En Anna

                              image258

Jag och Julia lyckas ta riktigt fina bilder ibland. Detta är en av mina favoriter på mig.


Stop using plastic bags

                                                        image252

Jag har faktiskt sagt det till mamma, att vi ska sluta köpa nya kassar varje gång som vi handlar. Jalles mamma har alltid med sig en kasse som hon lägger maten i vilket jag tycker är väldigt bra! Påsen på bilden finns hos Topshop och kostar £3.

Ikväll ska jag med pappa till Jönköping och titta på när vårt älskade Hv71 möter Luleå. Jag tror och hoppas att de vinner! Åker vid 17:00 och matchen börjar 19:00, det tar oss ungefär en timme dit och så gillar vi att vara ute i god tid så vi kan kolla på uppvärmningen med. Vi brukar inte komma hem förens sent, runt 22:30, så jag bloggar nog inget mer ikväll.

Vill bara passa på att tacka för alla fina kommentarer. Det värmer. ♥

Söt topp från Topshop

                                       image251

Imorn kommer min kärlek

Efter 11 dagars väntan så kommer äntligen min älskling till mig imorn! Som ni förstår så kommer det inte bli något bloggande i helgen för jag ska ägna all min tid åt honom, men jag kör såklart igång igen på måndag.

En av mina Handelslärare slutar idag, tråkigt. Vi ska troligen göra något mysigt med henne sen, men först har jag tre lektioner till innan lunch...Torsdagar är långa, jobbiga och tråkiga, men jag hänger i. Bara för att det är fredag imorn!

Sommarkänslor

                                                  image249


Hittade den här härliga somriga toppen hos Asos för £22. Den heter Blouson Slinky Halter Top och finns även i svart.  Jag längtar verkligen tills i sommar då man kan gå med fina linnen och mindre kläder!

Tävling

              image248

Jag är med och tävlar om en fin tröj/klänning hos Alexandra. Det vore verkligen kul att vinna för jag tycker att den verkar vara jättemysig! Allt du behöver göra är att skriva en kommentar till henne så var med du också! Tävlingen avgörs på fredag klockan 11.

Fick paket idag

Just det, vi hämtade ut paketet från Ellos innan idag! Allt jag beställde passar jättebra och jag är supernöjd! Nu väntar jag bara på mina sandaler med som kommer den 10:e mars.

Dessa t-shirtar köpte jag och dessa skor.

Jag älskar dig

335586-247

Bilder sen imorse. Jag kände mig fin så jag var tvungen att föreviga stunden.

Dagens inredningsbild

                                image245

Passa på

                                    image244


Fram tills den 10 februari får man 200 kr rabatt på alla Emu-stövlar hos Have2have. De kostar ca 700 kr så om man tycker om att mysa runt i såna tycker jag att man ska passa på. :)

Hur kan man inte älska dessa?

                  image242 



Helt underbar färg! Dessa pumps kommer från Have2have och kostar 498 kr.

Jag älskar rött

    
                                        image241    


En underbar klänning från Jill Stuart/Netaporter.com som kostar ca 7000 kr.  


Kate Moross

          image237image238


Jag tycker om trycket på dessa tees från Kate Moross, de finns att köpa hos Topshop och heter Kate Moross Oversized Birdie T och Kate Moross Racer Vest. De kostar £25 respektive £20.

Jag saknar dig älskling

Jag trodde att det var torsdag idag när jag kom till skolan, så jag trodde att Jalle kommer till mig i morgon, fast det gör han inte. Jag får vänta två dagar till... Jag saknar dig älskling. ♥

Nu har jag lektion men jag är klar med allt så jag ska sitta och leta runt lite på klädsidor och blogga. Risk för att det blir många inlägg den kommande timmen.

Acne a/w 08

             image235


Blider från Acnes visning av höst/vinterkollektionen på Berns igår. Jag bara älskar att det är mycket svart och senapsgult!

Bilder: Modette.se

Gossip Girl

              image234
 
Jag tittade nyss på första avsnittet, precis som väldigt många andra misstänker jag. Serien började tillräckligt bra så jag bänkar mig nog framför tv:n nästa tisdag med. :)

Resten av kvällen kommer att bestå av blogg, dusch, plugg och mitt favoritprogram Houston SPCA.

Något att ge bort till den du älskar

                    image233

Jag kände för något rött och varmt

       image232


Acrylic Faceted Bangle från Asos, £8
Acrylic Drop And Chain Necklace från Asos, £8
Enamel Ring With Stone detail från Asos, £6

På Asos har de mycket fint inför Alla hjärtans dag. Om ni har idétorka till vad ni ska ge er pojk/flickvän så lovar jag att ni får inspiration här.

Attans så sött

     image230

Ibland kan man behöva ett leende

             image228

Tvä söta blusar

        image226     image227


Två söta blusar från Topshop.
Blotch Spot Tie Front Blouse och Cutwork Bib Blouse, båda kostar £28.

Jag ska köpa stövlar och pierca mig

Jag pratade med Petra i matsalen idag, hon har tänk och jag ska kanske få köpa stövlarna av henne! Om hennes mamma går med på det. Jag tror inte att någon som inte har letat som jag har gjort kan förstå hur glad jag blev!

Jag har bestämt nu att jag ska ta ett till hål i örat, jag har varit sugen på det ett tag men nu ska jag komma till skott. Jag ska ta längst upp på örat för jag har redan där nere. Men jag vet inte vilket öra. Jag har tre hål i höger och ett i vänster, så det blir nog i vänster öra. Jalle har velat att jag ska ta där innan, eller han tycker i alla fall att det är snyggt, så därför känns det extra bra att ta där. Jag skulle vilja att han följer med mig, men jag vill samtidigt inte ta när jag är med honom för då kommer jag ha ont så fort han nuddar mig där sen.
 


                                                       image231
På bilden: Bow top Flat Slouch Boot från Asos £35


Jag väntar på att du ska fråga mig älskling

                                              image225 
Single Stone Ring in the style of Kirsten Dunst från Asos £6

Läs och tyck synd om mig

Hela hösten och vintern har jag letat efter ett par stövlar. Ett par svarta höga och snygga, med bra sula och utan för hög klack. Jag har letat här i stan, åkt till Jönköping, Linköping och till och med till Kristianstad men utan framgång.

Det är alltid något fel på stövlarna som jag hittar. Antingen så ser de inte ut som jag vill, de har ingen bra sula, jag får inte på mig dem på benen för att jag råkar ha lite bredare vader än normalt eller så finns de helt enkelt inte i min storlek när jag väl hittar några.

Men så i september hittade jag ett par jättefina stövlar på Wedins, och då struntade jag i att de var en storlek för stora så jag fick gå runt med tre par strumpor i dem. Jag använde dem i knappt två månader, två månader av lycka, två månader där jag kunde känna mig extra fin, sen hade de spruckit under och jag fick lämna tillbaka dem. Det måste bara vara med mig som det händer såna saker.

Sen jag lämnade tillbaka dem så har jag letat, letat, letat och letat men utan att hitta ett enda par! Så var jag med min kompis Petra i lördags och hon kommer till stan med ett par stövlar på fötterna som jag aldrig har sett förut, precis såna som jag vill ha! Och jag kom i dem när jag provade, de hade bra sula och var helt enkelt perfekta. Det måste bara vara jag som har en sån otur? Att jag har letat som en galning här och där, så kommer min kompis med såna som jag vill ha. Hon hade köpt dem på rea i Hässleholm. Är det vad som krävs för att jag ska få ett par ordentliga stövlar på fötterna, måste jag åka ända till Hässleholm?

Jag ger snart upp hoppet. Jag får gå runt i mina trasiga röda skor och andra svarta låga spetsiga stövlar som läcker in. Bland det jobbigaste är att jag har massor med kläder som jag inte kan använda för att jag inte har några stövlar. Det är synd om mig, det är faktiskt det. Riktigt jäkla synd.

Hoppas jag kan sova i natt

Nej, nu väntar Djurpolisen I Houston på mig, eller de väntar inte, de har redan börjat. Hoppas bara att det inte är något avsnitt som jag redan har sett. Jag sov några timmar innan idag så sömnen känns en bit bort nu, även fast jag behöver sova...

Nu ska jag ta och skriva till min älskade, ta lypsyl på mina läppar som svider något förj*vligt rent ut sagt och käka lite frukt.

Sleep well.

Shoppa på lördag? Hoppas!

Jag funderar att fråga mamma och pappa om vi inte kan åka till Linköping eller Jönköping och shoppa på lördag. Så får Jalle följa med också. Kan nog vara jättemysigt!
Jag vill kolla på den rosa tröjan från Lindex och jeansen. Jag har fortfarande mycket julklappspengar kvar, tror jag.

Plagg som jag är i behov av nu är i alla fall:

En hög svart kjol
Stövlar - jag måste hitta ett par!
Min kompis Petra har ett par som är perfekta, precis sånna som jag vill ha. Vi pratade några ord om ifall jag skulle få köpa dem av henne för de kändes inte 100 för henne. Jag hoppas men tror inte att det blir av... så min eviga jakt kommer nog att fortsätta. Kan inte någon bara trolla fram 1 par stövlar åt mig? Snart ger jag upp och traskar runt i trasiga skor och tycker synd om mig själv.
Svarta jeans
Eventuellt en cardigan

                    
                        image224
Jag fick sms innan om att det jag har beställt från Ellos finns att hämta på en mack nu. Hämtar det troligen i morgon eller på onsdag. Jag vill ju ha mina kläder! Det är alltid nervöst att se om de passar eller inte.


Dags från något grått?

              image222

Cardigan - Knitted Long Cardi,  £32
Jeans - Washed Skinny B Jean, £40
Stövlar - High Shine Biker Boot,  £70
Bälte - Square Hinge Detail Belt, £25
Armband - Metallic Woven Bangle, £6
Ring - Stone-Set Chunky Ring, £6
Och avstickaren, väskan från Lindex, 299 kr.

Älskling, kan vi göra något sånt här?

                    image221

Med hjälp av Lolitas blogg så hittade jag till denna häftiga sida. Jag skulle älska att ha en väggdekoration liknande denna. Något ska jag i alla fall måla på väggen hemma hos oss sen, om Jalle tillåter. :)


Chunky Wrap Cardigan

                image219

Jag har legat och sovit ända sen jag kom hem från skolan. Skönt men samtidigt jobbigt för nu känner jag mig nyvaken. Ska snart iväg och träna Medelgympa med Julia så jag måste byta om nu. Tjingeling. 

Ytterligare en måndag morgon

Jaha, nu sitter jag här igen. Ytterligare en måndagmorgon i skolan. Målet med denna vecka är som de flesta andra att det ska bli fredag så Jalle kan komma till mig. Jag saknar honom som ett as! Sa att jag skulle vänta med att skriva till honom idag, men jag kunde bara hålla mig till klockan sju imorse! :)


Kläder från Lindex

       image215
Poncho, 299 kr
Cardigan, 249 kr
Höga byxor, 349 kr

Nu ska jag säga godnatt och ägna resten av kvällens timmar åt något annat, troligen kolla tv och smsa med min älskling. Finns inget annat att göra. Så här mycket som jag bloggat idag har jag inte bloggat på länge, men det blir så när jag sitter och tittar runt på kläder. Så hittar jag massor med fina saker som jag vill lägga upp.

Godnatt ♥

Godnatt

            image214
Efter en stunds letande så hittade jag det jag letade efter. En svinsnygg outfit på Ashley. Jag bara älskar det hon har på sig till höger! Jättefint med den gröna tröjan till ett slappt vitt linne. Ge mig! :)

Ebba i blått

                                         image212

Ebba von Sydow är jättesnygg i en kjol från Tjallamalla. Varning för att den sidan är jobbig, i alla fall enligt mig. Den är jobbig för ögonen! Jag skulle gärna äga en likadan kjol fast i svart! Jag är på jakt efter en svart kjol som går så högt.

Vilka av dessa pumps är snyggast?

                  image211

1. från Skopunkten, 249 kr
2. från Ellos, 279 kr
3. från dinsko, 340 kr
4. från dinsko, 540 kr
5. från Ellos, 299 kr
6. från Don Donna finns hos Wedins, 799 kr

Rabarberpaj

                                              image210

Jag har hört att mamma höll på med något i köket, men jag visste inte vad, så när jag tillslut bestämmer mig för att gå ner och kolla så möts jag av en färdig rabarberpaj! Det var verkligen länge sen som jag åt det så snacka om att jag blev glad!

Det är förresten kul att fler och fler hittar till min blogg!
Glöm bara inte att lämna något spår efter er så jag vet vilka ni är. :)

Pumps

                  image208

Jag tror att jag redan har publicerat bilder på dessa två gånger, men jag tycker att de är så himla snygga så jag visar dem igen! Nu till i vår måste jag hitta ett par liknande. Men jag måste lära mig att gå med klack först, jag är bara van vid mindre klackar!

Kort kjol

             image207

Knytningen är bak i ryggen. Åh, den är bara helt underbar!

Jag vill ha!

       image206
Jag vill verkligen ha ett armband med berlocker, liknande dessa två som kommer från Asos. De kostar £ 120 respektive £ 38. De har massor med fina smycken till Alla hjärtans dag hos Asos, så jag rekommenderar verkligen att ni ska ta en titt där!


Min nya klänning

             image209

Denna klänning + 2 trosor köpte jag alltså på Lindex för 60 kr igår!

Egentligen så skulle allt ha kostat 510 kr.
Ibland har man tur och hittar fina saker på rean. :)

Tänk sen vad fint i sommar när man är solbränd och så kan jag använda mina sandaler från Ellos till.


EM

          image201

Vi åkte en sväng till EM för att titta på en säng till mig, men det fanns ingen bra. De som jag gillade kostade över 10 000 kr och det är lite för mycket för en enkelsäng. Jag passade på att fotografera lite inredning. :)

Jag fastnade riktigt mycket för första bilden på trädet. Kan användas som en klädhängare men även som lampa och som en snygg detalj. Den kostade 2995 kr. Jag tyckte även mycket om garderoben som jag tagit kort på. Skitsnyggt med det svarta glaset som fungerade som en spegel. Jag hittade tyvärr ingen prisuppgift på den.

Två favoriter från IKEA


image199


Bästis hund och kattkorg, 49 kr
Tirup snurrfåtölj, 2995 kr

Godis, ajabaja

                  image198

Innan på stan så kunde inte jag och Petra motstå frestelsen att köpa lite godis. Små hårda gula karameller som det är något surt pulver i blev det mest av i min påse. Nu ska jag sätta mig och glutta lite på tv, kanske finns något bra att se.

Så vill jag bara säga att dagens tankar verkligen har gått till min Jalle. Jag älskar dig.

Puss ♥

Detaljer Fashion Week Spring 2008

    image197

Från vänster: Gucci, Bottega Veneta, Emilio Pucci, Dsquared, John Galliano x 2, Nina Ricci och Fendi.

Bilder från Style.

Kuddar

                    image196

Härliga kuddar med kändisar från Maritas tyger.


Junk Food

image194
T-shirtar till herr från Junk Food, 499 kr.

Jag tycker att dessa är fina på något sätt, men samtidigt så ser de rättså löjliga ut, i alla fall den vita. Min Jalle har riktigt bra klädstil, svinsnygga t-shirtar som klär honom perfekt. Det gillar jag. Men jag skulle nog skratta lite åt honom om han kom hem till mig i någon av dessa.

Reafynd

Dagen har jag spenderat på stan med Petra och även hemma hos henne. Jag hittade 2 par trosor och en fin klänning med lite spets och fina detaljer på Lindex. Jag trodde att det skulle kosta 130 kr för trosorna kostade 15 kr/st och klänningen 100 kr på rean, men när jag skulle betala så kostade kalaset bara 60 kr! Snacka om fynd. Nu behöver jag inte ha dåligt samvete ifall jag inte skulle använda klänningen så mycket i sommar. Skönt det. Lägger nog upp en bild på klänningen senare.

image192
Jag började längta efter sol och värme nu när jag köpte min klänning, så här bjuder jag på två klänningar.
Dessa två kommer från Ellos och kostar 349 kr respektive 99 kr.


Header

Jag ändrar verkligen min header hela tiden. Jag kommer inte vara nöjd förens jag får den stor, men det funkar inte på det viset som jag får fram html-koden. :/ Hjälp?

Jag tycker om förändring, tröttnar ganska så fort, i alla fall på hur min blogg ser ut, men nu får den se ut så här ett tag.

Nästa för mig blir soffan framför brasan, Postkodmiljonären, tacos, Let´s Dance och slappa hela kvällen. Riktigt goe.

Nu steg humöret

Jens ringde nyss. Jag ska vara barnvakt åt Alice en liten stund, snacka om glädjepiller! Jag är dessutom glad för att Jens har fått jobb på IVT igen som han gått och väntat på och för att hans borttagningsoperation av knölen på handleden gick bra.

Jens är min bror, för er som inte vet det.
Världens bästa bror.

Sno stilen av

  
image188
Vit topp från Ellos, 149 kr
Väst från Monarchy finns på zoovillage.com, 1140 kr
Halsband från Ellos, 129 kr
Örhängen Nelda från Bagsandfaschon.com, 129 kr
Solglasögon från Ellos, 99 kr
Nagellack färg "A-list" från Essie/Blusch.se, 110 kr
Pumps från Wedins, 499 kr
Väska Vezzano från Wedins, 899 kr

Hoppas att ni tycker att det blev fint för det tog en stund att sätta ihop. Men det är bara roligt! Synd bara att bilden blir så liten när man publicerar den här... Västen är egentligen till herr, men man kan ju låna sin pojkväns?

Hemma nu

Jag tog mitt förnuft till fånga och tog sällskap med Julia hem. Det var mycket bättre än att cykla ensam för då känns det som att man står still. Men det gjorde vi nästan fast vi var två för regnet hade ersatts av en halv storm som absolut skulle sätta stopp för vårat försök att komma hem. Efter många pustanden, flås och ett skrattanfall så tog vi oss upp för Svarta backen och kom tillslut hem. Hurra.

Fyf*n för vädret just nu

Jag har ett ord för dagens väder, PISSVÄDER!

Jag vaknade av att det snöade, vad trevligt tänkte jag, men jag ångrade mig så fort jag kom ut. Den så kallade snön smälte så fort den rörde vid mig, min cykel och marken. Det blev en blöt färd till skolan. Resten av dagen har bestått av slask, slask, blöta skor och åter slask. Jag slutar nu men jag vill inte cykla hem för det spöregnar, jag ska skriva till Petra och fråga om jag kan cykla hem till henne istället. Snälla var hemma.

NIVEA VISAGE Hydrating Cleansing Milk

                                          image187

Min rengöringslotion tog slut i förra veckan, så jag har fått använda tvål ett tag. Verkligen inte skönt för ögonen, speciellt inte eftersom att min mascara är vattenfast och sitter som berget. Men nu har jag köpt mig denna skönhet. Luktar supergott och är riktigt bra! Den var dessutom inte så dyr och kostade bara 44 kr.

NIVEA VISAGE Hydrating Cleansing Milk är mer än en daglig rengöringsrutin: Den exklusiva fuktgivande formulan innehåller vitaminer och gurkextrakt för en mild och behaglig, men samtidigt effektiv rengöring.

Mattankar

                       image186

Var nyss med Aneby-tjejerna och drog en pizza på Shalom, gött men det blir alltid äckligt efter ett antal nertvingade tuggor. Jag åt en halv. För ovanlighetens skull köpte jag inte en barnpizza så det var nog därför.

Varför är det alltid så? Att man kan vara jättesugen på något, men sen när man ätit det så ångrar man sig?

Något som jag aldrig tröttnar på är i alla fall gröna vindruvor, passionsfrukt och juice. Det skulle jag allvarligt kunna leva på, eller nej, grillad kycklig behövs med. Men det är i princip allt jag behöver i matväg.

Här om dagen så jämförde jag Jalle med en grillad kyckling. Jag hade varit och handlat med mamma och hade den härliga nygrillade skapelsen i händerna och ägnade en stund åt att bara lukta på den. Det luktar så jäkla gott, precis som Jalle. Kycklingen luktar till och med lite som honom, på något vis.

Lindsay Lohan

image185

Det blir nog ett Sno stilen-kollage av denna bild på Lindsay Lohan sen när jag kommer hem. Det funkar inte att gå in på klädsidor i skolan för de flesta är spärrade.

Min favoritlampa

image184
Såg i en annons idag att Ikea säljer min favoritlampa för 19 kr (ordinarie 69 kr)! Den finns i röd, grön, vit och blå. Jag har två stycken, en röd och en grön som fint pryder mitt fönster. Den röda på vintern och den gröna på sommaren. Superfint!

Jag bjuder på hemmagjord konst

                image190

Jag har tråkigt, som ni kanske märker. Det blir så när inte allt går så bra.
Bilden är i från en av de många gånger som jag och Julia ägnat flera timmar åt att ta kort på varandra och "leka" modeller.

Du är den finaste jag vet

            image189

Bjuder på denna även fast jag ser löjligt ut med mitt lilla öra som sticker upp. Detta är ÄKTA kärlek.

Horoskop som i alla fall stämde på mig

Om du är fullkomligt ärlig kommer horoskopet att berätta sanningen för dig...

Skriv dina svar på ett papper. Fuska inte!

Svaren finns allra längst ner


1. Skriv namnet på någon av motsatta könet 


2. Vilken är din favoritfärg: röd, svart, blå, grön, gul? 


3. Skriv den första bokstaven i ditt namn


4. I vilken månad är du född? 


5. Vilken färg föredrar du, svart eller vit? 


6. Skriv namnet på en person av samma kön som du.   


7. Vilket är ditt lyckonummer? 


8. Föredrar du Sydney eller Brisbane?


9. Föredrar du en sjö eller havet?


10. Skriv en önskan (realistisk)








Svar


1. Du är förälskad i denna person.


2. Om du valde:


Röd
- Du är uppmärksam på ditt liv och är full av kärlek

Svart - du är konservativ och aggressiv

Grön - din själ är avslappnad och du lutar dig tillbaka

Blå - du är spontan och älskar kyssar och uppmärksamhet från den du älskar

Gul - du är en mycket glad person och ger goda råd till dem som känner sig nedtryckta


3. Om dina initialer är:

        
A-K -  Du har en massa kärlek att ge i de förhållanden du får under ditt liv

L-R -  Du försöker att njuta livet fult ut och ditt kärleksliv börjar snart att blomstra

S-Z -  Du kan lida och hjälpa andra och ditt framtida kärleksliv ser lovande ut


4. Om du är född i:


Jan-Mar
: Året kommer att bli bra för dig, och du kommer att upptäcka att du blir förälskad i en eller annan helt oväntad

April-Juni: Du har ett starkt kärleksförhållande som kommer att hålla länge och minnena kommer att vara förevigt.
Juli-Sep: Du kommer att få ett riktigt superår, och kommer att uppleva en stor positiv förändring i ditt liv

Okt-Dec: Ditt kärleksliv blir tyvärr inte speciellt bra, men med tiden kommer du att finna din soul mate.


5. Om du valde:


Svart:
Ditt liv kommer att ta en ny vändning, men det kommer att vara till det bästa för dig och du kommer att vara glad över förändringen

Vit: Du har en vän som kommer att betro sig fullständigt till dig, och kommer att göra allt för dig, men du kommer kanske inte att vara medveten om detta


6. Denna person är din bäste vän.

7. Detta är hur många nära vänner du kommer att under ditt liv


8. Om du valde:

Sydney: Du föredrar äventyr

Brisbane: Du är en tillbakalutande och avslappnad person.


9. Om du valde:


Sjö
: Du är lojal gentemot fina vänner och kära, men är mycket reserverad

Havet: Du är spontan och kan t o m lida för att göra andra tillfreds


10. Denna önskan kommer att gå i uppfyllelse


T-shirtar behövs alltid

      image178

99 kr från Ellos

         image179
149 kr för 2 st från Ellos

Jag beställde dessa tre t-shirtar + skorna här nedanför. Blev mycket nöjd. Hoppas bara att skorna passar sen när de kommer. Jag får vänta enda tills den 10 mars på sandalerna och det är dem som jag är osäker på. Jag hoppas på det bästa!

Skor till i sommar som jag har beställt

image175
199 kr från Ellos

image177
299 kr från Ellos

Något att fundera på?

image173

Ibland kan man behöva ett leende.

Äntligen

Nu är bloggen klar. Jag löste problemet med headern lite tack vare Hanna, fast jag kom på vart jag skulle ändra själv för det var inte på det stället som hon sa. Ibland måste man chansa lite för att lyckas!

Det blir ingen vinter i år

                        image172

Igår kväll snöade det. I morse möttes jag av regn. Var väl lika bra det, skönt att kunna cykla till skolan i normal fart och inte behöva krypa fram. Jag hoppade över träningen igår och var bara hemma med mamma vilket var sjukt skönt! Men ikväll måste jag ta igen det jag missade igår, med ett intensivpass dessutom. Ibland är jag duktig :)

Houston SPCA

image171

Nu är det Djurpolisen I Houston som gäller för mig. Jag tittar på det varje kväll mellan 22:00-00:00 på Animal Planet. Hur mysigt program som helst. Mitt drömyrke är utan tvekan veterinär eller veterinärassistent, men den drömmen kommer nog aldrig bli sann för jag och sprutor är ingen bra kombination. Tyvärr...

Detaljer i mammas och pappas sovrum

          
       image170

Bara för att jag tycker att deras sovrum är så himla fint nu när de gjort om.

Kvart arbetslampa, 99 kr
Havtorn vas, 89 kr
Smycka blomma, 69 kr
Kilan överkast, 359 kr

Allt kommer ifrån Ikea.

Kycklingsallad med bacon och vitlökssås

Nej nu har jag gett upp. Min blogg får se ut så här nu för jag vet inte hur jag ska få headern till mitten. Någon som vet?

               
                  image169

Jag har inte ätit mycket idag så snart ska jag äta ett stort lass med något av det bästa jag vet, nämligen kycklingsallad med vitlökssås. Det är sjukt gott! Min mage har betett sig allmänt konstigt idag, kurrat och haft andra ljud för sig, så jag hoppas den slutar när den får riktig mat i sig.

Min älskling fyller 18 år om 25 dagar!

Jag vet vad jag ska ge honom, men jag måste hitta det med. Som jag sagt innan så håller jag på med en present som jag vet att han kommer älska, jag måste ta några kvällar då jag håller på med den för jag ska vara borta 4 dagar och Jalle kommer till mig om en och en halv vecka. Tiden går fortare än vad man tror, så snart är det hans födelsedag.

Modetidning med Aftonbladet på måndagar

                           image162

Innan har det hänt att jag köpt bilagan Klick! med Aftonbladet, endast för att läsa modesidorna som har blivit otroligt populära. Till följd av det kommer nu Aftonbladet ge ut en veckotidning varje måndag som endast handlar om mode! Modechef är såklart Sofi Fahrman. Lätt att jag kommer be pappa köpa den. :)

Drömmar om ett liv tillsammans

När man har en pojkvän som man varit tillsammans med i två år snart och som man älskar mest av allt, då är väl det bara naturligt att vi drömmer om att bo tillsammans? Det är vårt mål i livet, att Jalle ska flytta hit när han slutar skolan, eller i alla fall att han ska flytta hit så fort som möjligt. Tänk vad underbart, att bara kunna vara tillsammans utan att ha ett tryck över sig att någon måste åka hem och båda blir ensamna igen. Jag tror inte att de som inte har ett distansförhållande kan förstå hur tufft det är. Vi tar verkligen vara på tiden som vi är med varandra och är hur kärleksfulla som helst, för vi vet att vi inte har all tid i världen innan vi skiljs igen.

Sovmorgon, idrott och plugg

Jag gick upp vid nio idag, sjukt skönt! Fast jag hade vaknat redan vid 5 av att mamma och pappa gick upp. Jag saknar min älskling sjukt mycket, speciellt om kvällarna när jag bara vill ligga i hans famn och gosa.

Hade nyss idrott och nu väntar plugg i form av Handel. Känner mig ganska så klar med allt så det är lugnt!

Skriver mer sen.
Puss

Sno stilen av

image158

Topp från Gestuz finns på Nelly, 399 kr
Armband från Bagsandfashion, 149 kr
Väska från Wedins, 349 kr
Jeans från Wesc finns på Junkyard, 699 kr
Flip flops

Vita söta toppar

image159
Söta toppar från Ellos, 99 kr respektive 129 kr.

21 månader

image156

Så länge har jag och min Sebastian varit tillsammans idag. <3
Bara 3 månader kvar tills det har varit vi i hela två år, vilket är helt fantastiskt!

Jag älskar dig Sebastian Sjöstedt, mer än allt annat!

Någon som kan hjälpa mig ur detta?

Det är så jag sitter och gråter.

Liksom, vad fan hände med min blogg?

Har lyckats fixa till den lite men jag får inte headern till mitten...
får ta tag i det sen igen efter träningen.

Lyckas inte riktigt få till det

Har lite problem med bloggen. Inspirationsproblem...
Sitter och försöker få till det men det känns inte rätt.

Ska iväg och träna om en timme ungefär, hoppas att jag lyckas innan dess!

Helgen med min darling var underbar som alltid. Vi gjorde inte så mycket, myste, färgade mitt hår och var hos Jens. Längtar tills nästa gång vi ses.

Puss

Designar om

Håller på att "bygga om". Skriver snart igen.

Puss

Bra dag idag, bara för att min älskling kommer

Äntligen. Äntligen är det fredag. Jalle kommer till mig idag vid klockan fyra. Det har varit ett himla cyklande fram och tilbaka hem idag. Var hemma på hålet innan och duschade och gjorde mig lite fin. Är tillbaka i skolan nu för en sista lektion på en och en halv timma, sen ska jag cykla hem igen och byta kläder.

Är så himla glad för att älsklingen kommer idag. Känns som att det var så länge sen som vi var med varandra. Han är på väg nu. <3

Hockeyn igår var ganska så rolig. Hv71 gjorde en jättebra match med tanke på att de hade 6 av sina nyckelspelare borta, inklusive Jämtin, Melin, Ledin. Dessutom så fick Hv71 sina spelare utvisade hela tiden, jämför bara Hvs 34 utvisningsminuter, varav 20 minuter i andra perioden, mot LHCs 12! Stefan Liv storspelade i mål med. Det var han som räddade allt. Matchen gick till förlängning men slutade sedan 1-1. En rättvis seger.

24 timmar kvar

    image150

Nu är det snart 24 timmar kvar tills Jalle kliver på tåget till mig. Underbart.


Idag är det den längsta dagen på veckan, iaf så känns det som det. 4 lektioner innan lunch och två lektioner efter, mellan de sista två är det dessutom ett hål på 1 timme. Sådär lagom kul.

Det har varit mycket prat nu om att vi ska välja kurser och inriktning, jag vet vilka kurser men inte vilken inriktning. Ska i alla fall välja Matte B, Matte C och Engelska B, sen så vill jag läsa 2 steg till i spanska men det är inte säkert att jag får det för vi som går Handel har inte språk på schemat vilket är helt sjukt för det är ju jätteviktigt. Jag måste prata med rektorn sen när han kommer och informerar oss sista lektionen idag, för jag vill ha utökat program.

Jag vill gärna fortsätta med spanskan för jag tror att jag kan ha nytta av den och det känns mycket bätte på lektionerna nu när vi har en ny lärare. Men om jag inte kan fortsätta med det så vill jag nog läsa typ Webbdesign och Rättskunskap. Det kan nog vara kul. Allt är lite osäkert just nu så jag får se hur det blir med allt.

Ikväll blir det hockey i Linköping, LHC - HV71. Jag hoppas på seger för Hv, såklart!
Jag och min pappa ska hämta Petra och hennes pappa vid 17:15, sen går bussen från stationen vid 17:30. Kommer bli kul. :)


Hus & Hem

image148
Jag ska köpa en prenumeration från Hus & Hem för 98 kr (24 kr porto och expavgift tillkommer), då får jag 4 tidningar, två söta frottébadlakan och ett halsband. Om man går in på deras hemsida så finns detta erbjudande, det som jag har fått hem i brevlådan är dock med ett annat halsband och andra handdukar.

Pumps

image147

Jag bara älskar dessa pumps från Blend för 550 kr. Vill verkligen hitta ett par liknande sen till i vår!


Halva skolveckan har gått

Ja, så är det. Snart är onsdagen förbi också. Ännu närmare fredag vilket jag är väldigt glad för. VILL HA FREDAG NU! Som ni kanske har förstått kommer min älskade då, annars skulle jag inte vara fullt så glad.

Skolan var ganska så lugn idag. Vi satt i aulan i två timmar och lyssnade på en kille som pratade om spelberoende och om mobbning på Internet. Det var intressant och blev inte så jobbigt att lyssna på för killen som pratade hade själv spelat mycket och var insatt. Dessutom var han rolig och då är det lättare att hålla sig vaken. Men jag satt och blundade lite några gånger. Tröttheten kommer alltid smygande när man sitter länge i aulan och lyssnar.

Nu måste jag skriva lite på en novell som ska vara klar i morgon, jag är nästan klar, måste bara hitta på ett slut med. Om en timme ska jag och Petra ner på stan en sväng och sen träna Step Up. Ska bli kul :)

Det blir inte så mycket bloggande nu, jag känner inte riktigt för det... svänger upp och ner.

Puss

JAG ÄR HUNGRIG, GE MIG MAT!

Måste ju uttrycka mig kurrande mage någonstans. Jag har en banan men vill inte gå ifrån lektionen nu. Slutar om en timme, sen ska jag hem och äta grekiskt  bröd med rostbiff och skink/löksallad. Hur gott som helst!

Gosigt

image144'
Jag vill verkligen ha en fårskinnspläd! De är så mysiga. Finns på Ikea och kostar 359 kr.

Lys upp i mörkret

image143
Ceremoni ljusstake från Ikea, 149 kr.

Parfymer

                                    image140        

Jag ska palla mig ner på stan någon dag och en Escada parfym, min gamla har tagit slut så jag vill ha en ny. Men favoritparfymen är utan tvekan David Beckham.
Känns inte som att jag direkt har något mer som jag vill köpa för mina julklappspengar, förutom öronhängen från Indiska då, men det får bli när jag kommer till Linköping eller Eskilstuna där de finns. Jag köpte ett par öronhängen i Kristianstad därifrån, men dum som jag var så tittade jag inte ordentligt på dem och det fattas ett hänge på den ena. Så de vill jag lämna tillbaka.

Kallt här just nu

Jaha, så var det tisdag. Känns ganska så skönt. Lång dag idag...
Igår var första träningen med nytt program och ny musik. Programmet känns ganska så bra, alltid kul i början när man inte kan rörelserna. Det var inte så jättejobbigt så det blir nog inga problem att hänga med när man gått några gånger. Men jag tyckte om musiken i höstas mer... på onsdag är det Step Up, förhoppningsvis nytt program där med.

Jag försöker att maila till Lena på Ivt för jag ska börja jobba en stund varje dag nu, men skolans datorer cpar så rutan jag ska skriva i kommer inte upp. Palla. I alla fall så ska jag börja jobba mellan 16:30-18:00 varje dag och då får jag skjuts av mamma eller pappa, istället för att jag cyklar dit på måndagar, onsdagar och fredagar efter skolan. Det blir bra. Då får jag ihop ganska så mycket pengar på en vecka och jag måste ju inte jobba alla dagar om jag inte vill.

JAG MÅSTE FÄRGA HÅRET. Utväxten nu är inte vacker. Jag har köpt hårfärg, måste bara fråga Åsa när hon kan. Helst innan fredag.

Puss

4 dagar kvar

Dagen har varit bra. Jag vaknade vid halv sju och trodde bara att jag sovit halva natten, men det var bara att stiga upp. Engelska och matte var först på schemat, det är soft. Nyss var vi och åkte skridskor uppe på Bredstorp. Det var kul, första gången som jag åkte idag. Helst så ska man ha med sig varm choklad och någon god macka som man kan fika med och ha det mysigt, men det passar sig inte riktigt på idrottslektionen. Jag råkade trycka in min tumme hårdare än tänkt när jag skulle ta Julia, så jag fick asont i den. Trodde att jag brutit den först, men kunde röra den som tur var. Den känns okej nu.

Ska ha spanska om 10 minuter, sen ska jag hem och ta det lugnt fram tills halv sju för då ska jag cykla till Julia. Vår träning börjar idag! Gissa om jag är glad för det. Ska bli jätteskönt att komma igång och röra på sig igen. Jag har längtat.

Idag är det 4 dagar kvar tills min älskling kommer till mig. Det är jag med glad för. Så himla skönt när man börjar på veckan då han ska komma.

Nu måste jag gå...
Pusspuss


Söndag

Nej, nu har jag suttit här tillräckligt för idag. Ska ta och äta lunch snart och lägga mig framför tv:n och bara slappa. Hoppas att min älskling har vaknat och skrivit godmorgon till mig. Jag borde egentligen gå upp tidigare på helgerna, men jag lägger mig bara och somnar om när jag har ställt klockan.

image139
När jag och Jalle gjort oss iordning och gått upp på lovet så gick solen ner...

Ska snart beställa

image138
Har kollat runt på Ellos och de har faktiskt mycket fint där. De har fått in lite nya designers som är mer ungdomliga. Tummen upp.

Sno stilen av

image137
Jeans från Diesel 1425 kr
Skjorta från Ellos 249 kr
Bälte från Ellos 249 kr
Solglasögon Missoni från Zylber 601 kr
Pumps Blend från have2have 550 kr
Väska Diva fashion från have2have 325 kr

Bilder från Ellos, Zylber och have2have.

Kate Hudson

        image135

           image136 
Är enligt mig världens vackraste kvinna.
Vem som är världens vackraste man kan inte vara så svårt att räkna ut.

Klänning från Ellos

image134

Klänning från Ellos 299 kr
Pumps från Ellos 279 kr
Kuvertväska

Väskor


Uppdrag: Jag skulle vilja ha en svart ny väska har inte hittat någon som jag gillar , har du förslag på någon snygg kan du väl sätta ut den här så kan jag kolla? ... älskar dig kram kussen

Resultat:
         image132

Väskor från Lindex, Wedins och Bagsandfashion.

Uppdatering

Blir ingen shopping för vi ska åka buss med Lingmerths istället för tåg som det var tänkt. Men det blir hockey iaf. :) Jag har fått ett uppdrag av min kära kusin Jenny. Hon vill att jag ska leta efter fina svarta väskor som hon kan köpa, så jag ska snart göra det.

Idag har Jens, Agneta och Alice varit här på middag. Det var mysigt. Vi bjöd på fläskfilégryta med ris och kladdkaka till efterrätt. Var riktigt gott.

Jag saknar min Jalle. Har inte hört av honom på ett tag nu för hans mobil är urladdad och han är hos Nisse, så han kan inte ladda den... :/

Nu ska jag kolla på antikrundan från Älmhult (inspelat). Vet inte när de ska visa här ifrån Tranås, men det blir väl sen någon gång.

Puss

Linköping - HV71

Har bestämt med Petra nu att nästa torsdag blir det shopping och hockey i Linköping.
GREAT.

Solen är framme idag

Äntligen lite sol som lyser på mig.

Innan på lunchrasten var jag och solade solarium. var länge sen som jag gjorde det men jag känner att jag vill komma igång igen. Vill träna och bli brun till sommaren! Min träning drar igång nästa vecka med, hur bra som helst!

Ska snart ha prov i marknadsföring. Det känns inte som att det kommer vara några problem men jag känner mig ändå lite osäker, har inte övat så mycket men jag har heller inte behövt. Kommer verkligen bli missnöjd om jag inte får mvg, men jag tror att jag kommer få mvg i betyget i alla fall för jag har gjort så bra ifrån mig innan.

Och tre sista ord till min älskling.
JAG ÄLSKAR DIG.

Puss


Får kämpa för att hålla ögonen öppna

Idag är jag så jäkla trött så jag skulle kunna lägga mig ner på bänken och somna. Ändå så somnade jag ganska så snabbt igår. Får lägga mig i soffan och vila när jag kommer hem, blir troligen någon timmes sömn då. Planerar att titta på tågbiljett med, så vi kan boka till när vi ska ses, och jag ska nog boka tills jag ska åka på lovet med. Lika bra att vara tidigt ute.

Puss ♥

9/2 bär det av

image130
Det finns inte så många backar, men jag tror inte att vi tröttnar för vi ska bara vara där från lördag-tisdag. Börjar längta mycket nu!

Hur många dagar gammal är du?

Igår räknade jag ut att jag är 5973 dagar gammal och min Jalle är 6535 dagar gammal. Det skiljer 562 dagar mellan oss. Nästan 1 år och 200 dagar. :) Jag satt inte och räknade ut det i huvudet om du tror det, det hade tagit mig väldigt lång tid. Gjorde det lätt genom Excel när vi hade datalektion.

Det är 31 dagar kvar tills jag åker till Hovfjället med Petra och 39 dagar kvar tills min älskling fyller 18 år! Jag håller på med världens bästa present åt honom som jag vet att han kommer älska. ♥

Onsdag, undrar om det händer något kul idag?

Så var det dags för andra dagen i skolan. Jag gick upp klockan 06:09 i morse, duschade och gjorde iordning mig så jag var klar till 06:50. Det var väldigt skönt att ha 40 minuter på mig att äta frukost, annars brukar jag slänga i mig den på 5 minuter. Så när jag tagit på mig ytterkläderna kommer jag på att jag ska ha spanska första lektionen. Mitt humör sjönk då genast lite. Men det blev inte som jag trodde. Lärarvikarien som jag har haft hela hösten ska jag inte ha längre för min riktiga spanskalärare är tillbaka! Jaaaaaaeee :) Han ägnade lektionen åt att prata om vad allas namn betyder och annat som inte har så mycket med spanska att göra. Hoppas att lektionerna blir mycket bättre nu i fortsättningen så att jag får energi till att fortsätta läsa.

Nu måste jag plugga lite till provet på fredag. Känner ingen panik med det för jag kan allt ganska så bra redan.

Puss ♥

Arn tempelriddaren

image129
Var i Kristianstad med Jalle för några dagar sen och såg den. Jättebra film enligt mig, mycket bättre än vad jag trodde att den skulle vara! Jalle tyckte att den var sådär. Att de folk som krigar och slåss tycker inte jag är så roligt, så det var tur att filmen innehöll en gripande kärlekshistoria. Genom den fick filmen sin mening.

För mycket för en almanacka?

Sitter här med lite dåligt samvete nu. Jag beställde nyss almanackan för 275 kr. Det är dyrt. Men om man slår ut det på alla årets dagar så betalar jag 75 öre för den varje dag. Med tanke på hur mycket användning jag kommer ha för den så är den värd det. Kan knappt vänta tills jag får hem den så jag kan börja använda den!


Jag har en kärlek till kök

image126
    image128

Personlig almanacka

image125
Är väldigt sugen på att beställa en almanacka från Personligalmanacka. Den kostar 275 kr. Jag tycker att det är ganska så dyrt, men frakten och det är inräknat. Och liksom, hallå? Vart annars hittar man en egendesignad almanacka med ens namn på? Beställer den nog ikväll så kommer den inom två veckor.


Mina 11 dagar hos älsklingen...

image123
...kan sammanfattas lite kort med dessa bilder.

Att det kan bli så

Mötte min äldsta bror Peter på Ica igår. Han hejade inte. Kontakten där är nu lika med noll.

Fyller mitt hjärta

image122
Eftersom att han har en STOR plats i mitt hjärta har han även en plats på min blogg. 4 månader kvar tills det har varit vi i två år.

JAG ÄLSKAR DIG SEBASTIAN SJÖSTEDT

Semestern 07 var underbar, hur blir nästa?

image120

image121
Måste säga att jag längtar tillbaka. Kefalonia sommaren 07 var verkligen en underbar semester! I sommar bär det av till Kreta, även denna gången med mamma, pappa, moster Gun, Björn och Petra. Petra följer med oss själv utan sina föräldrar i år. Jag skulle verkligen vilja ha Jalle med mig, ångern bara kommer mer och mer krypande för att vi inte bokade för honom med. Men man vet ju aldrig vad som händer, vad hade vi gjort om det tagit slut och vi stått där med en tom flygstol? Åhhh, vad jag vill att han ska följa med. Jag vet ju att vi inte kommer att gå skiljda vägar, så jag ångrar det så mycket nu. Men det ska i alla fall bli skönt att ha Petra med mig. Det skulle nog blivit svårt att "dela mig" mellan Petra och Jalle. Vår vänskap mår bra av att bara koncentrera oss på varandra i en vecka. Blir tyvärr inte att vi ses så mycket på sommaren, jag ägnar det mesta av min tid till min pojkvän.
Egentligen tycker jag inte om att flyga, speciellt inte nu när jag har Jalle. Tänk om det skulle hända något och jag aldrig skulle få träffa honom igen. Det vore världens mardröm! Men vad gör man inte för lite sol och bad när vädret här hemma sviker. I somras tror jag bara att jag badade typ 2 gånger i sjön Sommen. Helt sjukt. De bästa sommardagarna här hemma är de ute på Torpön, men där var jag nästan inget alls i somras. Tråkigt.

Sitter och har Handel nu. Jag får absolut inget gjort. Ska läsa igenom tre kapitel som vi ska ha prov på på fredag, men det gör jag helst hemma, så nu sitter jag bara och kollar runt lite på olika bloggar och skriver lite på min säljpärm. Sen idag ska jag plugga på det som jag inte får gjort nu och bara ta det lugnt. Tänka på min älskling.

Han har bokat tåg nu, tills fredagen den 18/1. Känns himla skönt att ha det bestämt. Efter det vet vi inte riktigt hur vi ska göra, för jag har inte råd till att åka till honom för jag måste köpa födelsedagspresent till han och dessutom så ska jag åka till honom någon gång vecka 7 runt den 14/2. Och han har inte råd till att åka till mig heller, men jag har erbjudit mig att betala halva hans resa, så betalar vi lika mycket. Mycket hellre det än att inte ses alls. Vi får se hur det blir.

Cykla eller gå?

image119
Jag har ett problem. Snön har kommit nu väldigt lägligt till att jag ska börja skolan igen. Varför kunde den inte kommit runt den 24:e? I alla fall så vet jag inte om jag ska cykla eller gå till skolan. Cyklar jag så går det lite snabbare men då riskerar jag även att köra in i något eller trilla. Om jag går så tar det lång tid, troligen får jag gå upp redan klockan sex och jag måste konka på en väska med idrottskläder i vilket resulterar i att jag får så ont i ryggen så jag inte kan gå hem sen. Vad gör man? Ska fråga pappa om han skulle kunna åka från jobbet och köra ner mig, så får jag gå hem sen.

Minnen

image116

Att ligga och prata minnen med Jalle är bland det bästa som finns. Det är så mysigt att tänka tillbaka på allt vi delat. Bilden är från första gången vi träffades. Det känns som att det var länge sen, men jag minns det som om det var igår.

Ojojoj ett sånt underbart lov

Nu har jag mycket att ta igen. De 11 dagar som jag har spenderat nere i Älmhult hos min älskling har varit helt underbara! Många dagar har vi bara varit hemma och inte gjort någonting vettigt, men sånna dagar kan vara de allra skönaste ibland. Vi har varit på kalkonmiddag hos Jalles syster, shoppat i Kristianstad, sett filmen Arn på bio, träffat Jalles släkt och annat trevligt. Jag orkar inte skriva om allt så jag slänger ihop ett kollage sen med lite bilder.

I alla fall så påminns jag varje sekund om hur bäst min älskade är och att jag är så lycklig för att få vara hans.
Nästa gång vi ses blir förhoppningsvis om två veckor. Hoppas verkligen det för nu när vi varit med varandra så länge så är det svårt att vara ifrån varann.

Puss

RSS 2.0