Skorfunderingar

                            image428

Nu blev det ett inlägg till i alla fall. Jag ska snart hoppa in i duschen och gör mig i ordning som jag alltid gör innan älsklingen kommer, men jag har mycket tid på mig så jag har kollat runt lite. Jag har hittat dessa på H&M och funderar på om de ska få följa med mig hem i morgon? Skulle vara skönt att ha dem sen i sommar! Jag har i och för sig redan ett par liknande från Ellos.

image429
De kostade 199 kr. Men de från H&M känns mer passande sen när jag ska utomlands. Tror att de får följa med mig hem! :)


Fynd för 30 kr

Fredag, äntligen! Visst håller ni med?

Jag var nyss och åt kinamat med Pernilla och Caroline, tack för en mysig stund tjejer. ♥
Hittade en väska på en second-hand affär för 30 kr. Visar den sen efter helgen. Svart och guld var den, superfin verkligen!

Jag kommer nog inte att blogga något i helgen, jag hoppas ni förstår det!
Skriver på söndag kväll och visar er allt som jag har köpt.

Ha det bra.
Puss ♥

Strul med bloggen, plugg, hockey och helgen

Jag har haft kontakt med blogg.se under en längre tid nu angående att jag inte kan ändra sidan med kommentarerna, alltså texten. Det verkar inte som att det går att fixa. Helvete. Jag får helt enkelt leva med att den sidan inte är lika fin som startsidan. Men det är ju trots allt den som är huvudsaken, och den är jag riktigt nöjd med! :)

Skolan har varit lugn, mycket filmtittande och en del pluggande. Jag måste fortsätta plugga inför de två proven som jag har i morgon, men först måste jag få något i magen!

Vid 17:30 åker jag och pappa till Jönköping för att se på Hv71-Modo. Självklart hoppas och tror jag på Hv-seger, men det är ju ändå de två bästa lagen i serien just nu som möts så vi får se hur det går.

Jag tror inte att ni förstår hur mycket jag längtar tills i morgon! Helgen har stor chans att bli den bästa någonsin.

♥ Lunchbuffé på Ban Thai med Pernilla och Caroline
♥ Älsklingen kommer till mig
♥ Äta gott och mysa för att mamma fyllde år igår
♥ Åka tåg till Linköping och shoppa
♥ Vår hemlighet

Detta är det som hittills är inplanerat. HELT UNDERBART. Ni som är nyfikna på vår hemlighet får helt enkelt vänta på den tills efter helgen.

Zylber

                                 image426

Jag ska nog ta och beställa dessa örhängen från Zylber. De kostar endast 19 kr och det är helt fraktfritt! Finns massor med fina smycken till otroliga priser. Allt du behöver göra för att ta del av utbudet är att bli medlem, sen kan du värva dina vänner och få 25 kr i presentkort för varje ny kund. Visst är det perfekt?

Medlem blir du genom att klicka här, på bilden eller på deras banner.


Söt klänning

                335586-421

Visst är klänningen fin? Den känns lite lyxigare än de vanliga som finns i många butiker. Ett stort plus för satinet som gör det.

Jag har verkligen försökt att plugga, men det går inte. Jag kan inte göra det seriöst så här dags. Det måste vara efter 22 och jag måste vara nere på mitt rum. Det är trots allt inte panik, jag kan det mesta bara jag orkar tänka, men jag tänker unna mig en paus nu för resten av kvällen.

Brist på blommigt

       335586-420

Allt kommer från Ellos.

Jag letar efter en fin blommig klänning, den perfekta klänningen. Men den verkar inte finnas någonstans. Det är väl för tidigt på säsongen än så att affärerna inte har fått in klänningar. Mitt sökande fortsätter!

Dilemma

Jag sitter och funderar. Har 2 prov på fredag som jag måste plugga till idag. I morgon ska jag till Jönköping och se när Hv71 möter Modo, så då blir det inte tid för något plugg. Då är bara frågan, ska jag jobba efter skolan och sedan hoppa över träningen, eller ska jag inte jobba och istället träna på kvällen? Eller ska jag hoppa över båda? Jag tror det lutar åt det sista.

Min mamma fyller år idag så jag vill helst bara vara hemma och ha det mysigt.

GRATTIS MAMMA ♥

Godmorgon

Godmorgon kära läsare! ♥

Efter en skön natts sömn så vaknade jag och möttes av spöregn. Sådär lagom trevligt. Jag övervägde att stanna hemma och vänta tills det slutat, men bestämde mig ändå för att det är bäst att vara med på spanskan som är min första lektion på onsdagar. Jag har lärt mig mer nu dessa veckor på våren än jag lärde mig på hela hösten, tack vare att vi bytte lärare!

Onsdag idag. 2 dagar kvar tills älsklingen kommer. Jag längtar så himla mycket, men det vet ni nog vid det här laget!

Underbar syster jag har och frågestund?

Min älskade syster var här innan och färgade mitt hår. Vi var själva en stund för mamma och pappa var iväg och spelade boule, vilket var skönt för då kunde vi prata. Jag berättade min och Jalles hemlighet för henne och hon blev lika glad som jag är! Underbar är hon. ♥  Jag fick en bukett tulpaner av henne när hon kom, bara för att jag är jag.

Snart blir det kvällsmat och Gossip Girl för min del. Har spanskaläxa med som kanske kan vara bra att öva på, och två prov på fredag. Lika bra att plugga lite på det med för jag har inte börjat än.

Vill bara säga att alla nya som hittar hit är jättevälkomna. Det är lika kul varje gång som jag får en kommentar från någon som jag aldrig sett förut. Självklart så svarar jag på alla bara ni lämnar er bloggadress! :)

Jag funderar på att köra en frågestund någon gång, för det kan vara kul. Men frågan är bara om ni skulle vara intresserade av att fråga mig något?


Ikea

335586-418
Kruka, 19 kr
Motiv, 49 kr
Väggdekoration, 149 kr
Ram med plats för två bilder, 99 kr
Ljusstakar, 89 kr st

Allt kommer alltså från Ikea. Jag och älsklingen ska dit i helgen och kolla på en säng till mig, fast vi ska bara testa, inte köpa.  Jag tycker om att gå runt på Ikea och kolla på allt som finns. Få lite idéer och inspiration.

Tack älskling

Dagen igår avslutades bättre tack vare min älskling. ♥ 

                                      image417
Väskan kommer från Asos och kostar £28. Jag har inte köpt den själv men jag skulle gärna. Det känns helt rätt med brunt nu till våren!

Dagens inredningsbild

                                            image415


Nej hörrni, nu orkar jag inte sitta här mer. Har tittat runt på bloggar och sett en hel del fina, men nu börjar min rumpa kännas platt så det är nog dags för sängen.

Hoppas på en bättre dag i morgon än idag! Det är ju tisdag, så det är i alla fall en dag närmare fredag, så lite bättre blir den redan nu automatiskt.

Godnatt

Nya samarbeten

♥ Som ni ser här på bloggen så har jag inlett nya samarbeten med Christina Ribel, Modeakuten och Bags and fashion. Om ni vill kolla in någon av sidorna så är det bara att trycka på deras banner.

Min dag har annars varit sådär, faktiskt ganska så dålig. Eller vad kan man kalla en dag då mobilnätet strular så det blir missförstånd och mobilen går sönder så man får lämna in den och bli utan i två veckor?

Nu ska jag leta runt lite och se om jag hittar någon annorlunda favorit!

Väntar på min vinst

Ända sedan jag fick veta att jag vann en goodie-bag med färgtema hos Alexandra så har jag väntat på min vinst. Hoppas att paketet ska dimpa ner i brevlådan varje dag, men den har varit tom hitills. Håller tummarna för att det kommer denna veckan. Enligt Alexandra så skickades det för en vecka sen. Man undrar ju vart det har tagit vägen?

2 toppar för 149 kr


          image414

Jag har en vit och en svart som jag fullkomligt älskar!
Ska beställa dessa med om ett tag. De är verkligen värda pengarna!

FANFANFAN

                        image412

Jag kan inte öppna inkorgen, skickade meddelanden, öppna spel eller ens skicka sms. Skulle vilja säga en hel del fula ord nu, men jag tror att det blir bäst om jag håller dem för mig själv.

Det blir inget jobb för mig idag utan jag måste ner på stan och lämna mobilhelvetet. Troligen så tar de den ifrån mig och skickar den till service. Om man går efter hur bra servicen var sist så blir jag nog att jag blir utan den i en månad. Så jävla bra.

Dolce Primavera

                        image409

Riktigt speciell väska som föll mig i smaken.

Drömmar om ett tickande ljud

   Drömmar om ett tickande ljud

Billy Bag Oversized Printed Shopper

               image403
Nu startar jag en ny kategori som jag kallar för Mina favoriter. Allt som jag skriver om på bloggen är ju sådant som jag tycker om, men här kommer jag visa enstaka plagg eller asseccoarer som bara känns rätt.

Väskan kommer från Asos och kostar £85.

Dagens aktiviteter och ett ha-begär

Dagen har ägnats åt följande:

♥ Varit och handlat med mamma och pappa.
♥ Storstädning av ett skåp med massa gamla papper och saker i. Jag har slängt en stor säck så det skulle vara spännande att se hur mycket den väger. Kanske ska ta och kolla det sen.
♥ Har bestämt med älsklingen när vi ska ses veckorna som kommer.

          image400

Jag känner ett stort ha-begär till pumps just nu.
Ska absolut köpa mig ett par när jag och älsklingen åker iväg och shoppar nästa helg. Kanske blir det dessa som kommer från Dinsko. Tycker de är fina med träklacken. 399 kr kostar dem.


Nu kom den, förkylningen

              image397

Koppen heter Frukost och kommer från IKEA.

Jag har blivit sjuk, förkyld. Sitter här med jätteont i halsen och ska snart ta mig en kopp te. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem för de är i väg och går tipspromenad. Ska tigga skjuts av någon ner på stan för jag måste fylla på min mobil och köpa bröd som jag kan ha till frukost. Sen frukost blir det för mig idag.

Hoppas att det är bättre med er än det är med mig!


One Fine Wire

                     


And I'm juggling all the thoughts in my head
I'm juggling and my fears on fire
but I'm listening as it evolves in my head
I'm balancing on one fine wire

And I remember the time my balance was fine
and I was just walking on one fine wire
I remember the time my balance was fine
and I was just walking on one fine wire
but it's frayed at both the ends
and I'm slow unraveling

Underbar

Fransk manikyr

Nu sitter jag här med nymålade naglar och känner mig betydligt fräschare än innan. Funderar på att göra fransk manikyr nästa gång för denna gången körde jag bara med vanligt genomskinligt.

Vissa tycker att det är svårt att göra fransk manikyr, men om man övar så blir det tillslut bra.

Gör så här!


1. Börja med att applicera ett tunt lager med baslack.

2. Lägg sedan på ett tunt lager vit French Manikyr längst med din egna vita nagelkant. Det finns mallar om du tycker det är svårt att få ett jämnt resultat.

3. Välj därefter ett rosa eller beigetonat nagellack som du lägger över hela nageln.

4. Avsluta med två tunna lager topplack som ger glans och förlänger resultatets livslängd.



             335586-395

Massage

      Massage

Jag och älsklingen har denna ibland i duschen. Så himla skön!

Sitter och funderar på vad jag ska hitta på de två timmarna som är kvar tills melodifestivalen. Tror nog att jag ska ta en snabb dusch och sen pyssla om mig lite extra. Smörja in med hudlotion, handkräm, måla naglarna och sånt. Så jag känner mig fräsch,  för just nu känner jag mig inte alls det kan ju vara värt att tillägga.

Jag använder en handkräm från Natusam som är helt underbar. Luktar jättegott och är inte speciellt dyr heller. Kostar bara ca 25 kr.


                                       image390         

Annars så använder jag inte alls mycket produkter. Tycker inte att jag behöver det.

Bild från igår

                                         335586-386


Passade på att fota när jag var inne på Åhléns. Jag ser väldigt kort ut, fast så kort är jag inte!

Ge mig

       image384                image381


Dessa söta pumps finns hos Asos och kostar £25. Jag tycker att det är jättefint när det är träfärgat på klacken, mycket finare än bara enfärgade.

Jag sov till 12:30 idag. Alldeles för länge egentligen, men jag behövde sova ut. Jag övningskörde en sväng innan och allt gick superbra, var länge sen som jag körde så jag var beredd på några små misstag men allt gick bra.

Snart ska jag ta och kolla på Antikrundan för jag missade det i torsdags. Tycker faktiskt att det är intressant. Dessutom så är det från Älmhult där älsklingen min bor.

Zylber

Nu har jag suttit och bläddrat bland alla fina smycken på Zylber och hittat ett antal som jag vill beställa. Sitter här och håller tummarna nu för att någon är snäll och bidrar till min kassa. Haha :)

LÄNGTAR

Åhh, jag kan inte sluta tänka på nästa helg! Det ska bli så himla kul att få åka iväg och shoppa, älsklingen får faktiskt stå ut med mig när jag ska prova kläder. Men det vet jag att han kommer göra för han är bäst. Jag hoppas bara att han hittar något med så att inte bara jag kommer hem med massa kassar. Jag är verkligen helt inne i det som jag ska köpa! Jag bara älskar allt! Skrev nyss ut bilder på allt som jag ska köpa så jag kan visa honom sen och lättare hitta det i affärerna. 

        image378

Förresten, ni har väl inte glömt bort Zylber som jag skrivit om tidigare? De har jättefina smycken till kanonpriser och dessutom gratis frakt. Om man blir medlem så kan man värva sina vänner och få 25 kr att handla för/per person som man värvar!

Dessa smycken ovan är de som jag kunnat beställa hem helt gratis tack vare er!
Jag vill verkligen ha en brosch därifrån, men jag får vänta och se om jag lyckas värva någon så jag kan beställa den.

Bara för att du är det finaste jag har

       image377

                                                                                   Kärlek

Oändlighet?

Ibland sitter jag och läser olika artiklar på aftonbladet om rymden. Jag tycker att det är läskigt och egentligen helt sjukt att vi bor på en planet och att utanför den finns oändlighet? Jag får samma obehagliga kårar som när jag tänker på döden. Liksom, vad finns där ute? Finns det fler levande varelser? Hur skapades allt? Jag blir faktiskt lite rädd när jag tänker.

Läs en artikel här.

Blåste nästan i väg innan

Det är verkligen inget fel på vinden här. Blåser hur mycket som helst och det regnar vågrätt. Kände nyss hur vinden tog tag i hela huset så det knakade och susade, lamporna blinkar och så stängdes datorn av.

Det är nu som jag bara vill ligga i soffan med min älskling och vara nära honom. Men vart är han? Jo, hemma hos sig och jag hos mig. Varför kan det inte vara nästa helg nu istället? :(


Jättesöt klänning från Asos

                   Jättesöt klänning

Nybliven mamma

                       image373


Jennifer Lopez
har nu äntligen blivit mamma. Till en pojke och en flicka enligt sajten People.com. Flickan föddes 10 minuter före pojken och de båda mår hur bra som helst. Nu ska hela familjen Anthony-Lopez dra sig tillbaka till deras stora mansion på Long Island som precis är färdigrenoverat med en ny barnkammare för 1 miljon dollar!

Bild och text från Posh24.

Jag tycker att Jennifer är så himla söt! Spännande det måste vara att få tvillingar första gången man får barn. Dubbelt upp liksom!

Shoppingplaner

Som jag berättat innan så ska jag med min älskling och shoppa på lördag nästa vecka. Det som jag ska titta efter är:

Jacka och mörkblåa jeans - liknande dessa som Kenza köpt från Cubus och H&M. Jag tycker bara att det är så störande när man sett något som man verkligen vill ha och vet att någon annan går runt med det, så kommer jag säkert inte hitta dem själv eller så kommer det inte finnas i min storlek.
Sjalar - som jag skrev om i inlägget nedan.
Säng - ska köpa mig en större säng från Ikea, troligtvis en 1,20 för just nu får jag och älsklingen dela på en 90 säng när han är hos mig. Fast det funkar det med!
Svart cardigan - har en fin tunn men den har släppt i sömmarna under armarna så det är hål där nu. Jättekul.
Skor - antingen pumps eller ett par tygskor.

Jag kommer säkert att komma hem med mer saker, eller kanske mindre om jag verkligen har otur, men det brukar ju bli mer! Jag längtar så himla mycket tills helgen, därför skriver jag så mycket om det redan nu. Ni får helt enkelt stå ut!

Jag fick min lön idag, 1020 kr! Inte illa för att jobba någon gång efter skolan ibland bara. Känns bra att det verkligen visade sig denna gången att jag jobbat, för ibland har jag bara inte orkat fast jag jobbat i alla fall.


Vill du tipsa mig om något snyggt klädesplagg som du köpt/vet finns så får du jättegärna göra det!


Sjalar

          image372

Jag är en flitig användare av denna sjal från H&M som jag köpte för ett bra tag sen, den i färg. Nu funderar jag på att köpa en eller två nya. Jag vill helst ha en som är gräddvit med lite guld i och det har jag sett att det finns på H&M. Men nu så hittade jag denna silver-svarta som jag tycker är snygg. Ska nog ta mig en titt på den sen med. Båda kostar 129 kr.

Det är fel helg

          image368    image369
Vilken av dem tror ni är dyrast? Den ena kostar 899 kr och den andra 99 kr, båda kommer från Ellos.

Jag är sugen på sommaren och värmen nu. Vill ha ett par korta shorts likt dessa men jag har inte hittat några än, men än är det ju långt kvar!

Jag var nyss med Sara och Amelia och fikade på stan, vi frossade verkligen och köpte tre saker var. Jag fikar aldrig annars så någon gång måste man ju få unna sig! :)

Känns verkligen skönt med helg nu, men det är fel helg. Jag vill ha nästa helg nu! Vill ha helgen med min älskling. Den kommer bli så himla underbar. Vi har bestämt oss för att åka till Linköping och shoppa på lördagen och så ska jag försöka hinna med och ta hål i örat med. Dessutom ska vi fira min mamma för hon fyller nästa vecka, så det blir bara mys hela helgen! LÄNGTAR.

Snart ska vi lyssna på en föreläsning med någon snubbe. Hoppas att det är intressant för det är jobbigt att sitta och lyssna länge. Efter skolan ska jag hem, vila en stund och sen följa med mamma på stan, köpa present till Alice, hämta min ring, handla och lite annat.

Ändringar i bloggen

                  image367


Bjuder på en inredningsbild det sista jag gör här idag.

Nu har jag suttit och knåpat och gjort om lite i min blogg. Ska dra mig neråt mitt rum och min sköna säng för tröttheten börjar smyga sig på. Det är läskigt vad tiden flyger iväg när man sitter här, nyss var klockan 20:00!

Kanske lunchar jag på stan med någon i morgon, annars blir det köttgryta i skolan. Känns inte så lockande...

Puss

Nyheter hos Cocoo

         image366

Tittade nyss på lite nyheter från Cocoo och hittade dessa fina klockor som kostar mellan 195 kr - 295 kr. Mamma fick hem en klocka från Tara för att hon valt att prenumerera på dem för några dagar sen, den är i samma stil som dessa och fungerar jättebra till i pricip alla outfits!

Godisgris?

Jag hittade precis till en sida där jag blivit medlem. Man får gratis godis genom att delta i tävlingar, erbjudanden, enkäter och liknande. Man får typ en godisbit per sak som man gör, riktigt fattigt, men jag gillar allt som är gratis och godis är ju inte fel heller! Ta en titt här.

Mitt rum

                                image365

Gladare nu

                                             image364

Jag tycker att detta linne från Ellos är jättesött. Det blir ditt för 199 kr.

Nu har jag varit iväg och jobbat i nästan två timmar, suttit med massa felaktiga registeringar av försäkringar till värmepumpar som vanligt. Jag fick mig en halvtimmes sömn innan dess så nu känner jag mig mycket piggare och gladare, men mest beror det på att Jalle gav mig ett besked innan som jag väntat sen igår på, jag vill inte avslöja vad det är än, men ni får veta om några veckor.

Jag kom nyss på att jag lovat att leta fram bilder på mitt rum, så det ska jag göra nu!

Dagens inredningsbild

                             image363


Dagens negativa:
Jag är inte på humör för något nu. Inte för att blogga och heller inte för att jobba som mamma och pappa säkert lär säga att jag ska göra om en timme när de kommer hem. Jag orkar inte. Skulle bara vilja lägga mig och sova nu. Tror att soffan blir nästa för mig. Hoppas att allt känns bättre när jag sovit en stund!

Dagens positiva: Jag och Jalle pratade om en sak igår som gör mig lycklig, och de tankarna har fortsatt idag som är vår 22-månadsdag. Jag sprang dessutom på Agneta, min brors sambo, innan idag. Det gjorde mig riktigt glad för vi har inte setts på länge och jag saknar dem. Får se till att åka till dem i helgen en sväng så jag får leka med lilla Alice, fast det blir nog pappa som gör det mest ändå. Han är favoriten.

22 månader

Godmorgon på er. Idag är den den 21 och det innebär att jag och min älskling firar 22 månader tillsammans. Börjar närma sig två år nu. <3

Jag var nyss inne på Kenzas blogg och såg att hon shoppat lite. Jag fastnade för ett par mörkblåa jeans från Cubus och en vårjacka från H&M som hon köpt. Jag vill verkligen åka iväg och shoppa och köpa en ny säng till mig, ska fråga om vi kan göra det i helgen kanske? Så dumt att vi varken har Cubus eller H&M här i stan utan måste åka till Linköping eller Jönköping.

Här har ni bilder på kläderna!


Sugen på sommaren?

                    image362

Klänning från H&M, 298 kr
Örhängen från Cocoo, 165 kr
Pumps från Skopunkten, 249 kr

Hus & Hem

         image361
Igår kom mitt första nummer av Hus&Hem. Jag bara älskar inredning! Längtar så himla mycket tills älsklingen min flyttar hit så vi kan inreda hans lägenhet. Detta är vad jag fick för att jag prenumererar! Ett jättefint halsband och två snygga frottéhanddukar, dock har det inte kommit hem till mig ännu. Fyra nummer av tidningen + halsbandet och handdukarna kostar endast 98 kr!

Är du intresserad hittar du erbjudandet här.

Dagens inredningsbild

                 image360

Snyggt med vitt och svart!

Dagen har än så länge varit bra, jag försov mig inte i morse som tur var, vet inte varför mobilen inte ringde igår. Den kanske gjorde det fast jag inte hörde. Sista lektionen för dagen nu, vi slutar egentligen vid 14:00, men vi ska se en dansföreställning då som heter FAS som vi har varit med och gjort. Vi har fått skriva texter och så har de gjort en dansföreställning utifrån dem.

Jag är svartsjuk, men det är väl bara fullt normalt när man älskar någon? Jag är svartsjuk för att min pojkvän är med sin bästa vän och hans tjej. Jag är svartsjuk för att hon får vara med honom men inte jag. Det är överdrivet, jag vet, men det blir så när vi endast träffas varannan helg. Jag är svartsjuk på alla tjejer som han är med, som tur är så är det inte många.

Fanfanfan

Åhhhhhhhhhh jag blir så jävla förbannad! Ursäkta språket. Jag har precis suttit och skrivit massor om varje bild i inlägget nedan, så cpade det sig och försvann. JAG HATAR NÄR DET BLIR SÅ.

Ska stänga av nu och sätta mig med ett glas juice och sura i min ensamhet. Ingen Jalle har jag heller. Då är knappt inget bra. :(

Bilder från skidsemestern

         Bilder från skidsemester

Tre gröna

335586-357

Alla tre kommer från Åhléns. Jag är faster till en liten tjej som snart fyller 2 år. Jag fick tips av min syster att köpa det lilla söta förklädet till henne, så det gör jag nog! :)

Dagens inredningsbild

                        image356


Ett härligt barnrum. Jag tycker att det är jättefint med långa soffor likt denna. Själv anväder jag min säng som soffa med massa kuddar i, jag har även skruvat av benen på den så att endast madrassen står på golvet. Det är soft och samtidigt snyggt. Ska leta fram lite bilder som jag kan visa er sen!

Nu ska jag inte sitta här mer

Herregud vad fort tiden går! Mamma och pappa åkte nyss iväg för att boula, det burkar ta ca 1,5 timme. Nu kom de hem igen. Vart tog tiden vägen?

Header

Nu har jag suttit och pysslat lite och gjort en ny header. Jag kan inte med Photoshop så jag gör allt mitt i Paint. Kanske inte blir världens finaste men jag tycker att den blev fin. Representerar mycket av det som jag skriver om.
Vad tycker ni?

Nej, nu saknar jag min älskling alldeles för mycket.
10 dagar kvar tills vi ses. Han var så himla söt igår och sa att han kunde komma till mig två veckor efter att han varit hos mig om 10 dagar och sen att han kunde komma till mig på påsklovet med en vecka efter det. Han är bara för söt!


image352      image353




     image354


Det har blivit några byten den senaste tiden. Jag tycker mest om den första, men jag kände för att ha lite färg på min header nu.

Vilken header är snyggast?

Försov mig

Jag började dagen med att försova mig. Härligt! Som tur var skrev Pernilla ett sms och väckte mig och vi hade hål när jag vaknade så jag missade bara en lektion. Jag tror att det var något som gjorde så att jag försov mig för jag var så himla trött igår. Jag hade ställt klockan men den ringde inte. Konstigt nog... Jag kom lagom till idrotten där vi boxades, det var kul men inte alls så jobbigt som jag trodde att det skulle vara.

                      image349

Bild från Roberto Cavallis visning på Milanos modevecka. Jag tycker att klänningen är alldeles för urringad, men jag gillar mönstret! Sånt vill jag se mer av i vår och sommar!


Dagens inredningsbild

                       image347

Jag tycker jättemycket om tapeten på byrån. Den kommer från Cow Parsley och kostar 700 kr/rulle. Väldigt dyr,  men visst är den vacker? Jag har en annan härlig inredningsbild, men den suger jag på tills i morgon.

Nu ska jag ta och säga godnatt och gå ner på mitt rum. Kanske somnar jag tidigt ikväll, kanske inte.

Snart så blir det ett femte

                                                               image346

Nu har jag bestämt mig! När min älskling kommer hit om 11 dagar ska jag passa på att ta hål i örat - igen.
Fast jag får nog ta på lördagen så vi kan mysa utan ett värkande öra på fredagen i alla fall. Jag älskar verkligen pärlörhängen och vill ta ett hål i övre delen av det vänstra örat så att jag kan ha ett där. Det blir mitt femte hål, men jag tror inte att det blir det sista, kanske gör likadant i höger öra med sen i framtiden. Jag får se vad jag känner.

Innan idag så var jag inne på Guldfynd och beställde en likadan ring till mig som jag gav till min älskling i födelsedagspresent. En silverring som är graverad med 060421 AE & SS. Är helt kär i den.

Ellos vs Laredoute

             image343

Titta vad jag hittade. Nästan identiska t-shirtar. jag tycker att den från Laredoute är snyggast och dessutom kan man även välja den i svart där och den är billigare! :)

Illamående

Mitt mående sjönk precis rakt ner. Ett grönt äpple var boven i dramat. Jag tänkte att jag skulle vara lite nyttig när jag kom hem från träningen så jag tog ett äpple och ett glas med min favoritjuice ananas och apelsin, men efter nästan hela äpplet blev jag illamående och nu har jag fått huvudvärk med. Toppen. Smart av mig att sitta här tänker ni säkert, men vad ska jag annars göra? En liten stund till blir det här, sen förflyttar jag mig till min underbara säng.

Egentligen det enda som riktigt kan muntra upp mig är min älskling, så här kommer en bild på oss två. Han ser så himla liten ut när han ligger så, men det är han inte. Han är stor min kärlek, blev ju man i söndags. Haha :)


                                                                                                                                                                   


Jessica Simpson

      image339
Vad tycker ni om dessa pumps och denna väskan från Jessica Simpson? Jag älskar skorna, men ni känner ju mig. Jag älskar det mesta som är rött! :)

Vår i luften

           image338

Idag är det vår. Det riktigt känns i luften. Till och med jag som brukar blir halvt deprimerad av att bara cykla hem från skolan, jag som lätt skulle kunna börja grina rätt ut när det blåser och regnar som värst när jag ska gå upp för alla backar, jag som tar varje tillfälle i akt att i hemlighet säga åt folk jag möter hur fula de är för att jag blir så trött på alla, JAG TYCKTE ATT DET VAR SKÖNT ATT CYKLA HEM. Solen lyste, det var inte kallt utan blåste bara svalt och skönt och jag tyckte att jag hörde massa fåglar kvittra, fast det var nog mest min cykel som gnisslade.

Ellos special

image337


Allt utom armbandet kommer från Ellos. Priser får ni veta i morgon för nu måste jag ta och stänga av den här maskinen och ta plats i min säng. Kommer troligen bli hemskt tomt utan Jalle. :(

Köpa?

        image336

Jag är lite sugen på denna topp från Ellos som endast kostar 29 kr! Helt otroligt billigt. Kan vara snygg med ett skäp, leggings och stövlar till. På bilden så har jag min topp från Ichi som liknar den från Ellos.

Armband

                               image335
Är det inte underbart?

Jag har suttit och väntat på att det skulle falla ner till 41 kr på Zylbers fritt fall, för det var så mycket som jag hade kvar av mina presentkort. Så när den kom ner till 41 kr klickade jag hem det! Det känns fräscht och vårigt.

Om ni är intresserade så finns det på Zylber och kostar 89 kr.

Dagens inredningsbild

                          image333


Otroligt vacker bild från Lidingöbro Värdshus. Fråga mig om ni vill veta vart tallrikar, glas och servetter osv kommer ifrån.

Grattis älskling

            image332

Nu har jag precis kommit hem från min älskling. Alltid lika jobbigt att lämna honom men samtidigt skönt att komma hem. Helgen hos honom har varit lika underbar som alltid. I går kom släkten och firade Jalle för han fyller 18 år idag. Förutom att fira Jalle så har vi inte gjort så myckte, mest njutit av varandras närhet och tagit det lugnt.

                                                       GRATTIS MIN ÄLSKLING PÅ 18-ÅRS DAGEN ♥

Detta är vad han fick av mig: After Shave från Calvin Clein, ett fotoalbum med minnen från våra två år tillsammans som jag klippt och klistrat ihop själv, en Mp4 spelare och en graverad silverring. Det kändes som perfekta presenter och det tyckte min älskling med.

Nu ska jag snart kolla på Top Model för jag missade det i onsdags, men lite bloggande hinner jag med innan.





Cocoo

Jag har precis inlett ett samarbete med Cocoo, så nu finns deras banner på min blogg!

För er som är intresserade av bambooörhängena som jag skrivit om tidigare så finns de åter igen i lager. Passa på och köp ett par innan de tar slut igen!

Ensam hos älsklingen

                          image331


Nu sitter jag här hemma hos min älskling. Han har ju inte lov så han är i skolan och hans mamma har kört bort till hans syster en stund, men hon kommer nog hem om någon timme och då ska vi åka iväg och handla. I morgon blir det fest med släkten för Jalle, fast han fyller på söndag. Han har inte fått sina paket än som ni kanske förstår, så jag kan inte avslöja vad jag ska ge honom.

Vill passa på att tacka för alla fina kommentarer! Det är jättekul att se att fler och fler hittar till min blogg och att ni lämnar spår efter er med. Sånt uppskattas! :)

Nyss så fick jag se att jag vunnit en tävling hos Alexandra. Fast jag visste inte ens att jag var med och tävlade! Vinnaren skulle skriva hennes 1000:e kommentar och det gjorde jag. Jag vet inte vad priset är än men det är ju alltid kul att vinna! :)

Bild: från H&M:s vårkollektion
Kjol, 298 kr
Väska, 149 kr

Återkommer igen på måndag

            image330

Ge nu varandra massor med kärlek i morgon på Alla Hjärtans Dag. Själv åker jag till min älskling vid 14:06 och kommer fram 15:52, sen blir det bara massor med kärlek hela helgen. Som ni förstår blir det inget bloggande för jag kommer att ägna all min tid åt Sebastian.

Dagens inredningsbild

          image329

Kärlek

             image328

Jag älskar dig

Söt topp

                                               image327

Jag såg en som hade en t-shirt liknanade denna i skolan. Jättesöt och perfekt för alla kattälskare!

Denna kommer från Topshop, heter Cat Print Tee och kostar £16.
Sugen? Du hittar den här.

Lite ändringar i bloggen

Nu har jag äntligen kommit på hur man ändrar så att profilbilden är större. Det blev fint tycker jag! :) Passade dessutom på att byta header till en som går lite mer i kärlekens tecken. Kärlek vill jag ge min Sebastian i morgon när jag åker till honom, massor med kärlek.


Greys Anatomy

            image322


Ni missar väl inte säsongspremiären av Greys Anatomy ikväll 21:00 på Kanal 5?
Nej, jag tänkte väl det...

Dock så missar jag säsongspremiären av Top Model som går samma tid fast på 3:an. Får titta på reprisen av det på söndag istället!

Två låtar, en nyupptäckt och en favorit


 

                     

Release - Timbaland feat Justin Timberlake

I bilen på väg till och hem ifrån Hovfjället så har vi lyssnat på massa skivor med blandade låtar som Petra har bränt och jag har upptäckt en del låtar som jag inte hört innan. Denna är en av dem som jag tycker om. 

                    

Something Right - Westlife

Att lyssna på Westlife känns ju lite sådär töntigt och jag har aldrig lyssnat på dem särskilt mycket, men denna låten älskar jag! Älskar att sjunga med till den och jag blir alltid glad när jag hör den. Det är en sån där låt som man kan lyssna på när något är svårt för att få hoppet tillbaka.

Vilken är din favoritlåt just nu?

Urläckra

             image321


Egentligen så är jag trött på tävlingar där man måste skriva om dem i sin blogg, men dessa röd/svarta satinpumpsen som man kan vinna hos Modeakuten är bara så jäkla läckra!

Man vinner dessa om man kommer på 1-3 plats, alltså ganska så stor chans! Om man kommer på 4-6 plats så vinner man ett par bambooörhängen, så ni som inte redan har lagt vantarna på ett par bör verkligen delta! Om man kommer på 1-3 plats och hellre vill ha örhängen så kan man välja det istället.

Klicka här om ni vill delta i tävlingen!

Leta fynd

                image320


I morgon ska jag en sväng på stan och kolla efter ett brunt bälte på Second Hand. Kanske hittar jag något annat med, det återstår att se. Jag måste slå in min älsklings presenter med. Inte många dagar kvar tills han fyller 18 år nu.

Just detta bälte kommer från Asos och kostar 90£. Alldeles för dyrt för min plånbok.


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter att ha varit med min bästa vän Petra och hennes familj på Hovfjället. Vi hade det jättebra! Kommer att lägga upp bilder sen men Petra har alla på sin kamera så det får bli senare när jag kommit hem från min kärlek som jag åker till på torsdag.

Vi har i alla fall njutit av en vacker dag med massa sol och två dimmiga, badat bastu, cpat runt som vi alltid har en förmåga att göra, tagit en väg som vi trodde var en genväg men som visade sig vara en väldigt krånglig väg där det var obligatoriskt att knäppa av sig skidorna och åka på baken ner, varit nära att trilla i liften men lyckats rädda situationen i sista sekund, jag har blivit utstirrad av barn, vi har badat i Örebro och diggat musik på vägen hem. En lyckad semester!

Ska ta och svara på era kommentarer nu och sedan blir det till att packa upp och kanske kolla Gossip Girl som mamma spelat in åt mig.

Puss

Till min kärlek

                 image318

Jag vill träffa dig nu

Jag har ägnat nästan all tid sen jag kom hem till att fixa med min älsklings present. Har ganska så mycket kvar och jag känner verkligen att det är dags att sätta fart nu. Får lägga i högsta växeln.

Gröntgröntgrönt

                                                    image317


Innan har jag sagt att jag älskar rött, men jag älskar även grönt!
Nu i vår så har Åhléns riktat in sin hemkollektion på naturens färger. Underbart!

Pollen kaffeburk, 65 kr

Köpenhamn Fashion Week

                                   image316 


Förra höstens knästrumpor sitter numera mitt på vaden. En söt, flickig och lekfull kollektion från Whiite där de tunna stickade klänningarna var klara visningsfavoriter.

Bild: från Köpenhamn Fashion Week AW08

Sarah Jessica Parker

                                                  image314
                                image311 


Vad tycker ni om Sarah Jessica Parker och hennes parfymer?



Sitter här och väntar på min lärare som ska hjälpa mig med en sak. Men han kommer aldrig.

Jag och Sara tittade nyss på en video där det är en unge som är helt vanställd. Man undrar ju om det är på riktigt för den har typ klövar istället för fötter och massor. Gå in på Youtube och sök på Snake Baby så finns den där. Jag vill inte lägga upp filmen här för den var så jäkla läskig.


Söta va?

image309

Sådär, ännu ett par beställda helt gratis!


Han som vi skulle lyssna på var visst sjuk, så nu sitter vi och jobbar med vår hemsida. Jag kommer att lägga upp adressen här sen så att ni får se!

Sjukt kul!

              image315

Jag var nyss med Petra och Stina på stan och åt på Ban Thai. Vi hade det sjukt kul! Jag har skrattat så mycket så att jag fått ont i kinderna. Vi åt en buffé och den var väl okej... Jag åt mest ris, jordnötssås och chaschewnötter. När Petra var på toaletten så blandade vi soja i hennes Coca Cola, vi höll på att dö sen när hon drack det. Petra av att det var äckligt och jag och Stina av att vi skrattade. Det var en servitör som stod och glodde på oss hela tiden, men det var inte så konstigt med tanke på vilket oväsen vi förde!

När jag kommer hem så måste jag packa (i morgon åker vi till Hovfjället), pyssla med älsklingens present och så kommer Gun och Björn (min moster och hennes sambo) senare ikväll. Vet inte om jag pallar att jobba för det känns som att jag har mycket att göra i alla fall. På tal om present så hämtade jag ut den som jag beställt till honom innan. Blev superfint!

Nu måste jag ha lektion och lyssna på en föreläsning. Hoppas det blir intressant!
Ska försöka blogga lite ikväll med för det blir inget på nästan en vecka sen...

Pusspuss

8 kr

               image306


Nu har jag gjort det igen. Beställt hem ett smycke från Zylber, helt gratis! Detta halsband med ett droppsmycke från Arium var i Fritt fall och kostade 8 kr när jag loggade in. Kvar på mitt presentkort hade jag precis 8 kr så jag nappade direkt. Det skulle egentligen ha kostat 99 kr och i butik 149 kr. Bra affär va?

Lancôme

              image305
Jag bara älskar dessa Juicy Drops från Lancôme. Tycker att den första har en superhärlig färg! De finns hos Asos för 12.50£ och hos Parfym.se för 149 kr st.

Gult är verkligen inte fult

                           image303
Bomberjacka 398 kr
Kjol 498 kr

Bild från H&Ms vårkollektion.

Inget mer bloggande ikväll

Jag kommer inte att blogga så mycket ikväll för jag har ganska så fullt upp...

- Håller på med min älsklngs present
- 16:15 ska jag iväg och jobba
- 19:00 Step Up - ska bli härligt!
- Hem och duscha och pyssla ännu mer om jag hinner
- Pyssla, pyssla, pyssla


All min tid som jag har över kommer jag att lägga på hans present. Jag har nämligen bara ikväll, i morgon och på fredag på mig att göra klart den. Jag hoppas att han kommer älska den!

Men jag bjuder på en härlig bild innan jag tackar för mig för idag.


                                   image300
Blus 249 kr
Shorts 298 kr

Båda plaggen kommer från H&M. Jag har liknande shorts fast mina är lite ljusare och jag har köpt dem på H&M i Berlin.

Summertime

               

                              image302


Den underbara väskan kommer från Bagsandfashion och heter Summertime. Jag tycker att den är supersöt! Den kostar 599 kr men nu får man den för 249 kr.

Nattinatt

Nej, nu måste jag ta och vandra ner till mitt rum och göra mig i ordning för sängen. Skriva till min älskling och se hur det går för honom och hans pluggande och kolla om det finns något intressant på tv. Känner mig väldigt sugen på vatten så jag ska klunka några glas med.

Jag får bara fler och fler besökare, idag hade jag besöksrekord igen! Igår var ni 70 personer som hittat till min blogg och idag var ni 140 st! Det kanske inte är så många för er men för mig är det väldigt många! :)

I morgon så har vi en halv friluftsdag med skolan, min kommer att bestå av bowling. Jag skulle egentligen åkt skidor men det blev inställt för vi har ingen snö här och det har inte varit kallt så att de kunnat göra konstsnö till backarna vi brukar åka i. Jag måste få på mig en bra bowlingoutfit för det brukar bli ganska så varmt. Ska troligen bowla i två timmar. Det kommer nog bli rikigt kul!

Godnatt
...och älskling, jag älskar dig.

Från Zylber

              image297

Jag har precis klickat hem dessa från Zylber, helt gratis! Kanske inte världens vackraste, men jag gillar den orange detaljen som bryter mot hjärtanen och de andra är söta.

Haha, märker ni samma fel på bilden som jag?

Gör din älskling glad

       image296



Jag älskar herrsmycken! Tycker nästan om dem mer än smycken till tjejer. Ringarna är precis min stil och likaså halsbandet från Ck.

Halsband med Id-brickor - från Ellos, kostar just nu 29:50 kr annars 79:50 kr. Det vore fint om man kunde gravera en egen text på en ID-bricka. En kärleksförklaring kanske?
Halsband - kommer från Calvin Klein och finns hos Smycka, prisuppgift saknas. Men det var riktigt fint!
Armband - 3-pack från H&M, kostar 39:50 kr.
Ringar av stål - kommer från Ur&Penn och kostar just nu 39:50 kr/st annars 79:50 kr/st. Passa på!

Det måste ju inte vara rött

                   image295


Eller hur? Bara för att man förknippar Alla Hjärtans Dag och kärlek med färgen röd så behöver ju inte gåvorna som man ger vara röda.

Ring -
kommer troligen från Asos, heter Stone-Set Chunky Ring och kostar £6.
Halsband - från Ellos, kostar 129 kr.
Örhängen med två hjärtan - Sterling Silver Double Heart Drop Earring, kostar 10£ och kommer från Asos.
Armband - från Bagsandfashion, kostar 149 kr.
Armband med berlocker - heter Fiorelli Sterling Silver Heart, kommer från Asos och kostar 120£. Jag skulle vilja ha ett liknande i silver!
Örhängen - heter Large Heart Shape Hoop Earrings, kostar 5£ och kommer även de från Asos.

Tips till Alla Hjärtans Dag

              image294

Här har jag plockat ihop fyra mysiga saker som inte kostar så jättemycket.

Invit massageolja - finns hos Partaj i Kristanstad, men om man söker på Invit massageolja så hittar ni den säkert på någon sida. Kostar ca 100 kr och finns i många olika smaker.
Hjärtformad krok - kommer från Bluebox och kostar 115 kr.
Värmehjärta - finns hos Coolstuff och kostar endast 29 kr.
Dieselkalsonger - från Asos och de kostar 22£.

Nu ska jag göra mig lite mat och titta på Gossip Girl. När jag har gjort det så ska jag bjuda på fler kollage med smycken och kläder!

Shopping på stan med Petra


Nu har jag mailat till Blogg angående felet på min blogg, så förhoppningsvis kan de hjälpa mig med det!


Jag var nyss på stan med Petra och shoppade. Först delade vi på en pizza på Shalom, som vanligt gott till en början men äckligt i slutet. Tacka vet jag grillad kycklig! :) Vi gick runt och kollade i de affärer som vi alltid brukar kolla i och jag köpte en väska, ett festlinne för 50 kr på rea, en sockrare (eller vad de små behållarna nu heter som man har strösocker i), present till mamma, pärlörhängen och så har jag beställt en sjukt fin present till min älskling! Jag vill ha en likadan sen. :) Längtar hur mycket som helst tills han får den.

                                                                    image293
     
Nu ska jag leta efter lite fina och billiga presenter som man kan ge till sin kärlek på Alla Hjärtans Dag. Kommer snart kollage.

Alla hjärtans dag tips

image290image289
Snart är det alla hjärtans dag. Vet du vad du ska ge din kärlek?

Dessa två parfymer kommer från Hilary Duff och Burberry och finns hos Asos där de endast kostar 16£ respektive 25£. Inte alls så pjåkigt!

HJÄLP!

Något har blivit fel på min blogg!

Texten under min profilbild är borta, en linje har kommit till under inläggen och texten på kommentarerna är fel stil och färg. Och jag har inte gjort något! Någon som vet hur man ändrar?

Vill du göra mig en tjänst?

image286

Jag vill bara påminna er om att bli kunder hos Zylber.
De säljer fina smycken till bra priser och varje minut sjunker tre smycken med 1 kr i minuten ända ner till 1 kr! Det gäller att vara först till kvarn med att köpa det för det finns bara ett av varje. 

Dessutom så kan man värva sina vänner att bli kunder så tjänar man pengar som man sedan kan handla för. Precis som jag gör nu! Allt man behöver göra är att fylla i sina uppgifter så är man kund, man måste alltså inte handla något utan gör bara sin vän en tjänst genom att bli kund.

Klicka här eller på bannern under mina förra inlägg om du vill bli kund, så kan du själv sätta igång att tjäna pengar som du sen kan köpa smycken för! Please. ♥

Besöksrekord

Jag har haft besöksrekord idag! :) Det känns riktigt kul att min blogg blir uppskattad och att ni verkar vara intresserade av det jag skriver om! Jag hoppas att alla nya läsare stannar och att ni fortsätter göra mig glad med era fina kommentarer! Ni är så välkomna så. ♥

Nu är beställningen klar

                 image285
Nu har jag beställt dem, bamboohjärtanen från Cocoo. När jag väl pratat med mamma så var jag jäkligt snabb med att skriva i alla uppgifter och skicka iväg beställningen! Det fanns inga runda kvar i lager så det fick bli hjärtan, men de känns bra de med. Lite annorlunda är de. Det finns bara ett par kvar nu så skynda dig om du vill lägga vantarna på dem.

Dagens inredningsbild

                                                 image284


Det är något speciellt med detta kök som bara får mig att älska det!
Jag tycker om att det är så härlig färg och att det är mycket framme på bänken, vilket egentligen är lite konstigt för jag är ganska så stilren av mig, men detta var bara charmigt! :)

Träning och tack för kommentarer!

                  image283

Jag var nyss och tränade medelgympa. Kändes riktigt skönt att göra det för det är riktigt kul och så behövs det! Så nu när jag går in på min blogg möts jag av massor med kommentarer och att besökarna har ökat med dubbelt så mycket mot vad det var innan jag åkte. Det var en glad överraskning. Jag måste sätta igång och svara på alla nu, för det är jag noga med.

Söta väskor

Söta väskor

Dessa söta och annorlunda väskor kommer från märket NICA och finns att köpa hos Asos. Supersöta!

Vilken outfit föredrar du?

Vilken outfit föredrar du?


Jag tycker nog mest om den röda, bara för att jag älskar rött! :) Jag har haft med ringen på min blogg tidigare och en annan röd klänning.

Nyhetsbrev från Asos kom idag

Nyhetsbrev från Asos kom idag
Jag älskar när det kommer, finns så himla mycket fint!

Makeup

                                          image270


Vore det inte riktigt kul att kunna sminka vackra sminkningar? Jag tycker att det kan vara svårt ibland, särskilt med svart ögonskugga.

Jag sitter och funderar på om jag ska jobba eller inte idag, för om jag jobbar så får jag nog hoppa över träningen. Tror att jag hör mammas och pappas bil komma nu så jag ska fråga dem vad som blir bäst. Jag är nämligen lat så de får stå för skjutsen. :)

Längtar efter värme

                             image269
Fastnade för detta söta linne som finns hos Halens. Det kostar 179.90 kr och är säkert superfint till jeansshorts och bruna ben! Linnet finns här.

Jag hade nyss matteprov, det gick rent åt helvete. Min lärare brukar inte göra svåra prov men detta var omöjligt, till och med för mig som har jättelätt för matte annars. Nu ska vi snart äta lunch och sen blir det idrott och spanska. Hoppas att det blir kul på idrotten annars så känns inte den här dagen så kul. Den började inte så himla bra i alla fall.

Elle Interiör

                  image267

Om man börjar prenumerera på Elle Interiör så får man just nu 4 nummer och 3 Lotusljuslyktor för 99 kr. Jag som älskar inredning ska nog köpa en prenumeration när mina 4 Hus & Hem tidningar har kommit.

Bambooörhängen

                  image266

Ni har säkert sett dem på andra bloggar och nu dyker de upp även här. De otroligt snygga bambooörhängena från Cocoo! Jag tycker om dem mer och mer och funderar verkligen på att köpa dem, men snål som jag är så känns 165 kr för ett par som ganska så mycket...

I en annan del av Köping

                                  image265



Nu är det äntligen säsongspremiär för I en annan del av Köping. Bäst att jag springer iväg och tittar på det. Hon är ju bara så himla go!

Brukar ni se det? :)

Älska gult!

                                 image263


Bild från H&Ms vårkollektion.

Klänning, 398 kr
Parkas, 598 kr

En underbar helg och snack om tatuering

Helgen har varit helt underbar. Jag och Jalle har inte gjort något speciellt utan bara varit med varandra och myst som vi brukar. Vi gick en sväng till Willys igår i blåsten och köpte godis, så började det snöa och blev snöstorm, men som tur var så fick vi skjuts av pappa hem. Annars hade vi kanske aldrig kommit hem. Haha :)

Vi har diskuterat en hel del om hur Jalles tatuering som han snart ska göra ska se ut. Mina känslor för den har pendlat fram och tillbaka, från att jag inte ville att han skulle göra den till att jag tycker att den är jättefin och sen tillbaka igen. Vi får se hur det blir. Det betyder mycket både för honom och mig att jag får vara med och bestämma hur den ska se ut, sitta osv.

         

                image264


Det här är i alla fall den som han vill göra. Corey Talor som är sångare i Slipknot och Stone Sour har den. Jag vill att han ska göra den i svart, och så är jag lite emot att den är så stor, men det är ändå Jalle som måste få bestämma tillslut. Vill bara att han ska tänka igenom det ordentligt.

Ha en underbar helg

                    image262

Nu måste jag duscha och göra mig iordning för min kärlek.
Hoppas att alla får en underbar helg för det ska vi ha!

Puss ♥


Ska beställa filmer på Ginza

Pappa hade ett presentkort på Ginza på 189 kr så nu ska jag beställa Just My Luck, Djävulen bär Prada och Imagine Me & You. Jag gillar komedier. :) Men det krånglar som vanligt när man ska göra något. Jag blir så trött.

Nu har en till sak hänt som gjort denna dagen bra! Julia hittade min vante som jag tappade påväg hem från skolan igår.

Så nu är alltså detta min fredag

- köpt stövlar av Petra
- Vunnit en tröja av Alexandra
- Julia har hittat min vante
- jag ska beställa filmer
- jag ska beställa ett linne från H&M, om vi mot förmodan inte åker med Petra till Linköping imorn.
- Jalle kommer till mig!

Tycker du om smycken?


                    


Om du tycker om smycken så tycker jag absolut att du ska bli medlem på Zylber! De har något som heter Fritt fall där 3 stycken smycken faller i pris med 1 kr varje minut! Det gäller att vara först till kvarn för det finns bara ett av varje smycke. Det kostar inget att bli kund och det finns massor med fina smycken, dessutom så tjänar man på att ens kompisar blir kunder.

Klicka här eller på bannern under mina förra inlägg om du vill bli kund, så kan du själv sätta igång att tjäna pengar som du sen kan köpa smycken för!


JAG VANN!

Det är verkligen inte ofta som jag vinner något, men så nyss när jag gick in på min blogg så får jag se att jag har vunnit tröj/klänningen som man kunde vinna hos Alexandra!

Så här ser den ut.

Den här fredagen har börjat så himla bra! Jag var nyss och åt lunch med Petra och köpte stövlarna. Jag får dem för 350 kr istället för 390 kr för att hon har använt dem lite innan. Hur bra som helst! De är lite svåra att få på men när de väl sitter så är de asbra. Så kommer min kärlek till mig sen som jag har längtat hur mycket som helst efter. :)

Fashion Against Aids

                                                                 image259
Jag är helt förälskad i detta linne från H&Ms kollektion Fashion Against Aids. Det är Rufus Wainwright som har designat det. Om inte vi kommer iväg till Linköping eller Jönköping någon helg så ska jag köpa detta online. Det känns inte som att det blir av så jag ska beställa det sen idag. Kostar 129 kr och frakten kommer att gå på 39:50. Inte så farligt när den är sååå snygg! Sen är det säkert så med att om vi mot förmodan skulle åka och shoppa så finns den säkert inte i min storlek eller så hittar jag den inte alls pga den röra och folksamling som alltid finns på H&M.

Om tåg, denna dag och igår

Känns väldigt konstigt att sitta här nu, men jag har varit inne och kollat ifall det är några inställda tåg eller störningar. Men det verkar vara lugnt när det gäller de tågen som min kärlek ska med. Jag ser knappt vad jag skriver nu för jag har inte gjort iordning min snedlugg så allt hår hänger rakt ner för ansiktet.

Idag är det en stor dag - av två anledningar. Jalle kommer till mig och jag ska köpa stövlarna av Petra, helt underbart! Stövlarna kostade bara 390 kr dessutom, så de är ju inte dyra alls.

Matchen mellan Hv71 och Luleå igår var ganska så bra. Den kan sammanfattas med 2 utskjutna puckar, 2 avskjutna klubbor, ett antal fina målvaktsräddningar, 1 klubba som flög långt upp i luften, Stefan Livs hjälm som även den flög, lite gruff, 2 mål som domaren fick titta extra noga på varav ett godkänt och ett bortdömt, en dribblande liten Tedenby, en höftledstackling, en förlängning och såklart 9 mål! Hv71 vann med 5-4.
När vi skulle hem så hade det börjat snöa, och i Jönköping blir allt bara till blask så när vi skulle gå till bilen sög mina skor åt sig allt så jag blev helt blöt. Fick sitta hela bilresan hem utan skor och frysa om mina fötter. Hemresan spenderade vi mestadels bakom en långtradare i 60 km/t, men det var i och för sig bra för man såg knappt vägen för all snö. Då kunde vi köra i hans hjulspår och följa honom. Hem kom vi tillslut och då var det riktigt skönt att lägga sig och sova.

RSS 2.0