DAGENS INREDNINGSBILD

                   image551

Hej!

 Ursäkta dålig uppdatering men som ni vet så är jag med min älskling och ägnar all min tid åt honom. Vi har det så himla bra och resten av lovet kommer säkert bli minst lika bra.

Snart ska vi ner en sväng på stan och jag ska titta på lite kläder som jag vill ha. Det har blivit mycket shoppande det här lovet, och blir kanske ännu mer om kläderna passar bra!

Hoppas allt är bra med er!
Många kramar :)

DAGENS INREDNINGSBILD

                                      image550

Här kommer dagens inredningsbild. Kanske den sista på 10 dagar. Älsklingen kommer till mig sen vid 17:47 och då kommer jag ägna all in tid åt honom, det hoppas jag att ni förstår. Jag hade tänkt förbereda inlägg som jag skulle slänga in lite ibland men jag har verkligen inte haft tid till det. Jag tittar in någon gång under lovet och uppdaterar och skriver lite vad vi hittat på.

Hoppas att ni alla får ett underbart lov för det ska jag ha! :)
Kram kram

IDAG FÅR JAG PÅSKLOV

                                                 image549
Igår hade jag verkligen fullt upp och mitt humör pendlade upp och ner. När jag kom hem från en slitsam dag i skolan med halsont och ont i hela kroppen la jag mig en stund i badkaret. Sen städade jag hos Snuffe och när mamma kom hem tvättade vi. Sen åkte vi till stan och handlade massa godis på Lidl för endast 2,90 kr/hg! Vi handlade också mat på Ica och gjorde andra ärenden så vi var inte hemma förens vid 19:00. Sen bestod kvällen av tv och plugg, därför hade jag varken tid till att blogga eller träna.

Jag fixade klart älsklingens och Petras påskägg igår. Hoppas de tycker om innehållet för det blir inte bara godis. :)

Hoppas allt är bra med er!
Kram

DAGENS INREDNINGSBILD

                   image548

Vore det inte häftigt med ett sånt här badkar? Så fort jag kommer hem ska jag tappa upp vatten och lägga mig i badkaret. Jag har så jäkla ont i halsen och fryser så jag mår riktigt dåligt. Vill bara hem nu. Jalle får se till att ta hand om mig i morgon, surt att bli sjuk nu när vi snart har lov.

FAVORIT I REPRIS

                                              image547

Denna har ni sett här på bloggen innan, men det skadar väl inte med en favorit i repris?
Den kommer från Asos och kostar £25.

Modevisningen igår var jättebra. Vi får verkligen något att bita i nästa år när vi ska hålla i den. Kommer säkert bli jättekul men det krävs mycket arbete.

Idag känner jag mig sjuk. Har riktigt ont i halsen och i hela kroppen. Tror inte det blir någon träning för mig idag heller för jag ska med mamma på stan och sen vill jag bara vila. Måste plugga till ett prov i morgon med.

IVÄG PÅ MODEVISNINGEN

       image546
Nu ska jag snart iväg på modevisningen med Petra. Det ska bli riktigt kul för alla andra som jag är med i skolan kommer vara där med. Hoppas på att de visar fina kläder! Vi tittade lite på genrepet innan och det såg ganska så bra ut. Petra steker hamburgare åt oss nu. Min mage måste mättas. Haha :) Enligt Jalle så är jag jämt hungrig, eller kissnödig, men mest hungrig. Det stämmer nästan. Klart jag är hungrig om jag inte ätit på 3 timmar eller liknande.

Nu är det inte många timmar kvar tills det är onsdag. Lovet med älsklingen närmar sig!

DYR MEN SNYGG

                                                                image545 

Precis en sån här kjol vill jag ha, som man kan knyta i midjan. Så himla snygg! Just denna finns hos Modemecka och kostar 1199 kr. Den finns även i lila.

Jag fick precis veta vad jag fick på Exelprovet som vi hade förra veckan. Jag fick 97,1% och var den enda med MVG. Svinbra! :)

KLÄNNING OCH MODEVISNING

image542image543image544

Ännu en vacker klänning från Asos. Den kostar £95. Jag vill verkligen ha en blommig och somrig klänning, men jag är inte beredd att betala så mycket för den.

Nu ska jag ha data, så jag kanske uppdaterar något mer den närmaste timmen. Sen efter skolan följer jag med Petra hem och stannar där tills 19:00 i kväll då vi ska på modevisning som 2:orna ska hålla i. Vi ska göra en liknande nästa år så jag hoppas att det är bra!

DAGENS INREDNINGSBILD

                                  image541

Kollade runt lite på La Redoute och hittade dessa fina handdukar för 99 kr st. Jag fick hem 2 st igår för att jag prenumererat på Hus & Hem, de var riktigt fina. Får vi spara tills sen när vi flyttar ihop jag och Jalle.

De som inte lever i ett distansförhållande och som bara brukar ses varannan vecka kan nog inte förstå hur jäkla skönt det känns att Jalle kommer hit på torsdag. Vi har bara behövt vara ifrån varandra 3 hela dagar denna gången. Så underbart!

Vi har massor som vi ska göra på lovet.
Spela spel, titta på Sagan om ringen-filmerna (jag har bara sett första), bada i simhallen, massera varandra med massageolja, bada i badkaret, äta Kinamat på Ban Thai, åka till släkten i Eskilstuna och massa annat mysigt.

ÄLSKLING SKA FLYTTA, OM ETT ÅR

Mina tankar bara dras åt när Jalle ska flytta hit, hela tiden.Jag vill att han ska göra det nu. Längtar så fruktansvärt mycket. Det blir ju inte bättre av att vi sparar på saker som vi ska ha sen och att min syster har ett köksbord och massa fint som vi kan få. Det är ju inte meningen att jag ska flytta hemifrån då, för det blir ju Jalles lägenhet, men jag kommer vara där hela tiden. Jag vill ju inte frivilligt sova ensam när jag kan sova med honom. ♥

H&M OUTLET - FÖR DIG SOM VILL FYNDA

         image539

Jag älskar att sitta och kolla efter kläder på H&M Outlet. Det finns så himla mycket fint till jättebra priser! Jag håller fortfarande utkik efter tröjan som jag pratat om innan.

Allt detta ovan kan bli ditt för endast 250 kr! Det är ju som hittat.

♥ Blus - 198 kr
♥ Bikiniöverdel - 39:90 kr
♥ Örhängen - 9:50 kr

JEANSJAKT

                    image538

Jag vill till Gina Tricot och prova jeans. Väntar bara tills på lördag, då jäklar ska jag hitta ett par! Gillar verkligen dessa två, men jag tror tyvärr inte att jag passar i hög midja. Men jag kan ju alltid testa. :)

JAG ÄLSKAR DIG

                          335586-537

Jag gillar enkelhet, när det är stilrent. Det vackra är inuti ringarna.

MASSA JOBB

Godmorgon på er!

Nu ska jag ta tag i mitt skolarbete och verkligen jobba, för det behövs. Jag var riktigt effektiv innan på mattelektionen för jag har insett att jag har mycket att göra innan provet efter lovet. Älsklingen får hjälpa mig med sen om det behövs.

Hinner inte blogga mer idag innan jag kommer hem, men sen ska jag göra det och svara er. Det lovar jag!
Jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt med de bloggare som inte svarar på kommentarer,
det är ju en del av att driva sin blogg. Att möta sina läsare och visa att man inte bara godkänner utan att man faktiskt bryr sig om och tar sig tid att svara med.

Puss

NU SKA JAG KRYPA TILL SÄNGS, ENSAM

             image534

Innan jag lägger mig måste jag bara säga att Malins klänning som hon bar i fredags var så himla vacker! Jag älskar färgen som lyste ännu klarare av korall genom rutan.

Nu ska jag lägga mig och sakna min Jalle. Kom tillbaka älskling.

MAN KAN INTE ALLTID SE SERIÖS UT

      image533

Sådär, här har ni den. Min otroligt sköna outfit som jag haft nästan hela helgen, då jag inte traskat runt med mysbyxor eller annat som lätt blir när jag är med Jalle.

Koftan köpte jag i fredags på Lindex för 299 kr. Passade även på och köpte en vit spetsbh och ett par trosor för 149 kr, som hittat. Jalle la inte ens märke till att jag hade nytt under. Haha :)

HISS ELLER DISS?

    image532

Personligen så tycker jag inte att det är så jättesnyggt med klänningar av denna stilen. Men jag tänkte höra vad ni tycker? Hiss eller diss?

HELGEN HAR VARIT UNDERBAR

Vill bara börja med att säga att det är kul att ni har tittat in på min blogg under helgen fast det varit total bloggtorka. Men det ska bli ändring på det nu! :)

Helgen med älsklingen har som vanligt varit helt underbar. VI myste mest i fredags när han kom och kollade på Let´s Dance. I lördags gick vi en sväng till stan och tittade även in hos min syster, mysig dag. Självklart tittade vi på Melodifestivalen med och det blev som jag hoppades på, att Charlotte vann! Riktigt bra. Idag har min bror Jens och hans lilla familj varit här, annars så har vi mest myst och tagit hand om varandra jag och Jalle. Otroligt mysig pojkvän har jag. Den bästa.

Ska snart publicera lite fler inlägg med min outfit som jag haft i princip hela helgen. Störtskön!
:)

JAG VILL HA, JAG SKA HA!

                                                       image531

Godmorgon på er!

Idag är det en bra dag. Nu har jag ett långt hål fram till 12:30, sen ska jag skriva prov och så får jag sluta! Ska cykla direkt till stan och fika med Åsa och Alice, två av de bästa jag vet, sen kommer älsklingen hit ikväll.

Tröjan ovan skulle jag beställa igår, jag skulle verkligen ha den och jag hade den. Men så krånglade beställningen och den försvann. Jäkla skit var det. Den kommer från H&M Outlet så den finns inte kvar nu. Skulle bara ha kostat 174,50 kr. Jag håller utkik efter den hela tiden. Vill ha, vill ha, vill ha!

DAGENS OUTFIT, UNGEFÄR

     image526

Letade fram en gammal bild där jag har samma tröja på mig som jag har haft idag. Den kommer från 365 Sunshine och jag älskar den!

Det var lite kul första gången som jag handtvättade den, för jag hade fått för mig att den var långärmad, men det är den ju inte. I alla fall så blev jag helt bedrövad av att den krymt så mycket i ärmarna och ägnade ganska så många minuter åt att försöka sträcka ärmarna så de blev "normala". När den torkat så trodde jag fortfarande att den skulle vara långärmad och det dröjde ett tag innan jag fick erkänna för mig själv att det är den inte. Så kan det gå! :)

BLIXTLÅS

                      image524
Detaljer i form av blixtlås är så himla snyggt och känns rätt. Jag tycker jättemycket om Monkis nya kollektion, som ni nog har märkt! :)

Det blev ingen sväng på stan för jag orkade verkligen inte cykla i regnet. Är det något som jag verkligen hatar så är det det. Ska snart ta och slänga ihop middag och sen blir det plugg för resten av kvällen. Självklart så kommer jag att blogga lite med.

Jag känner att bloggen är inne i en liten svacka nu. Den var på väg uppåt, men nu har det dalat igen och jag har tappat lite av lusten. Men så försöker jag att vända på tankarna och tänka att jag har faktiskt en hel del läsare varje dag och er vill jag ju behålla! Så jag bloggar på som vanligt, vore bara extra tacksam nu om ni lämnade något spår efter er så jag vet vilka ni är!

Kram :)

PRAT OM I MORGON OCH KÄRLEKEN

Idag vill jag bara ha i morgon. I morgon kommer jag vilja ha för evigt. I morgon ska jag fika på stan med min syster och lilla Alice, sen kommer min älskling till mig klockan sex. Jag träffar alla de bästa på en och samma dag. Kan nästan inte bli bättre.

Idag ska jag köra förbi stan och hämta min mobil, som förhoppningsvis kommit tillbaka, kanske besöker jag solariumet med för det var länge sen. Men det beror på om jag har pengar eller inte. Jag längtar efter värme, efter sol, efter dig. Vill inte ha regn, blåst och vara utan dig. Jag saknar dig.

JAG BEHÖVER DIG

                  image522

DAGENS INREDNINGSBILD

        image521

... som blir ute.

Otroligt vackra bilder från Himla.


MONKI

       image519

Supersöta väskor!

DAGENS BILD

                               image518

Hur vacker är inte Blake?

Nu ska jag jobba med vårt arbete. Lite kul är det jag ska göra nu, för jag ska skriva om mode och leta efter fina klädesplagg. Sånt gillar ju jag!

PLUGG PLUGG PLUGG

Nu är jag trött, nu är jag arg och nu saknar jag min älskling. Nu ska jag hem i regnet (jag hatar att cykla i regn), äta chokladboll och plugga. Måste lägga ner mycket tid på skolan nu för vårt arbete med hemsidan kräver mycket jobb. Förhoppningsvis får jag mer gjort hemma än vad jag får här nu. Tvåorna håller på och öva till en modevisning som de ska ha nästa vecka så det är aningen stimmigt.

Hoppas allt är bra med er!
Ska bli intressant att läsa om hur bloggminglet var sen, hos de som var där.

NYHET PÅ COCOO

      image517
En nyhet på Cocoo är armband av äkta läder med fina budskap. Visst är de söta?
De finns i nästan alla färger men jag föredrar jordnära färger som denna. Just nu är de beställningsvara men nästa vecka kan man köpa dem som vanligt på hemsidan för 165 kr styck. Du kommer lätt till hemsidan genom att klicka på deras banner. :)


JAG FICK MIN EFTERLÄNGTADE VINST IDAG

Jag fick post idag, post som jag väntat länge på! Det var min vinst från Alexandra. En goodie-bad med svart tema. Passar mig för jag tycker jättemycket om svart.

                        image515

Goodie-bagen innehöll:

♥ Jacka
♥ Skinnhandskar
♥ Leggings
♥ Långa strumpor
♥ Kneetights
♥ Kuvertväska
♥ Linne från Frank Dandy

Jag fullkomligt älskar jackan. Har verkligen velat ha en svart skinnjacka, men inte fått köpa någon för mamma eftersom att jag redan har en brun som jag aldrig använder. Jackan jag fick nu ser precis ut som en skinnjacka, fast den inte är i skinn och eftersom att den inte är i skinn så är den inte så stel som skinnjackor kan vara. Helt perfekt!

MONKI

        image514
4 av mina favoriter från Monkis vålkollektion. Linnet med skärpet är så himla snyggt och de svarta söta skorna vill jag bara ha! Tycker ni inte att de här plaggen känns somriga? Jag publicerar snart ett inlägg till med ytterligare två favoriter därifrån, men innan det ska jag göra våfflor till mig.

HERR: ALLA ÄLSKAR VÄL CARDIGAN?

Skola = känns sådär just nu. Vi behöver verkligen jobba med vår hemsida men får ingen tid till det. Jag har heller ingen tid till att blogga knappt, tyvärr, men när jag kommer hem blir det lite roligare inlägg och snygga kläder + dagens inredningsbild. Det kan ni ju se fram emot i alla fall! :)

image512 image513

Dessa kommer från
Asos och kostar £ 22 respektive £ 120. Det är sjukt snyggt med cardigan på killar, jag tyckte så himla mycket om en som min älskling hade, men tyvärr är den för stor till honom. Jag tycker att vi ska leta efter en ny.

EN LILA SKÖNHET, ELLER ÄR DEN BLÅ?

         image509

Nu avslutar jag dagen och ser fram emot en ny. 3 dagar kvar tills fredag imorgon. Känns skönt men samtidigt så vill jag bara ha fredag NU! Men som älsklingen säger, det går alltid fort. Önskar bara att jag kunde få krypa ner i sängen bredvid min älskade istället för själv.

Har ni sett den här helt underbara skapelsen innan? Den kommer från Zac Posen och kostar

1 931,32 euro. Finns hos Net-a-porter. Jag skulle verkligen aldrig ha råd till den och om jag skulle ha mycket pengar så skulle jag nästan vara för snål för att köpa den, men drömma kan man ju alltid göra.


SÅ HIMLA SKÖNT MED TRÄNING

                      image507
Det var verkligen jätteskönt att träna och att gå till och från träningen. Det tar ungefär 20 min att gå hem till mig, så det blir en lagom promenad. Dessutom så är det jätteskönt att gå med stavar som jag gör och jag går mycket snabbare med dem.

Just nu är jag faktiskt inte ett dugg sugen på godis, utan snarare på vindruvor. Det skulle sitta fint med en klase nu, men jag får vänta tills helgen. Då kommer min älskling och då ska vi riktigt mysa till det som vi brukar. Inte med vindruvor då, men med varandra förstås! Haha :)

Skålarna kommer från Orrefors, heter Pastillo och kostar 149 kr styck. Söta va?

TRÄNING

Nu blir det käk, promenad till träningen, träning och sen promenad hem igen. Ska bli riktigt skönt, och det behövs!

    



JAG VILL TILL H&M NU

335586-504

Just nu sitter jag här och är avundsjuk på er som har H&M där ni bor, så ni bara kan gå och köpa det ni vill ha. Jag måste vänta tills vi åker till en stad där H&M finns, så får jag hoppas att det jag vill ha finns kvar. Så jobbigt är det. På påsklovet ska vi i alla fall åka till Eskilstuna, älsklingen ska följa med då också. Då ska jag definitivt köpa detta.

BLAKE LIVELY

             image501

Min abolsuta favoritkändis just nu. Sötare än henne kan man väl nästan inte vara? Jag älskar hennes outfit längst upp till höger. Så vardagligt men ändå så himla fint!

CHARLOTTE PERELLI

        image500

Jag hoppas verkligen att Charlotte vinner på lördag, hon eller Sanna Nielsen. Jag tycker att Charlottes låt är en riktig slager och Sannas låt är så himla vacker. Jag får gåshud så fort jag hör henne sjunga. Vi var och tittade på henne i julas när hon spelade i Tranås kyrka, det var det vackraste jag någonsin hört. Hon har så sjukt fin röst!

Charlotte har riktigt fina kläder på den här bilden, jag älskar kombinationen av spets, guld och den svarta höga kjolen.

Vem är er favorit?

ORDNING OCH REDA

                    image499

Jag skulle behöva en fin dagbok nu som jag kan skriva av mig i, bara skriva ut alla tankar och känslor, för det tänker jag inte göra här på bloggen. Vill inte att bloggen ska bli allt för personlig.

Dessa jättefina dagböckerna finns hos Ordning och Reda och kostar 250 kr styck.

ÄLSKAR ATT KOLLA PÅ ASOS

image497  image498

Jag älskar att sitta och titta på skor och väskor på Asos. Bilderna är så klara och fina och man ser alla detaljer. Precis som det ska vara! Dessa underbara skor kostar £130, ganska så mycket med andra ord.

Nu har jag egentligen bad, men jag fick med mig idrottskläder istället för badkläder så jag är inte med. Gick en sväng med Carro på stan istället. Jag ska snart ha spanska, faktiskt så är det ganska så lärorik för vi lär oss inte bara spanska utan en hel del allmänbildning med. Ikväll blir det träning men även en promenad, får se om Julia hakar på.

PÅSKÄGG

                     image496

I år ska min älskling få ett speciellt påskägg. Med inte bara godis utan något finare i.
Jag tycker att det är mysigt med påskägg, att man ger varandra uppvaktning genom en sån liten gest. Det är inte långt kvar tills vi har påsklov nu. Jag längtar dit, men jag längtar ännu mer tills på fredag när hjärtat mitt kommer hit.

Sebastian, du är mitt allt.

DAGENS INREDNINGSBILD

                                   image495
Godmorgon!

Jag skulle ändå gå in och kolla min mail ifall tidningen svarat mig, så jag slänger in dagens iredningsbild med. Vår förlovningsannons blev fel, fel datum. Det var nog mitt fel men eftersom att den var så dyr för en sån liten text tycker man ju att de kan publicera den igen, med rätt datum. De skrev en hel artikel om pappa för ett tag sen utan att han behövde betala något. Så jag hoppas att de är snälla mot oss.

BLEV INGET MED DET

       image494

Kolla en sån söt kalender jag tänkte beställa bara för att jag skulle få den gratis, men nej, tydligen så tillkom leveransavgift och massa andra avgifter så den skulle gå på över 115 kr. Då blev det inget av den saken.

TRADERA

Jag har tänkt att jag ska sälja lite saker på Tradera. Är det någon som har erfarenhet av det som kan dela med sig?

Uppdatering: Jag har tänkt om. Ska sälja en t-shirt från Vero Moda som jag aldrig har använt och som ändå bara hänger i garderoben. Jag ska nog försöka sälja den här istället!

MIN DRÖMKLÄNNING I VÅR

          image493

Nu har jag hittat den, drömklänningen. Som jag har letat efter en småblommig klänning. Men såklart så är den dyr och kommer från Asos. £ 45 får man hosta upp för skönheten.

SOME QUESTIONS

Nej nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något annat. Kanske läsa i Marian Keyes bok Änglar, eller så blir det tv. Någon som läst den boken förresten?

Jag skulle vara tacksam om ni tog er tid och svarade på dessa frågor:

Vad tycker ni mest om med min blogg?
Är det något som ni vill att jag ska skriva mer/mindre om?
Undrar ni något om mig?

OUTFIT OCH GRATISBIO

                image492

  Klänning - Gina Tricot
  Skärp - Second Hand
  Halsband - gammalt sen jag var liten

Så här fin var jag igår på middagen. Korten är lite suddiga men det är för att jag måste ta utan blixt. Jag har försökt med självutlösaren men vi har verkligen inget bra ställe i hela huset som jag kan ställa kameran på så att hela jag kommer med.

Jag blev precis medlem i Gratis Bio. Där kan man samla ihop poäng genom att bli medlem på olika sidor, och sen kan man få gratis biobiljetter och presentkort! Jag satsar verkligen på ett presentkort på H&M. Testa ni med.

DAGENS INREDNINGSBILD

                   image491

Jag fullkomligt älskar denna sidan. Lisa Bengtssons illustrationer och design är så sjukt snygg! Håller ni inte med?

Jag fick nyss en kommentar från Alexandra som jag vann en goodie-bag av på Alla Hjärtans Dag, jag har försökt få tag på henne upprepade gånger men aldrig fått något svar, men nu hörde hon av sig och jag fick en förklaring till allt. Sånt uppskattas. Så tack för att du hörde av dig!

TÄVLINGAR

Jag är med och tävlar om en goodie-bag hos The City. Jag älskar sånna tävlingar så självklart är jag med!

                                           image490

Om man tycker om peacearmband så kan man vinna ett i valfri färg hos
Sara. Ta chansen som jag. :)

MIDDAGEN IGÅR

Hej på er!

Jag hann aldrig med Dagens inredningsbild igår, och heller inte outfiten som jag tänkt visa er. Så det kommer snart. :)


Kvällen igår var trevlig, men lilla kräsna jag tyckte inte så jättemycket om maten så jag var ashungrig den sista timmen. Jag och Petra snodde en banan från köket och åt, vad gör man inte för att mätta magen?
Vi tittade på melodifestivalen, mina favoriter var helt klart Sibel och Ola, så det var så hima dumt att de ställdes mot varandra! Hade velat ha båda i finalen...

HÅLLER I VÅTT OCH TORRT

        image488

Vad tycker ni om blommiga och färgade gummistövlar? Är det inte härligt? De känns dock lite last-season.
Dessa kommer från Viking Footwear.

HERR: MYSIG TRÖJA

                                image487

Jag sitter här och fryser och tänker på min älskling. Skulle vara så mysigt att krypa upp i hans famn nu, men det är en hel vecka kvar tills vi ses. :/

Det gick bra att övningsköra nyss, "lekte" bara runt lite i ett industriområde, så det blev ingen lång sväng idag. Ikväll ska vi på middag hos lite vänner och ha det trevligt. Då passar det ju bra att Dagens inredningsbild kommer att bli en dukning. Eller hur?

Tröjan verkar vara supermysig och finns hos H&M. Finns även i blått och svart.

ÖVNINGSKÖRA EN SVÄNG

Nu ska jag ut och övningsköra en sväng. Jag fortsätter att svara på kommentarer så fort jag kommer hem. Jag kan inte bara godkänna dem utan jag måste svara först. För jag antar att alla vill ha svar. :)

Kram

HEM OCH INREDNINGSMÄSSA

                                               image485

Nu har jag precis varit på en Hem och Inredningsmässa. Fullt med folk och montrar. Jag var mest intresserad av inredningen och de företag som visade upp fina inredningsartiklar. Var inte så många dock... :/ Men det var trevligt i alla fall.

T-shirten kommer från Topshop.

DAGENS INREDNINGSBILD

      image484

Nu blev det en hel del inlägg ganska så tätt inpå varandra, men jag har snabbat mig för jag orkar inte sitta här längre. Ska ta sällskap med ett glas iskallt vatten och krypa ner i sängen. Nattinatt ♥


VILL HA - SPALAMPOR

Jag känner för att vara upp länge ikväll. Men vad ska jag göra? Jag har kollat runt på lite olika hemsidor och har hittat en sak som jag bara måste visa er och som jag absolut ska önska mig pengar till!

                                                  image483 

Ser inte detta underbart ut?

Det är spalampor som finns hos SmartaSaker. För tillfället är de slut men de kommer åter i lager den 30:e mars. Kostar 135 kr för 2 st. Det skulle bli så underbart mycket mysigare att bada med dem. Tror att älsklingen min skulle tycka det med.

TÄVLING

                                        image482

Vinn en hemlig goodie-bag hos
Åsa. Två stycken som inte vinner får dessutom ett litet tröstpris var! Men det är ju goodie-bagen som man vill ha. :)

Jag hoppas verkligen på vinst för sist som jag vann så fick jag aldrig mitt pris, vilket var skittrist rent ut sagt. Jag gick och väntade i flera veckor och hon som jag vann av har inte hört av sig varken på mail eller sin blogg sen dess.

TRE SKÖNHETER

                       image480


♥ Champangeglas Pink Floral
♥ Vinglas och champangeglas Platinum 
♥ 149 kr st från Laura Ashley, finns att köpa bl.a hos Duka.

Jag älskar vackra dukningar och vackert porslin! Dessa glas är bara helt underbara. Jag älskar porslin som känns lite lantligt och som gärna har fina detaljer, som dessa glas.

Innan idag hos Åsa så tittade vi på massa saker som hon har sparat som jag kan få sen när jag flyttar hemifrån, eller när Sebastian flyttar hit och jag mest är hos honom. Typ som köksbord, köksartiklar och någon byrå. Jag ser verkligen fram emot när vi ska inreda vår lägenhet.

JUICY TUBES 8 NYA SMAKER OCH TONER

                                                                   image479      

Lancôme har låtit Christopher Kane illustrera en limiterad upplaga av Juicy Tubes. Åtta nya smaker och toner med inspiration från New York, Tokyo , Paris och Rio kan snart pryda dina läppar. De kostar 200 kr/st och kommer att finnas i butik vecka 14.

OUTFIT FREDAG 7 MARS

                                      image478

Jag kommer inte att lägga in min outfit varje dag, men lite då och då kan det ju vara kul att visa upp den. Som idag för jag kände mig extra fin. Jag har inget speciellt på mig egentligen, men jag kände mig bara fin. Jag invigde mina nya vita skor, och de klarade sig genom dagen utan att bli sktiga!

♥  Jeans - Only
♥  Linne - BikBok
♥  Väska - Kupan

Nu blir det Postkodmiljonären och Let´s Dance.

KLOCKA

                      image476

Jag har tidigare bloggat om en klockan från Cocoo. Men nu har jag hittat en som jag tycker ännu mer om!
Nämligen denna från Betties Galleria. Tycker att den är finare när den är helt i guld istället för guld och silver. Vad tycker ni? Jag fick ett mail innan från Betties Galleria där hon frågade om jag vill inleda ett samarbete med dem, så troligen blir det så.

Nu ska jag och mamma ge oss ut och skaffa mat. Min mage är inte glad just nu.

MYS HOS SYSTER YSTER

Nu kom jag precis hem från min älskade syster. Ville inte cykla hem innan så jag åkte till henne. Vi har pratat om allt och inget och bara varit. Mysigt ♥ 

Så många kommentarer som jag möttes av när jag loggade in har jag aldrig fått innan, så nu måste jag ta och svara på alla! Jag ska slänga in lite snygga plagg sen, och så blir det dagens inredningsbild med!

HERR: ANNORLUNDA H&M FYND

                            image475

Denna herr t-shirt kommer från H&M och kostar endast 98 kr. I och för sig så var det den enda roliga och annorlunda t-shirten som jag hittade där. Men visst är den ganska så snygg?

Uppdatering: Efter närmare eftertanke så är den jäkligt snygg. Så snygg så att jag vill ha den själv!

MEST AKTIVA

                                                             image474

Kolla vad jag möttes av när jag skulle logga in. Jag är visst med på mest aktiva-listan. Där trodde jag aldrig att jag skulle hamna, för det är inget som jag strävar efter. Men det var ju kul! :) Beror helt på att jag var sjuk igår så det blev en hel del inlägg då.

Andreas sa nyss till mig att han tycker att jag ska skriva lite mer om killkläder, jag ska nog ta och börja göra det. Jag kan ju inte enbart rikta min blogg mot tjejer fast det är flest tjejer som läser.

NICOLE STYLE

                     image473

Nicole Richie bär upp ett liknande armband så hima snyggt! Detta finns hos Betties Galleria och kostar 129 kr.
Jag funderar på att försöka tillverka ett eget. Det kan väl inte vara så himla svårt bara man får tag i rätt material?


POSTAT OM INLÄGG

Nu har jag i alla fall lärt mig en sak. Man kan inte ta bort bilder från bildarkivet för då finns de inte kvar på bloggen. Självklart så gjorde jag det så nu har jag postat om två inlägg som jag skrev tidigare idag. :/

Nu ska jag ta och kolla tv en stund. Skriver kanske något mer sen om jag har lust, annars så svarar jag bara på era kommentarer.

NU KAN MAN BESTÄLLA FRÅN TOPSHOP TILL SVERIGE

                                                335586-470

Ni har säkert hört. Nu kan man beställa från Topshop till Sverige! Frakten kostar £5 och det är ungefär 60 kr. Detta söta linne har jag tittat på länge och det kan bli mitt för 200 kr! Jag skulle nog definitivt vara ensam med det här. Jag ska fundera lite på det, har en hel del som jag ska köpa, fast jag nyss var och shoppade.

♥  Tygskor från Dinsko
♥  Pumps
♥  Lång cardigan
♥  Randig tröja från H&M
♥  Örhängen från Indiska
♥  Klänning från Gina Tricot

Hoppas pengarna räcker till detta och till resa till min älskling sen.
Jag ska reklamera ett par örhängen som jag köpte på Indiska i höstas, så förhoppningsvis får jag pengarna tillbaka för dem så jag kan köpa nya. Om inte pengarna skulle räcka så kan jag hoppa över pumpsen, men jag skulle behöva ett par svarta tygskor för jag har bara köpt vita nu.

CARDIGAN FRÅN LINDEX

                                      335586-469


Jag är helt kär i min långa cardigan som jag köpte från Gina Tricot och vill absolut köpa fler. Känns som att det kommer bli ett av mina nyckelplagg i vår.
Denna cardigan som finns på Lindex vill jag absolut ha! Den finns i vitt, svart, ljusbrunt och grått. Antingen så blir det den gråa eller den svarta som jag köper.

DISNEY COUTURE - KÄRLEK

                                                    image467
Supersött halsband från Disney Couture. Det finns att köpa hos Kyss Johanna för 425 kr. Kedjan är 60 cm lång och inuti berlocken finns Tingeling.

Jag tycker att det är så himla fint med medaljonger som man kan öppna och ha en bild i, men jag äger tyvärr inget sådant halsband själv. Om jag hade mer pengar än vad jag har så skulle jag absolut köpa detta halsband. Tycker att det är helt underbart. Så är det jättelångt kvar tills jag fyller år med. Skit också.

VILL HA EN MARININSPIRERAD VÄSKA

                       335586-465

Jag har blivit inspirerad av tröjan från H&M som jag ska köpa. Skulle verkligen vilja ha en väska som känns lite marin. Liknande dessa två från Asos.

Tycker ni inte att det är snyggt?

AJAJ

Vi gick nästan en mil igår, ungefär 7 km idag. Mina fötter är döda. Gör riktigt jäkla ont när jag går. Men jag har i alla fall kommit igång och går ut och går nu, dock ska jag vila i helgen. Välförtjänt vila anser jag faktiskt.

UT PÅ PROMENAD IGEN

          image471
Bild från förraförra sommaren. Då var jag riktigt vältränad. Sen började jag med p-pillerna och då gick vikten sakta uppåt.

Nu ska jag ta stavarna och gå ut och gå en sväng med Julia. Jag har varit inne hela dagen så jag längtar verkligen ut i det fina vädret nu. Vi ska gå längs svartån och en bit till, blir nog en runda på minst en timma idag med.

Det känns riktigt härligt att jag har kommit igång med att gå ut och gå nu, som jag sagt att jag ska så länge. Men nu är det faktiskt vår och fint väder och det var då jag sagt att jag skulle börja. Det är bra att Julia går med mig, så kan vi prata och det är ju lättare att ta tag i det om man är två.

ÄNDRINGAR I BLOGGEN

Nu har min blogg genomgått en hel del förändringar. Vi får se hur länge den här designen hänger med. Jag tycker i alla fall att det blev riktigt fint! Känns mer vårig och somrig än den jag hade innan.

Igår var jag riktigt jäkla duktig när det gäller motionen. Cyklade till skolan och hem, var ute med Julia och gick i över en timme, gick till träningen, tränade och gick hem. Riktigt duktigt av mig. Skulle vilja gå en sväng idag med, men jag får se hur jag känner sen. Jag mår i alla fall betydligt bättre nu än innan, fast jag blir fortfarande illamående när jag står upp. Surt.

SNYGGA TEES FRÅN 80´s PURPLE

       image471

Vilken tycker ni är snyggast? Den dyra eller den billiga?

Jag tycker att den dyra är snyggast. I vanliga fall brukar jag tycka om tees med svart och rött tryck, men jag har fastnat mer för den med bara svart. Jag gillar att det svarta trycket känns lite matt. Supersnyggt!

Båda t-shirtarna kommer från 80´s Puple och om man handlar för över $99 där så skeppar de gratis. Jag har aldrig köpt något från något annat land, dels så har jag inte råd till det för frakten och tullen brukar ju bli ganska så dyr, men sen så har jag inte hittat något som jag absolut vill ha.

SJUK IDAG

image454image455image456

Godmorgon på er! :)

Idag känns det som en bra dag, fast jag är sjuk. Vaknade i morse och kände mig illamående och varm plus att min mage cpade. Så det var lika bra att stanna hemma. Jag tror inte att jag har varit sjuk sen jag började gymnasiet, så att jag är det nu gör inte så mycket.
Dagen kommer jag ägna åt att vila, titta på tv och att blogga. Vad kan man mer göra när man är sjuk?

Ovan ser ni vackra inspirationsbilder från Zara Home. Det finns jättemycket vackert där, men det mesta är för dyrt för mig.

TÄVLING

                         image453

Dessa snygga pumps kan man vinna hos Sabina bara man gissar rätt på vilket nummer mellan 0-100 som hon tänker på!

Nu ska jag gå till träningen, träna och sen gå hem. Känns skönt. För övrigt känns det som att alla andra är på dåligt humör och det är verkligen jättekul.

MÖNSTER

                     image452

Men det hade varit ännu finare om klänningarna varit blommiga...


Nu ska jag och Julia ta med våra stavar och gå en sväng på en timme ungefär. Jag vill komma igång och gå ut och gå varje dag om jag hinner och om vädret inte är kasst, så nu börjar jag!

Bild från Elle.

DAGENS INREDNINGSBILD

                      image451

Sitter i skolan och ska snart ha sista lektionen. Ska bli skönt att komma hem sen. Det är kallt ute idag men jag ska nog stoppa mp3n i öronen och ta mig en promenad efter skolan. Jag måste baka en kladdkaka med som jag ska ha med till skolan i morgon, orkar egentligen inte, men jag kan ju alltid sno lite av smeten. :) Sen blir det träning ikväll med, Step Up är det som står på schemat.


FAVORIT FRÅN H&M

                               image449
Måste inköpas när vi åker till Eskilstuna.

TVÅ FÖDELSEDAGAR OCH PERNILLA SOM ÄR SÖT

Jag var och firade lilla Alice som fyller 2 år idag innan. Grattis till dig lilla solstråle ♥ 
Det var mysigt, vi fick smörgåstårta och morotskaka. Alltid lika gott! Alice var så himla söt, hon började gråta när hon fick se min syster Åsas man Martin, bara för att han hade glasögon inför oss för första gången. Hon kände inte igen honom med dem på.


                                 image445   
                     Kortet är över 1 år gammalt, men jag ler varje gång jag ser det!

Dagen har varit bra, förutom att jag var jävligt hungrig sista lektionen så jag satt och tuggade tuggummi tills smaken försvann och så tog jag ett nytt. Gick nog åt en sisådär 5-6 stycken. När jag cyklat hem så gjorde jag våfflor, helt själv och de blev riktigt bra!  Blev nästan lite imponerad av mig själv. Haha, nejdå. Jag är duktig på att laga mat, men våfflor var första gången som jag gjorde.

Pernilla var så himla söt innan idag! Hon har fått massa presentkort hos Zylber och jag har knappt inget kvar av mina. Så köpte hon ett par örhängen åt mig! Så himla snäll är du Pillan! ♥  Pernilla fyllde också år idag, så grattis till dig med tjejen! (Borde ju varit jag som köpt något åt dig).

TÄVLING

Jag är med och tävlar hos Modeakuten. Man kan vinna ett presentkort på 3000 kr i hennes shop! Vill du också vara med?

Tävla här

SEBASTIAN SJÖSTEDT

                                 335586-444

Jag saknar min älskling hemskt mycket nu. Nästan för mycket. Och det har bara gått en dag sen han åkte från mig. Jag tycker synd om oss som måste vara ifrån varandra. Ibland får jag sån himla lust att bara sätta mig på ett tåg och åka till honom, men ändå så gör jag det inte. Tankarna om att bli tagen på tåget hindrar mig, och tankarna om vad ens föräldrar skulle säga om man bara dyker upp. Min Sebastian är i alla fall kärlek. Äkta kärlek.

SÅDÄR

Nu har jag samlat ihop till väskan!
Tack till er som hjälpte mig och tack framförallt till dig älskling ♥ 

ZYLBER

image440
Jag tänkte att jag skulle ber er om hjälp med en sak. Jag tycker att väskan ovan är jätteläcker och jag skulle verkligen vilja ha den. Den kommer från Jan Jacob och finns hos Zylber. Den kostar 299 kr i butik men just nu är den veckans vara och man får den för endast 69 kr! Fatta vilket fynd det är!

Problemet är att jag bara har presentkort kvar på 20 kr, så jag har inte råd till den. Men om någon av er blir kunder genom mig så kan jag tjäna ihop till den. Please? :)

Här kan du bli kund

SHOPPING REDOVISNING

             335586-437

Här är det som jag köpte i lördags. En klänning från Gina Tricot fattas, men jag tänkte att jag ska ha den när vi ska bort på middag på lördag, så jag visar er den då! Jag blev verkligen jättenöjd med allt, jackan är favoriten. Helt underbar är den. Sen på påsklovet så åker vi nog en sväng till Eskilstuna, då ska jag shoppa lite mer som jag "glömde" i lördags.

Förlovade

         image431

Helgen har varit underbar, som alltid. Jag handlade ganska så mycket igår när vi var i Linköping, blev en jacka, sjal, klänning, lång cardigan och ett par skor (dock inte espadrillosen som jag visade er för de glömde jag helt bort). Jag orkar inte ta kort på det och visa er nu i kväll, så det får bli i morgon. Idag så har vi varit en sväng hos Jens och tagit med Alice ut på en promenad. Det var mysigt fast jävligt kallt. Älsklingen åkte nyss hem så nu är jag ensam igen. Han kommer hit och 12 dagar, så det är bara att börja räkna ner nu.

Så till vår hemlighet som många av er varit nyfikna på nu ett tag.


♥  Jag och Sebastian förlovade oss igår!  ♥
Det känns helt underbart för allt känns så himla rätt när vi är med varandra.
Vi älskar varandra så himla mycket.

Sebastian, du är mitt allt!

RSS 2.0