Freeedag

Äntligen är det fredag. Jag ska inte träffa Jalle i helgen men det är iaf skönt ! Jag saknar honom massor nu. Min älskling. <3<3

Har nyss haft 3 timmar lång rast ned Petra, suttit och pratat och pluggat. Mysigt.
Sen idag ska jag bara vara hemma och softa, ska försöka att inte äta något godis i helgen, för jag har lovat Jalle att inte göra det. Måste bli av med vanan att äta varje helg. Tror att det kan gå med lite hjälp tror jag !

Imorn ska jag med mamma till Linköping och shoppa. Leta efter stövlar och något fint festlinne till nyår. Jag hittade ett par jättebra stövlar igår här i stan, perfekt sula och så kom jag framförallt i dem, har problem med att många stövlar som man provar är så jävla smala. Men så fanns de inte i min storlek. Jag blev sur : (

Jalle kommer till mig om två veckor, mysigt ! Han missar julskyltningen men vi får gå på stan när han kommer istället. Blir mysigt det med. Nu har det blivit ändrade planer, jag åker till honom över nyår. Jalle måste gå på en teorilektion den 2/1, så jag får komma till honom. Det blir säkert underbart. Det var verkligen hur mysigt som helst förra året. Vi sköt egna furverkerier och åt en mysig middag. DU ÄR BÄST ÄLSKLING !

Nu börjar snart min lektion. 2 timmar handel. Måste inte jobba mycket men jag vill det, så jag ligger före.

Puss


Idag blir det PLUGG

Hockeyn igår var nog en av de bästa matcher som jag varit på. Mycket fart, mål och tacklingar. Det gillar jag ! HV71 vann med 5-3 tillslut, sista målet i tom kasse. Asbra. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, gick och la mig nästan direkt.

Idag måste jag plugga mycket. Har så himla mycket att göra nu.

[ ] Engelskaprov på fredag.
Har inte övat något än för min engelskabok är borta. Smidigt.

[ ] Svenskaanalys av en novell, inlämning onsdag.
Har jag heller inte gjort något på en. Det får bli sen idag.

[ ] Matteinlämning av undersökning samt inlämningsuppgifter 7/12.
Är nästan klar med inlämningsuppgifterna, ska börja på undersökningen nästa lektion.

[x] Engelska, uppspelning av låt samt prata om texten och bandet 6/12.
KLAR ! Måste bara öva någon gång.

[ ] Spanskaarbete ska vara klart någon gång nästa vecka.
Jag är klar, men tror att mitt arbete har en hel del fel. Måste öva på uttal och på hur jag ska lägga upp redovisningen.

[ ] Försäljning och Service, säljpärm och uppgifter.
Vet inte om jag är klar, måste kolla upp det. Håller i alla fall på med säljpärmen nu.

[ ] Praktisk marknadsföring, övningar.
Har börjat på dem. Måste arbeta mycket med dem idag.

Visst har jag mycket att göra? Det är bra att skriva upp allt för då får jag mer klarhet i det.
Nu måste jag plugga.

Puss


Tråkig dag

Måndag idag. Måndagar brukar vara tråkiga.
Sitter i skolan och väntar på att spanskan ska börja, segt att ha det !
Hade nyss idrott. Skulle ha badat men jag var inte med, fick vara i ett gym istället och hålla på. Gissa om jag fick mycket gjort? Satt och glodde lite i spanskaboken bara för att fördriva tiden. Tråkigt var det.

Efter skolan ska jag med mamma på stan. Handla lite kanske. Måste kolla om min mobil har kommit. Det borde ha gjort det nu tycker jag. Sen blir det hockey i Jönköping med pappa. HV71 - Frölunda ! Kulkul : )

Saknar verkligen Jalle hur mycket som helst.
Han kommer till mig om 3 veckor. Min prins <3

Puss

Mysig helg i Älmhult

Jag kom nyss hem från min kärlek. Helgen har varit underbar precis som alla andra när vi är med varandra.
Jag åkte i fredags vid 14:06, så var jag framme 15:52. Ganska lagom. Vi gjorde inte så mycket sen, handlade och myste bara.
Igår åkte vi till Sara, Daniel och Agnes och var där en stund. Åt våfflor och hade det mysigt ! Sen åkte vi vidare till Jalles mormor. Jag tycker så himla mycket om henne. Hoppas bara att det inte dröjer allt för länge innan vi ses igen. Det blir inte så ofta tyvärr för vi åker ju inte alltid dit när jag är nere.
Idag har vi bara myst och handlat igen. Jag åkte hem redan vid tre. Enda tåget som jag skulle komma ända hem med. Det är så himla jobbigt när man ska åka hem. Man vill verkligen inte lämna varandra, men samtidigt så måste vi. Så ledsamt...

Nu sitter jag här. Ska snart äta gröt. Goe.
Får se vad jag mer ska hitta på ikväll. Måste nog plugga men det orkar jag inte. Det är inte Top Model på tv ikväll heller så det finns inget att se. Aja, nåt kommer jag alltid på.

Puss


Hockeykväll

Kom nyss hem, har varit på hockey med pappa, Jens och en till från Jönköping. Hv71 vann över Skellefteå med 6-2. Jag hade tippat 5-2, så jag hade nästan rätt. Det sista målet som Hv71 gjorde kom 6 sekunder innan slutet.

Nu ska jag snart lägga mig. Skola imorn, halv dag för mig bara. Skönt ! Vi ska ha livskunskap om alkohol och droger och sitta i aulan och glo i 3 timmar, kul. Men sen åker jag till min Jalle. Hoppas verkligen att helgen blir bra, är rädd för att den inte kommer bli det men jag hoppas på det bästa.

Pusspuss

19 månader

Migrän säger jag bara. Fan. Ajaj.

Ska träna sen, om huvudvärken försvinner. Troligen så gör den inte det, vilket känns surt för jag vill träna.
Det var en lugn dag i skolan idag, hade sovmorgon till 10:40. Skulle egentligen inte haft det men jag gick inte på spanskan. Skönt.
Vi har börjat med marknadsföring och service nu. Känns inte så jättekul. Jobbigt med massa uppgifter att göra, vi har blivit bortskämda med att ha det ganska slappt nu i samband med mässan, för allt då var vi fem som arbetade ihop och vi hade dessutom massor med tid till det. Nu blir det press igen. Bara att bita ihop och jobba på lektionen så går allt bra.

Älsklingen och jag har varit tillsammans i 19 månader idag. Grattis till oss. <3
Jag älskar dig min kärlek.

Puss

Ny vecka, vecka 47 faktiskt

Gud vad helgen har varit hemsk. Trodde att jag förlorat Jalle för ett dumt jävla misstag som jag gjorde för tre månader sen, tänker inte säga vad det var, men jag var absolut inte otrogen. Kände mig så himla förtvivlad så jag skrev till Jalles bästa vän Nisse, sen ringde han till Jalle och det hjälpte lite. Känns det som. Det är en lång väg tillbaka till det vi hade, då allt bara var bra, men vi ska klara det. Vi älskar varandra och därför så kommer vi att klara det. Tillsammans. En kris kan inte få förstöra allt.

Nu sitter jag i skolan. Ska ha handel hela dagen. Jag var ledig igår bara för att det var Öppet hus i lördags. Det gick jättebra ! Var trevligt att träffa massa folk och alla uppskattade vårt arbete. Kul. Efter det blev helgen ledsam.
Petra sov hos mig i lördags, det var skönt att ha henne hos mig, det hindrade mig från att sitta och gråta hela kvällen. Vi tittade på Mean Girls som var rolig och bra.
På söndagen gick vi tipspromenad, jag och Petra och våra familjer. Det var första gången som vi följde med på jättelänge.
Igår var jag och mamma på stan en sväng. Mysigt. Handlade lite julklappar till mig och andra.

Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Kanske övningsköra en sväng i mörkret. Ska beställa en julklapp till min älskling med.

Puss

I´m holding on to you

I´m holding on to you

Because you are the best.

FÖRLÅT

All I can say is that I´m sorry.

JAG ÄLSKAR DIG SEBASTIAN SJÖSTEDT.

Mitt liv är slut utan dig.

Jobbardag

Idag har vi verkligen jobbat mkt. Fixat bord och klädsel. Vi ska ha svarta byxor, vit tröja, förkläde och kockmössa. Fint ! Nu är vi nästan klara, känns så himla skönt. Ska till Ica och lite sånt imorn.

Slutar snart, har ont i ryggen så mamma kommer och hämtar mig. Goe.

Puss

Helgen

Nu har jag inte skrivit på ett tag, eller ja, tre dagar. Har inte orkat eller haft lust, vet inte varför, men nu tänkte jag att det var lika bra att skriva lite...annars kanske jag glömmer bort vad som hänt !

Fredag:

Var som vanligt i skolan. Började dagen med matteprov som faktiskt kändes väldigt bra, jag var lite osäker innan men det fixade sig. Efter det blev det engelska som jag tycker är sådär kul... det är något med klassrummen som inte känns bra, de är så mörka och dystra..
Precis som alla andra fredagar denna höst hade jag tre timmars hål mellan 10 och 13. Då hämtade mamma mig så drog vi till stan och handlade lite, så hann vi även med att vara hemma i en timme. Det var riktigt skönt. Fick äntligen mina nya Team Sportiabyxor med, goe.
Sen bar det tillbaka till skolan
och två Handels-lektioner. Sara visade mig ett spel på datorn som var kul, Bubble Trubble tror jag att det hette, finns på www.hamsterpaj.net.  Jag var inte så jätteduktig på det... men nu har jag övat lite så förhoppningsvis kommer vi förbi nivå 4 nästa gång vi spelar ihop. x ) Vi jobbade faktiskt på lektionen med och gjorde klart broschyren till Öppet Hus. Svinsnygg blev den ! Sara fick äran att göra EN sida, haha. Jag med mitt stora behov av kontroll gjorde resten.

Efter skolan cyklade jag hem, i regnet. Så vilade jag resten av dagen och kollade på Idol. När jag tittade ut hade det dessutom snöat. Soft.



Lördag:

Sov till elva, sen hjälpte jag mamma med att göra tre tacopajer och sallad. Det tog 4 timmar, jobbigt. Blev lite stressigt när jag skulle göra iordning mig och locka håret, så jag hann inte äta något, som det egentligen var meningen att jag skulle gjort INNAN vi åkte iväg. Men som sagt, jag fick vara hungrig. Vid fyra åkte vi iväg till Tranås kyrka för där skulle vi titta på Sanna Nielsen. Hon var jätteduktig och sjöng så himla fint så man fick gåshud. Hon måste vara Svergies bästa sångerska.
Efteråt åkte alla hem till oss på middag, alltså Petras familj + May och Tommy. Trevligt. Mamma hade bakat en prinsesstårta som vi högg in på efter tacopajerna. Jag brukar inte vara så fortjust i sånna, men den var riktigt god. Som vanligt med de familjerna så blev det inte så jättesent, vilket är skönt. Jag gick och la mig direkt när de åkt hem. Men jag fick inte så jättemkt sömn.



Söndag (idag):

Klev upp ur sängen när brorsan ringde runt elva. Han ville prata med pappa för det är ju Fars dag idag, men de var som vanligt ute och gick tipspromenad. Jag funderar på att börja följa med ut igen varje söndag förmiddag, men de timmarna som jag får sova extra på helgen är så sköna och värdefulla...
Jag övningskörde en liten sväng i hjälmaryd vid två, bara för att känna på snön och så. Det gick bra, som vanligt : )
När vi kom hem så åkte vi nästan direkt till Ekliden för där skulle vi äta middag med min syster Åsa, bror Peter och deras familjer. Otroligt nog så kom Peter. Det var väl trevligt, men hade varit bättre om Jens, Agneta och Alice varit där med. Det brukar liksom vara Åsa och Jens, inte Åsa och Peter.

Skola imorn, känns väl okej. Ska nog upp en sväng på stan efter och låna någon bok på biblioteket och kolla om min mobil blivit klar. Känns aldrig som att de kommer få hem den för de har haft den i 15 arbetsdagar nu. Suck.
Kvällens höjdpunkt blir att vi ska vara barnvakt åt min älsklingsunge Alice. Det blir mys.

Jag saknar Jalle. VÄLDIGT MYCKET. Önskar att allt kunde vara som vanligt. Jag bokade igår, så jag åker till honom om två veckor. Det är ju Öppet hus nästa helg så då kan jag inte. Jag längtar till jullovet. Helgerna går så himla fort när man ses, så man hinner ju knappt komma innan man ska åka igen. Därför är det så himla skönt med lov, då kan man slappna av och bara va.

Jalle, mitt hjärta tillhör dig.
<3


Puss

Torsdag

Jag trodde att vi skulle få sluta nu, men så ska vi ha svenska vid 14:20, även fast vår lärare är sjuk. Tydligen ska vi få vara med den andra klassen.. Så himla surt. Vi jobbar inte ens med samma saker. Jag vill åka hem, har ont i magen.. får krampliknande smärtor när jag reser mig efter att jag suttit ner.

Efter skolan måste jag plugga matte, vi har prov imorn. Känns okej men ändå inte... lite osäker är jag. Fast det går säkert bra, man kan ju inte få mvg jämt  : )
Så måste jag plugga engelska med, lite glosor och text. Och svenska, fick ett häfte igår med noveller som vi ska skriva om. Det måste jag fixa.
Jag hoppar över träningen ikväll, känner mig som sagt inte rikigt kry.. så är det intensivpass med. Bättre att jag vilar lite.

Among all the places, a million faces.
But I have never meet someone like you.


Så skrev älsklingen i mitt block, jag tror att det var så iaf. GULLIGT.

Puss

Friendsutbildning

Utbildningen är helt okej. Ganska så intressant faktiskt : ) vi får lyssna på när en kille berättar om massa saker, mobbning och så. Man får tänka efter en hel del.
Aneby-tjejerna har varit jätteduktiga och jobbat med saker till vår monter, så nu är vi snart klara. Jag och Sara ska bara göra klart broschyren, den blir assnygg ! Precis som jag tänkt mig.
Kommer nog att lägga in den här sen om det går.
Lite bilder från montern med.

Nu har min klass svenska. Jag sitter med lite. Fick precis ett häfte med noveller som vi ska läsa igenom och skriva en sammanfattning och omdöme om. Lite hinner jag nog läsa innan jag ska på utbildningen igen för den börjar om 20 minuter.

Så vill jag säga att jag saknar och älskar min Sebastian Sjöstedt. <3

Pussar

Ännu en onsdag

Nu har snart halva veckan gått. Skönt det. Jag hade nyss spanska, var inte på den i måndags så jag trodde att jag missat massor, men jag jobbade ikapp det idag. Vi har börjat med ett arbete där vi ska skriva om valfritt tema, jag valde musik. Så idag skrev jag ut papper från Wikipedia på svenska och spanska, så ska jag få ihop det till ett arbete på något sätt. Jag har skrivit allt som jag vill ha med på svenska, nu måste jag BARA översätta det till spanska. Petra hjälp !

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli halv tio, då ska jag vara på friendsutbildning med alla kamratstödjare. Det håller på ända till tre, så jag får sluta en timme senare än vanligt.. menmen. Mamma var snäll och körde mig till skolan idag, det regnade, sen så kunde det vara halka med, fast det var det inte. Efter skolan ska vi åka och handla och jag ska kolla om mina Team Sportiabyxor + tröja äntligen är klara. Och så måste jag till Audio Video och fråga om de fått tillbaka min älskade mobil. Hoppas verkligen det för de har haft den i 13 arbetsdagar nu. Jag vill ha den. Synd att inte Jalle fick se den på lovet...

Ikväll måste jag plugga matte och så ska jag iväg och träna Step Up. Superhärligt !
Igår pluggade jag klart alla uppdragen så nu är jag klar med dem, eller nästan, har lite kvar på uppdrag 14 bara, men det är lätt fixat. Känns skönt för nu behöver jag inte tänka på det, kan bara koncentrera mig på vår monter till Öppet hus.

17 november är det Öppet hus i Holavedsgymnasiet. Vi kommer att ha en Turismmässa i B-huset och ni får gärna besöka vår monter om SMAKUPPLEVELSER.

Puss

Sitter i skolan

Nu sitter jag i skolan med Sara, vi håller på med vårat arbete till Öppet hus. Känns som att vi har mycket att göra, men ändå så har vi kommit långt, så det är gött. Resten av gruppen är uppe på stan och tigger priser.
Slutar om tre timmar, segt.

Samling nu.
Puss

Nu börjar allt igen

Lovet var fantastiskt. Tillbringade helgen i Stockholm tillsammans med Petra och sen kom älsklingen till mig på måndagen. Så hade vi en hel underbar vecka framför oss..

På måndagen myste vi bara och kollade på tv, han kom vid 17:47 så vi hann inte så mycket den dagen.
Sen på tidagen gick vi på bio med min mamma, Råttatouille. Den var bra !
Tiden går alltid så fort när vi är med varandra : /
Vi var på stan på onsdagen och min älskling med massa energi cyklade mycket snabbare än mig så han tillslut fick vänta på mig i uppförsbackarna. Men när jag väl kommit ikapp cyklade han ifrån mig igen...hmm. : | Aja, han är bäst iaf !
På torsdagen slappade vi mest, men sen på kvällen åkte vi till min skola och kollade på Sikta mot stjärnorna med de från Mossebo, utvecklingsstörda. Hur härliga som helst är de ! De mimade och var duktiga, så röstade man fram en vinnare, de jag röstade på vann : )
Sen var det bara en helg kvar av lovet, och vi spenderade den med att knappt göra någonting. Vi var inte ens ute, låg bara inne och tog det lugnt och myste och glodde på tv4 fakta och Discovery. Men det var mysigt.

Nu sitter jag här själv igen. Det är så jobbigt när älsklingen åkt för allt blir så tomt och tyst och kallt.
Det är verkligen skillnad på att vara två och en. Förhoppningsvis så kommer han hit igen om två veckor, jag hoppas verkligen det. Det är Öppet hus i skolan då så jag kan inte åka till honom, vi ska sätta upp en monter och håller på att arbeta massor till det nu, och lärarna kommer att bedöma vårt arbete, så jag vill nte missa det. Hur som helst så hoppas jag att älsklingen kommer hit då.

Nu ska jag nog lägga mig framför tvn en stund, låg där innan med och såg på One Tree Hill, men det skadar väl inte med en stund till. Ska iväg och träna sen, två pass. Jag tränade inte på hela lovet så det ska bli skönt. Hade älsklingen fått följa med så kunde vi tränat, men nu är det bara för tjejer så det gick inte.

Ha det gött.
Puss

Underbart lov

Lovet är inte slut än, som tur är. Men snart : (
Ville bara skriva att jag och Jalle har det underbart tillsammans och att HAN ÄR DEN BÄSTA SOM FINNS !

Älskar dig älskling.
Puss

RSS 2.0