅ MÅNDAG




Idag i skolan pratade jag, Pernilla och Caroline om att åka till Linköping och shoppa lite nästa vecka, troligen på måndag. Då ska jag testa chinos på Monki och i första hand satsa på ett par svarta men om jag passar ljusa så blir det även det. Ska även titta på en spetstopp, bara för att den är himla vacker, men det blir nog inget köp. Jag är på jakt efter en mysig tröja och på Gina Tricot finns dessa ovan för 149 kr, väldigt bra pris! Vill dock ha någon som är lite mer mysig och stickad så jag får se om jag hittar någon och om plånboken tillåter ett köp...

VINTERMYS


Måste bara säga att jag älskar vedugnen! Tänk om man hade en sån hemma... Vi har i och för sig en brasa som vi kan sitta och mysa framför, men det är något speciellt med vedugnar och kakelugnar.

SPETS

Klänning med söta spetsdetaljer från Chicy, 569 kr.


JAG VILL DOFTA UNDERBART


Jag som sagt att jag inte skulle önska mig någon parfym, att jag redan har så många som jag behöver ta slut på... Men grejen är den att jag vill inte ta slut på de jag har. Sparar alltid lite parfym i botten på flaskan och det vill jag inte använda, därför behöver jag nya som jag kan varva mina favoritparfymer med. Denna från Christina Aguilera doftar riktigt gott! Kostar ca 279 kr för 50 ml.

GRATIS PRESENTKORT


Ingen tackar väl nej till gratis presentkort?
Om du blir medlem på Gratiskläder.se så kan du samla ihop poäng och få presentkort på H&M, JC och Gina Tricot. Redan efter 400 poäng får man ett presentkort på 150 kr! Allt du behöver göra är att bli medlem och börja samla poäng!

POTENTIELL STUDENTKLÄNNING


Om jag precis börjat trean nu och haft en kommande student nästa år så hade jag klickat hem denna underbara klänning från Style by stars för 599 kr. Den är så vacker så jag har svårt för att sluta titta på den! Då hade jag sluppit den där jakten som jag vet att alla påbörjar på våren, jakten efter den perfekta klänningen. Man vill helst ha en som ingen annan har, men vart hittar man en sådan om inte på internet? Men nu har jag två år kvar av min tid på gymnasiet så studentklänningen får helt enkelt vänta...även om det kliar i fingrarna.

FIFI BAGS


Hos Fifi Bags kan alla hitta en favorit. Jag tycker mest om denna skönhet. För 1495 kr kan den bli din! Mönstret påminner om ett tyg som jag ska sy en kjol av, fast mitt tyg har svart bakgrund. Måste låna syrran symaskin så jag kan sy den någon gång.

FLER BILDER FRÅN KRETA


Det är alltid lika hemskt att flyga, speciellt att lyfta och landa, men vi klarade det även denna gången.


Jag kommer alltid att minnas poolen för jag har ett ärr på knät sedan jag skar mig på en kant. Jag tycker nästan bättre om närheten till en pool än närheten till havet. I havet vill jag inte hålla på och simma under vattnet och att få en kallsup med saltvatten är ingen höjdare.


Fin bild som vi lyckades ta med självutlösaren. Dock var kameran riktad lite för mycket uppåt.


Det blev även en hel del bilder på oss själva.


En till bild på oss. Sjalen som jag har på mig köpte jag i en liten affär i Chania för ca 150 kr. Ett riktigt kap!


Chania är verkligen en vacker stad, dock blir man halvt galen på inkastarna till olika restauranter som finns nere vid vattnet. De gör nästan vad som helst för att få en att äta på deras restaurant. Gratis drinkar, gratis glass...


Vi två på en av alla de mysiga små gatorna.


På promenad från Platanias tillbaka till vår by Agia Marina.


Sista kvällen satt vi på balkongen och spelade kort och gjorde fransk manikyr. Blev riktigt fint för att vara första gången som jag verkligen hade tid och tålamod till det!

UNDERBAR ROMANTIK


Jag fullkomligt älskar alla bilderna och det är svårt att välja en favoritsak, men tapeten i sovrummet, skålarna och ljusstaken får det att gnistra lite extra i mina ögon. Bilderna kommer från House Style.

GE MIG DET LILLA SKÅPET


KÄRLEK TILL MIN ÄLSKLING

I natt när jag skulle sova så ringde jag min älskling och vi pratade en stund. Förr pratade vi nästan varje kväll men nu blir det inte så ofta så det var skönt att få höra hans röst. Jag blev sådär fylld av lycka som man ska bli när man är kär, bara av att höra hans röst. Det fick mitt hjärta att slå dubbla slag och pulsen att öka. Igår hade vi varit tillsammans i 2 år och 5 månader och jag är fortfarande lika kär i min prins som jag varit sedan första gången vi kramades och kysste varandra, sedan första gången jag såg honom och sedan första gången jag hörde hans röst.



Sebastian Sjöstedt - If you ain´t here I just can´t breathe

MISS SIXTY


Snart fyller jag år och då hoppas jag att min älskling ger mig denna parfym från Miss Sixty. Det är en frisk och fruktig doft med noter av röda vinbär, heliotrop och rabarber. Priset varierar beroende på köpställe men ligger runt 229-380 kr.

Idag är det min första dag i skolan. Kul att träffa alla igen men samtidigt jobbigt att börja stiga upp klockan sex varje morgon. Vi har fått våra scheman, som vanligt var det massor med krångel. Vi har spelat bowling med treorna och snart blir det brännboll. Mindre kul när man inte är ombytt. Jag vann iaf bowlingen!

SOVRUM FÖR TRE



VECKAN HOS JALLE OCH LANTLIG STIL

Igår kom jag hem, lycklig och utvilad efter en vecka med Jalle. Veckan bestod av mycket mys då vi bara var hemma, besök hos hans syster och hennes underbara familj + alla djuren, besök hos Jalles lika underbara mormor och ganska mycket bilåkande som resulterade i en ihjälkörd grävling. Tråkigt men det är sånt som händer!

Hemma hos Jalles syster är det så himla mysigt och jag älskar deras hus och lantliga inredning. De håller dessutom på att bygga ut sitt hus så det kommer bli nästan dubbelt så stort som innan. Det kommer säkert bli superfint när det blir färdigt. Jag har verkligen kärat ner mig i den lantliga stilen och att handla vackra saker på Second Hand, då pratar jag mest om porslin men man kan även hitta en och annan väska och andra små ting. Billigt och funktionellt!



BILDER FRÅN KRETA

I sommar har det verkligen känts som att bloggen fått en välförtjänt semester och även jag. Det har inte funnits någon tid till att bara sitta vid datorn och jag har heller inte haft varken lust eller ork. Visst har det funnits tillfällen då jag tänkt att det är dags att uppdatera, men jag skriver i bloggen för min skull och har valt att inte känna någon press. Hålla det på en sund nivå. I gårkväll kom jag hem från en underbar semester på Kreta och i morgon åker jag vidare till en förhoppningsvis lika underbar vecka hos min Jalle.

Så länge bjuder jag på en hel drös med bilder från Kreta!


Vårt hotell var litet men väldigt fräscht och snyggt. Jag verkligen älskar att bada i poolen och simma under vattnet så det blev väldigt mycket badande i den.


Vi bodde precis vid stranden och badade även mycket i havet. Dock var vågorna jättehöga de första dagarna så det egentligen var badförbud men alla badade ändå. Flera gånger var vågorna så höga så de sköljde över oss och en gång drogs jag och Petra med längs bottnen under vattnet. Det var väldigt långgrundt och de andra dagarna var vågorna ganska så lugna, så då var det perfekt!


En kväll gick vi till grannbyn Platanias och kollade runt lite. Byn Agia Marina som vi bodde i och Platanias var i princip ihopbygda med samma stora gata där allt ägde rum.


Vädret var perfekt alla dagar och vi njöt av många vackra solnedgångar. Jag och Petra tod en hel del foton på oss vid havet men de flesta är på hennes kamera så de bilderna sparar jag till senare.


En dag åkte vi buss in till den gamla huvudstaden Chania som verkligen är vacker med sina gamla hus och smala gator och små butiker. Jag hittade en underbar sjal som jag köpte för ca 150 kr. Verkligen ett fynd så vacker och unik som den är. Bild kommer senare!




Även fast jag saknar värmen, solen och närheten till bad i havet och poolen så är det skönt att vara hemma igen. Borta bra men hemma bäst!

Nu försvinner jag som sagt till min älskling i en vecka och kommer hem på söndag. Det ska bli skönt att få vara med honom igen, har saknat honom massor när jag varit borta!


PRESENTTIPS

Innan jag tar mitt pick och pack och åker så bara måste jag visa er denna otroligt snygga väska från Wedins! Det är inte så jättelångt kvar tills jag fyller och beroende på hur mycket pengar jag får då så ska jag nog lägga vantarna på denna goding. Annars så är den ett bra presenttips till er som undrar! 399 kr får man ge för den.

ÄR PÅ KRETA, LÖRDAG-LÖRDAG



Innan i sommar, och innan hela detta året för den delen, har jag inte tänkt på att vi ska åka utomlands så mycket. Jag har bara vetat att vi ska det senare och inte haft någon superlängtan för jag har haft så fullt upp med Jalle och saker som hänt. Nu sitter jag här, en dag före avresa. I morgon vid den här tiden sitter vi på flygplanet och är snart framme. Jag ska inte påstå att flyga är det bästa jag vet, för jag gillar inte att sätta mig i en situation där jag inte har någon kontroll. Men det är ändå något speciellt med att flyga och med flygplatser överhuvudtaget, det är rädsla blandat med förtjusning.

Min familj + min bästa väns familj ska tillbringa en vecka på Kreta i Agia Marina och på hotellet Coral Beach. Det kommer säkert bli supermysigt och skönt att få bada och sola och bara ta det lugnt och unna sig god mat, men samtidigt kommer jag sakna min älskling väldigt mycket och det kommer hela tiden hänga över mig att jag inte kan skicka sms till honom som jag brukar. Tur att det bara är en vecka i alla fall, det kunde ju varit två.

RSS 2.0