FUNDERINGAR

image705

Kanske jag ska ta och klippa lugg? Jag är sugen på det men jag vet inte. Tänk om det inte skulle bli bra!
Nu ska jag gå och hämta min älskling. ÄNTLIGEN.

GRYMMA TAPETER

image703

image704


Jag har nog aldrig sett en snyggare tapet än den första med trädet. Är den inte grym? Jag tycker att båda är så jäkla snygga! Skulle absolut inte tacka nej till att ha dem hemma hos mig. Dock så är de väldigt dyra och går på runt 5000 kr. Vill du se ännu fler kan du kolla in Yourwallpapers kollektioner.

Jag ska sluta lite tidigare idag för att gå upp till stationen och hämta min älskling. Vi blev lite oroliga igår för tågen som han ska åka med var inställda pga skogsbränder, men de verkar vara igång idag! Tur det nu när vi väntat så länge på att få ses. I alla fall så kommer lovet bli underbart, det kan inte bli annat när jag spenderar det med honom! Ikväll ska vi kolla på en Majbrasa vid Stadshuset och så ska vi hem till Petra och äta middag och ha det mysigt!

Jag kommer inte blogga något i helgen, som vanligt när jag är med min älskling. Så ni får hålla tillgodo med gamla inlägg! 

Ha det bra! ♥

ÄNNU MER BLÅTT

image697

Jag börjar gillar turkost mer och mer. Riktigt fint är det!

Idag mådde jag betydligt bättre när jag vaknade, skönt att det inte var något långvarigt! Innan hade vi nationella prov i Engelska, reading och listening. Det kändes okej men inte så bra som jag önskat! Jag måste nog börja kolla mer på filmer som är på engelska och försöka utveckla mitt kunnande. Jag tycker att jag är duktig men man kan ju alltid lära sig mer!

RUTIGT, RANDIGT OCH BLOMMIGT

image695


image696


Personligen så är jag inte så mycket för blått, men jag gillar kombinationen här med rutigt, randigt och blommigt. Ibland kan det kännas som för mycket med allt på samma gång, men här var det bara sött och fint. Riktigt gulligt att madrassen är blommig!

NY BLOGGDESIGN

Det var inte meningen att jag skulle ändra något, för jag hade faktiskt inte tröttnat på min gamla som jag brukar... men så började jag pilla och det slutade så här! Jag blev riktigt nöjd faktiskt. :)

Nu ska jag ta en frukt och så måste jag plugga för jag har både prov i Företagsekonomi och Nationellt i Engelska imorn. Det kommer säkert gå bra, hoppas jag!

INSPIRATION AV FASHIONTOAST

image687

Man kan inte bli annat än inspirerad av den här tjejen. Hennes stil är verkligen grym och om jag hade haft hennes kropp (och hennes plånbok) så hade jag nog lagt vantarna på något av hennes plagg. Kläderna på bilderna säljer hon nämligen på Ebay, så om du fastnar för något kan du kolla in auktionen här.

TYGER FRÅN MARIMEKKO

                image684     image686

Dessa helt underbara och vackra tygerna är formgivna av Erja Hirvi och Maija Isola för Marimekko. De finns att köpa på Designonline och kostar 295 kr/m!

JAG VILL HA ONSDAG IDAG

image683

Jag i ett omklädningsrum, jag på en buss och Pernilla och Carro.


Idag vaknade jag upp med illamående och huvudvärk. Jag försökte tänka att det går över, men när jag suttit ner en stund och vilat så kändes det inte bättre, tvärtom, så jag stannade hemma idag! Försökte att sova innan men det lyckades jag inte med, så jag har ägnat mig åt Företagsekonomi och massa uppgifter som vi har att göra. Nu har jag så ont i fingrarna efter allt skrivande så jag gav upp det med. Det tråkiga med att vara hemma är att jag inte får träffa Pernilla och Carro men förhoppningsvis så ses vi imorn! :)

Nu är det bara två dagar kvar tills min kärlek kommer till mig. Jag längtar bara mer och mer för varje sekund!

WALNUT WALLPAPERS

image681


Helt underbara tapeter från Walnut. Jag tycker att det är sjukt snyggt med fondväggar och mitt framtida hus kommer säkerligen att prydas med ett antal. Det kan förvandla ett väldigt tråkigt rum till ett rum som man aldrig vill lämna.

TVÅ SNYGGA MÄNNISKOR

image680

...med två snygga t-shirts. Den som min kärlek har på sig är enligt mig en av hans snyggaste och den som jag har på mig hade jag i fredags. När jag cyklade hem så var det så himla varmt så jag hade bara det på mig!

Nu är det "bara" 3 dagar kvar tills älsklingen kommer. Jag längtar så himla mycket.

MYSIG LÖRDAG MED PETRA

image678

Petra sov hos mig inatt, det var mysigt för det var länge sen. Igår gick vi en sväng ner på stan, var hos min bror Jens en stund och resten av dagen spenderade vi med att laga mat och se på tv. Det blev Körslaget och Extra Extra. Sen skulle vi se en film med men som vanligt kunde jag inte hålla mig vaken. :) Petra gick hem för en stund sen så nu ska jag snart träna och duscha!

PRECIS VAD JAG BEHÖVDE


Jag kan inte låta bli att le.
Har ni sett något sötare? :)

MIN DRÖMKLÄNNING

image675

Jag blir så himla trött på att Gina Tricot inte finns här i stan. Den här klänningen är den finaste jag någonsin har sett och jag vill verkligen ha den. Perfekt till skolavslutningen, min kusins student eller min andra kusins konfirmation. Den kostar 249 kr. Men om jag ska få tag på den så måste jag åka tåg till antingen Linköping eller Jönköping och det kostar ca 100 kr. :(

Så jag vänder mig till min kära släkt i Eskilstuna. Vill någon köpa denna åt mig, så betalar jag sen? Känns så himla dumt att be om det, men man kan ju altid försöka. Dock vill jag vänta lite för att kolla runt på bloggar om någon köpt den och vad de tycker.

MODERNT ELLER LANTLIGT?

image674


Några hundra meter från mitt hus byggs det nya hus och helt nya kvarter trollas fram. Jag kan inte låta bli att drömma om ett riktigt snyggt hus, men jag dras mellan ett modernt eller ett lantligt. Drömmen vore ett lantligt hus som jag själv med lite hjälp renoverar invändigt precis som jag vill ha det. Men självklart skulle jag inte tacka nej till ett hus likt det på bilden! Om man vill få inspiration och ännu mer drömmar så kan man kolla på hus här.

Fast som med så mycket annat så är det bara drömmar... än så länge.

Hur ser erat drömhus ut? :)

DISNEY COUTURE

image673image672
 
Är inte den här t-shirten från Disney Couture bara så himla söt? Den finns hos dElias och kostar $24.50.
Vill man köra på hela kittet så kan man ju alltid matcha med ett smycke från KyssJohanna. Min favorit är det här halsbandet. Tycker att det är jättefint. Jag skulle vilja ha en berlock som jag kan ha en bild på mig och Jalle i.

RÖDA DETALJER

image670


Från och med idag så heter mina inredningsbilder inte längre "Dagens inreningsbild" utan lite vad som helst. Idag blir det en bild på ett annorlunda arbetsrum som är riktigt snyggt. Jag gillar alla de röda detaljerna och alla pärmar och lådor bildar nästan en illusion om en fondvägg. Fyndigt!

Idag har jag tagit en lång promenad och annars bara tagit det lugnt. Tänkt på min älskling som vanligt. Ska ta och lägga mig nu så jag orkar med dagen imorn, sen är det äntligen helg igen. Om det varit som vanligt så hade Jalle kommit till mig imorn, men nu får vi vänta tills på onsdag. Jag hoppas att det går fort.

SUPERSÖTA TEES FRÅN DELIAS

       image678image679

Jag skulle verkligen vilja beställa hem ett par snygga T-shirtar från dElias. Min favorit av dess är den med elefanten. De kostar runt $25 styck men om man köper två så sparar man $10. Dessutom, om man registrerar sig för att få deras nyhetsbrev så får man gratis frakt vid ett köp. Men jag har inga pengar till det tyvärr. Inte just nu i alla fall, man vet ju aldrig i framtiden!

DISTANSFÖRHÅLLANDE

image660


Klänning och väska från dElias. Där finns det mycket fint! :) Jag är verkligen inte haj på Photoshop Elements som finns här i skolan, så därför blev inte bilden så fin som jag önskat.

Jag har inte fått något gjort denna lektionen. Dåligt, jag vet, men jag ligger ändå före så det gör inget! Jag har pratat lite med Therez om distansförhållande och hur mycket man lär sig att uppskatta varandra, att ens kärlek blir mycket starkare och att man lär känna varandra på en annan nivå. Det är tufft, men hon har uppmuntrat mig att det finns ett slut, och det är när Jalle flyttar till mig och vi äntligen får vara tillsammans.

Jag vet att det har varit mycket prat om Jalle nu och att jag saknar honom, men det är för att jag verkligen saknar honom. Vi har varit ifrån varandra i snart två veckor och det känns. Om en vecka så kommer han iaf till mig och då får vi njuta av 5 underbara dagar tillsammans. ♥

DAGENS INREDNINGSBILD


image658

Jag sitter i skolan nu och har datakunskap, vi håller på och redigerar filmer. Det är fint väder ute men ändå kallt tyvärr. Satt ute och läste lite innan men jag frös. Jag ska med mamma en sväng på stan sen, men innan det så måste jag äta för jag är så jäkla hungrig. Ändå har jag ätit två äpplen idag men det blir man nästan bara mer hungrig av.

Nu är det snart en vecka kvar tills min älskade kommer till mig. Jag längtar verkligen.

GRATTIS ÄLSKLING

Jalle klarade uppskrivningen till körkortet innan idag. Nu fattas bara uppkörningen så har han sitt körkort! Någon gång ska han åka till mig en helg då jag inte vet om det, det kommer vara världens bästa överraskning. Öppna dörren hemma och så står Jalle där! ♥


FOREVER 21

image653


Om jag hade pengar så skulle jag absolut beställa några klänningar från Forever 21. Det finns hur många fina som helst och de kostar bara runt $20 styck. Man skulle ju verkligen passat på nu när dollarn är så låg! Den stora nackdelen är att tullen och frakten kostar ca 500 kr.

Min personliga favorit är den längst upp till höger. Tänk en varm sommardag, bruna ben och så den vta klänningen. Helt perfekt!

Jag är jätteivrig att få komma iväg till träningen. Ivrigare än någonsin nästan, inte för själva träningen men för att få röra på mig. Tänkte att jag skulle ta en skön promenad ner dit och sen gå hem efter med. Julia följer inte med idag så jag får gå ensam, men som tur är så är det ju inte mörkt förens efter 21:00 och då har jag kommit hem.

2 UNDERBARA ÅR MED MIN ÄLSKLING IDAG

image650

För två år sen förändrades mitt liv. Jag träffade Sebastian Sjöstedt. En person som har kommit att påverka mig och förändra mitt liv. Han är den bästa jag vet. Han har fått mig att inse vad äkta kärlek är, och det kan jag aldrig tacka honom nog för. Han är den finaste jag vet och jag kan inte beskriva min kärlek till honom i ord. Han är mitt ljus, min trygghet, min livskamrat och min allra bästa vän.
 ÄLSKLING, JAG ÄSLKAR DIG.

ETT LITET BLOGGTIPS

Nu när våren är här och jag har alla förutsättningar för att gå ut och gå så tänker jag abolsut göra det så ofta som jag kan. Imorn blir det massa fys-tester i skolan på idrotten och så ska jag träna på kvällen. En bra dag med mycket rörelse med andra ord!

Jag tänkte bara tipsa er om en jättemysig blogg som jag kommer att fortsätta läsa i fortsättningen. Det är en tjej som försöker gå ner i vikt och som skriver om lite allt möjligt annat med. Bara en kaka till "heter" bloggen. CHECK IT OUT.

Nu väntar min nya säng på mig. Nattinatt!

DAGENS INREDNINGSBILD

image649


Så här fint blev det på mitt rum med min nya stora säng. Den ser inte så stor ut på bilden men den är enorm! 42 cm hög utan ben och 120 bred. Helt perfekt är den! Nu fattas det bara att min älskling ska komma hit och provligga.

NY SÄNG SKA KÖPAS IDAG

image648
Denna väskan finns på Asos för £150. Jag tycker att den är jättesöt. Fint med en väska som sticker ut lite!

Idag ska jag med mamma och pappa till Jönköping och köpa en ny säng åt mig. Äntligen får jag väl säga för det var i julas som jag fick veta att jag skulle få en ny. Det blir skönt med lite större plats åt mig och älsklingen. Nu ligger vi i en 90 säng och den nya blir 1,20. Lite skillnad iaf.

Jag hoppas att vi äter på IKEA för jag är sugen på det. Jag och Jalle brukar gå till IKEA i Älmhult och äta ibland, men oftast blir det bara en korv. Det är billigt och gott!

Nej, nu ska jag ta och äta frukost och fixa mig lite. Tänkte titta på reprisen av Talang som kommer 11:30. Missade ju det i fredags för hockeyn var mycket viktigare!

I LOVE THE SHOES

image647


T-shirt Kate Moross finns hos Topshop, £22
Jeans Ankle Length Skinny Jean från Topshop, £40
Skor Tie Front Stacked Platform Sandal från Asos, £35
Solglasögon Large Plastic Aviator från Topshop, £15

IDAG ÄR JAG PÅ ETT STRÅLANDE HUMÖR

image646





Jag är på riktigt bra humör idag!
Det mesta känns bra faktiskt. Hv71 vann sm-guld igår, det är skönt med fint väder ute och idag har jag saker som jag ska göra, till skillnad från andra lördagar då jag mest tar dagen som den kommer. Jag ska handla, beställa från Ellos, gå ut och gå med Petra, få min klänning som hon köpte igår och så ska jag pyssla lite här hemma. En sak är tråkig bara och det är att älsklingen inte fick med sin mobil hemifrån när han åkte till sin syster, så jag kommer inte
höra av från honom förens ikväll.


Jag försökte ligga kvar länge i sängen, men det gick inget vidare. Pappa har gått runt i vår trädgård med en mossrivarmaskin så det var helt omöjligt att somna om med det dånandet. Men det var i och för sig bara bra för då kom jag upp ur sängen.

Är inte kappan som tjejen har från Monki bara så jäkla snygg?





HV71 SVENSKA MÄSTARE 2008

image641

En bild säger mer än tusen ord!

SPETSKLÄNNINGEN ÄR MIN

Petra ringde innan och sa att hon var i Linköping. Så var hon inne på Gina Tricot och testade spetsklänningen som jag vill ha. Och så köpte hon den åt mig! :) Jag hoppas verkligen att den passar och sitter fint på mig.

Nu måste jag tillbaka till ishockeyn. Jag hoppas verkligen att Hv71 tar sm-guld idag! Jag tror på mitt lag.


EN GULLIG KOMMENTAR

image640

Jag blev glad och förvånad nyss när jag läste en kommentar från Stina Ström som gick i min förra klass. Hon är en sån person som jag tycker om fast vi knappt har någon kontakt längre. Det blir ju lätt så när man inte går i samma klass. Det är synd men det är så det är. Hon var i alla fall gullig och skrev detta:

Jag måste bara säga att din blogg är skitsnygg och väldigt rolig att läsa :) Den tröjan du har på dig (rosaröda) passar dig väldigt bra! Du är jätte fin i den färgen! :)

Jag ska beställa något från Ellos tillsammans med min syster. Men jag har beslutsångest. Antingen så blir det denna klänningen som kostar 199 kr men man får den för 99 kr om man använder rabattkoden 178320. Eller så ska jag köpa två stycken för 149 kr. Det lutar åt klänningen!

Jag har kommit på att jag är en klänning och kjol människa. Det har blivit nu på senare år som jag börjat använda klänningar och kjolar mer och mer. Jag trivs mycket bättre i det än i jeans och jag passar bättre i det med!


DAGENS INREDNINGSBILD

image637


Tänkte bjuda på en häftigt dukning, och lite extra charmig är den i alla fall för mig eftersom att det står Anna. Det är en positiv sak med att heta Anna, att man finns ofta med som exempel där det ska vara ett namn.

BLI MEDLEM PÅ BUZZADOR OCH TESTA NYA PRODUKTER

Jag har precis blivit medlem på Buzzador. Det är helt gratis och fungerar så att man får fylla i ett antal uppgifter om sig själv, sen efter ett tag beroende på vad man har för intressen, får man förslag på olika kampanjer som man kan delta i. Om man väljer att delta så får man produkter hemskickade som man testar och sedan skriver en utvärdering om. Man kan även diskutera med sina nära och kära vad de tycker om produkten! Det är ju superbra! :)

Om du vill bli medlem så kan du bli det genom mig här.
Eller om du bara vill veta mer så kan du klicka här.

JAG ÄR ARG, RENTAV FÖRBANNAD

Jag skulle behöva skriva av mig lite. Så det gör jag nu:

Jag är arg. Arg på alla par som får allt de vill så himla lätt. Alla som kan vara hos varandra när de vill. Alla som går på samma skola. Alla som bor i samma stad. Alla som kan sova över när de vill. Alla som kan vara nära varandra. Par som inte har ett distansförhållande vet inget om saknad och längtan. Inte ett skit i jämförelse. På måndag har jag och Jalle varit tillsammans i två år, två år av saknad och längtan, av resor och tårfyllda farväl, av lycka och närhet, av kyssar och kramar. Om ett år ska vi köpa en lägenhet. Då får vi det vi drömmer om, som alla andra får så jävla lätt.

EN VACKER KLÄNNING

image636

Nu har jag designat om min blogg så jag är klar för denna gången. Hoppas att ni tycker att det blev fint! Jag gör småändringar nästan hela tiden men jag tror inte att det är så många som märker dem.

Jag tycker att den här klänningen från Luella är helt underbar! Synd bara att den är så dyr. £325 får man leta fram om man ska få hem älsklingen.

ÄNDRINGAR I BLOGGEN

Som ni kanske märker så håller jag på och gör om, igen. Sitter och pillar med lite småsaker bara. :)

Jag hade nyss nationellt prov i Engelska, uppsats. Som vanligt så skrev jag om mig och Jalle! Det som ligger mig varmast om hjärtat.

JAG VILL HA

image628


Jag tänkte köpa en busiter från Ellos, men nejnej. Titta vad jag har hittat! En underbar skapelse från Gina Tricot. Det får absolut bli den istället. Bra att den är lite längre än en vanlig bustier. Problemet är att jag ska be Petra köpa den när hon åker till Linköping för de har inte Gina Tricot på a6 i Jönköping dit jag ska på söndag. Så himla dåligt är det! Hon får i alla fall köpa den åt mig, men frågan är vilken storlek.

Är det någon som har en som vet om den är normal i storleken och om kuporna är små eller stora? De ser ganska så små ut.

Bild: lånad av Elin.

HV71 VANN I GÅR OCH JAG TIPSAR OM ETT SÖTT LINNE

image627
Nu är det två dagar sen som jag skrev. Ni får ursäkta men jag har haft fullt upp!

Igår var jag nämligen på hockey och såg den 4:e sm-finalen mellan Hv71 och LHC. Hv vann med 5-1och det var så himla skönt, dessutom så spelade de riktigt bra så jag tror att det kommer gå bättre för dem framöver.

Detta linne finns på H&M och kostar bara 79:50 kr. Så himla fint och billigt! På söndag har mina föräldrar bestämt att vi ska åka och köpa en ny säng till mig, något som jag väntat på sen i julas. Men nu ska det i alla fall bli av om inget annat kommer i vägen. Det blir skönt att ha en större säng sen så jag och älsklingen kan breda ut oss lite mer, fast jag vill ändå ligga nära honom.

I alla fall så kanske jag köper linnet då! :)

JAG HATAR NÄR BLOGGEN ÄR SEG

Jag har uppdaterat inlägget nedan om Bustiern massvis med gånger men länken till Alma verkar bara gå till Ellos fast den inte är länkad dit. Cp.

Här har i alla fall Alma sin bustier. Jag vill inte ha en vit för jag vill ju inte visa något, så en svart blir nog bra till mig.

DAGENS INREDNINGSBILD

335586-626

Jag har tänkt på det innan, att man kan tapetsera i taket, men jag har aldrig tänkt att det kan vara så här snyggt! Dörrarna är med tapetserade så de smälter in i väggen.

Jag och Jalle tittade på lite lägenheter innan idag, som tur är så kostar en bostadsrätt runt 150 000-300 000 här i stan så de är inte alls dyra. Det bådar gott inför framtiden! Det känns helt sjukt att vi ska kolla på och köpa en lägenhet om ett år. ETT ÅR! För er kanske det känns som en lång tid, men jag har längtat efter det enda sedan vi inledde vårt distansförhållande och i jämförelse med alla de dagar vi väntat på att få åka till varandra så är ett år i väntan på vår dröm inte så lång tid. Ett liv tillsammans är verkligen drömmen.

VÅGAR JAG BÄRA BUSTIER?

image619
Jag kom hem från min älskling innan vid 17:41. Vi har haft en underbar helg tillsammans, men helgerna går så jäkla fort så det känns knappt som att vi hinner slappna av och bara vara med varandra. Igår var vi hos Jalles syster, moster och mormor, med andra ord så åkte vi runt ganska så mycket! Det var mysigt och jag fick se Jalles systers lilla nyfödda son. Han var hur söt som helst och jag satt med honom en bra stund i famnen. Man blir ju bara lycklig av såna små! :)

Jag ska göra en beställning från Ellos ihop med min syster. Jag funderar på om jag ska köpa denna bustier för 99 kr. Jag tycker att den är riktigt fin, men ibland känns Tranås som en alldeles för liten stad för vissa plagg, folk är liksom inte så insatta i modet, eller så är de helt enkelt för fega. Jag har inte tänkt ha den som underkläder, utan som Alma. Till kjol och med en t-shirt under, eller en kofta över. Det kan bli fint. Jag är tveksam, men den kostar ju inte mycket så jag tror att jag slår till.

Vågar jag?

DAGENS INREDNINGSBILD

image614

Godnatt. <3

EN DAG I VÄRNAMO, KUNDE DET INTE VARIT ÄLMHULT?

image612Min älskling får vara gästoutfit här dagen och hela helgen till ära. T-shirten kommer från Jack o Jones och kostade, om jag inte minns fel, 299 kr. Jag älskar Jalles stil för den är enkel men ändå så jäkla snygg!

Idag har det faktiskt varit en bra dag. Jag gick upp tidigt och åkte till Värnamo med skolan. 2 timmar tog det. Kändes faktiskt inte alls som så lång tid konstigt nog, när jag och Jalle brukade åka buss till varandra så kändes de 2 timmarna och 20 minuterna som en evighet. Pernilla var i alla fall gullig och sov hos sin farmor i går, så hon kunde åka med mig från Tranås. Egentligen skulle hon klivit på i Aneby en halvtimme senare.

Dagen har vi spenderat genom att lyssna på olika personer från olika företag, bland annat Bestseller, Grand Shoes och Schenker. Det var väl intressant men vissa saker orkade jag inte lyssna på. När man inte har ätit på flera timmar och är extremt kissnödig så är ju inte precis koncentrationen i topp. Dagen avslutades med Dogge Dogelito som pratade om sig själv och sjöng lite. Han var i alla fall rolig. Det var utlottning av massa presentkort med under dagen. Tror ni att jag vann? Självklart inte.

I morgon ska jag åka till min älskling. Äntligen. Har fixat med skjuts till skolan, eftersom att jag inte kan cykla med mina väskor och jag ska direkt till tåget efter skolan. Syrran ställer upp och skjutsar. Hon är guld värd!

Hon färgade förresten mitt hår innan.
Jag älskar när det är nyfärgat för den röda färgen som jag använder är så snygg! Jag använder Schwarzkopf Brilliance, Romantic Red. Jättebra färg verkligen!

Nu känner jag att det blev mycket text, men det får ni stå ut med! :)
Jag måste ta och hoppa i säng snart så jag får sova mycket. Jag önskar att jag är mer pigg imorn för det, men det är jag inte. Min kropp fungerar inte så tyvärr.

REGN ÄR TRÅKIGT

Det regnade idag när jag cyklade till skolan. Kul. Vädret kommer såklart inte vara bra bara för att jag ska hämta Alice på dagis och ha det mysigt med henne. Vi ska nog gå en sväng och sen gåimage605 hem till min bror. Petra följer med också så är vi i alla fall två om Alice skulle vara lite trotsig. Jens sa att hon blivit det nu, men det kanske bara är när hon är med dem. Vi får se.

Jag har så himla mycket att göra denna veckan.
Idag ska jag passa Alice, imorn är jag borta med skolan i Värnamo hela dagen och på fredag åker jag till min älskling. Jag måste klämma in en tid då jag färgar håret med någon dag. Om jag hinner.

Nu måste jag jobba. Sista veckan på arbetet och det är stressigt!!!

TIPS TILL DIG SOM ÄR UNG OCH VILL SÖKA JOBB

image604

Är denna jackan från Monki inte snygg? Jag tycker att den är grym. Ser lite gubbaktig ut, men skitsnygg!

Det var en tjej i skolan idag som kom ifrån Handels
. Hon pratade om saker som man ska tänka på när man söker jobb och sånt. Det var faktiskt intressant och hon tipsade om en hemsida där man kan få jättebra tips på hur man skriver en jobbansökan, ett cv och hur man ser till så att man inte blir lurad på sin lön.

Jag har precis skrivit ihop ett cv, för det hade jag inget innan och det är något som alla bör ha!

Vill du veta mer så kan du läsa här. Jag lovar att du kommer få nytta av hemsidan!

PRAT OM ALLT OCH INGET

image602
Jag kan inte låta bli, skor i alla ära, men väskor?
Finns så många snygga och jag vill ha dem alla. Asos har riktigt fina väskor och dessutom så är kvaliten på bilderna så himla bra! Denna väskan har kostat £55 men finns nu på rea för £30.

Jag längtar verkligen tills på fredag då jag får vara med Jalle igen. Det känns som en evighet sen han var hos mig på lovet.

Idag ska vi på bio med skolan och se This is England. Jalle säger att den är bra så jag får se. Jag hoppas i alla fall att den är det så man inte sitter och somnar! Idag känner jag mig dock inte lika trött som igår, men tröttheten kan slå till som en blixt från en klar himmel.

Nu måste verkligen jag och Pillan jobba med vårt arbete. Sista veckan nu! Vi ska vara kvar en stund efter bion idag och jobba med.


JAG HAR EN PASSION FÖR VÄSKOR OCH SKOR

image598 image599
Titta bara på dem. Hur snygga är de inte? Kommer från Asos och kostar  £25.
Jag har skrivit tre inlägg idag. Ett inlägg där jag berättade att jag ska "ta en paus", ett bildinlägg och sen detta. Känns ganska så lagom för jag har knappt spenderat någon tid vid datorn.

Jag har varit dålig på att träna de senaste veckorna. Riktigt dålig. Till och med usel. Jag skulle tränat idag, men vad gjorde jag? Jag sov. Så går det när man pratar med sin pojkvän på nätterna, då blir man trött i skolan och sover när man kommit hem. Men jag vill inte sluta prata med honom, för det är så svårt att sluta när vi väl börjat. Så jag är hellre trött då. På tal om sova så ska jag lägga mig nu. Nattinatt.

(För er som väntar på svar på kommentarer så kommer det, betar av några åt gången, men jag svarar i alla fall på alla!)

FÖR ATT DU ÄR DEN BÄSTA JAG VET

image597

TAR EN PAUS I BLOGGANDET

Jag kommer inte blogga lika mycket som jag gjort tidigare nu framöver. Det är helt av personliga skäl och inget som jag tänker prata om här. Jag kommer inte att sluta skriva helt, men trappa ner på det och hålla mig till ett inlägg om dagen, om jag känner att det finns något som är värt att ta upp och det brukar det ju finnas.

Jag bloggar för min egna skull. För att ha något att ägna mig åt när jag saknar Jalle som mest. För att ha något att spendera rasterna i skolan med. Jag är stolt över min blogg och vad jag har byggt upp. Jag kommer aldrig att bli en stor blogg, det är heller inte mitt mål, utan jag är och förblir liten. De som hittar hit är välkomna och jag är tacksam för alla snälla kommentarer. Dock så bloggar jag för min skull, bara min. Jag bloggar inte för att få uppmärksamhet eller för att bli stor och tjäna pengar. Utan för min skull. Bara så ni vet.

JAG ÄLSKAR RÖDA SKÅP MED LÅS

image596

Denna serie med skåp kommer från IKEA och heter PS. Skåpen kostar 895 kr respektive 798 kr. Så himla snygga och dessutom är det lås på dem så man kan förvara privata saker i dem! Jag skulle verkligen vilja ha ett eller två i vårt badrum, men jag får väl vänta och se om de finns kvar om ett år. Hoppas!

DAGENS INREDNINGSBILD

image595


Snyggt med den röda mattan som knyter ihop hela korridoren och som får den att se mycket längre ut!

Jag har verkligen försökt med matten, men vissa uppgifter går bara inte. Jag får fösöka så gott jag kan i morgon. Man får i alla fall någon poäng om man fösöker fast man kanske inte räknar ut uppgifterna helt. Bara man har rätt tänk.

Nu ska jag kolla efter lägenheter på Hemnet. Det är långt kvar men jag tycker att det är kul. Man kan ju alltid drömma.

JAG VILL HA

image592

Jag vill ha en lång pösig jacka likt denna. Vill ha. Varför provade jag den då inte när jag var inne på Monki? Varför cpade jag och Petra bara och tog kort i ett provrum för att sedan gå därifrån? Varför? Varför spenderade jag massor med tid på att leta efter en liknanade? Varför? Jo, för att jag är jag.

TÄNK OM JAG KUNDE...

image590image591
Tänk om man kunde gå runt i så här höga klackar! Då skulle jag inte tveka att köpa mina drömskor (de röda ovan). Min kropp är inte byggd för att gå i så höga skor. Jag passar mer för knytskor, sköna skor.

BARNVAKT PÅ ONSDAG

Nu har jag precis pratat med min bror Jens och bestämt att jag ska vara banvakt åt hans barn Alice på onsdag. Så ska jag hämta henne på dagis med. Det kommer bli så himla mysigt! Jag blir glad bara jag ser den lilla ungen.

ALLT JAG HANDLADE IGÅR

image588


Här har jag samlat alla gårdagens köp. Satte lite bilder på Jalle över hans present, för jag vill ju inte avslöja vad han ska få. Det får han se nästa helg.

Pluggade lite matte innan men jag har gett mig själv en paus. Att de svåraste uppgifterna ska vara så omöjliga gör mig så himla frustrerad för jag brukar ju tycka att allt är jättelätt. Himla skit.

GODASTE FIKAT I VÄRLDEN

image586

Om ni besöker Ikano-huset i Linköping måste ni verkligen gå till ett café som ligger vid Cubus. Där har de världens godaste biskvi! Jag lovar, det finns ingen godare.

Idag måste jag verkligen plugga matte för jag har ett stort prov imorn och jag måste få mvg. Jag bara måste.

ETT LITET TIPS

image584

Söta örhängen från Cocoo med blommigt mönster. 175 kr kostar de och det finns bara några kvar, så skynda dig om du är intresserad!

Nu ska jag lägga mig och sova länge i morgon!
Godnatt.

VERKLIGEN EN TOPPENDAG FÖR SHOPPING

Hej på er!


Jag har inte bloggat något innan idag, men det beror på att jag och Petra varit i Linköping och shoppat. Vi åkte redan vid 9:47 och kom inte hem förens vid 19:12! Snacka om att jag är trött i fötterna efter allt vi gått. Jag har handlat massor med fina saker.

Tröja från BikBok, 299 kr.
Fodral från Gina Tricot, 129 kr
I Love You tröja från Gian Tricot, 99 kr
Två par svarta tygskor från Skopunkten, 398 kr
Set med 4 glas och en karaff från IKEA, 129 kr
Topp från H&M, 98 kr
Väska från H&M, 39:90 kr
Halsduk från Indiska, 149 kr


Här kommer lite bilder från dagen.

image578


Vi började inne på BikBok där jag köpte denna vita tröjan för 299 kr.

image579


Sen köpte jag ett svart fodral och en I love you tröja på Gina Tricot. 129 kr respektive 99 kr (rea).

image580


Vi var inne en sväng på nyöppnade Monki och gick mest runt och skrattade för de spelade rolig musik och vi kände oss helt förvirrade. Det var så många skulpturer och annat på gång så fokusen låg inte direkt på kläderna.

image581

H&M köpte jag denna fina topp som går lika bra att använda som kjol. 98 kr kostade den bara. Dock ångrar jag att jag inte tog en storlek mindre.

image582


Sjalen som jag har på mig köpte jag på Indiska för 149 kr. Helt underbar! Ni skulle sett mig när jag var på väg hem. Bar på en stor IKEA-kasse och en stor kasse från Skopunkten. Det var tungt kan jag säga.

image583


Avslutar bilderna från dagen där jag i framtiden kommer att avsluta min dag. I en 1,20 m säng från IKEA som vi snart ska köpa. Jag har provat ut en som är helt perfekt och dessutom är det en av de med bäst kvalitet. Kommer att kosta runt 5000 kr. Vi var så sjukt trötta i fötterna så vi var tvugna att ta vara på varje tillfälle där vi kunde sitta eller ligga ner.

Det har varit en riktigt bra dag. Fattades bara att Jalle skulle varit här när jag kom hem. :/

DAGENS INREDNINGSBILD

              image577

Nu har jag fått ordning på bloggen igen. Kommer säkert ändra mer framöver, men det får vara så här nu.

Sängen kallar på mig så det är bäst jag rusar dit!
Godnatt. ♥ 

URSÄKTA RÖRAN, JAG BYGGER OM

Som ni kanske förstår.. jag håller på och ändrar designen på bloggen. Så ha överseende med att det kan se för jäkligt ut ett tag! :)

JAG ÄLSKAR ATT SHOPPA!

I morgon ska jag verkligen komma hem med sånt som jag vill ha. Jag ska leta tills jag får ge upp om jag inte hittar det jag vill ha på direkten. Vi börjar troligen med att kolla läget på stan och sen åker vi buss ut till Ikano och går i affärer även där.

Det jag ska leta efter är:

♥  Svarta tygskor
♥  Blommigt linne från H&M
♥  Fodral eller body från Gina Tricot eller Monki
♥  Stor vit ziphood från BikBok

                                                                
image570


Tänkte tipsa er om denna otroligt fina klänning som kommer från H&M.
Jag var sugen på den innan idag, men nej, jag har inte råd till det och dessutom har jag redan en liknande vit. Man kan inte få allt man vill ha. Men om du tycker att den är värd 298 kr så passa på.

GODMORGON, ELLER KANSKE GODDAG?

Det känns rikigt skönt med fredag. Jag och Pernilla jobbar med vårt arbete och det känns jättebra, blir så himla fint! Vi åt nyss varsin kycklig och currybaguette i matsalen. Gottgott. :)
image569
Jag har lite ångest för i morgon.
Jag och petra ska åka till Linköping och shoppa. Det kommer bli så himla kul, men jag skulle behöva spara på mina pengar. Utan sommarjobb kommer jag inte få några pengar i sommar, och det är mamma och pappa flitiga med att påminna mig om. Men jag kan ju spara ihop pengar tills dess, det är ju två månader kvar. Fast två månader är inte så lång tid...

Ikväll ska jag bara vara hemma, ta det lugnt och titta på Körslaget. Tycker att det är ganska så bra faktiskt!     

Uppdatering: Körslaget är visst i morgon. Får bli talang 2008 istället!

DAGENS INRENINGSBILD OCH BERÖM

                    image566

Vackert, inte sant?

Jag och Pernilla fick beröm idag i skolan av våra lärare. De tycker att våra bloggar är helt underbara och säger att bara vi länkar till dem på vår portal om mode (som vi ska göra på vår hemsida), så är det långt bortom målen för mvg! För vi tillhör en helt annan dimension, eller vad det nu var han sa. :) Kul var det i alla fall att få beröm för något som man lägger ner mycket arbete på!

Nu blir det hockey. Timrå - Hv71. Gissa vem som kommer ta sig till final? :D

SWEETHEART LEATHER VINTAGE SCARF MESSENGER BAG

                                      image565
Hur söt är inte den här väskan? Finns hos Asos och blir din för £ 120.

Jag och Petra ska en sväng på stan sen. Kanske fika eller något annat trevligt. Kolla på kläder kommer vi säkert göra, men jag ska inte köpa något. Väntar tills i helgen. Monki har öppnat i Linköping så där blir det självklart ett besök. :)

Hoppas allt är bra med er!


MARINT NÅGON?

                     335586-563
Dessa jättefina skor finns att köpa på Ellos för 229 kr. Jag skulle verkligen kunna tänka mig dem i sommar, men jag har redan inskaffat ett par vita, så blir nog inget med det.

Idag har jag inga speciella planer, ska klara av skolan och svenska provet om Antikens Grekland, sen ska jag cykla hem om inte Petra hör av sig och vi hittar på något. Vore mysigt med en sväng till stan.

TOPPTOPP

Jag ska försöka få mina föräldrar till att åka till Linköping på lördag, annars åker jag och Petra själva. Jag vill absolut köpa den här toppen som är helt underbar! 98 kr kostar den dessutom bara.

MÅSTE UTTRYCKA MIN KÄRLEK

                                                           image561

Jag och älsklingen pratade massor igår. Det var så himla skönt och jag måste bara säga att han är helt underbar. Det bästa som någonsin hänt mig är att träffa honom och vara i hans närhet. Jag kan inte tänka mig mitt liv utan honom för han är en sån stor del av mig.

Sebastian Sjöstedt, du är mitt allt.
Jag älskar dig.

DAGENS INREDINGSBILD

        image560

Eftersom att mina tankar ofta dras åt om ett år då det är dags för oss att leta lägenhet så sitter jag ibland och kollar på lägenheter på Hemnet. I Stockholm finns så sjukt fina lägenheter och extra roligt är det att titta på de som kostar uppåt 10 miljoner som är snyggt inredda. I love it!

Tänk liksom lägenheten ovan, vilka enorma möjligheter man har. Det är en vindsvåning med flera olika våningar och loft. Köket är på ett plan, vardagsrummet på ett och sovrummet på ett annat. Så himla häftigt. Något som jag dessutom har en förkärlek till är när takbjälkarna syns. Man bara smälter.

Nu säger jag tack och hej för idag!
Ska inte sova men bloggen är inte det enda jag vill ägna mig åt om kvällarna, även fast man lätt fastnar här.
Godnatt.

FIFI BAGS

                image559
Kollade precis in Fifis rea och hittade denna härliga väska för 847 kr. Älskar den starka färgen. Jag skulle vilja köpa något fint blommigt tyg och sy mig en väska. Kanske ska försöka mig på det.

Någon som sytt en egen väska?

DAGENS OUTFIT

             335586-557
Kände mig jättehärlig och vårig i min fina klänning. Till den hade jag dessutom mina vita tygskor. Ja, de är faktiskt vita fortfarande, riktigt vita. Så vita så de lyser!

NU HAR JAG HITTAT EN BLOMMIG KAMRAT

                      335586-555

Tidigare så har jag visat er en blommig klänning från Asos (klänningen som modellen bär) som jag tyckte var fin men alldeles för dyr. Men tittade vad jag hittade på lovet! En blommig klänning från Gina Tricot för endast 199 kr. Den fick absolut bli min. Jag invigde den idag så min fina outfit kommer om en liten stund. :)

FAVORITKLÄNNINGEN, EN VACKER DRÖM

                                                          image552

Den här underbara klänningen är jag helt förälskad i, totalt förälskad! Det ryktas om att den kommer finnas i H&M-butikerna vecka 17. Någon som vet?

Jag och Pernilla ska jobba med vår hemsida nu. Bara tre veckor kvar tills den ska vara färdig. Vi har i alla fall fått jättebra omdöme av vår lärare Björn Borg, så om vi fortsätter som vi gjort blir det MVG. :)

ÄNTLIGEN FUNKAR ALLT IGEN

Jag har så mycket att berätta och visa er nu efter att jag inte bloggat på hela lovet, så har inte bloggen fungerat till mångas besvikelse. Men nu verkar allt vara igång igen och flera uppdateringar kommer att ske senare idag. Jag har shoppat massa fint som jag vill visa er och så har jag hittat helt underbara inredningsbilder som jag måste publicera! :)

Hoppas allt är bra med er.
Många kramar <3

RSS 2.0