090318 Syrefattigt

Mina känslor svänger verkligen fram och tillbaka hela tiden. Onsdagen är den jobbigaste skoldagen för tillfället och den som tömmer mig på mest energi. Det ska verkligen bli skönt när jag slutat och får gå hem. Det är så otroligt skönt att gå hem med cykeln och njuta av det fina vädret och den friska luften. Luften här i skolan är verkligen syrefattig.

Skorna som jag har velat ha från Skopunkten kom in på deras hemsida igår och jag blev helt överlycklig! Så skulle jag beställa dem. Tror ni att det fungerar? Självklart inte. Testade även i morse men det fungerade inte då heller. Nyss gick jag in på deras hemsida och tänkte testa beställa igen. Men nu finns de bara kvar i storlek 41! Jag blir så jäkla förbannad och ledsen. Har alla andra kunnat beställa utan jag? Jag förstår inte varför jag alltid ska ha sån otur. Det räcker tydligen inte med att jag och Jalle bor långt ifrån varandra och måste betala mycket för att ses...det är väl ändå otur så det räcker?

Jalle ska förresten tattuera sig idag. Vi diskuterade fram och tillbaka i helgen om vad han ska göra och bestämde oss för "Jalle" på handleden i Old English-stil. Det kommer bli grymt snyggt och sexigt! Jag är så himla tacksam och glad för att Jalle bryr sig om vad jag tycker och vill att jag ska hjälpa till. Från början tänkte Jalle ha någon fras på latin som han ville att jag skulle skriva i skrivstil. Det är väl fint av honom om något?


Kommentarer
Postat av: Minaya

Ja verkligen länge sen. Allt bra här.. Jobbar o jobbar.. haha Ska repa inför en spelning. Så jag förbereder mig :-)



Allt bra hoppas jag.

Kram

2009-03-18 @ 20:01:52
URL: http://minaya.blogg.se/
Postat av: Your Dream Closet

tack så mycket vad glad jag blir. Tycke rockså att de där klänningarna är riktigt fina :)

2009-03-18 @ 20:13:13
URL: http://yourdreamcloset.blogg.se/
Postat av: Natte

hahaha nää men du behöver ju inte bli ledsen om du får glasögon hihi(A) Jag håller med om att skolan är syrefattig!xD Speciellt i de dära datasalrana!:S

2009-03-19 @ 08:51:15
URL: http://josefssonnathalie.blogg.se/
Postat av: Jennie & Exxa

Oj, ingen press eller så :p

2009-03-19 @ 11:04:06
URL: http://www.exxa.se
Postat av: shagy

Jag håller med!

2009-03-20 @ 13:29:28
URL: http://shagy.blogg.se/

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback