Måste allt gå sönder?

Jag har kommit på en sak. När man av någon anledning för en gångs skull har gott om pengar börjar saker gå sönder för en. Min kamera har varit trasig ett bra tag och tv:n slutade fungera förra veckan. Passande nog nytt. En 32 tums LCD-tv, systemkamera, kameraväska, minneskort samt en extern hårddisk på 2 tb fick följa med hem. Man vet aldrig när datorn kommer att krångla så lika bra att ha allt sparat på en annan hårddisk! Som tur är har jag världens bästa mamma som betalade tvn, så jag handlade inte upp hela min lön på en gång! Tack mami!♥

Men vad jag skulle komma till är att när jag väl handlat allt och det var frid och fröjd igen, så skulle jag ladda min telefon vars batteri blivit väldigt dåligt den senaste tiden. Sätter i laddaren men inget händer. Försöker igen och texten "Batteriet kan inte laddas. Du måste ha ett nytt Sony Ericsson batteri." kommer upp. Allvarligt? Mobilen är ju inte så himla gammal? Inte så fina tankar for genom mitt huvud när jag läste det. Men som tur var så fungerade det att ladda telefonen bara jag tog ur batteriet och satte i det igen. Tack och lov!


Lovely

Jag älskar verkligen porslin av alla dess sorter...men min absoluta favorit är Mateus. Jag äger ett stort rosa fat med spetskant, en grå stor ostronskål och två lila djupa tallrikar. Inom en snar framtid hoppas jag på tillökning av gråa fat med spetskant. Bor man inte nära en återförsäljare finns en hemsida som heter Länna Möbler där de säljer Mateusporslin och dessutom är alla beställningar fraktfria!

Bild: Mateus pressbilder

Renovering och nystart

Nytt fräschare utseende, en enhetlig stil och massor med inspiration som bara väntar på att få visas. Jag talar självklart om min blogg som jag hoppas ska få ett litet lyft i och med att jag ska ta mig mer tid till att skriva nya inlägg framöver. Dock kommer min blogg inte längre att vara lika privat, utan mest inriktas på inspiration. Jag vet inte hur många inspirationsbilder jag har samlat på mig genom åren och de bara väntar på att få inspirera fler än mig. Så det är vad jag kommer att använda bloggen till framöver, att inspirera er läsare med bilder som inspirerat mig!

Bild: Okänt (Har ofta slarvat med att skriva vart bilderna kommer ifrån, men det ska bli skärpning så att ni kan hitta andra spännande bloggar med stilar som tilltalar er!)RSS 2.0