NÄR DET ÄR SOM SNYGGAST


Tänk om man hade en lägenhet med så här högt i tak, den hallen, det köket och inte minst den garderoben! En sån walk in closet är väl ändå alla modeintresserade tjejers dröm? Det här, det är inredning när det är som snyggast. Om man bortser från min älskade lantliga stil såklart!

SÅ KAN DET GÅ




Eftersom att det envisas med att komma ny snö så fort den gamla smält bort bjuder jag på en snöbild från Sälen. En backe som vi skulle åka nerför var så himla isig, så vi körde lite offpist vid sidan av backen istället. Det gick bra ända tills jag tappade min ena skida! Sen fick jag snällt sitta och vänta på att Petra, som trasslat in sig i ett buskage, skulle hämta min ena skida och mina stavar. Våra såna här äventyr är det som är roligast!

Jag har precis gjort klart framsidan till annonsbladet som vi ska skicka ut i samband med modevisningen. Ska snart ge mig ut i solen och gå en sväng. Så himla skönt när det är kallt ute samtidigt som solen skiner!

NYFRISSAD ÄLSKLING



För några veckor sedan klippte min älskling sig. Jag älskade verkligen hans frisyr och blev lite ledsen när han sa att han klippt sig kort och klippt bort luggen. Så jäklades han med mig lite och lät mig inte få se det först! Men nu har jag vant mig vid det och älskar det lika mycket, om inte mer än hans tidigare frisyr. Han växer bara i mina ögon hela tiden. Oavsett frisyr är han den snyggaste jag vet!

MODERNA KÖK


Underbara kök från HTH och IKEA. Jag gillar verkligen den moderna stilen, men mitt framtida kök kommer nog vara lite mer lantligt. Vitt, öppna hyllor och fint porslin...

Jag är så otroligt tacksam för att det är helg nu och för att jag kan släppa skolan lite och bara ta det lugnt. Idag fyller världens bästa mamma år och det ska firas med paket och middag! Resten av helgen har jag inga större planer utan fokuset ligger på att vila och sova ut ordentligt. Men det är sällan som jag kan sova länge på helgerna längre, känns som att man slänger bort halva dagen om man sover till elva.

VIDEOBLOGG



Nu är det en månad sedan som jag spelade in mitt första videoinlägg, så det är dags för ett nytt!
Förra gången lyckades jag filma upp och ner och nu blev det på sidan. Jag satsar på rätt håll nästa gång!
Minnet på mobilen tog slut så jag fick inte prata klart helt... men vad jag ville få sagt är att det är jätteroligt att få massa kommentarer även fast jag är dålig på att svara på dem!

FERM LIVING


Grymma kuddar från Ferm Living. De gör det enkelt att piffa till en tråkig soffa, eller till och med ett helt rum!

090225

Mycket har hänt de senaste dagarna, därför har jag inte haft mycket tid till att uppdatera. I skolan är det mycket på gång med modevisningen (som det bara är några veckor kvar till), prov och inlämningar. Jag har precis suttit och gjort en annons som ska vara med i annonsbladet samt framsidan till det. Lärarna gav mig förtroendet att göra den och det känns kul! Jag fick helt fria händer och har knåpat lite. Hoppas det blir bra!

När Jalle var hos mig bokade vi att jag ska åka till honom på torsdag nästa vecka, men så har det visat sig att han ska på en mässa i Hannover med skolan då. Vi har varit hur ledsna som helst för det, eftersom vi inte vet hur vi ska lösa allt. Antingen får jag åka till honom iaf och vara med honom lite efter att han kommit hem fredag natt, eller så får vi boka en ny resa till helgen därpå. Men vi har inte ombokningsbar biljett så om sj inte kan vara generösa och låta oss boka om i alla fall är det 400 spänn åt helvete. Kan vi inte boka om åker jag självklart till honom i alla fall, för jag tänker inte sitta hemma med en oanvänd biljett och veta att vi kunnat ses lite. Det återstår att se hur det blir med allt.

Nu ska jag fixa lite kvällsmat och titta på förra veckans Grey´s Anatomy som jag missade. Så är jag back om track när nästa avsnitt sänds ikväll!


TANDÅDALEN 09


Underbara dagar! Jag låter bilderna tala för sig själva.

MIN JALLE ÄR BÄST

Jag har så himla mycket att skriva om och berätta men så lite tid till att sitta framför datorn... Älsklingen har, som ni säkert har förstått, varit hos mig sen i onsdags och det har varit helt underbart! Vi behövde verkligen vara lite längre än en helg med varandra. Dagarna har ungefär sett ut så här:

Onsdag: Älsklingens tåg blev försenat så han hann inte med pendeln och fick komma två timmar senare än det var tänkt. Väl framme handlade vi lite snabbt på Ica och åkte sen hem och hade myskväll.
Torsdag: Jag fick lämna Jalle hemma för två lektioner i skolan men han var söt och kom och mötte mig när jag slutade. Vi gick tillsammans hem och jag påmindes hela tiden om hur lycklig jag är med Jalle. På kvällen bakade vi och badade i badkaret. Alltid lika mysigt!
Fredag: Älsklingen mötte mig när jag slutat även denna dagen och vi gick en liten runda på stan. Sen vidare till Alice´s dagis för att hämta henne. Vi gick hem till min bror Jens och busade. Lite senare kom även min pappa dit en stund och vi fick skjuts av honom hem. Ungefär klockan sex kom min moster Gun och hennes sambo Björn till oss. Vi åt gott och tittade på Let´s Dance..
Lördag: Åkte ner en sväng på stan och kollade i affärer. Dock hade jag och älsklingen inget speciellt att titta efter så vi gick mest runt och myste i varandras sällskap. Resten av dagen hände inget speciellt mer än att vi spelade TP, lagade mat och kollade på Melodifestivalen.
Söndag: Vi brukar inte ha så stora planer dagen då vi ska skiljas åt. Tiden går så himla fort om man försöker vara så nära varandra som möjligt de få timmar som är kvar. Gun och Björn åkte hem och vi andra spelade lite kort en stund...så mycket mer gjorde vi inte än pussades och kramades. Vid 18:07 sa vi hejdå till varandra vid tåget...

Nu ska jag lägga in bilderna från skidresan och från helgen på datorn så jag har lite att visa er!

JÄKLA BRA DAG

Nu blir det ett kort inlägg för jag börjar snart, men jag bara måste säga att den här dagen är så jäkla bra! Älsklingen kommer snart hit till skolan, sen slutar jag, så ska vi hämta Alice på dagis och mysa med henne och min bror, sen ska vi gå hem till mig, vid sex kommer min moster Gun och hennes sambo till oss och då ska vi äta gott och ha det trevligt hela kvällen! Så himla bra dag!

090219

Igår var det meningen att älsklingen skulle komma till mig med 13:41 tåget, men som vanligt var det massa förseningar så han missade det tåget och fick ta ett senare. När han kom fram gick vi ner till Stiga och väntade på att mamma skulle sluta. Det var verkligen kallt men vi fick värma varandra! Resten av dagen handlade vi, myste och tog det bara lugnt hemma. Vi somnade redan vid 22, något som nog aldrig hänt förut! Ikväll måste vi hålla oss vakna längre.

Nu sitter jag i skolan och har turism men jag har inte så mycket att göra så det känns onödigt att vara här när älsklingen är hemma och väntar på mig. Förhoppningsvis kommer han och möter mig när jag slutat så jag slipper gå hem själv! Åhh vad jag längtar efter honom!

H&M HOME


Idag lanserar H&M sin Home-kollektion som jag skrev om i höstas. Man kan välja mellan stilarna Graphic, Colourful, Natural och Classic. Helt lovely säger jag!

SÖTA DUKNINGAR OCH EN BRA DAG


Söta dukningar och små tips för den som vill skämma bort sin älskling lite extra.

Om en halvtimme ska vi sätta igång och jobba med modevisningen och då ska jag jag, Hanna och Linda ta över det största ansvaret från lärarna. Det är meningen att vi ska vara spindlarna i nätet som håller koll på att allt blir gjort i tid. Känns spännande för man är inte van vid att ha så mycket ansvar! Men jag ser det som en bra erfarenhet och en möjlighet till att utvecklas. Sen är det bara lunchen och en engelskalektion kvar, så ska jag hämta min älskling. Dock måste jag vara med på sista lektionen då vi ska ha estetisk verksamhet och öva till modevisningen, så han får sitta och vänta en strund.. De närmaste dagarna kommer bli toppen!

VÄGGKLOCKA MAISON DE FLORETTE


Den här vackra klockan fanns innan jul på Fyndlagret här i Tranås, men då med en vacker ram. Nu har jag letat efter den på Internet och hittat den på bl.a Tradera och Lauras. En beställning kanske?

090217 ÄLSKLINGENS DAG


IDAG ÄR DET INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR MIN ÄLSKLINGS FÖDELSEDAG! Känns lite tråkigt att jag inte kan vara med honom idag, men han får firas och skämmas bort i morgon istället. JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT SÖTNOS. <3

Nu sitter jag i skolan och väntar på nästa lektion som börjar om en halvtimme. Alltid lika segt men jag har inte så många håltimmar som tur är. Känner mig glad idag för det är inte lång tid kvar tills Jalle kommer i morgon! Det ska verkligen bli underbart att få tillbringa lite mer tid än en kort helg med honom.

Jag har inte så mycket att skriva om för det händer inte så överdrivet mycket i mitt liv just nu. Jag är i skolan, åker hem, tar det lugnt och pluggar lite. Försöker att göra så mycket som möjligt innan Jalle kommer, för om jag känner mig själv rätt kommer jag inte alls ha lust till att sätta mig med något arbete med honom i närheten. Det är liksom svårt att hålla sig ifrån att pussa på och krama honom. På fredag kommer min moster Gun och hennes Björn till oss, så vi blir många i huset! Det ska bli trevligt.

JAG HITTADE LITE


Söt kjol från Gina Tricot som gärna skulle få flytta in i min garderob, perfekt till sommaren! Om jag minns rätt så ligger priset på 249 kr.

När vi åkte uppåt landet i onsdags stannade vi i Karlstad och shoppade lite. Jag köpte jeansjackan från Monki, två cardigans från Cubus och presenter till min älskling. Blev verkligen nöjd med mina inköp och nu är jag klar med Jalles presenter. Lagom till hans födelsedag som är i morgon. Då blir min sötnos 19 år! Gratta honom ordentligt får jag göra på onsdag när han kommer till mig.

Skidresan har varit helt underbar med strålande solsken, bra skidåkning och god mat alla dagar! Jag ska visa massa bilder och berätta mer sen!



MUMSIGT MATBRÖD


Jag tittade nyss på Halv åtta hos mig som jag tycker är ett väldigt bra program. Det innehåller inte bara spännande matlagning, inredning och inspiration utan dessutom en hel del humor! Ikväll var det en kille som lagade Foccacia med Västerbottensost som såg otroligt gott ut. Och eftersom jag lägger upp mina favoritrecept här får det en given plats.

Ingredienser

1 msk nystött svartpeppar
25 g jäst
3 dl ljummet vatten
0.75 dl olivolja
1 tsk salt
1 påse riven västerbottensost
8 dl vetemjöl special
flingsalt


Gör så här

1. Stöt pepparkornen i en mortel.

2. Lös upp jästen i ljummet vatten.

3. Tillsätt nästan all olivolja, vanligt salt, ost och peppar.

4. Häll sedan i lite mjöl i taget och rör om ordentligt emellan.

5. Arbeta degen i cirka 10 minuter, den skall vara ganska lös och kladdig.

6. Häll lite olja i bunken och vänd degen så den blir kladdig runtom.

7. Täck skålen med plastfolie och ställ den att jäsa i 1 1/2 timme.

8. Smörj en plåt med olja och dra ut degen så den täcker plåten.

9. Täck med plastfolie och låt den inte nudda degen, och jäs 30 minuter till.

10. Pensla med olivolja, strö över flingsalt och lite mer peppar.

11. Grädda i 200 grader i cirka 20 minuter. Låt svalna, och skär sedan upp i fyrkanter.


IMORN BÄR DET AV


Idag har jag och Petra gått på stan och uträttat lite ärenden. Närmare bestämt köpt godis tills imorn! Det blev en lång promenad för vi gick ända bort till Lidl som ligger på andra sidan stan. Där köpte vi små chokladkakor i stil med Twix och Mars som får följa med oss ut i backen, ifall energin skulle tryta. Efter stan gick vi hem en sväng till min bror Jens där vi fikade och pratade. Mysigt!

Det ska bli så himla kul och mysigt att åka iväg med Petra! Imorn bär det av till Karlstad där shopping och förhoppningsvis god mat väntar. Sen åker vi vidare till Vansbro där vi ska övernatta och på torsdag åker vi de sista milen upp till Sälen och kastar oss ut i backarna! Hem kommer vi någon gång på söndag kväll. Som ni förstår blir det inget bloggande (om jag inte springer på en dator med internet), men jag är tillbaka på måndag. Då är det dessutom skola igen men det vill jag inte tänka på nu!

NYA ANNONSÖRER

Som ni kanske märkte igår tog jag bort alla mina annonser. Jag insåg att det inte finns någon mening med att ge företag gratisreklam på min blogg (eller helt gratis var den inte men ersättningen var knappt mätbar). Så nu framöver kommer det att dyka upp nya annonser som jag tror kan intressera er läsare! Vad sägs om LOVEFILM och Nelly?

Hos LOVEFILM kan man testa att hyra film helt kostnadsfritt i 2 veckor och när man beställer hos Nelly innan Alla Hjärtans Dag skickar de med en lovebox! Jag har varit sugen på att testa LOVEFILM så det blir nog när jag har kommit hem från Sälen!

EDIT: Nu kan ni även kika in Only och Jack & Jones som har riktigt schysta webshopar!


SLITNINGAR OCH PUMPSEN


För er som är på jakt efter ett par mörka jeans med slitningar kan jag tipsa om att Gina Tricot har fått in dessa godingar. De är i 100% bomull med skinny leg och low waist. Finns de inte i butik så hittar du dem här för 499 kr.


Jag har väntat och väntat på att de snygga pumpsen som jag skrivit om innan ska komma in på Din Sko´s hemsida. Nu har de gjort det! Men tyvärr finns de bara kvar i storlek 38 och det tror jag blir för litet för mig. Men ni som har 38, passa på!

BAKA EGNA SEMLOR


Fettisdagen närmar sig med stormsteg och många har säkert redan ätit årets första semla! Istället för att köpa semlor som ändå är ganska så dyra tänkte jag i år baka mina egna. Jag tillhör den skaran som gröper ur mandelmassan och ger den till någon annan, för att sedan bara mumsa på bullen och grädden. Så att baka egna där jag själv kan välja storlek och om de ska vara med eller utan mandelmassa är perfekt!

Ingredienser

6 semlor

Bullar
50 g jäst
5 dl mjölk
0,75 dl 75 g, flytande matfett
0,5 tsk salt
1 dl socker
250 g Kesella mager
1 dl Pofibrer
13 dl ca, vetemjöl
ägg till pensling

Mandelmassa
1 dl mandel
0,5 dl florsocker
1 st äggvita

Garnering
0.5-0.75 dl mellan- eller vispgrädde

Gör så här

1. Smula ner jästen i en bunke. Värm mjölk och fett till 37° (eller använd kall degvätska och dubbla den första jästiden) och blanda degvätskan med jästen.

2. Tillsätt saffran, salt, socker, Kesella, Pofibrer och det mesta av vetemjölet.

3. Arbeta ihop degen ordentligt så den blir smidig. Jäs övertäckt i minst 30 minuter.

4. Ta upp degen och arbeta den smidig på mjölat bakbord. Baka ut till ganska små bullar så det blir 40-45 stycken.

5. Pensla bullarna med mjölk eller uppvispat ägg före gräddning. Sätt ugnen på 225-250° och grädda i ca 5 minuter.

6. Kör mandeln till mandelmassan i matberedare tills den är helt smulig. Lägg i socker och äggvita och kör tills allt är blandat. Eller mal mandeln i kvarn och blanda med socker och äggvita.

7. Vispa grädden.

8. Skär ett lock på bullarna och gröp ur lite av inkråmet. Fyll med mandelmassa och grädde.

9. Lägg på locket och pudra över lite florsocker.

Tips!
1 semla innehåller: 206 kcal/861 kJ, 10 g fett, 2 g fibrer


HAN JAG SAKNAR



Den här dagen har varit seg.
Precis som söndagar brukar vara då jag inte är med älsklingen. Jag har ägnat dagen åt vila, matlagning, läsning och lite arbete med en present som älsklingen ska få. Känns konstigt att det inte är någon skola i morgon men samtidigt väldigt skönt!

Jag har saker som jag skulle vilja skriva om här. Men de får vänta för jag vet att Jalle läser min blogg och det är en överraskning åt honom! Jag ser verkligen fram emot dagarna som kommer med resan till Sälen och sen kommer Jalle till mig på sitt lov vecka 8. Det kommer bli bäst!

VÅRFINT FRÅN GINA TRICOT

Jeansklänning, 249 kr
Stickad väst, 199 kr
Linne, 129 kr

Spanade precis in Gina Tricot´s hemsida och hittade lite fina vårnyheter. Gillar jeansklänningen men jag tror inte att jag passar i den. Västen är jättesöt och linnet är härligt oversized. Tycker det känns så härligt när alla butiker får in sina vårnyheter med fräscha somriga färger!

Men sommar är det inte än på länge även fast det känns som att den här våren kommer gå jättefort. Det är mycket som händer i mitt liv nämligen. Nu har jag lov, sen vecka 8 kommer älsklingen till mig, vecka 14 är det modevisning, vecka 17 ska jag ha APU på Klädkammaren och bo hos min älskling, vecka 18-21 ska jag ha APU på Inne, den 10 juni slutar jag tvåan och den 12 juni tar älsklingen studenten! Sen i augusti åker vi tillsammans till Alcudia. Åhh vad jag längtar!

DE SENASTE VECKORNA

Jag har verkligen varit jättedålig på att lägga in bilder från mobilen den senaste tiden. Så här kommer en blandning av det som hänt i mitt liv de senaste veckorna!

På väg hem från skolan en fin eftermiddag.
Gott mellanmål.
Försöker lära mig att bli fin på kort med lugg.
Vilket inte är det lättaste när jag är så van att ha snedbena.
Hockey med pappa i Jönköping.
Mer mellanmål.
God matlagning med paprika, ruccola och cream bonjour.
Friluftsdag med Pillan och Carro i Isaberg.
Jag och Pillan är på väg nedför. Någon av de prickarna där nere är Carro! :)
Köpte ett nitbälte på rean på Åhléns and I love it!
Sen har jag pussat på min älskling också, men de bilderna är fortfarande kvar i kameran.

I JUST LOVE MONKI

Jeansjacka, 500 kr
Tisha, 150 kr
Tunika, 300 kr
Blazer, 600 kr

Ni har väl inte missat vårnyheterna hos Monki?
Allt på bilden får gärna flytta in i min garderob. Ska definitivt spanas in nästa vecka när vi stannar till i Karlstad på väg upp till Sälen!

IGÅR OCH IDAG

Är det inte härligt med fredag? Ikväll har jag inga planer utan jag ska bara vara hemma och göra det jag känner för. Laga kycklngsallad med vitlökssås, se på Let´s Dance och kanske någon film. Känns rätt jobbigt att tänka på att älsklingen inte kommer till mig på ett bra tag för jag saknar honom. I vanliga fall ses vi varannan vecka, vilket betyder att det skulle vara exakt en vecka kvar nu. Men det är 12 dagar kvar...

Igår var en fullspäckad dag! Efter skolan gick jag till bowlinghallen där pappa var och spelade. Åkte med honom hem, fixade lite mat och vilade. Sen åkte vi en sväng till min bror Jens och jag lekte lite med min favorit Alice. När vi var där ringde mamma och sa att Petra kommit till mig för vi skulle färga mitt hår, men jag trodde inte att vi skulle göra det fören senare på kvällen. Vi åkte hem och hämtade Petra, sen vidare till Inter Sport för de hade clubkväll och så handlade vi lite på ICA. När vi kom hem färgade vi mitt hår och det behövdes verkligen! Så himla skönt att bli av med utväxten!

DE ULTIMATA


Bild: Natalie Redigerad: av mig

Jag måste erkänna att det ibland är himla synd att jag inte bor i en stad med fler affärer. Men samtidigt har det sina fördelar också för man kan inte köpa allt det man vill ha, så det är lättare att hålla i sina pengar. De här helt underbara pumpsen finns hos Din Sko och är verkligen helt gorgeous! De har allt jag söker, remmar, spännen, snörning, liten platå och ca 10 cm klack. Jag väntar på att de ska dyka upp på deras hemsida, då blir det en beställning direkt! 399 kr får man ge för dem.

SNÖ IGEN


Underbar klänning i 100% silke från Topshop, £50

Nu sitter jag i skolan och har turism. Men som ni märker pausar jag lite...
De senaste dagarna har jag varit himla glad och lättad över hur torrt det har varit ute. Ingen snö, inget slask och inget regn. Men vad möts jag av när jag vaknar? Snö, såklart. Jag tycker inte att det behöver snöa så mycket mer nu, i alla fall inte här nere hos mig. Men uppe i Sälen som jag ska till nästa onsdag får det gärna vara massvis med snö!

ISABERG MED SKOLAN


Idag har jag varit i Isaberg med skolan tillsammans med massa andra skolungdomar, danskar och tyskar. Backarna var ganska så bra men det är verkligen skillnad på att åka på konstsnö och riktig. Backarna blev ganska så uppkörda efter några timmar. Carro hade aldrig åkt skidor innan så jag och Pernilla fick lära henne! Det tog oss nästan en timme att komma nerför första backen och jag vet inte hur många vurpor som krävdes, men sen gick det bättre och bättre! Massor med beröm till Carro för att hon var så duktig! Vi kom hem för ungefär en timme sen och jag är verkligen trött. Nickade till flera gånger på bussen dit och hem.

Nu ska jag äta morot- och gurkstavar med vitlöksdipp, kolla tv, fixa med älsklingens present och försöka hinna läsa lite i en svenskabok som ska vara utläst snart.

VOLANGER



Denna söta volangklänning kommer lite otippat från Halens. Jag har inte alls koll på deras utbud men om de har fina klänningar som denna så finns det säkert mycket annat fint också! Klänningen går loss på 399 kr.

2007 HÄR KOMMER JAG


Bild från sommaren 2006.

Tisdagar brukar vara en av de segaste och längsta dagarna i skolan men idag var den lugn och skön. Blev lite inställda lektioner, filmtittande, en runda på stan och två prov. Proven var inte så svåra så det kändes bra. Det är verkligen skönt att ha det mesta i skolan avklarat nu innan lovet. Då får jag tillfälle att vila upp mig på lovet, sen är det nya tag som gäller!

Jag uppdaterade nyss mitt Microsoft Office från 2003 till 2007. Jösses vilken skillnad! Nu har jag massor med roliga funtioner som jag har saknat. Hade det inte varit för att jag har lite annat att göra så skulle jag kunna sitta i timmar och lära mig alla nya funktioner.

I morgon ska vi ha friluftsdag i skolan. Jag, Caroline och Pernilla ska åka till Isaberg som ligger ca 10 mil härifrån och åka skidor. Vännerna är inte lika erfarna skidåkare som jag är så det ska bli kul! Jag kommer säkert inte vara så stadig på benen i början heller. Brukar ta ett åk innan man kommer in i det. Vi åker redan klockan 07:30 från skolan och kommer hem runt 17:30, så det blir en lång dag. Jag hoppas på en bra dag!

MYSIGASTE BLOGGEN


Veckans blogg på blogg.se är Linnéas Skafferi och den är verkligen helt underbar! Satt länge innan och läste igenom alla smarriga recept och andra mysiga tips. Man blir så otroligt inspirerad och sugen på att laga mat av alla hennes läckra bilder! Verkligen något att spana in för alla matintresserade!

Nu ska jag plugga lite och ringa till älsklingen. Får se när tröttheten kommer smygandes ikväll.

NY DESIGN OCH DAGEN

Som ni märker så har jag gjort om bloggen lite igen. Det känns som den drabbas av små identitetskriser ibland då jag inte vet hur jag vill att min design ska se ut. Om den ska vara personlig eller opersonlig, söt eller tuff, mörk eller ljus...
Bloggen ändras lite efter hur jag känner mig kan man säga. Jag ska lägga in lite nya bilder på datorn snart och knåpa ihop en ny header. Förhoppningsvis blir jag nöjd då.

Dagen har varit ganska så bra! Började med samhäll då vi såg på Göta kanal halva lektionen, sen var det möte med elevrådet och till sist lite arbete med modevisningen. Eftermiddagen har jag ägnat åt presentletande åt min älskling, vila och plugg. Jag har finkammat hela Tranås och hittar inget roligt som jag kan ge min älskling! Börjar få lite panikkänslor för jag är en sån person som vill ha saker och ting färdiga och inte vara ute i sista minuten. När jag och Petra åker upp till Sälen nästa onsdag stannar vi förhoppningsvis i någon stad så jag får tillfälle att spana i lite affärer!

HELGEN

Älsklingen åkte hem för lite mer än två timmar sen och jag sitter här och gör allt annat än det jag egentligen borde. När vi är med varandra är allt så himla bra och man glömmer lätt skolan och andra måsten som finns. Så när vi skiljs åt påminns man om allt man har att göra, men man orkar absolut ingenting. Jag har matte och företagsekonomi som ligger och väntar på mig och de lockar inte det minsta. Men det måste göras, förr eller senare...

Helgen har varit jättemysig. I fredags åkte vi och handlade lite, sen var vi bara hemma och tog det lugnt. I går var vi en sväng på stan, handlade lite till, spelade kort, masserade, myste och kollade på tv. Idag har vi gått tipspromenad, badat i badkaret, spelat kort och försökt ta vara på de sista timmarna tillsammans. Man hinner inte så mycket på en helg, men när man är med den man älskar mest av allt så behöver man inte mer än varandras sällskap för att allt ska vara perfekt.

GRYMMA HEELS

Heels, 349 kr
Väska, 298 kr
Skarf, 79:50 kr

Det finns inte så mycket mer att säga än - GE MIG ALLT PÅ BILDEN!
Ska jag införskaffa något i vår så är det verkligen de skorna. De har en liten platå fram och remmar med reglerbart spänne. Dessutom är klacken ganska så rejäl och det uppskattas! Sen är frågan hur bra jag kan gå i 11,5 cm klack... Men någon gång måste man ju lära sig och jag har ett par lägre som jag bemästrar utan problem!

RSS 2.0