DAGENS OUTFIT, UNGEFÄR

     image526

Letade fram en gammal bild där jag har samma tröja på mig som jag har haft idag. Den kommer från 365 Sunshine och jag älskar den!

Det var lite kul första gången som jag handtvättade den, för jag hade fått för mig att den var långärmad, men det är den ju inte. I alla fall så blev jag helt bedrövad av att den krymt så mycket i ärmarna och ägnade ganska så många minuter åt att försöka sträcka ärmarna så de blev "normala". När den torkat så trodde jag fortfarande att den skulle vara långärmad och det dröjde ett tag innan jag fick erkänna för mig själv att det är den inte. Så kan det gå! :)

Kommentarer
Postat av: Marit

NICE - Jag börjar digga gult mer o mer.....

2008-03-13 @ 21:37:06
URL: http://tiraM.blogg.se
Postat av: Tilla

Jo de blir ju så. Om vi bara skulle träffas varannan helg skulle vi nog aldrig bråka. Det är ju de vardagliga sakerna man bråkar om. Det och att man hittar massa smågrejer hos varandra som man stör sig på. Men att flytta ihop ä bland det bästa jag nånsin gjort. :) Jag beundrar verkligen de par som bor tillsammans i ettor. Jag skulle aldrig klara det. Måste kunna vara i ett annat rum ibland. Ja då är det ett tag kvar för er, hoppas ni hittar en riktigt fin lägenhet då :) Kram

2008-03-13 @ 22:38:32
URL: http://tillat.blogg.se
Postat av: Tilla

Va snygg bloggen blev förresten :)

2008-03-13 @ 23:40:09
URL: http://tillat.blogg.se
Postat av: JOSEFIN

snyggt :)

2008-03-14 @ 17:20:13
URL: http://josefiinwikstrom.blogg.se

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback