DET ÄR NÅGOT SPECIELLT MED TURKOST


Dagen har varit mysig och lugn. Vid tre-tiden åkte vi till några bekanta och fikade och hade det trevligt. När vi kom hem framåt sex-snåret så bytte jag om och traskade iväg till Julia. Vi gick sedan hela vägen ut till Seglarvik, en timme tog promenaden! Väl framme badade vi och det var helt underbart. Innan när jag badat så har jag tyckt att det varit kallt men nu var det ljummet och ljuvligt! Synd att inte älsklingen kunde vara med. Saknar honom!

Bilden kommer från Country Homes och jag säger det igen, det är något speciellt med turkost. Det är en sån där färg som är skön att titta på som man bara vill se mer av!

MYSIG CARDIGAN


När jag och älsklingen var i Kalmar i helgen och shoppade så letade vi efter denna snygga cardigan på H&M, men såklart när det är något som man vill ha så finns det inte. Troligen har den inte kommit in ännu. Det verkar i alla fall helt underbar och kostar endast 198 kr. Om det är någon som får syn på den så kan ni ju hojta till!

STORYTELL

Är du intresserad av att lyssna på ljudböcker? Det är perfekt nu när det är varmt ute och man ligger ute och solar. Ni kan testa Storytell gratis om ni sms:ar bokbuzz till 71160. Jag har inte haft tid till att testa Storytell än men ska göra det idag. Det finns över 600 ljudböcker att välja mellan så man hittar säkert något i ens smak!

TILLBAKA FRÅN BLOGGPAUSEN

Det känns verkligen som en evighet sedan jag skrev här sist, men tiden har gått jättefort! Jag har spenderat alla dagar med min älskade Jalle och mitt i en tid som känns jobbig så har jag varit himla lycklig. Hans är bäst min prins. Jag har massor att berätta och dela med mig av men det får bli lite senare, jag bjuder på en bild så länge!


TILL ÄLSKLING I MORGON

I morgon åker jag till min älskade och blir borta tills på tisdag då jag tar med mig honom hem. Ska bli supermysigt att åka tåg tillsammans! Vi reser ju alltid ensamma annars.
På söndag ska vi på Jalles systers barns dop och då ska jag även läsa en dikt för jag och Jalle ska bli gudföräldrar, eller faddrar som det numera heter. Jag är nervös men samtidigt så vet jag att jag kommer njuta av stunden och direkt när jag läst klart dikten så kommer jag vilja läsa den igen.

Eftersom att Jalle följer med mig hem så kommer jag troligen inte att blogga så mycket de närmsta veckorna. Det är synd att man inte kan programera inlägg! Men jag hoppas att ni förstår att jag vill ägna varje sekund åt honom. Hade jag datorn på mitt rum så vore det en annan sak, men nu har vi den två våningar upp.

Glad sommar säger jag till alla som har vägarna förbi!

LIATORP


Denna underbara serie kommer från IKEA och heter Liatorp. Bodde jag i ett eget hus nu så vore denna serien garanterad en plats. Det känns inte som att såna här fina lantliga möbler passar i en lägenhet som blir nästa steg när man flyttat hemifrån, så det får vänta ett bra tag innan jag köper några!

Sideboard, 2495 kr
Skänk/överskåp, 3695 kr
Vitrinskåp, 3295 kr

SKÖNA ROSOR


Visst känns det underbart att bara vila ögonen på dessa skönheter? Bilden kommer från Sia.

IGÅR OCH IDAG

Det är otroligt vad tiden går fort ibland. Jag skrev ingenting i bloggen på hela dagen igår och nu har snart även denna dagen gått. Gårdagen spenderades på Torpön tillsammans med Petra och våra familjer, alltid lika mysigt! Jag badade också för första gången i år men jag kan inte precis påstå att det var varmt i vattnet. Synd det för annars älskar jag att ligga i och simma länge!


Idag har jag varit hos min bror Jens och övningskört en hel del. Vi åkte även förbi Agneta och gjorde lite ärenden på stan. Nu har jag en lång lista med saker som jag måste göra här hemma innan jag åker i morgon. När jag kommer hem igen så är älsklingen med mig. Vet inte hur länge han kommer stanna men förhoppningsvis blir det runt 2-2,5 vecka! Det finns risk för att det inte blir så mycket bloggande då så jag får väl se till att fixa lite inlägg nu innan!TORPÖN I MORGON


Bild från förra sommaren när jag, älsklingen, Petra och våra föräldrar var ute på sjön. I morgon ska vi ut igen fast min älskade är inte hos mig så han får följa med någon annan gång. Visst ser det härligt ut?


Det var inte kanonväder den dagen med det ska det bli i morgon så troligen kommer jag att bada för första gången i år. Tänk att jag inte har badat än och det är redan juli! Det ska bli så himla skönt för jag har längtat så mycket.

SHADY LADY

Jag vet inte hur många gånger jag lyssant på den här låten idag. Har börjat tycka att den är riktigt bra! Känner att jag behöver något med fart i. Dock tycker jag inte att videon passar riktigt till låten.

Skulle haft in videon här men det funkar inte att uppdatera Html-koden. Såklart när man behöver den! Ni får en länk istället.

Ani Lorak - Shady Lady

RSS 2.0