HALSBAND MED BERLOCK

image783

Jag har tidigare skrivit om ett halsband med en söt berlock från Disney Couture, men det är alldeles för dyrt för min lilla plånbok. Nu såg jag att Tanja (som för övrigt är min älsklings bästa väns flickvän) skrivit om ett halsband från H&M som har plats för foto och som bara kostar 39:50 kr!

Problemet är ju, som många gånger förut, att H&M inte finns här i närheten. Finns det någon som har H&M i stan eller nära som skulle kunna köpa det åt mig?

Kommentarer
Postat av: Tanja

Om du skulle vilja så ska jag nog dit på onsdag och då skulle jag kunna köpa sen skicka det till dig via posten om du nu inte hittar någon annan som bor närmre såklart? :)

2008-05-16 @ 12:09:38
URL: http://imbobbybrown.blogspot.com/
Postat av: Tanja

Svar: ja kör på den då :)


Absolut inga problem bara säga till så fixar vi det jag menar 40 kr är verkligen ingenting!

haha de tär lugnt jag väntar med spänning! :)

2008-05-16 @ 12:20:19
Postat av: Tanja

Svar: Jo det är ju så, att man måste planera och massa, mjo fast Nils ska komma hela sommaren och sen har jag min mamma till mamma, hon är helt galen, jag får inte träffa Nils spec mycket för henne eftersom hon har makten att säga nej, så ja då gör hon det :S hon är hel knäpp, spec sen pappa dog :S Fast pengar är ett mindre problem!

Nja många och många, jag följer alla CSI och CIS navy (AA) Sen är det DH, gossipgirl, ugly betty och ibland dirty sexy money, fast det är det inget behov av de andra är ett måste, haha :)

Prov, usch! Nej inte hela helgen det får jag aldrig för mamma så idag tills imorn, ja Jalle ska dit och måla haha de ska måla hela dagen imorn fast då är inte jag där. Förstår det så himla jobbigt, men det är ju värt väntan, det är väl så man får tänka när man inte han något annat val, och jag vet att ni klarar det och sen flyttar tillsammans och kan ses hur fota ni vill, då behöver ni inte tänka på något annat! :)

2008-05-16 @ 12:50:54
Postat av: Melina

så snyggt

2008-05-16 @ 14:58:49
URL: http://mmelina.blogg.se
Postat av: ella

fint =) hoppas du får en bra helg!

2008-05-16 @ 16:03:58
URL: http://ellisgirl.blogg.se

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback