081022

Nu känns det som att jag börjar skriva ett långt inlägg varje dag, men det är för att jag inte riktigt hinner med! Igår hade jag fullt upp med skola och så var jag hos min bror på kvällen. Och idag kommer jag ha lika fullt för jag ska följa med Petra på stan efter skolan och sen måste jag hem och plugga matte. Prov på fredag! Jag tycker att det är svårt att plugga inför matteprov, för jag vill helst jobba med massa uppgifter, men vad gör man när uppgifterna tar slut?

Jag kan ju passa på att berätta att Jalle kommer till mig på fredag, sen blir det nog inte mycket bloggande under hela veckan, för han ska vara hos mig ända till den 2/11. Men jag ska skriva lite inlägg ikväll och i morgon som jag får spara på och uppdatera med under veckan. Jag skulle ha störra möjlighet att blogga om jag hade datorn på mitt rum, men det har jag inte tyvärr... Det blir nog inte så långa inlägg, men mycket inspiration ska jag bjuda på!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

måste bara fråga! Bor du i Tranås? Tänkte på det när du cyklade förbi mig och Bellis på vägen hem efter skolan för nån dag sen.



Fy vad jobbigt att vänta så länge mellan att du och Jalle träffas jämt:/ Tips inför matteprov; leta efter uppgifter på internet:D Kan säkert finnas nått! <3

2008-10-22 @ 15:42:42
URL: http://josefssonnathalie.blogg.se/
Postat av: LINA VERONICA

ja det var så tråkigt för dem var så jäkla goa! dem skulle klättra upp på en och lägga sig i knät hela tiden coh allt! buhu... ;(



så vackra bilder du har här nedanför i bloggen! underbara!

2008-10-22 @ 16:12:13
URL: http://linaveronica.blogg.se/
Postat av: SveaJ

- Jag säger det! det är ju helt galet sjukt egentligen att vi ska behöva utstå så mycket stress. Man lever ju under ständig press alltså..

2008-10-22 @ 16:40:28
URL: http://sveaj.blogg.se/
Postat av: Mimmi

svar: Tack! Det håller jag med om, och jag älskar långa halsband :D



Precis, men det håller jag med om. Det är ju er det handlar om, och om allt är rätt. Ja, då ska man bara köra på och försöka få det att fungera så bra som det bara går :)



Puss & kram

2008-10-22 @ 22:44:11
URL: http://bubbelsnubbel.blogg.se/
Postat av: Sanna

SVAR: Ja men precis, det blev jätte fint, kanske ska hyra in dig så du får fixa till min blogg med ;) hehe, ses imon! :) Puss

2008-10-23 @ 13:52:50
URL: http://[email protected]
Postat av: Liene

Jag hade prov idag på matten. Hopas det går bra för dig imorgon:9

Men att du kommer med inspiration låter bra!

2008-10-23 @ 17:56:16
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Emma "Miss Perfect"

ha en super bra kväll ;)

2008-10-23 @ 20:14:46
URL: http://emmsanatpea.blogg.se/

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback