Nyår och allt

Ska vara hos Jalle tills den 6/1 så jag är där över nyår. Kommer bli jättemysigt. Kanske tittar in någon gång och skriver om vad vi gjort, jag har faktiskt sagt att jag ska dokumentera det vi gör så att vi minns det sen. Så många kort kommer jag garanterat att ta.

ETT VÄLDIGT GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR JAG ALLA SOM HAR VÄGARNA FÖRBI!

PUSSPUSS

Väntar och längtar

image115

Min dag

image114
Kom nyss hem från Alice, Jens och Agneta. Var där och bytte julklappar eftersom att de inte kunde komma till oss på julafton. Jag fick ett till badkort som gäller 10 ggr i simhallen. Bra om jag och Jalle ska bada så behöver inte han heller betala. Så fick jag 350 kr presentkort på Åhlens. Tacktack : )

Sitter och ska lägga in lite låtar på mobilen. Jag har kommit på att jag måste ha och lyssna på, några med lite fart i, för annars kanske jag sitter och somnar och hamnar i Malmö. Det vore verkligen inte kul.
Måste duscha innan med, annars så är allt klart för avfärd. Är lite nervös, men det släpper när jag kommer fram.

Puss

Längtar

image113


Myshörna

image111
De senaste inredningsbilderna har varit vita, lugna och luftiga. Nu i fortsättningen ska jag försöka hitta mer mörka färger och mer inredningsdetaljer.

Det är segt att gå och vänta

Attans seg dag detta har varit. Hade mardrömmar i natt så jag sov inget vidare, så försökte jag ligga kvar i sängen och sova länge, lyckades ligga kvar till ungefär halv tolv. Sen fick jag inse att det bara var för mig att stiga upp och gå in i duschen. Resten av dagen har bestått av att jag äntligen kommit in i väntsalen på tågstationen så jag kunde hämta ut mina biljetter tills i morgon, jag har spelat två olika spel med mina föräldrar och legat framför tvn och tittat på Jönssonligan som nyss tog slut. En vanlig hemmadag.

Jag har fått någon konstig sömnrutin nu. Känner mig ganska så trött nu, men jag vet att jag kommer vara pigg sen när jag ska sova, så troligen kommer jag vara vaken ända till två. Men det är egentligen bra, för jag vill inte vara dötrött i morgon när jag kommer fram till Jalle vid nio, då vill jag ju kunna vara vaken en stund med honom.
Jag har en liten kort filmsnutt på min mobil med honom. 1 sekund är den. Sa ju att den var kort. Men man hinner precis se när han tittar upp så man får se honom i ögonen. Han är så underbart söt och fin så jag bara smälter.

image110
Så brukar det se ut när jag lagar mat.

Stämmer bra det

Fjärran från den du älskar
Blir natten så ödsligt tom
Men i hans närhet sluts du in
I dess trollska rikedom

En balkong

image109

Lite av det som jag har fått

image108

Är allt bara över nu?


image107
Känns alltid så konstigt när man har öppnat julklapparna för då är det som man har gått och väntat på över. Känns så himla tråkigt för den där riktiga julkänslan som man hade när man var liten finns inte kvar. Ingen släkt, ingen tomte och ingen snö. Det som egentligen gör julen till just jul fattas.

Något roligt som hänt idag är att Snuffe, mitt marsvin, har betett sig helt konstigt. Han brukar vara rädd av sig och springa iväg när man kommer, men idag har han varit tvärt om. Han har kommit fram till en när man tittat på honom och när vi höll på i köket med maten ställde han sig och skrek för att han med ville ha och så har han sprungit runt massor och varit allmänt gosig mot oss. Han har nog fått julfnatt.

Vi öpnnade nyss alla paketen. Jag fick pengar, lite kläder och andra småsaker. Kommer ett kollage på det sen. Så fick jag en ny säng! Eller jag ska få köpa en ny säng som mamma betalar. jag har inte haft en tanke på att jag behöver en ny säng, men det tycker tydligen mamma. Så troligen blir det en 1,05 säng istället för en 90. Så får jag och Jalle lite mer plats att rulla runt på.

Nu retsen av dagen ska jag bara fortsätta ta det lugnt. Ska äta gröt, skinkmacka och kolla på sista avsnittet av julkalendern. Jag har inte sett alla men det sista måste man väl ändå se?

Just ja, jag vann inte KENZAS tävling, men hade ändå ganska så bra chans mot vad man brukar ha i andra tävlingar. Är verkligen sugen på en sån almanacka, så jag kanske ska besälla en sån. Ska ta en sväng på stan någon dag och titta om jag hittar någon annan fin, för den är ganska så dyr...

Puss

God jul då

Jag får väl göra som alla andra och önska er en RIKTIGT GOD JUL : )

Ska snart ner med pappa på stan, pengarna på mobilen tog lägligt slut nu när jag behöver dem som mest, måste hämta ut mina biljetter med. Känns säkrast att ha det gjort.

Sen idag blir det såklart Kalle Anka, julmat och julklappar!

image105

Tänk om det hade sett ut så här när jag vaknade! Men nej, ingen snö så långt ögat når.

Och till min älskade, en extra extra extra god jul till dig eftersom att vi inte ses förens på onsdag kväll.
Älskar dig!

JAG VANN!

Hela kvällen har jag suttit och tittat på Bingolotto med mina föräldrar. Och jag vann 100 kr! Har haft ett himla flyt med pengar den senaste tiden, fick mycket när vi gick Lucia, jag har gjort lite småjobb åt pappa som jag fått 150 kr för, jag har börjat jobba på IVT igen och jag fick 200 kr av syrran bara sådär till lunch på stan igår. Ibland har även jag flyt, tur det!

Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag ska till min älskade. Är lite orolig för hur jag ska göra på tåget med väskorna, men det får jag lösa då. Känns skönt att äntligen få vara med honom igen, även fast det inte har gått så lång tid sen vi sågs sist.

Fick reda på en sjukt tråkig nyhet innan. Jens, Agneta och Alice kommer inte till oss imorn för Alice har blivit sjuk. Att vi alltid ska ha sån himla otur.. : /  Nu får vi sitta här hemma själva. Det är ingen riktig jul utan hela familjen tycker jag.
 
image103 
Älskar denna bilden!


Ett kök

image102

Gamla tider med mycket snö

Idag är min förkylning värre än vad den varit innan. Jobbigt, men samtidigt så tycker jag att det hör julen till, att vara lite småförkyld. Tänk att det är julafton i morgon! Verkligen synd att vi inte har någon snö, inte ens frost. Julstämningen försvinner en hel del utan snö. Tänk när man var liten, då var det stora högar med snö på julafton. Jag saknar de tiderna...


Förstår inte varför alla går dit

10 anledningar till varför jag INTE går på Statt

1.  Jag har en pojkvän som jag älskar mest av allt
2.  Jag har en pojkvän som jag älskar mest av allt
3.  Jag har en pojkvän som jag älskar mest av allt
4.  Jag har en pojkvän som jag älskar mest av allt
5.  Jag har en pojkvän som jag älskar mest av allt. Varför skulle jag då vilja dit när stället kryllar av närgångna fulla killar som vill dansa?
6.  Jag har bättre saker att lägga 100 spänn på, resa till min älskling tex
7.  Petra har skrämt mig med sina historier om hur folk håller på med varandra
8.  Det är varmt, svettigt och äckligt
9.  En hemmakväll är tusen gånger skönare
10.  Jag kan ha kul på andra sätt än att supa mig full och sen slösa bort en hel kväll på något som jag inte minns dagen efter


That´s why


Grattis mormor

Idag fyller min mormor år. Min älskade mormor. Hoppas att vi ska till Eskilstuna snart så jag får träffa henne. Det blir inte alls ofta tyvärr.. ♥

Hoppas snart att jag får träffa Jalles mormor iaf. Hon är underbar. Har knappt träffat henne mycket alls men jag känner ett band till henne på något sätt. Härligt med nya personer som kommer in i ens liv och som betyder mycket.

Topp från Ichi 199 kr

image98
När man nyss har köpt en ny topp för att vara fin för sin pojkvän på nyårsafton, ja då får man ta egobilder på sig själv.

Herregud!

image133
När jag kommer in på JC så finns den där, väskan som jag under en tid suttit och tittat på och drömt om att äga! Och nu tycker väl ni att jag är knäpp, men jag köpte den inte. Den var lite för stor och jag har inte råd till en väska på 499 kr just nu. Men den är verkligen sååå snygg!

Lördagsmys med Petra

Idag ska jag med Petra på stan en sväng och så ska vi äta på Cwang Chow. Så himla gott. Fläskfilé, bearnaisås och pommes, sen friterade bananer med glass till efterrätt. Mums. Syrran kom nyss förbi och gav mig pengar till det. Tusen tack! <3
Ska se om jag hittar en sista julklapp till min älskling med, jag vet vad jag vill ge honom men jag måste hitta det med!

Jag har funderat en hel del, tänker på min älskling. Vill vara hos honom. Det är vad jag önskar mig mest av allt, att få vara med honom. Vill att han ska må bra, vill se att han är lycklig.

Sebastian Sjöstedt, jag älskar dig.


20 månader

image96
Idag har jag om min älskade varit tillsammans i 20 månader. Grattis till oss <3
Du är den finaste jag vet.

Pysselsugen?

image94
Hos Panduro finns det paket med30 julgranskulor för 99 kr.
Köp lite lim, glitter, paljetter och tyg så kan du sätta igång och tillverka dina egna vackra kulor!

En necesär som jag har sytt

          image93

Så enkelt, så snyggt

image91

Julgranen är snart på plats

Idag vaknade jag tidigt och åkte iväg till IVT för att jobba. Det känns helt otroligt att jag kan sitta där och jobba lite och få pengar för det. Haha :) Dessutom så är det rättså kul, eller hyffsat iaf. Jag har mitt eget lilla kontor och ibland kommer folk in och pratar lite med mig. Soft.

Jag kände mig inte så pigg på det men följde nyss med mamma och pappa runt halva stan och gjorde ärenden. Vi köpte en julgran, julblommor som vi även delade ut till nära och kära och så skulle såklart pappa köpa travet.
Iår ska vi ha en riktig gran, för första gången i hela mitt liv! En fin kungsgran köpte vi. Jag tycker att det är toppen att de inte barrar, och så har den tjocka fina grenar!

Ikväll kommer världens bästa Åsa och Martin till oss på middag. Så ska jag få mina julklappar, fast jag tror att jag får vänta med att öppna dem tills på julafton. Jag ska laga maten sen med, varm smörgåstårta blir det. Det är min favoritmat just nu! Så himla gott.



image693
4-6 personer
2 pkt stora polarkakor
2 pkt rökt skinka
1 purjolök
paprika
6 dl creme fraiche
tomater
riven ost

Hacka purjolöken och paprika. Fräs ihop i en stekpanna. Hacka skinkan och fräs även den. Häll till sist i Cream fraichen. Varva polarkakor med smeten. Lägg tomater & ost överst. In i ugnen 175 grader tills osten smält.
Servera med en god sallad.

Bilden kommer från Glitzys blogg.

Emma och Zäta

image89
                     image90
Tittade på ett inspelat avsnitt med Room Service innan. De gjorde om hemma hos Emma och Zäta. Sheeet vad snyggt deras kök blev! Verkligen mitt drömkök. De prickade rätt på allt som jag vill ha! Stilrent och snyggt med raka linjer. Det är snygg inredning det.

Tävling

image88
Var inne på Kenzas blogg nyss. Hon en tävling där man kan vinna en almanacka från personligalmanacka.se. Självklart så är jag med och tävlar! Almanackan är hur grym som helst, vinner jag inte den så ska jag unna mig en sån till nästa år.

Väskfreak?

image87
Jag vet inte vad som har hänt, men jag har helt plötsligt blivit väldigt intresserad av väskor. Kanske är det för att jag har en jättefin som ligger och väntar på mig i ett paket?

Sno stilen av

image86
Förlåt Sara men jag var bara tvungen, du var så himla fin den dagen du hade detta på dig!

Skinjacka från H&M
Lång skjorta från BIKBOK
369 kr
Stövel från Din Sko 480 kr
Halsduk från Mollys Hus 199 kr
Väska från Wedins 299 kr

Sno stilen av

image85
Kjol från Nolita 998 kr
Tröja från Nolita 798 kr
Väska från Björn Borg 548 kr
Halsband från Alltsomglittrar 790 kr

Sista dagen på länge som jag cyklade hem

image84

Sno stilen av

image92
Kjol från Ichi 549 kr
T-shirt från Ed Hardy 760 kr
Stövel från Wedins 995 kr
Leggings
Väska från Pauric Sweeneys
Skinnjacka från Second hand

Jobba idag

Kvällen igår var bra, jättegod mat men uppträdanden kunde varit bättre!
Nu sitter jag och ska skriva en sak åt pappa sen ska jag iväg och jobba på IVT. Första gången på länge som jag får göra något där som har med en dator att göra, förra gången jag jobbade så packade jag kläder. Jag vet inte riktigt vad det är som jag ska göra nu så jag får se!

Jag och Petra pratar om att gå ut och äta på Cwang Chow på lördag. Jag är verkligen supersugen på det!

Nu är det bara 6 dagar kvar så åker jag till min älskade, jag längtar så himla mycket. Kommer bli sjukt skönt att få vara hos honom länge så man inte behöver tänka på att jag ska åka hem hela tiden. Jag måste börja tvätta och lägga undan allt som jag ska ta med mig. Det är mer förberedelser än vad man tror. : ) Måste ladda batterier till kameran och packa laddare med. Men det STORA problemet är att jag lär få ta två väskor med mig, för Jalles julklappar tar upp en hel väska. Det knepiga blir sen att jag inte vill ställa ifrån mig någon av dem på tåget. Jag får väl sitta med en vid fötterna och en vid knät eller något i den stilen. Ska försöka att trycka ihop mina kläder så gott det går så att jag inte behöver en så stor väska till dem. Just det! Jag ska ju få en handväska i julklapp med, den är ganska så stor, så den måste jag släpa på med. Då blir det tre väskor...

image82
Jag tycker att Duddeldäckare är så himla grymma, men tyvärr så får jag inte åka med den för den går inte på den sträckan som jag åker. Synd.

Puss


Sista skoldagen, sen JULLOV!

image81
Hade sovmorgon imorse, skönt! Det behövdes efter gårdagkvällens diskussion med min kärlek. Idag har vi inte gjort något i skolan, lyssnat på julllåtar och suttit ocg glott i princip. Var nyss och åt risgrynsgröt. Godaste maten vi fått denna terminen.
Snart ska vi titta på Holavedens salonger, det är 2:or och 3:or från estet som uppträder. Men jag ska bara se lite av det för jag och Petra ska på det ikväll, men då får vi tre rätters middag till med. Ska bli gott!
Egentligen så var det jag och mamma som skulle gå för vi hade fått biljetter av Petras mamma, men jag trodde att Petra också hade en biljett då. Det hade hon inte så hon fick min mammas.

Saknar min kärlek. Vill ha den 26:e nu.

Puss

Dieselkalsonger

image80

Jag har efter många timmars letande tillslut fått ge upp min önskan om att ge Jalle ett par nya Dieselkalsonger. Tråkigt.

Stilrent

image78

Det här är jag

Det kan inte vara så jätteroligt att läsa om någon som man inte vet så mycket om, så jag tänkte berätta lite om mig nu.

Jag är 16 år gammal och går Handelsprogrammet på Holavedsgymnasiet. Första terminen har varit kanonbra och den här linjen känns verkligen rätt för mig! Jag bor med min mamma och pappa i ett stort hus ungefär 2 km ifrån skolan. Just nu är jag inne i en period då jag är sjukt trött på att cykla till skolan, så jag tigger skjuts av mamma ibland. Men när det är flera minusgrader och grått och disigt ute så borde hon förstå att det inte är så kul att cykla.
Jag har tre halvsyskon på pappas sida men jag har bara kontakt med två av dem, min syster Åsa och min bror Jens. Jens har dessutom en liten flicka på två år som jag är sjukt stolt faster till. Jag försöker att träffa dem så ofta som det går, men det är svårt att passa ihop allas liv ibland.

På fritiden gör jag inte så mycket, men jag har många intressen! Efter skolan är jag oftast trött så då blir det till att ligga och vila framför tvn. Den här hösten har jag börjat träna Step Up och Medelgympa, så det ägnar jag mig åt två kvällar i veckan. Mina intressen är min pojkvän Sebastian, kläder, mode, inredning, musik och såklart vänner. Jag och min pojkvän träffades för snart två år sen genom msn och vi åker till varandra varannan helg. Vi ser väldigt seriöst på vårt förhållande och när han har gått ut skolan, om 1,5 år, ska han flytta hit. Det är mitt mål i livet, att få vara nära honom.

Jag är mycket intresserad av mode och kläder, men min garderob lever inte upp till mina önskemål och den stil som jag egentligen känner är jag. Jag lämnade nyss tillbaka mina favoritstövlar, för de sprack under. Det var ett stort nederlag. De var pricken över i:t på alla mina outfits. Är på jakt efter ett par nya fina, men jag har inte hittat några än tyvärr. Liksom, utan snygga skor kvittar det nästan vad man har på sig känns det som. Jag tycker iaf om att titta runt på olika klädsidor, men jag beställer sällan från Internet. Måste prova kläderna först.
Om jag vann 10 000 kronor skulle jag troligen handla kläder för hälften och spara resten till resor. Det vore härligt, att bara kunna köpa det man känner för!

Jag tycker även mycket om inredning och tittar ofta på inredningsprogram. Ibland sitter jag och söker på Hemnet efter dyra lägenheter i Stockholm, de är oftast snyggt inredda! Där kan man hitta inspiration och få nya ideér. Jag längtar tills min pojkvän flyttar hit så jag får påverka hur det kommer att se ut hemma hos honom, det kommer ju troligen även att bli mitt hem sen, så lite borde jag få ha att säga till om. Jag drömmer om ett fint hus med en stor trädgård, helst av allt så skulle jag vilja köpa huset som jag bor i nu när mamma och pappa bestämmer sig för att sälja det. Det är ju mitt hem och jag har bestämt hur det mesta ska se ut. Mina föräldrar är inte lika moderna som jag, men en hel del förändringar har jag fått dem till. Jag planerar redan nu för hur jag vill att huset ska se ut i framtiden!

Musik är något som jag skulle ha svårt att klara mig utan. Jag har inget favoritband eller någon favoritartist men just nu lyssnar jag på The Used - Smother me och Colbie Caillat - Bubbly. Det är fina låtar. Många låtar som jag lyssnar på och tycker mycket om har min pojkvän visat mig, han har öppnat en helt ny värld av bra musik som jag inte hade kommit i kontakt med utan honom.

Detta var lite om mig, kommer jag på något mer så skriver jag dit det sen!

Puss


Red energy

Förra gången som min älskling var hos mig så köpte han dessa, som jag älskade! Men sen så läste jag på baksidan och då innehöll de massa koffein så man skulle inte äta för många. Sen dess har jag inte ätit några. Funderar på att köpa en påse någon dag. Måste iaf lägga vantarna på en påse halstabletter sen idag.image73


Sött värmehjärta

             image71

En gullig julklapp att ge bort till den du håller kär. Kommer från coolstuff.se och kostar endast 29 kr!

Värm ett fruset hjärta - om och om igen! Tryck på den lilla metallknappen inuti hjärtat och det säger bara klick! Kemiska reaktioner sätter igång och vätskan inuti hjärtat värms snabbt till en temperatur på ca 55 grader och håller sig där i 20-40 minuter.

Hjärtat är perfekt att ha med sig på romantiska promenader, på vägen till jobbet eller kanske lägga på en ömmande kroppsdel. Det är dessutom hur mysigt som helst att sitta och knåda och klämma på.

När mystiden är slut och temperaturen sjunker övergår vätskan i fast form. Det fina med denna mysiga vän är dock att du kan använda den gång på gång på gång. Stoppa den i kokande vatten (enklast i vattenkokaren) så återgår innehållet till flytande form och du kan sedan när du vill trycka på metallknappen för att värma hjärtat på nytt. Om ändå människor vore så enkla!


Herrkläder, I love!

1   image65      2  image66

  3   image67       4   image69     5   image70

Kläder från stayhard.se.

1. Benno Stripes Grey Blue från Resteröds, 798 kr
2. Machester Sweater från Triple Five Soul, 1298 kr
3. Halsband från Acane Rezetti, 798 kr
4. Ring från Acane Rezetti, 248 kr
5. Skinhandskar från Björn Borg, 498 kr

Handel hela dagen

image61
Har Handel heeela dagen idag. Ska bara göra klart några uppgifter till min säljpärm, sen så är jag klar. Jag skriver om en påhittad blomsteraffär som heter Vackraste AB.
Känner mig helt mörbultad idag sen idrotten igår, har världens träningsvärk i ryggen. Dessutom så har jag ont i halsen. Tyck synd om mig.

Jag orkar inte jobba just nu så jag tänkte att jag ska knåpa ihop en lista med allt som jag ska ta med mig till Jalle. Det är mycket lättare att packa när jag har något att gå efter. Ska vara borta i 11 dagar så jag lär få ta med mig en hel del kläder.

Puss ♥

Nedrans

image60
Nu har den slagit till, vinterns FÖRKYLNING. Blir till att gå med tjocka strumpor och dricka massor med te framöver. Vill inte vara sjuk när jag är hos min älskling, fast det skulle ju vara mysigt så han får ta han dom mig, i och för sig.

Accessoarer

image59
Jackan har jag redan fast i svart och ett par skinhandskar äger jag. Men resten, julklappar maybe?

Världens bästa Åsa

image55  image57  image58

Min syster Åsas respons på min blogg:

Vilken fin blogg älskling! Du är världens finaste syster!! Kram till dig ♥


Jag har världens bästa syster och bror, världens bästa föräldrar och världens mest underbara och bästa pojkvän. Det kan inte vara bättre!

Översvämningen i Tranås



Sökte på Tranås på Youtube och hittade denna film, från när det var översvämning ungefär där jag bor.
I slutet av filmen så visar de en cykelbana som är helt förstörd, det var lite roligt för de visade även den på nyheterna, men då trodde jag att det var en riktig väg. När jag förstod att det "bara" var cykelbanan så blev jag en aning besviken!

The Used - Smother Me



KÄRLEK

Julklappar

image53

Jag måste ner på stan och köpa de sista julklapparna någon dag. Något mer till min älskling, Petra och mamma eller pappa kanske. Längtar tills jag får ge Jalle hans klappar.

Älskar att slå in julklappar på sånt här gammaldags sätt med fint brunt papper och rött snöre eller en tjockare snöre. Har slått in en av Jalles julklappar så och trätt pärlor på en ståltråd, format det till ett fint hjärta och knytit fast det. Superfint!

Mattetävling


image52




    Trots Andrés försök till att muta mig så jag skulle förlora så fick han se sig besegrad. Segern gick till mig! Haha. Fick också veta att jag ligger på mvg i matte och att jag fick mvg på engelskaprovet, 65/69. Heja mig.


Idag ska jag mest vara hemma och slappa, kanske gå ut och gå en sväng. Känner för att motionera efter gårdagens tröstätande av godis efter att Jalle åkt hem. Saknar min älskling massor nu.

Rapport från helgen

Det finns många ord som jag skulle kunna beskriva helgen och min älskling med, men UNDERBAR känner jag för att beskriva allt som nu. Vi har haft det hur mysigt som helst. Bäst!

När jag slutade så åkte jag buss med Aneby-tjejerna upp till stationen, jag kunde likaväl gått, men jag var så nervös så jag åkte med dem. Dessutom så ville de det. :)
Så kom min älskade vid 15:41. Jätteskönt att han kom så tidigt. Vi åkte hem och till en börjar var det lite stelt med tanke på att vi bråkat sen senast vi var med varandra, men sen så släppte det. Vi myste bara hela fredagen.

På lördagen var älsklingen morgonpigg så vi gick upp ganska så tidigt, för att vara oss, typ vid 9:30. Så gjorde vi oss iordning till halv ett och åkte ner på stan. Där tittade vi runt lite och Jalle köpte en asfin ring till mig som jag ska få i julklapp. Vi köpte även Björm Borg kalsonger till honom som han får av mina föräldrar. Så delade vi på en pizza på Shalom. Goe. Var riktigt länge sen som jag åt pizza.

Idag har vi mest varit inne och myst och njutit av varandra. Hälsade på Jens, Agneta och Alice en sväng innan. De kommer till oss på julafton. Mysigt med något besök iaf. :)

Så om jag ska sammanfatta helgen så var den underbar, som sagt.
Jalle är den bästa som finns! JAG ÄLSKAR DIG.

Jag ska snart lägga in lite låtar på mobilen nu, har inte pallat göra det än.
Det blir nog dessa iaf:

The Used - Smother Me
Soil - Hear Me
Colbie Caillat - Bubbly

Puss

Kärlek

image50
Vet att min älskling tycker om denna bilden, så den får avsluta min dag.
ÄNTLIGEN FREDAG I MORGON. Jag saknar min kärlek.

Funny situation

image49
Sara, Jag, Pernilla, Ida H och Ida B.

Jag umgås mest med dessa 4 tjejer i skolan. Ida H, Ida B, Sara och Pernilla men idag var de sista två sjuka så vi var bara tre. Satt som vanligt och pratade på lunchen om allt och inget. Så kommer ett par där killen är mycket längre än tjejen, och då menar jag MYCKET längre. Så frågar jag Ida och Ida:

- Är era pojkvänner mycket längre än er?

Så pratade de på om hur långa deras pojkvänner var. Men vad jag inte la märkte till var att de använde ordet var istället för är. Sen när vi ätit färdigt gick vi tillbaka till B-huset. På vägen så mötte vi endel killar och Ida B säger något i stil med:

- Åhhh vad snygg han är. (Jag kommer inte ihåg exakt vad hon sa, men ni fattar)
Jag tittar konstigt på dem och säger:

- Men ni har ju pojkvänner!

Så stannar de upp och säger i kör:

- Nää.

Jag kände mig helt borta. Har de inga pojkvänner? Va?
Så visade det sig att det tagit slut för någon vecka sen för båda två. Utan att jag fått veta.
Haha. Så jättenära står vi inte varandra än, men det blev en rolig situation av allt!

Något speciellt

image45
Det är något speciellt med de här tjejerna.
Vad de än tar på sig så får de det till att se förbannat snyggt ut!
Önskar bara att jag kunde få alla deras kläder, bara sådär. Typ, nu skulle passa bra.

Mary-Kate Olsen

image44
Jag är helt totalt såld. Hennes hår här är det vackraste som jag någonsin sett. GE MIG!

Supersnyggt

Har precis färgat håret. Det blev superfint! Ser ut som slingor typ, för underhåret blev rödare än mitt andra hår. Inte så konstigt eftersom att det var brun-svart innan. Det var syrran som färgade det. Hon är bäst!
Så som hon är för mig vill jag vara för Alice när hon växer upp. Den där coola som man bara älskar att göra saker med och som alltid ger en massa fina saker. Så vill jag med vara nu när jag äntligen har fått någon i släkten som jag kan vara sån för.

Ska snart kolla på Bonde söker fru, jag har för mig att det var idag med. Gulligt att vissa av dem fann varandra!
Sen vet jag inte vad jag ska göra, har inget att plugga på. Hur skönt som helst! Blir troligen till att ligga i soffan framför tvn och titta på det som mamma ska se.

Jag har börjat ligga och se på Discovery varje kväll samtidigt som jag smsar med Jalle, så blir det rätt sent. Måste sova tidigt ikväll så jag inte är trött imorn.
Eller hur är det egentligen? Om jag lägger mig tidigt ikväll, blir jag inte trött imorn på kvällen då vid ungefär samma tid som jag la mig? Om jag lägger mig sent ikväll, som jag gjort de senaste kvällarna, kan jag då att vara vaken länge imorn?

Puss

Älsklingslåten just nu



Älskar denna låten så himla mycket!
Den får mig att tänka på minnen och det gör mig stark.

Ny dag, nya tag

Har nyss varit och tittat på skolan luciatåg och fikat med 2:orna och 3:orna. Sen så kollade vi på när 3.orna dansade in julen. Kul med lite omväxling.
Nu sitter jag och jobbar med Försäljning och service, det är faktiskt roligt. Ska skriva massor om ett eget företag som jag har hittat på, vad som gäller vid öppet köp och sånt.

Sen idag ska jag färga håret och om 24 timmar ska jag klippa mig. Chansar på att färga det mer rött. Hoppas att det blir fint. Jalle vet inte om det, så det blir en överrraskning tills imorn, om han inte läser det här förstås. Men jag kommer säkert säga det innan han kommer. Tänk om det inte blir fint. :S

Just nu vill jag bara att det ska vara fredag så jag kan få träffa min älskling. Inget annat är viktigt för mig nu, vill bara vara med honom.

Puss till dig.

Något att fundera på

Nyss hände något som bara fick mig att stanna till.
Nu vet jag inte vad jag ska göra. Ska jag gråta? Skrika? Vara arg?
Det som hände är helt ofattbart.
Något väldigt personligt.

Starka ord

Vissa ord, som kommer från vissa personer, sårar jävligt mycket.
Mer än den personen någonsin kommer att förstå.
Varför säga något som den vet sårar?
Varför trycka ner en annan människa så?

Dikt

Jag känner dina andetag mot mitt öra
Åh, det är så himmelskt att höra
Jag känner dina dova hjärtslag mot mitt bröst
Det ger mig kärlek, det ger mig tröst

Det är inte jag som har skrivit den, men den är fin ändå. ♥

X2000 och Lucia

image43
Är verkligen inte mitt favorittåg. Första gången som jag åkte med det var en tidig morgon vid halv åtta. Då var det riktigt skönt, lite nedsläckt och mysigt. Jag hade tur så jag fick sitta själv och kunde bara slappna av och titta på det lilla jag såg av världen utanför.
Numera är jag nästan rädd för det. Är rädd för att missa det.
Jalle missade det när han skulle hem från mig en gång, jag började asgrina av chocken. Så var vi tvungna att boka om och massor, men det var mysigt att ha honom kvar hos mig en extra natt. ♥

Lucia med Petra och Stina sen ikväll, Hanna är sjuk så hon kan inte vara med. Vi ska gå på två ställen men tyvärr så har vi inte fått tag på någon Luciakrona än, så Petra och Stina är i skogen och plockar ris. Så ska jag försöka binda ihop en krans sen, för liksom, vad gör man? Jag har en elkrona som det får bli annars. Får se om vi kan kompromissa lite för lucian måste ju ha ljus på huvudet. Annars är det ju ingen lucia.

Puss

Se upp i trafiken!

Dagen började med att jag gjorde det vanliga och cyklade till skolan. Så höll jag på att köra på en liten unge.
Det stod en bil snett över vägen där jag skulle åka, så när jag kom körde bilen framåt.
Vad bra att den flyttar sig, tänkte jag och trampade på lite extra. Så när jag kommer fram till bilen får jag tvärnita för det går ut en liten kille bakom. Jag kunde fan kört på han. Trevlig start på dagen det hade varit!

Så vill jag säga att livet inte är sig likt utan stövlarna. Låter sjukt jag vet. Men inga andra kläder känns bra nu bara för det. Längtar till sommaren då jag har fler skor att ha.

Sitter och försöker sätta ihop ett fint kollage med kläder och accesoarer som jag förväntar mig få i julklapp, men skolan har spärrat alla klädsidor typ. Skit.

Jag är kär i Bubbly

image42

Colbie Caillat - Bubbly

  

I've been awake for a while now
You've got me feelin' like a child now
'Cause every time I see your bubbly face
I get the tingles in a silly place

And it starts in my toes
And I crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go

The rain is falling on my window pane
But we are hiding in a safer place
Under covers staying dry and warm
You give me feelings that I adore

What am I gonna say
When you make me feel this way
I just mmmmm

I've been asleep for a while now
You tuck me in just like a child now
'Cause every time you hold me in your arms
I'm comfortable enough to feel your warmth

And it starts in my soul
And I lose all control
When you kiss my nose
The feeling shows
'cause you make me smile baby
Just take your time now
Holdin' me tight

Where ever where ever where ever you go
Where ever where ever wher ever you go
where ever you go
I always know
'Cause you make me smile
Even just for a while

När jag hör denna så kan jag inte låta bli att tänka tillbaka på när Jalle åkte till mig första gången, hur nervös, lycklig och kär jag var. Hur himla förtjust jag kände mig.  ♥


Vacker inredning

image39


Nu är de borta

image36
Deras hår är bara så underbart vackert på denna bilden! Skulle verkligen vilka byta mitt raka mot deras vågor. Mitt hår börjar bli så långt som jag vill ha det nu iaf, så snart är jag framme vid målet. Men jag ska klippa mig på fredag så då lär längden krympa lite, men får hoppas på att det snart växer ut igen. Ska färga mitt hår på torsdag med. Tar en chansning och färgar det mer rött! Hoppas att det blir fint.

image37
Dagen har varit tuff! Började med engelska och matte, inga problem där. Sen gick jag, Pillan och Sanna och åt tidigt för att vi ville vara tidiga till dagens idrottslektion som skulle utspela sig i simhallen. Eftersom att vi missade förra gången så var vi tvugna att ta igen det vi missat och det som krävdes var att vi skulle simma 40 längder, alltså 1000 meter. Det fixade vi lätt, men sen så var vi tvungna att vara med när de andra hade lektion också och då blev det fysträning i vattnet. Kul men jobbigt!
Efter det cyklade jag den tråkiga vägen hem och såfort jag kommit hem så satte jag mig med mamma i bilen på väg till Jönköping. När vi kom fram lämnade vi tillbaka mina stövlar. Fan rent ut sagt. De var perfekta, de var jag! Ni vet när man hittar det där perfekta plagget som man bara älskar? Det var mina stövlar, och nu är de borta. 3 månader fick jag gå på moln och känna mig fin när jag hade dem. När vi lämnat tillbaka dem så satte jakten igång efter ett par nya. Det blev ingen överraskning att vi inte hittade några. När jag väl hittat ett par som jag kan tänka mig, då är det dålig sula eller så finns de inte i min storlek. Har nästan gett upp hoppet på att hitta några för inga kommer vara lika bra som de jag hade. Men jag måste leta vidare, klarar mig inte utan ett par fina stövlar.

Nää, nu ska jag ta och göra något annat.
Plugga låter som en bra idé med tanke på att vi har Handelsprov imorn.

Puss

Kollage till min älskling

image33

Jobbig natt

image32
Vaknade inatt av att jag mådde illa så jag var tvungen att spy, resultat av gårdagens julbord. Inte kul.
Känner mig bättre nu som tur är. Ska städa lite, duscha, övningsköra och sen öva till Lucia hemma hos Hanna vid 18:30. Första gången som hon är med då, så vi får se hur det låter. Säkert fint!

Jag måste ha två resväskor när jag åker till Jalle nästa gång för jag har köpt så mycket julklappar så de tar upp en hel väska. Bara för att pappas paket är så himla stort. Får se hur jag löser det sen. Måste ju få plats på tåget....

Puss

Kärleken är svår

image30
Find me here, speak to me
I want to feel you, I need to hear you
You are the light that's leading me to the place
Where I find peace again
You are the strength that keeps me walking
You are the hope that keeps me trusting
You are the light to my soul
You are my purpose
You're everything
And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be any better than this

You calm the storms and you give me rest
You hold me in your hands
You won't let me fall
You still my heart, and you take my breath away
Would you take me in take me deeper now
And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be any better than this


Julbord ikväll

image28

Trots att det inte är någon snö ute så försöker alla att få till en julstämning. Vi har satt upp julstjärnor och adventsljusstakar hemma och alla affärerna på stan har julskyltat sina skyltfönster. Men snön lyser verkligen med sin frånvaro. Ikväll ska jag till restaurang Lugnalandet och äta julbord. Deras julbord slår alla andras, verkligen!
Ändå så är jag inte så mycket för den klassiska julmaten som Janssons, köttbullar, prinskorvar och skinka. Min favorit på julbordet är äggen, som det är en liten klick majonäs blandat med grädde på och sen en god räka. Så tycker jag självklart om efterrätterna och julgodiset. Gottegris som jag är. : )

Egentligen så känner jag att det är lite tidigt för julbord, eller är det inte det?
Vad är eran favorit på julbordet?


Vill tillägga att jag saknar min älskling MASSOR. La in lite bilder i datorn igår sen sist jag var hos honom och han är bara så himla fin!

Puss


Tjejer, vad har ni på fötterna i vinter?

image27

Jag köpte dessa sjukt snygga stövlar på Wedins för 2 månader sedan som jag verkligen älskar!
Nu har de spruckit under och mamma vill att vi ska åka till Jönköping imorn och klaga på dem, så troligen kommer jag att få lämna ifrån mig dem då med. Vad ska jag då ha på fötterna? Jag älskar verkligen stövlarna för de passar till allt och jag kommer i dem. Har problem med att alla stövlar som man hittar har så smala skaft så därför är jag extra lycklig över dessa.

Vad har ni på fötterna i vinter?
Tips på några snygga stövlar?
Har ni köpt något som gått sönder fort?


Marie Picasso

Att hon vann Idol 2007 med 1,3 % är helt otroligt!
Jag blev så glad så att jag började gråta, det händer väldigt sällan annars, alltså att jag börjar gråta för att jag är glad.
Men jag blir så lycklig av att se henne och hon är så himla vacker.
Hon är värd all ära.
GRATTIS MARIE!

image26


Idolfinal

image24
Tittade nyss på idolfinalen. Måste säga att Marie var en besvikelse för mig. Varför kunde inte folket röstat fram så hon sjöng Weak istället?
Jag känner mig aningen bekymrad, för Marie har varit min favorit hela tiden och jag har hela tiden sagt att Amanda inte kan sjunga. Men någon del av mig dras åt Amanda. Är det "det" som gör det? För det är väl "det" som hon har, eftersom att hon inte har rösten?
Jag tror att Amanda vinner, vinner Marie blir jag jävligt förvånad.

Fixar med min blogg

Fredag idag, hur skönt som helst ! Dessutom så håller jag på att lära mig hur man ändrar sin blogg, vilket jag är glad över för jag var riktigt trött på de färdiga mallarna som jag använde innan. Tycker ni att min blir fin? Jag är inte klar än, men är iaf nöjd med den som den är nu.

Dagen har varit ganska så lugn. Fick skjuts av min snälla mamma imorse för det regnade och jag ville inte cykla. Är så himla trött på det. Har cyklat samma väg i snart 5 år nu. Är verkligen less på den.
Spelade upp min låt på engelskan, Come Clarity med In Flames. Det gick bra, fast jag hade världens huvudvärk.
På vårt långa hål efter engelskan drog jag hem och sov i nästan två timmar, det behövdes verkligen kan jag säga.
Sen blev det tillbaka till skolan och så hade vi Handel och genomgång om hur man sätter priser i affärer. Det var intressant faktiskt. Så fick jag reda på att jag får mvg i min första avklarade kurs, turism. Gött !
Min lärare Margonia tycker att jag och Jalle ska ut och resa sen. Vad säger du älskling?

Puss till dig.

En kvart kvar av lunchen

Har suttit i matsalen med Frida, Becka, Erik och Andreas över en halvtimme och pratat. Snackade om allt möjligt. Så helt plötsligt frågar Becka mig:

- Vad är det första du ska göra när du blir singel?
Jag tittar förvånat på henne och säger att jag fan inte tänker bli singel. Aldrig att jag vill bli singel när det finns en Sebastian Sjöstedt.

Ska snart ha Svenska och sen Handel, de där två lektionerna á 40 min som känns totalt onödiga. Tänk om vi inte hade haft dem, då hade man fått dra hem redan vid 11:30. Hur gött hade inte det varit?

Avslutning på träningen ikväll. Julspecial med tävling där man kan vinna ett nytt medlemskort. Fyfan vad goe att vinna det. Värt 500 spänn liksom, det är en hel resa till Älmhult. Jag jämför alltid saker med priser på resorna !

Nu måste jag reda ut en sak. Min pojkvän Sebastian Sjöstedt kallas för Jalle. Han ser ut som en Jalle. En riktigt jävla söt en. Så, nu var det löst. Det finns alltså bara en i mitt liv.

Puss   


Saknar mys med min älskling

Idag är en sån där dag då jag bara saknar min älskling så himla mycket.
Jag saknar att mysa med honom.
Saknar att ligga i hans famn och känna honom andas.
Saknar att se hans vackra leende.
Saknar att höra hans skratt.
Saknar värmen och kärleken.

9 dagar kvar nu.

Hoppas på en underbar helg när han kommer till mig.
Vill verkligen gå ut och äta och ha det mysigt.
Vill mysa.

Kärleken till dig är obeskrivlig.

 

Dessa långa tisdagar

Jag är alltid så himla hungrig på tisdagar. Vet inte vad det är med dem, såklart så är det ingen god mat heller, så man kan inte äta sig mätt. Slutar om 3,5 timme, sen ska jag med Petra och Stina och öva till Lucia. Vi ska lussa för en klubb som Stinas pappa är med i. Kommer att bli kul! Hanna ska vara med också, men det är inte säkert att hon är med och övar idag.

Just nu håller vi på med företagsbesök, vi var nyss på JC och skulle fråga dem frågor. Men chefen hade såklart inte tid, lite fick vi gjort iaf. Jag är med Frida, Erik och Madde. Tog som vanligt på mig att vara ledaren, fast det inte var jag som skulle vara det!

10 dagar kvar tills älsklingen kommer hit. Jag vill verkligen äta på Kwang Chow, men jag har inte råd till det. Frågade mamma igår om vi inte kunde göra det, men då svarade hon bara med att fråga mig vem som skulle betala då. Hoppas det blir av iaf, även fast det inte verkar som det nu!

Igår hjälpte Jonas mig med att ladda hem från Piratebay och så laddade jag hem VLC med, älsklingen har det, och av någon anledning så vill jag ha som honom. ; )
Känner mig faktiskt stolt över att jag har laddat hem min första film. Mean Girls blev det, den är kul. : )
Jag pratade med pappa, så nu ska vi byta bredbandsleverantör med, så vi får det genom fiberanslutning för bara 120kr/mån. Asbra! Då kan jag ladda hem hur mycket jag vill med, nu har vi begränsat så vi bara får använda 5 Gb/mån.

Nu ska jag och Sara spela!
Puss

Lugn dag

Sitter i skolan nu, ska snart ha studietid. Måste jobba lite med marknadsföring och Försäljning och service, är klar med säljpärmen iaf. Känns skönt för det är knappt någon annan som börjat på de uppgifterna. Jag tog bort min bilddagbok igår, kändes tråkigt såklart, med det blir bäst så. Det som är jobbigt är att det var mitt tidsfördriv på rasterna, vad ska jag nu göra mer än att skriva här? Jag kan inte kolla på mina vänners bilder heller, för man måste vara vän med dem för att få se dem... Men jag får klara mig utan att se vad andra har för sig.

Idag har jag inget planerat. Våran nya hörnsoffa till källaren kommer idag, så jag ska troligen bara ligga inne och slappa i den! Kolla någon bra film kanske, om det går någon. Jag är jättesugen på att se någon komedifilm, hyra med älsklingen sen när han kommer kanske? 11 dagar kvar nu. Det är så länge som vi brukar vänta. Hoppas dagarna går fort bara, vill verkligen vara med honom nu.

Jag och Jalle pratade endel igår, du vet sånna där långa sms som reder ut känslor som man haft? Sånna skrev jag till honom. Det kändes så himla skönt att säga allt till honom, jag behövde det. Älskar honom så himla mycket, mest av allt verkligen! Han är bäst för att han förstår hur jag känner.

Sebastian, jag älskar dig.

Puss

Kärlek

          

JAG ÄLSKAR DIG SEBASTIAN SJÖSTEDT.
KOMMER ALLTID ATT ÄLSKA DIG.
ÄR SÅ JÄVLA LYCKLIG FÖR ATT DU ÄR MIN.

Julskyltning

Idag har har gått på stan med mamma och pappa. Vi har tittat på julskyltningen, det var mysigt, men inte alls lika mysigt som förra året när Jalle var med. DU SAKNADES ÄLSKLING. Verkligen.
Det är en tävling varje år om vilket skyltfönster som var finast. Jag tycker verkligen att Interflora ska vinna. De hade gjort jättefint med massa blommor, och så var det en liten säng där det låg en levande liten prinsessa, så kom prinsen och väckte henne. Så himla sött !

Jag skrev nyss ett litet brev till Jalle. Tycker om att sitta och pyssla en stund och göra det.
Hoppas att han blir glad för det bara, men det är jag nästan säker på.
Vi pratade om vad han ska ge mig i julklapp innan. Sa att han gärna får ge mig en ny ring, för det är ju alltid användbart, och den som jag har fått innan av honom har jag användt nästan hela tiden. Så jag kanske får en ring, men vi får se. Jag blir glad för vad jag än får av honom.

Igår så var jag och mamma i Linköping och shoppade. Jag behövde ett par nya stövlar och efter att ha letat i nästan alla affärer så hittade jag ett par som jag iaf kunde tänka mig. Det var inte exakt sånna som jag ville ha, men de var mysiga och hade en bra sula. De påminner om ett par som jag hade i förra året som jag gick med även fast det var hål i, och jag var tvungen att ha en tjock strumpa i så jag inte skulle frysa. Jalle skrattade åt mig för det. Skrattar lite själv när jag tänker på det, för hålet var stort, men jag tyckte ju om dem så mycket !
Vi köpte kläder och låtsasmat åt Alice som hon ska få i julklapp och en väska till mig. Jag behövde en snygg som jag kan ha till skolan och lägga böcker i, men även använda hela tiden annars. Jag har så mycket i min väska så jag inte får plats alltid.

Detta är vad jag har i min handväska just nu:
Mobil, kalender, extra par strumpor (ifall skorna skulle läcka in), handskar, penna, tuggummin, minttabletter, tamponger, nycklar, kajalpenna, nagelfil, plånbok och andra lappar med tågtider och dylikt.

Nähä, nu ska jag spela lite Boubble Trobble innan jag hoppar in i duschen.
Puss


The tears just keeps falling

So take a good look at my face
You see my smile looks out of place
As you get closer it's easy to trace
The tracks of my tears

RSS 2.0