VITA SOVRUM

image773

image775

Något som jag verkligen tycker om med de här sovrummen är det vita lite slitna trägolvet. Jag gillar även starkt dörrarna på översta bilden!

Den här dagen har varit aningen knasig. I morse när jag skulle cykla iväg till skolan så hittade jag inte mina nycklar så jag började leta överallt, även på ställen där jag absolut visste att de inte skulle finnas, så efter en srund kom jag fram till att de var borta. Då ringde jag far min och frågade om han eller mamma (de jobbar på samma ställe) fått med sig dem till jobbet. Och så hade pappa dem för jag hade tydligen glömt dem i dörren igår. I alla fall så fick han komma hem och lämna dem så jag kom iväg till skolan tillslut.

I skolan har allt med varit knasigt. Vi hade en genomgång på lite uppgifter som vi jobbat med som höll på att sluta i kaos för alla andra cpade över att de inte fattade och klagade och hade sig. Om de bara hade läst i boken så hade de förstått. Ibland undrar man hur dumma folk får vara. Och innan dem genomgången så hade några treor gått på en i min klass så det var uppståndelse för det. Normalt så brukar min klass vara väldigt lugn, därför har den här dagen bara varit konstig.

Nu är jag i alla fall hemma och det känns väldigt skönt. Resten av dagen ska ägnas åt plugg och vila.
Hur har er dag varit än så länge?

Kommentarer
Postat av: Erika

Sv: Jag tror att armbanden kostade runt 100 - 150 kr när jag såg dem.

2008-05-15 @ 15:59:21
URL: http://morgondimma.blogg.se
Postat av: Hanna

vitt är fräscht :)

2008-05-15 @ 16:01:11
URL: http://spraka.blogg.se
Postat av: The City

Oh, vad fina bilder - så vill jag ha det! :)

2008-05-15 @ 19:40:20
URL: http://thecity.blogg.se
Postat av: Anna

så fräsht med vitt!

2008-05-17 @ 15:23:30
URL: http://annakubel.blogg.se

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback