HÅLLA UTKIK EFTER





Gina Tricot är en väldigt bra affär. Främst för att de tar upp alla trender så bra!
De två kjolarna ovan och ett par fejk-Wayfarer ska jag absolut hålla utkik efter om vi åker förbi en butik någon dag. Kjolarna kostar 149 kr respektive 179 kr och solglasögonen går på 79 kr. Billigare än så går det ju knappt att hitta.

BLÅTT OCH GRÖNT


Soffan på mittenbilden är bara helt underbar! Hade man den så skulle den kunna lysa upp hela hemmet.

Igår ändrade jag min design lite och jag blev ganska så nöjd. Är inte riktigt färdig än för jag vill få bort mellanrummet mellan headern och inläggen. Jag tror nästan inte att det kommer gå att ändra för jag har pillat så mycket med designen så det har nog blivit fel någonstans.

Idag ska jag och mamma städa lite här hemma, köpa present åt Petra som fyller år på fredag och hämta lilla solstrålen Alice på dagis. Blir mys!

GRÖNT OCH ROSA


Jag har bestämt mig för att ge bloggen en chans för jag har legat väldigt lågt med den ett tag och inte alls orkat engagera mig, men nu ska jag ta nya friska tag! Ska göra om designen och bjuda på många fler inspirerande inlägg.

Nu ska jag kolla på EM-finalen i fotboll. Jag hoppas på Spansk vinst!

GE MIG GE MIG GE MIG


Denna är nästan ännu ljuvligare än klänningen nedan. Det bara skriker GE MIG om den.
Den kommer från Topshop och kostar £50. För er som undrar så går frakten på ca 60 kr. Inte alls så farligt.

BLOMMIG ÄR LJUVLIGT


Min uppdatering är verkligen inte den bästa när jag är med min älskling men det får ni försöka förstå. När vi ses så sällan så vill man inte göra annat än vara nära varandra hela tiden. Veckan som jag har varit borta har varit underbar. Vi har egentligen inte gjort så mycket men älsklingen hade uppkörning i måndags och han blev godkänd! Så vi har kört runt lite och hälsat på Jalles mormor och syster. Alltid lika mysigt. Nästa gång vi ses blir när jag åker till honom den 5 juli. Då ska hans systerson Gusten döpas.

På dopet skulle jag gärna bära denna klänning eller bustier från Topshop. Bustiern kostar £35 och klänningen kostar £50.

Bild: Shopaholicmamman

ÅKER TILL JALLE I MORGON


Den här fina köpsmansdisken finns i en blomsteraffär här i stan. Jag tycker att den är så otroligt snygg! Jag älskar verkligen vita möbler, golv, väggar och tak. Jalles syster har köpt en stor köpmansdisk som de ska göra iordning och bygga in i sitt kök för de ska bygga ut och bygga om sitt hus. Det kommer säkert bli jättefint.

På tal om Jalle så åker jag till honom jättetidigt i morgon så jag kommer nog inte blogga mer på ett tag nu. 8 dagar ska jag stanna hos älsklingen. Jag kanske skriver något inlägg under tiden om jag får någon tid över.

CHINOS


Dessa skulle jag definitivt inte säga nej till. De finns hos H&M Outlet för endast 149 kr! Tänk om jag hade haft lite pengar i plånboken...

PRINSESSDRÖM


Har ni sett ett sötare flickrum någon gång? Jag älskar verkligen sängstommen och lakanen i sängen. Verkligen sött!

Nu ska jag och mamma snart åka ner på stan för att kolla när treorna tar studenten och så måste vi handla lite. Just nu saknar jag min Jalle jättemycket, men jag åker till honom jättetidigt på onsdag så det är snart. Bara tre dagar kvar.

SKA VI TA IN EN BJÖRK ÄLSKLING?


Jag älskar verkligen den här inredningen. Älskar det vita trägolvet, tapeten och färgerna! Riktigt grymt att de tagit in en björk i rummet och effekten blir ännu bättre av att den är sne istället för alldeles rak. Vitt, svart och turkost är färger som jag verkligen gillar.

JAG VANN TRÖSTPRIS!

Igår så satt jag och pillade på ett kollage med hur jag skulle matcha Today I´m wearing This-linnet, för jag ville vara med i Annas tävling. Och nu när jag gick in på hennes blogg så såg jag att jag inte vunnit linnet men ett tröstpris! Jag blev verkligen superglad för jag hoppades så himla mycket på vinst! :)

Tack söta Anna!

NUMMER ETT PÅ ÖNSKELISTAN


Det är verkligen med sorg i hjärtat som jag sitter här och tittar på dessa vackra kjolar. Jag har förälskat mig i dem, fast mest i de tre första. Den fjärde rosa tog jag mest med för att det skulle bli symetriskt. Perfektionist som jag är! I alla fall så är kjolarna så himla vackra och det är riktigt himla synd att jag inte såg någon av dem när vi var i Eskilstuna i helgen. Skit med.

Men nu kom jag på att jag kan ju önska mig kjolarna när jag fyller år. För jag har ju släkt i Eskilstuna och de har ju möjlighet att köpa någon åt mig. Så dessa är verkligen nummer ett på min önskelista! Mest den röda småblommiga och den mörkaste kjolen. De kommer från Gina Tricot och kostar 149 kr respektive 199 kr. Tusen gånger hellre dem än armbandet och solglasögonen som jag har tipsat om innan! Jag vet att det blir mycket tips, men jag ska sammanställa en lista sen i ordning efter hur mycket jag suktar efter det jag önskar mig. Om ni läser detta så kan ni ju höra av er!

Puss ♥

H&M:S REA


Ni har väl inte missat H&M:s rea? Om jag hade haft pengar nu så skulle jag säkerligen ha klickat hem lite plagg. Men jag får tipsa er om sötsaker istället! Till exempel denna blus som bara kostar 69.50 kr.

PRESENTTIPS NR 2: WAYFARER


Något som jag gärna skulle äga är ett par svarta solglasögon från Ray-Ban med modell Wayfarer. Dock så behöver de ju inte alls vara äkta, bara modellen är densamma.

Dessa ovan finns just nu på Tradera för runt 200 kr. Hade jag haft pengar så hade jag gärna lagt ett bud!
Kan även tipsa om att de finns på ett ställe som heter Skrattkammaren och där kan man beställa dem för endast 49 kr, självklart är de då oäkta och inte riktigt lika snygga. Jag håller på och letar runt efter fler köpställen!

Vissa tycker att Wayfarers har varit riktigt populära nu ett tag så att de är påväg att bli ute. Men vet ni vad? Modellen har funnits sedan år 1952 och är klassiska och klassiska ting går i vågor. De kommer alltid att vara snygga!

TODAY I´M WEARING THIS


Snarare, today I would like to wear this. Äger inget av det men älskar alltihop!

♥ Linne från Avanna, 250 kr

♥ Kjol från Attraktivt by Amanda, 350 kr

♥ Skor från Blend, 550 kr
♥ Väska från Ellos, 249 kr
♥ Armband från Cocoo, 145 kr styck

Hos Anna kan man vinna det snygga linnet genom att svara på lite frågor om Sex and the City eller om man aldrig har sett ett avsnitt göra ett kollage med hur man helst skulle matcha linnet, som mig! Jag hoppas verkligen på vinst!


PRESENTTIPS NR 1: ARMBAND FRÅN MS BIJOUX

Nu när jag kom att tänka på det så är det ju faktiskt inte så lång tid kvar tills jag fyller år för tiden går så himla fort! Och vad kan då vara bättre än att ge tips på vad jag önskar mig här? Eftersom att de flesta som känner mig läser min blogg så kan det ju vara en bra källa till idéer. Därför så startar jag nu en ny katergori som jag döper till "Anna vill ha".


Detta armband önskar jag mig för det är så himla fint och kan lysa upp vilken outfit som helst. Dessutom så älskar jag färgen! Det kommer från Ms Bijoux och finns att beställa hos Accessora för 99 kr.

JAG ÄR KLIPPT

Jag var och klippte mig igår. Jag ångrar mig alltid lika mycket när jag har gjort det för jag blir aldrig nöjd. Jag vill ha långt hår, jag älskar långt hår. Nu är mitt hår en decimeter kortare än det var igår förmiddag. Nu är det kort. Usch. Hoppas det växer ut fort igen!


Kolla vad långt hår jag hade. Det nuddade svanken bara jag böjde huvudet lite bakåt. Nu går det precis ner till bh-banden. :(

KELLY


Kolla vad underbart fin Kelly är i sin klänning från Gina Tricot och en jeansjacka som hon budat hem från Tradera. Varför köpte inte jag den underbara klänningen nu när jag var i Eskilstuna? Den kostar 149 kr och det är ju inte alls farligt.

PUMPS FRÅN ELLOS



Som ni kanske vet så äger inte jag ett enda par högklackade skor, så det är något som måste köpas när jag har råd! Dessa sötnosar kommer från Ellos och kostar bara 150 kr. De hade jag haft råd med i alla fall.

Det känns skönt nu för jag har betalt mamma och pappa de pengarna som jag var skyldig dem och igår bokade jag en ny resa till Jalle som faktiskt bara gick på 350 kr. Helt otroligt! Så lite har vi inte betalt på evigheter. I och för sig så åker jag med ett tåg som går vid 07:30, men det är bara att gå upp tidigt.

Nu ska jag svara på era kommentarer för det har jag varit dålig med över helgen!


OVERSIZED SKJORTA




Någon dag ska jag ta och mysa runt i en stor skjorta och bara slappa. Denna kommer från Glitzy och kostar 500 kr, men det behöver man ju verkligen inte lägga ut för att få tag på en fin! Jag rotade lite bland kläder som vi har ligger och hittade en av mammas gamla skjortor. Perfekt!






STUDENT I ESKILSTUNA

Helgen med älsklingen har verkligen varit underbar, underbar, underbar och åter igen underbar. När han kom i torsdags så åkte vi hem och myste bara inne hela kvällen. Vi tänkte gå en promenad men det blev inte av. Tidigt i fredags åkte vi till Eskilstuna och hem till min moster Gun där vi lämnade våra saker och bytte om lite snabbt för klockan ett skulle vi vara på torget och se när min kusin Martin tog studenten. Vi gav honom blommor och var trevliga, sen gick vi ett gäng och åt pizza och efter det åkte vi hem till min kusin Jenny och var där en stund. Bara för att Martin och hans familj skulle hinna hem och fixa till studentfesten. Efter någon timma åkte vi i alla fall hem till dem ute på landet och där blev vi bjudna på god mat och jag och älsklingen tog en väldigt romantisk promenad som jag aldrig kommer glömma.Vi kom hem ganska så sent och var verkligen sjukt trötta så vi slocknade nästan på direkten.

Igår åkte vi ut till Tuna Park och shoppade lite. Det blev ett linne från H&M och en vanlig svart långärmad tröja från Gina Tricot. Det är så himla mysigt att gå runt i affärer med älsklingen. Vi delade på en pizza (pizza två dagar i rad känns ju sådär, men gott var det) och gick efter en stund hem till min moster Gun igen. På kvällen så grillade vi och hade det väldigt mysigt tillsammans med min andra moster Elisabet och hennes familj. När vi hade ätit låg vi inne och kollade på en film som heter Den gröna milen. Det är en av de bästa filmerna som jag har sett! Sorglig var den. :( Den höll på ända till halv ett så vi gjorde inte mycket mer på kvällen.

Vi hade tänkt åka hem tidigt idag, men vi var så trötta så vi sov längre än vad som var meningen. Framåt elva så kom vi i alla fall iväg hemåt och vi var hemma nästan exakt två. Vi åkte direkt hem till min bror Jens för jag hade inte träffat hans dotter Alice på nästan en månad. Hon hade blivit stor lilltjejen! Där var vi en timme ungefär och sen åkte vi hem till oss. Väl hemma duschade jag och älsklingen och så hann vi inte så mycket mer förens det var dags för honom att åka. Det är alltid hemsk och jobbigt när vi skiljs åt, men denna gången kändes det så onödigt för han har ju sommarlov nu. Han varr tvungen att åka hem bara för att han ska ha stadskörning i morgon.

Nu blev det massor med text, jag vet. Men det var i alla fall min helg!
Hoppas ni har haft det lika bra som jag!

PORSLINSKLÄNNINGEN


Jag längtar verkligen tills min söta klänning från Ellos kommer den 20 juni. Jag anar att den kommer vara för stor, men det går ju alltid att fixa till! För er som tycker att den är söt så finns den bara kvar i storlek 36 och 40. Den kostar 199 kr men när jag köpte den så hade jag en kod så jag fick den för 100 kr. Superbra!

HÄR ÄR VÅR KLIPPA


Ni har säkert hört att jag har pratat om "vår klippa" på Torpön. Här är den! Passade på att ta ett kort sist vi var där, men då var det ju några andra som lagt sig mitt där vi brukar bada, som ni ser på bilden. Himla smart. Fast i och för sig så var det ändå så kallt i vattnet så vi badade inte, men ändå! Jag längtar tills vattnet blir lite varmare för jag älskar verkligen att bada där.

Lite senare ikväll så kommer älsklingen till mig så då blir det bara mys hela helgen. Vi ska åka till Eskilstuna i morgon för min kusin tar studenten, så vi kommer inte vara hemma så mycket. Men ikväll blir det bara lugnt. Hoppas att ni får en skön helg!

SHOPPADE IDAG


Ni vet att jag gillar fototapeter...

Vet ni vad? Idag shoppade jag faktiskt lite. Det blev doppresent (dock inte det jag tänkt mig men det blev superbra ändå), ett par shorts, en kjol som jag ska ha på dopet och vid andra fina tillfällen och en klänning. Alla kläderna köpte jag faktiskt på Kappahl för kjolen hade jag spanat på innan och shortsen och klänningen ingick i en Tag 3 betala för 2-kampanj så jag fick shortsen gratis! Superbra! Bilder kommer på det senare ikväll.

Nu måste jag in i duschen för jag var precis ute och sprang en sväng. Det är inte ofta det händer ska jag säga dig, jag är mer en gå-människa.

PANELER


Paneler är verkligen något som jag vill ha i mitt framtida hus. Kolla så snyggt det blir när man spikar dem vågräta istället för lodräta! Dock så gillar jag inte riktigt kombinationen av plastgolvet och panelerna, hade hellre haft trä på golvet med!

Nu slutar jag snart, bara en liten kort svenska och en redovisning på handeln kvar. Sen ska Carro följa med mig upp på stan. Mysigt!

Min älskling körde halkbana innan idag och det gick bra för honom. Han tyckte att det var kul! Jag är så stolt över honom för han är så duktig! :) Det är bra att ha honom med sen när det blir min tur, för då kan han lugna mig. Man blir ju alltid lugnare när man är med någon som redan gjort det.

TYGJAKT

 

Som ni vet så är jag på jakt efter ett blommigt tyg (eller flera) som jag kan sy en kjol av. Jag skulle verkligen vilja ha en lite mörkare blommig kjol och en lite ljusare med mönster likt bilden. Vore det inte vackert? I morgon blir det nog en sväng på stan för mig efter skolan och då ska jag även köpa doppresent till lilla Gusten. Jag har verkligen kommit på en fin present som jag hoppas att hans föräldrar blir glad för. :) Jag vill hinna köpa det innan helgen så älsklingen får se när han kommer på torsdag. Det är ju snart torsdag! Åhh vad jag längtar!

FLYTTAD TILL PUBLISHME

Hej på er!
None
Som ni kanske har märkt så har min blogg nu blivit flyttad och jag måste säga att jag hitills bara har en sak att påpeka som är dåligt med Publishme. Alla ens kontakter försvann ju. Det var ju de bloggarna som jag brukar läsa som jag hade som kontakter och deras adresser kan jag inte utan till. Så jag kan inte läsa alla nu. KUL!

Dagen har hittills varit bra. Jag sprang terrängbanan innan idrotten, ja innan, och det gick bra. Till och med så bra så jag ville springa ett varv till! Nu sitter jag bara och väntar på mitt betyg i Småföretagande, det skulle inte förvåna mig om jag inte hinner få reda på det idag. Då har jag suttit här i över en timme i onödan. Jag har i alla fall ingen datakunskap idag så jag slutar sen. Skönt!

Hoppas allt är bra med er!

UPDATE

Godmorgon!

Min dag har verkligen inte börjat bra. Allt känns bara fel och jag hittade inga kläder imorse som kändes bra. Måste tvätta flera lass så fort jag kommer hem! Tur att Pernilla och Carro finns för de får mig på bättre humör!

Ikväll kommer min kära syster till mig för min utväxt ska äntligen försvinna. Den är hemsk nu! I morgon ska jag nog till stan och kolla efter tyger. Jag och mamma ska även titta på Energikicken som massa folk ska springa/gå här i stan. Det var en liten update på vad som händer i mitt liv idag och imorn.

Glöm inte att kolla min fotoblogg. Jag vet inte hur designen ser ut på eran dator, för här i skolan är den helt cp men hemma ser den bra ut!

SYBEGÄR

image877
Jag är verkligen så himla supersugen på att sy!
Bara för att stilla mitt sybegär lite så har jag tänkt ihop en lista på vad jag ska leta efter tyg till så jag kan sy:

♥ Blommiga kjolar
♥ Enfärgade kjolar
♥ Svart tubtopp
♥ Svart klänning lik denna från Forever 21
♥ Två necesärer som är beställda







MIN SÖTA MARINA KJOL

image876

♥ Kjol, by Annamellita
♥ Bustier (klänning), Gina Tricot
♥ Gladiatorsandaler, Ellos
♥ Örhängen, Gina Tricot

Min dag har verkligen varit jätteskön. Vid lunchtid så åkte jag, Petra och hennes föräldrar ut med deras båt. Såklart så åkte vi till våran klippa på Torpön. När vi kom fram så låg det några andra där också men det brydde vi oss inte om så vi la till där vi brukar i alla fall. De kände sig nog ganska så störda av oss, men vadå, vi ligger alltid där!
Vi gick direkt och käkade lunch vid Färjelägret. För mig och Petra så blev det Tacobuffé, det var sådär. Hade varit godare med bakad potatis och räkröra som jag brukar äta. Resten av tiden solade vi och vi tänkte bada men det var så jäkla kallt så vi väntar nog tills nästa gång, eller gången efter det...
Jag var tvungen att vara hemma tills fem så vi blev inte så långvariga men oj vad jag har fått färg! Solen tar verkligen jättemycket när man är på sjön. Jag hade nästan ingen färg innan och nu är jag jättebrun! Anledningen till att jag skulle vara hemma vid fem var att vi skulle hem till min bror Peter på kalas för hans dotter Elvira har fyllt år. Deras lägenhet är verkligen helt otrolig! Jättestor och typ 3 meter högt i tak. Jag bara går runt och imponeras av alla fina saker som de har och jag bara älskar stilen! Har tagit massor med kort som jag ska visa er om jag får tillåtelse! :)

RSS 2.0