Öppna hyllor

Något som jag tycker är otroligt fint är öppna hyllor i köket. Särskilt om man har fint porslin som man kan fylla dem med. Jag har samlat på mig en hel del och har rätt mycket, men det finns alltid utrymme för mer. I morgon ska jag, mamma och Jalle åka till Ullared. Får se om jag hittar något fint där! På onsdag åker jag och Jalle ner till Lönsboda för att hälsa på hans släkt. På vägen ska vi stanna i Växjö där jag ska köpa en samling skålar från Bruka design. Självklart är allt vitt! Här om dagen målade jag en grön loppisfyndad pall vit och den blev genast mycket finare. Står på mitt rum och fungerar som nattduksbord. Hur det blev visar jag nästa gång!

Bild: Okänd

2 september 1991

Idag är det ingen vanlig dag, för det är min födelsedag! Min 19:e närmare bestämt. Den har firats med andra dagen på nya utbildningen, marknad i Adelöv och paket från familjen. Igår var dessutom mina syskon hos oss på middag så då tjuvstartade vi firandet lite! Det har varit en bra dag och jag skickar en liten tackpuss till alla som känner sig träffade! ♥

Den nya utbildningen till Kvalificerad Företagssäljare som jag börjat på känns riktigt spännande och intressant! Jag hoppas att jag efter 1,5 år tar examen som en grym säljare som är trygg i sig själv, och som är redo att ge sig ut på arbetsmarknaden. Att arbeta med inredning är förstås drömmen, men vi får se vart livet för mig!

Bilderna nedan inspirerar mig så otroligt mycket! Jag älskar porslinet på de två översta bilderna och jag samlar även på porslinet med text på från Bruka Design samt Mateus som ni nog inte missat. Jag har köpt en hel samling med vitt porslin med vit text från Bruka Design som väntar på mig i Växjö och snart ska jag utöka Mateus-samlingen med gråa fat med spetskant med hjälp av pengar och presentkort som jag fått! 



RSS 2.0