Alice är underbar!

image4

Hon är så jäkla söt ! Jens ringde precis för Alice hade hållt på och prata om mig och sagt Anna massor, så Jens tänkte att det var bäst att ringa så hon fick prata med mig. Hon sa inte så mycket men hej och så sjöng hon lite. Hon är så underbar. Bästa ungen som finns. : ) Man blir bara glad av henne.


Snart måndag, snart älsklingsdags

Kom hem ganska så skapligt idag från Stockholm. Helgen var skön, skönt att komma bort och bara äta ute och ha det gött. Vi såg på Lena & Orup igår, de var faktiskt mycket bättre än jag trodde, så det var positivt. Efteråt gick vi till en fin restaurang och kökade. Jag tog Grill Mix. Den kostade 289 :- och så fick man bara 5 små köttbitar i små skålar och 2 såser och lite pommes. Det var jäkligt gott, men jag var fortfarande hungrig efter... så på hemvägen stannade vi till vid Mc Donalds och köpte varsin Mc Flurry Cornetto, jag älskar den glassen ! När vi kom tillbaka till hotellet satt vi en stund i lobbyn och tog det lugnt. Jag beställde en alkoholfri drink, den smakade typ som hemma när man blandar massa olika saftsorter. Men den var god.

Sov inte så jättemycket i natt. Vid halv fem var det någon som sjöng opera i ett rum en bit bort, eller så var det på våningen under. Jag svär på att det är sant, jag inbillade mig inte, som de andra trodde för ingen annan hade hört honom. Skumt iaf, men lite småkul : )

Jag åt hur mycket som helst till frukost idag ! Först hämtade jag ett fat med 2 grova frallor och pålägg + grönsaker. Sen hämtade vi en tallrik med lite fil och fruktsallad i. Efter det blev det en tallrik med frukt och sen efter även några småkakor till kaffet, fast det drack jag inget, men några glas juice blev det. Jag älskar att äta frukost på hotell där man bara kan välja och vraka.

Efter frukosten gick vi upp på rummet och fixade till oss en aning, tog på oss jeans och så. Sen tänkte vi kolla lite i affärer, men knappt några var öppna, mest till Petras besvikelse, mig kvittade det. Så istället gick vi en runda på en timme och mamma sa vad olika hus och tog hette osv. Mysigt.
Hem begav vi oss vid tolv, för då var vi tvungna att lämna rummen. Hemresan gick fort, skönt det för det är så segt att åka bil och känna att man aldrig kommer fram... Men det gjorde vi : )

Imorn så ska jag fixa till mig lite innan älsklingen kommer. Jag måste duscha och tvätta håret, så ska jag måla mina naglar och syrran ska komma hit och färga mitt hår. Det behövs verkligen. Jag vill vara så fin och fräsch som möjligt när han kommer : ) Han kommer vid sex typ så jag har hela dagen på mig. Ska med mamma och handla med. Förhoppningsvis har mina Team Sportia-byxor kommit så jag kan få dem, för jag vill ha dem och ligga och mysa i sen. Har gjort iordning mitt rum för hösten nu. Bytt färg på lampan i fönstret från grön till röd och så har jag lagt in fler kuddar i min säng/soffa + att jag har ställt upp små ljuslyktor överallt. Mysigt är det, hoppas Jalle tycker det med.

När vi åkt i bilen så har jag lyssnat väldigt mycket på One Tree Hill Haley James Scott - Halo. Den låten är så himla bra : )  Jag får nys om nya fina hela tiden. Underbart.

Nu ska jag käka lite.
PUSS

Och älskling, jag kan inte ge dig nog med kärlek.
Du betyder allt för mig. Jag älskar dig. <3

Stockholm

Är i Stockholm med Petra nu. Om 45 minuter ska vi iväg och titta på Lena & Orup. Var nyss och käkade lite, kycklingsallad för min del. Gott.

Snart är det måndag. Längtar.
Längtar efter älsklingen <3

Lyssnade på Maria Mena i bilen, så bra är hon.

Puss

Äntligen lov, tack

Vissa kvällar vet jag inte vart jag ska ta vägen eller vad jag ska göra. Allt bara känns så overkligt. Förstår inte hur saker kan gå så långt, ställa till med så mycket, förstöra. Jag orkar inte. Var är styrkan som behövs? Ge mig den. Ge mig måndag. Ge mig Jalle, tack!

Skön dag idag. Jobbade två timmar på lunchen med att packa kläder och så visade min bror vad  han jobbar med nu, sen bjöd syrran mig på lunch. Tack syskon.
När jag kom tillbaka till skolan så jobbade vi med prjoketarbetet till turismmässan, fast vi satt mest och pratade. Tycker bara mer och mer om Aneby-tjejerna. Synd att de inte bor här i stan.

Efter skolan cyklade jag hem, så vilade jag som vanligt och tittade på One Tree Hill. Åkte med mamma till BIMAB och köpte en eltandborste till henne. Tack mamma för att du är så bra.

Nu har jag tittat på idol och lyssnat på musik. Musiken räddar många stunder.

Åker med Gullquist till Stockholm i helgen. Vi ska se på Lena & Orup. Är inte så förtjust i dem, men hoppas att det är bra. Åker vid halv nio imorn, sen vet jag inte hur dags vi kommer hem på söndag. Hoppas inte att det blir allt för sent. Sen ska jag bara sova så det kan bli måndag, för måndag betyder älskling, älskling på besök. Han gör mig glad.

På tal om sova så ska jag snart krypa i säng. Ska ladda mp3n med lite låtar inför bilfärden först bara.

Godnatt.

I'm holding on your rope,
Got me ten feet off the ground
I'm hearin what you say but I just can't make a sound
You tell me that you need me
Then you go and cut me down, but wait
You tell me that you're sorry
Didn't think I'd turn around, and say...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

I'd take another chance, take a fall
Take a shot for you
And I need you like a heart needs a beat
But it's nothin new
I loved you with a fire red-
Now it's turning blue, and you say...
"Sorry" like the angel heaven let me think was you
But I'm afraid...

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late

It's too late to apologize, it's too late
I said it's too late to apologize, it's too late
It's too late to apologize, yeah
I said it's too late to apologize, yeah-
I'm holdïn on your rope, got me ten feet off the ground...

Kan inte göra annat än älska denna.




Jobbig dag : (

Sista lektionen nu. Jag har sån jävla huvudvärk : (  Nyss hade vi svenska, jag redovisade mitt arbete om Tranås. Ville inte idag men såklart så fick jag göra det. Så fick jag svinont i huvudet när jag stod och pratade, men det gick bra iaf, även fast det inte kändes bra. Jag är bra på sånt, får försöka tänka på det när jag känner mig osäker.

Hade filmkväll med Petra igår. Det var mysigt. Hon hade lånat hem Brokeback Mountain, Break Up och en till som jag inte vet vad den hette. Den såg vi inte iaf så det spelar ingen roll. Vi började titta på BM vid klockan åtta, så pausade vi vid nio för att kolla på Desperate Housewives, sen fortsatte vi med filmen igen efter. Den var bra, vacker på något sätt. Handlade om förbjuden kärlek, sen att den handlar om två killar får en att tycka att det är starkt av de som gjort filmen och filmat den. Det var dock lite svårt att hålla sig vaken i slutet för den var över två timmar lång. Efter den så började vi se på Break Up, jag hann inte se mycket innan jag somnade, så vaknade jag igen i slutet. Så när klockan nästan var ett gick vi och la oss. Var verkligen skönt att få sova då..

Imorse vaknade jag av två olika klockor. Petras och min. Ville verkligen inte gå upp. Konstigt när jag inte fick följa mina vanliga "morgonrutiner".  Men vi kom till skolan i tid iaf. Petra var med mig på min spanskalektion och hjälpte mig lite. Resten av dagen har flytit på som vanligt. Tråkigt har det varit.

Jag skulle bara kunna skrika rakt ut nu för vissa personer är så jävla jobbiga. Det finns inga värre än de tillsammans. De bara stör hela tiden! ÅHHHHHHHH. Speciellt med mitt huvud som sprängs. Men nu kom en räddande ängel och flyttade på dem, så långt bort som det går. Haha.

Jag vill bara hem nu. Så måste jag skriva rent en bokrecension och sen ska jag träna.
Hoppas att älsklingen hör av sig till mig. Vill att han ska det.

Älskar dig Sebastian Sjöstedt. Mest.

PUSS!


Närmare helgen iaf

Jag vet snart inte vad jag ska göra. Hur jag ska få allt bra igen.
Det mesta känns jobbigt just nu. Jag vill bara ha lov så jag kan få vara med Jalle. Att vara ifrån honom i en månad funkar inte. Det har jag verkligen insett nu. Det går inte.
Ge mig lov nu.

Sitter i skolan.. har inte börjat än efter lunchen men det gör vi nog snart. Jag pluggade ingenting igår. Dåligt av mig. Hade verkligen ingen energi. Det var som att jag var någon helt annan stans. Allt gick så fort men samtidigt så segt. Idag har jag varit mer effektiv, har insett att jag måste ta tag i det, även fast jag inte orkar. Så idag har jag nästan skrivit klart bokrecensionen, lämnat in stolpmanuset och börjat på uppdragen i Word-boken.

Slutar vid 15:20 idag. Sen ska jag cykla hem och sen till Petra. Skulle kanske jobba men det pallar jag verkligen inte. Har ingen tid till det heller. Ska sova hos Petra inatt, ska bli skönt att träffa henne lite. Jag behöver det. Vi ska kolla lite film och bara ta det lugnt, hjälpa mig med spanskan måste hon med. Får se vilka filmer det blir, vet inte vilka hon lånat hem.

Har inte så mycket mer att säga.
Inte mer än att jag vill ha det bra.
Att jag vill vara med dig älskling.
Att jag vill ligga i din trygga famn.
Att jag vill känna dina läppar mot mina.
Att jag vill få bekräftelse och kärlek.

6 dagar kvar nu. Det klarar jag.

PUSS !

Jobbig måndag

Vaknade som jag brukar vid halv sju... segt att kliva upp. Låg och tänkte massor igår kväll på allt och inget så jag kunde inte sova : /  men tillslut gjorde jag det för jag fick mig lite sömn iaf. Är trött nu.
Ska snart ha stuidetid, orkar inte ta tag i allt plugg nu. Har verkligen inte lust till det, det är inte så mycket men jag har bara inte lust. Jag har varit ifrån Jalle alldeles för länge nu så min energi är bara slut. HELT SLUT.

Bokrecension av I taket lyser stjärnorna - tills på torsdag.   Har börjat lite på det, är så dålig på att skriva sånt ! Måste göra klart den sen idag så behöver jag inte tänka på det sen.

Turismredovisning - onsdag/torsdag.    Helt klar med reklambladet men jag får inte ihop redovisningen så att det låter bra, har för lite koncentration för att verkligen ta tag i det och öva. Så fort jag säger en sak fel så ger jag upp.

Stolmanus inlämning - tisdag.    Är i princip klar med det, ska bara skriva rent på datorn sen och lämna in det. Kan jag fixa ikväll eller imorn, vi har turism och handel hela dagen imorn så det blir till att öva massor.

Just det, vi har ingen lärare på studietiden idag, nu lär jag verkligen få något gjort. Jag är arg på mig själv för att jag är så lat. Jag vet ju att jag måste jobba.

Denna dagen känns jobbig. Jag har så mycket att tänka på, mycket med skolan och sen så vet jag inte hur jag ska lösa allt den här veckan. Ska troligen jobba lite på ivt, men jag får inga klara besked om när. Imorn ska jag iaf ha filmkväll med Petra och sova hos henne, så kan vi glo på film så länge som vi orkar.
På onsdag ska jag träna, det vill jag verkligen, längtar ! Men så säger Åsa att jag ska prioritera, men jag hinner jobba 3 timmar innan träningen. Tror knappt att jag behövs så mycket.

ÅHHHHHHH JAG ORKAR INTE.
Snart slut på denna skoldagen iaf, så MÅSTE jag ta tag i pluggandet hemma.
Ska träna sen ikväll med, men tror bara att jag tränar en timme, så kan jag plugga både innan och efter. Kommer hem så sent annars så det blir bara att duscha, käka och sen krypa i säng i vanliga fall. Så gör jag, nu är det bestämt. Nu har jag ju prioriterat, skolarbete före träning. Usch. Det känns inte så jättehemskt ändå, har snart idrott i skolan så jag kommer röra mycket på mig idag iaf. 2 timmar, det får räcka.

Som jag sagt innan så saknar jag Jalle sjukt mycket. Vill verkligen träffa honom så det kan bli helt bra mellan oss, för det är det inte än. Känns så jobbigt att veta att typ allt är mitt fel med, fast jag egentligen inte gjort något fel. Komplicerat är det.

Har snart lunch, tyckte jag hörde att någon sa att det inte var god mat. Potatisbullar och blodpudding. UNDERBART ! Jag som är hungrig. Blir knäckebröd och sallad för mig idag, som vanligt.

Just det, nu har jag bestämt mig för att inte äta något godis, eller, försöka att inte äta något godis fram till jul. Ibland kan jag unna mig, men inte ofta. Ska lova Jalle det när han kommer hit för då håller jag det. Om jag lovar mig själv så bryter jag det på direkten nästan ! Och detta vill jag hålla. Så älskling, påminn mig att jag ska lova dig.

Jalle, jag älskar dig. Längtar efter dina kyssar älskling.

PUSS !






Helg

Helgen har hitills varit lugn, skönt det ! Gun är här så vi har umgåtts och gått en sväng på stan och lite sånt trevligt : )

Nu är jag rastlös, som jag brukar vara när jag saknar min JALLE hemskt mycket. Det är så himla jobbigt. Men snart en vecka kvar nu iaf, sen så har vi klarat en hel månad utan varandra. Jag vill aldrig mer vara utan honom så länge.

Lämnade in min mobil innan idag, var arg och sa att jag tyckte att jag skulle få en ny, men så måste den tydligen in på lagning först, och om det inte är några problem med att fixa den så får jag en ny. Men det får jag troligen inte för de ska bara byta mjukvaran på den.

Jag älskar min Jalle mest av allt, men jag har blivit lite småkär nu, i en låt...
Min favorit just nu är verkligen

Timberland feat One Republic - Apoligize

Så himla fin är den !
Min stil : )

Ska gå och göra något annat nu, tv kanske... får se, troligen så hamnar jag i soffan.

PUSS !

Jävla faaan

Skönt med fredag.. Gun kommer till oss idag. Ska bli trevligt.
Jag var hos tandläkaren innan och lagade ett hål, det gick bra...

JAG ÄR SÅ JÄVLA ARG. En ikon på menyn på mobilen funkar inte, så jag lämnade in den på AudioVideo en stund innan. Så när jag fick tillbaka den funkar ännu mindre saker och alla kontakter är borta ! Så jävla arg blir jag. Faaan, faaan, faaan jävla faaaaan.
4499 kostade den med (Y)

Ska gå dit efter skolan och prata med dem. För nu jävlar, nu är jag sur.

PUSS !


Torsdag

Idag hade jag sovmorgon till 09:15, skönt. Jag behövde sova lite...
Skolan började med engelska, vi tittade på The Beach, den är bra men idag spårade den ur lite. Huvudpersonen har blivit aningen störd i huvudet och tänker att han är med i ett tv-spel. Tråkigt, för början av filmen var riktigt bra.

Sen var det Handel, jag jobbade typ ingenting. Är klar med allt... men nyss fick jag ännu mer att göra av Eva. Massa uppdrag där man ska hjälpa ett företag, designa deras kontor och skapa affärsbrev och en logotype och sånt.
Ska ha redovisning av reklambladet som vi jobbat med på onsdag, så jag måste göra ett stolpmanus till det med, men det fixar jag hemma.

Sen var det dags för Matte, vi jobbade lite i boken och sen så fick vi en liten lapp, så skulle man vika den och få två vita och två grå rutor. Jag försökte verkligen lösa det och sen när jag och Carro kom upp till datasalen så sa Julia hur man skulle göra. Men vi lämnade den till Elin, matteläraren, i alla fall... den som löste den först skulle vinna ett pris. Vi vann !

Nu har jag haft ännu mer Handel.. har lång rast nu i över en timme. Sen ska vi ha Svenska. Får nog skriva bokrecension då eller nåt. Jag vill bara hem och vila !

Ikväll ska vi vara barnvakt åt Alice, världens sötaste unge : ) Det kommer säkert att gå bra.

Måste dra nu för treorna ska ha salen... har inget att göra. Så tråkigt : (

SAKNAR MIN SEBASTIAN SJÖSTEDT.

PUSS !

Snart slut på skoldagen

Nu är det bara en kort lektion på 40 minuter kvar. Jag är klar med allt nu så det blir väl bara till att sitta och läsa dikter och leta fina låttexter eller nåt. Känner för att skriva lite dikter själv, det är en sån period nu, så jag kanske får knåpa ihop någon sen.

Idag har jag varit så himla trött, fast dagen har ändå varit bra. Fick tillbaka brevprovet och jag fick mvg på det, var lite orolig innan för lärarna sa att det var många som skulle göra omprov för att de inte förstått innehållet. Det gjorde inte jag men tydligen gick det bra ändå ! Skönt det. 

Jag sitter och tänker på min älskling nu. Saknar honom nåt fruktansvärt. <3

Vill bara visa min kärlek för honom nu.
Det är så många känslor som är starka och som bara blir starkare, även fast vi bråkar.
Jag kan inte leva utan honom, så är det bara.

Funderar på att plugga lite sen hemma, har sagt att jag ska sova, men jag behöver plugga lite med. Ska lämna in en bokrecension på torsdag nästa vecka och jag är inte den bästa på att skriva sånna. Får nog fråga om älsklingen kan hjälpa mig lite. Synd bara att det inte var inlämning efter lovet, då hade jag haft mer tid till det.
Älsklingen kommer ju till mig då. Om han bara visste hur mycket jag saknat honom. Det är 12 dagar kvar nu, lika länge som vi brukar vänta. Vill bara att de dagarna ska gå nu.

Jag har ont i huvudet, vissa personer orkar jag bara inte med ibland, för de får mig alltid till att få ont i huvudet !
Har jag klarat mig hela dagen utan huvudvärk så vill jag inte få det nu sista lektionen... menmen, det finns större problem här i livet.


Onsdag idag

Måste säga att trots att jag nästan somnade på spanskalektionen så känns det som att det kommer bli en bra dag. Älsklingen och jag pratade igår och det känns som att allt håller på att bli bättre, det är inte helt bra, men bättre än innan och det är jag så himla tacksam för. Berättade för honom hur jävla dåligt jag mått vissa stunder och vad som rört sig i mitt huvud då. Då förstod han att jag verkligen varit ledsen, för innan har det känts som att han tvivlat på det.

Sitter i skolan nu, ska snart ha handel, är snart klar med allt där så det känns bra. Behöver inte stressa med något.
När jag kommer hem så har jag bestämt att jag ska lägga mig nere i källarn med mitt täcke och sova lite, för just nu vill jag bara hem till sängen... Ska träna sen med vid klockan sju, Step up ikväll. det var inget förra veckan så det ska bli jättekul : )

Måste dra nu för de ska ha lektion i datasalen.

Skriver mer sen.

PUSS !

Sometimes love can be hard

No matter how I try
It's never good enough
But you have to understand
It's hard for me to
I can't just change for you
I'm just myself
And I always will be
So don't try to blame me
But I know I'm never gonna be good enough for you
It hurts, everythng hurts.


This poem is almost true. I feel like that sometimes.
Darling, you´re everything for me.
I´m sorry for being so hard to understand.

I can´t help it, I just love you.
And I´m terrified of loosing you.

Tisdag

Tisdag = hunger och vilodag. Har bara turism i skolan idag för jag är klar med info och layouten. Tisdagar är så jobbiga för jag blir alltid så himla hungrig. Det var ingen god mat idag heller så jag kommer säkert hungra ihjäl i slutet av dagen... får se om jag går hem. Har inga pnegar så jag kan köpa något, men jag kan ju låna av någon kanske : )
När jag kommer hem så ska jag bara chilla och ta det lugnt. Kanske åka med mamma och handla. Måste plugga lite idag med för vi har rätt mycket i skolan nu. Ska göra ett reklamblad om Tranås så jag måste hitta fakta och så till det, kanske ska gå till turistbyrån och fråga lite.

Jag var hos tandläkaren innan idag, ska dit på fredag och laga ett hål, men jag tycker att det är så obehagligt med sprutor så jag fick komma dit idag och prova att få bedövning och så. Jag har fått ta det innan men då har jag fått panik och grinat som ett as. Det kändes bra för hon som jag var hos förklarade massor om sprutans delar och sånt och så tog hon det jättelugnt när hon skulle bedöva. Det är fortfarande obehagligt, men lite mindre än innan : )

De senaste dagarna har jag och älsklingen bråkat en hel del, så himla jobbigt är det. Jag blir så nedstämd och ledsen.. men det känns som att det är lite bättre nu iaf ! Jag vill bara ha LOV nu så han kan komma till mig. Jag vill aldrig mer vara ifrån honom en hel månad. Aldrig, aldrig mer.

Nu måste jag ta tag i pluggandet lite... har lunch nu egentligen, vet inte när lektionen börjar, men det är väl snart !
Alla nior är här och kollar på de olika programmen idag, men jag har inte sett några här uppe hos oss, bara massor i matsalen.

Ha det bra, för det ska jag försöka ha !

PUSS.

KÄRLEK

image3

Anna Erixon älskar Sebastian Sjöstedt.

En tom dag..

Hejhej !

Idag har allt känts tomt, har inte hört av från älsklingen på hela dagen :(
Skolan var okej, det som gjorde dagen var mitt och Hannas lunchprat <3 Tur att det finns männsikor som henne som kan lysa upp en tråkig skoldag !

Det regnade förstås när jag cyklade hem, vilket jag inte blev gladare av... När jag kom hem åkte vi till Jensa och hälsade på lilla Alice. Så himla söt är hon ! Och jag är världens stoltaste faster : )
Sen när vi kom hem igen så bakade jag kladdiga cholkladmuffins, de blev goda, inte så stora, men det viktiga är ju smaken...

Så vid halv åtta körde pappa mig till idrottshuset, jag pallade inte cykla i regnet... Så tränade jag intensivpass tillsammans med Petra, Stina och massa andra. Petra och jag flummade endel och fuskade när det blev jobbigt :D Men jag märker skillnad från förra veckan, det passet är inte alls lika jobbigt nu, fast det berodde kanske på att vi inte gjorde allt !

I morgon blir det soft hela dagen : ) Två lektioner på morgonen, sen cykla hem och käka... Sen åker jag och mamma ner på stan och köper en mobil till mig ! Äntligen ska jag få den. Jag har väntat på att den ska komma ut nu ett bra tag. En Sony ericsson w910i är det. Den finns i rött och svart men jag tror att den röda är den rätta för mig. Har hela tiden sagt att jag ska ha en svart mobil, men den känns lite tråkig och dyster. Fast jag kanske ändrar mig när jag får se den i verkligheten imorn.. Jag kommer faktiskt sakna min gamla mobil lite, blir ovant att börja smsa på en ny och så ska jag lära mig den. Har en Samsung nu, den har verkligen hållt för allt ! Regn, att bli tappad på asfalt och slängd i väggar och lite sånt :D Tror att jag måste vara mycket mer försiktig med den nya...

Nu ska jag glo på tv en stund, eftersom att mannen i mitt liv ändå inte svarar...
Så ska jag lägga mig tidigt ikväll. Måste försöka få mer sömn i natt än igår, annars kommer jag somna i skolan imorn !


PUSS !

Orienteringsdag

Hallå !

ORIENTERING, ett fenomen som kan vara skönt, men även jobbigt, tråkigt och åter igen jobbigt. Idag hade vi friluftsdag i skolan, vi startade vid kvart över 8, så skulle vi springa/gå en bana. Banan var lång ! Tog typ en och en halv timme, lite mindre. Jag skulle springa med Hanna, men så är människan sjuk :( Så jag fick springa med Frida istället, funkade det med, men Hanna och jag hade haft mer att prata om.

Nu har jag haft rast i över en timme, och jag börjar om en timme... Så ska vi bara ha en fjuttig svenska på 40 minuter. Så onödigt !

Ska skynda mig hem sen och vila. Jag var sjukt trött imorse, så troligen ska jag sova lite. När jag vaknade så trodde jag att det var mitt i natten, men så var klockan 06:29. En minut innan min mobil skulle ringa. Så himla typiskt  :(  Jag som trodde att jag skulle få lägga mig och somna om, men det var bara att kliva upp och börja packa till friluftsdagen...

19 dagar kvar tills älsklingen kommer till mig nu. Det är jobbigt, men samtidigt skönt att det iaf börjar närma sig två veckor nu. Två veckor brukar vi vänta, eller inte riktigt, vi brukar vänta 11 dagar... det är precis lagom för då hinner man precis börja längta mycket efter varandra. NU LÄNGTAR JAG SOM ETT AS HELA TIDEN.

I helgen så åker nog jag och mamma upp till Eskilstuna, för vi ska hjälpa mormor att städa hela hennes lägenhet. Det var länge sen som vi sov hos mormor, så det ska bli skönt att bara vara där denna gången. Annars så brukar vi bara åka dit och fika lite när vi är uppe.


ÄLSKLING, JAG SAKNAR DIG !

How do I live without you?
How do I breathe without you?
How do I get through one night without you?
If I had to live without you,
What kind of life would that be?
I need you in my arms, need you to hold.
You're my world, my heart, my soul.
If you ever leave, baby you would take away everything good in my life.

SEBASTIAN SJÖSTEDT, JAG ÄLSKAR DIG.

Ha det bra alla.
PUSS !

Får man ha tråkigare?

Nu har jag snart haft rast i 1,5 timme... JAG HAR SÅ JÄKLA TRÅKIGT !
20 dagar kvar tills jag får träffa älsklingen :(
Jag orkar inte allt just nu.

Rädda mig älskling.

SKOLAN ÄR TRÅKIG !

Nu sitter jag här igen och har tråkigt...
Teatern var ganska så bra, den var rolig, men samtidigt så kan man ju inte skratta, för den handlade om utvecklingsstörda.. Det känns inte så snällt.

Det var äcklig mat idag, tur att knäckebröd finns. Men jag kommer inte hålla mig på ett tunt knäckebröd hela dagen ! Blir väl till att köpa någon fralla sen. Jag brukar oftast dö av hunger sista lektionen på tisdagar... Förstår inte hur jag kan bli så hungrig, eller det är inte så konstigt egentligen. Äter man inget på 7 timmar så blir man hungrig, det är konstigt om man inte blir det !

Jag ska ha prov i Info och Layout om en kvart. Det blir nog inga problem, hoppas jag ! Bara jag tar det lugnt och slappnar av.

Saknar min älskling.. Vill verkligen kyssa honom nu. KYSSSSSSSSSSA MASSSSSOOOOR.
Men jag får vänta tre veckor till. Hur ska jag klara det?
Funderar på att åka ner till honom utan att betala, men vi ska nog till mormor nästa helg och hjälpa henne städa hela sin lägenhet, byta gardiner och sånt. Sen helgen därpå är det typ "bara" en vecka kvar. Men jag kan ju dra ner då, får se....

Ska ha prov nu, önska mig LYCKA TILL !

PUSS !

Sebastian, jag älskar dig.

Sitter i skolan..

Tjaoo !

Nu sitter jag med Hanna i skolan och väntar... om 20 minuter ska vi se på en teater om Livskunskap, hoppas att den är bra, för vi ska sitta och glo på den i två timmar..

Idag är jag riktigt trött i mina vader efter träningen igår, men det känns ändå bra. Det är skönt att träna och veta att det faktiskt ger resultat !


Nu har min älskling fyllt på sin mobil så vi kan skriva till varandra igen, vilket är helt UNDERBART !
Har varit så himla tomt när vi inte kunnat göra det...

Idag vet jag inte rikigt vad som kommer att hända, jag ska hem och chilla framför vår nya tv i alla fall. Sen får jag väl se. Kanske ska med mamma och kolla på nytt soffbord. :)

Skriver nog ikväll igen !

PUSS !


Jag älskar låten Everything med Lifehouse. Våran låt <3 En riktig myslåt !

Väntan

                     image2


                                                          VÄNTAR, det är vad jag gör.

Min gamla blogg



Vill ni så kan ni ta en titt på min gamla blogg - http://understeck.blogg.se/
Och min lite nyare blogg - http://understeck.blogg.se/nyblogg/

PUSS !

Helgen..

"Glömde" att berätta om helgen i mitt förra inlägg. Haha :)
Helgen var lugn, rolig, stressig, mysig, det mesta !
Petra kom till mig i fredags, så myste vi med massa gott framför tvn. Kollade på High School Musical 2, jag har inte sett ettan, men denna var bra. Självklart tittade vi på idol med.
MARIE ÄGER SÖNDER ALLA ANDRA.

När vi vaknade på lördagen så var vi jäkligt trötta, men vi gjorde oss iordning och tog pendeln till Linköping. Så ägnade vi dagen åt att shoppa. Jag hittade massa fina kläder som jag köpte. Det var kul !
När vi åkte hem var jag så trött så jag somnade nästan på pendeln, tur att Petra höll sig vaken.

Söndagen var TRÅKIG. Jag kände mig rastlös och hade bara allmänt tråkigt.
Pratade mkt med älsklingen.. Mkt - om man jämför med vad det brukar bli nu när han inte har några pengar på sin mobil. Det har inte jag heller längre, men det är tur att jag skickar gratis sms iaf !

PUSS !


Ny tv...

Hejhej !

Nu var precis en kille här och installerade våran nya STORA tv. En Panasonic Viera 42 tum.. Den var fin.
Skolan var okej idag.. Jag ägnade den mesta tiden åt att plugga till spanska provet, som jag sedan gjorde. Det gick bra.. På idrotten sprang vi terrängbanan.. var inte så jobbigt som jag trodde att det skulle vara, vilket var skönt.

Nu sitter jag och kollar runt på bilddagboken och så pratar jag med Hanna på msn :) Väntar på att min älskling ska logga in någon gång...

3 VECKOR KVAR TILLS VI SKA SES NU. LÄNGE.

Sebastian, jag älskar dig.

PUSS !

RSS 2.0