Antingen kan man eller inte


Idag har jag åkt med ångbåten Boxholm 2 på vår vackra sjö Sommen. Mamma, pappa, Maj och Tommy stod för sällskapet och det var mycket trevligt! Sen har jag även läst ut min andra bok på några dagar. Var på biblioteket i måndags och lånade Martina Haags böcker Martina-koden och I en annan del av Bromma. Båda lästes ut snabbt och de var verkligen läsvärda! Jag tycker det är svårt att hitta böcker som jag blir fängslad av, böcker som man inte vill sluta läsa. Men det här var precis såna. Jag vill också kunna skriva så klyftigt och med glimten i ögat. Antar att det är som med allt annat, antingen kan man eller inte.

Vecka 31

Det känns som att det är dags för en liten uppdatering. Jalle har ännu inte fått besked och jag får ångest bara jag tänker på när det ska komma. Om det inte blir som vi vill kommer båda starta hösten med att bli deprimerade, och hur tar man sig ur det när skolan börjar och vi får återgå till att ses varannan helg?

Veckans planer börjar att klarna mer och mer. Jag har inte så jättemycket på gång, men när jag tänker efter är jag inte så ledig som jag tror, i alla fall inte idag och i morgon. Slutet av veckan är oklar, men det dyker säkert upp något. Sen har jag säkert glömt något jag ska göra?

Måndag (igår) - Gick en sväng på stan med mamma, Gun och Björn. Efter lunch åkte de hem och jag ägnade eftermiddagen åt att läsa Martina-koden av Martina Haag. Sen började jag rensa bland gamla kläder och avslutade kvällen med några avsnitt av SATC.
Tisdag - Möte med Lagos och en sväng till ungdomsmottagningen med Julia som sällskap. Målning av brorsans hus/passning av Alice. Eventuellt handla och plocka blåbär om vi hinner.
Onsdag - Världens bästa pappa fyller år så troligen kommer min syster Åsa med familj på fika! Ska umgås med Petra stort sett hela dagen och natten. Vem vi vaknar hos får vi se, det är ännu inte bestämt.
Torsdag - Tur med Boxholm 2.
Fredag - Lommaryds marknad. Möte med Lagos tillsammans med Julia.
Lördag - Ledig
Söndag - Eventuellt träffa Petra.

Dagarna flyter på

Om Jalle har tur kommer det att ske en stor förändring i våra liv framöver, men det är fortfarande för osäkert för att jag ska kunna ropa ut min glädje, så jag sparar mig lite. Det är sommarlov och dagarna flyter på. Jag får väl egentligen inget vettigt uträttat, men det är skönt att bara ta det lugnt. Igår var vi i Eksjö och även en sväng till Nässjö där vi gick på stan. Jag fyndade en fin klänning och en väst på rea och köpte två fina lantliga kuddfodral på Textilhuset. Om ni åker till Nässjö kan jag verkligen rekommendera ett besök där! På kvällen blev det grillfest med grannarna. Alltid lika trevligt att sitta och lyssna när de vuxna diskuterar kring de andra grannarna! Jag har inga stora planer framöver. Ska träffa Petra (som jag inte träffat på över två veckor, vilket är på tok för länge) och eventuellt blir det en sväng till Eskilstuna, annars väntar jag mest på att Jalle ska komma hit och att vi ska åka till Alcudia!

Här kommer lite blandade bilder, eftersom jag inte uppdaterar så ofta får ni dem huller om buller.Klänningen som jag fyndade på Lindex och bild från i måndags då jag och mamma gick på stan. Då fick jag med mig ljusa Cheap Monday-jeans, vit tröja och en present till älsklingen.

Sötnosen som tar upp halva sängen för mig och Jalle hemma hos honom.

Vi åkte ut till Hjärtasjön en kväll. Bara jag, älsklingen och Antos.


Bilder från veckan hos mig

Nu är jag hemkommen från min älskling och även fast jag saknar honom massor har det nog aldrig varit så skönt att komma hem. Komma hem till mitt egna rum, mina föräldrar, vår trädgård och det kanske låter knäppt, men hem till apelsinjuicen och all god mat. Det var ren njutning när jag drack ett glas juice! Sen kan det kanske bero på att jag släpat på min tunga väskan på hemvägen i strålande solsken... Hos Jalle har vi mest tagit det lugnt. Största händelsen var en sväng till Kristianstad där vi fixade nytt pass åt Jalle och jag köpte bikinin som jag suktat efter. Här kommer lite bilder från när älsklingen var hos mig.

Camping på Torpön.
Gränna med Petra. De två bästa jag vet!

Bergs slussar.

Bus i bilen på väg till Cloettas fabrik.

Middag på "På Hörnet" i Vadstena.

Promenad i parken i Vadstena.

Hos Jalle

Det är redan den 9 juli. Tiden går så himla fort! Den senaste 1,5 veckan har Jalle varit hemma hos mig och vi har haft det hur bra som helst! Hunnit med en hel del, fast det finns så mycket mer man vill göra. Vi har firat Petra som fyllt 18 år (grattis gumman), varit i Gränna med Petra, i Vadstena i samband med Diggiloo som mina föräldrar tittade på, på Cloettas fabrik, gått på stan, spelat kort i timmar och bara varit med varandra. Nu sitter jag hemma hos Jalle för vi åkte hit idag. Ska vara här tills söndag nästa vecka troligen, om inte planerna ändras. I morgon bär det av till Kristianstad för vi måste fixa pass och lite annat till Jalle. Det är mindre än en månad kvar tills vi åker och det är svårt att förstå. Ska bli underbart skönt att få komma bort, dels för att få värme och sol, men mest för att det finns så mycket som jag vill visa min älskling.

Uppdaterar så småningom. Har inte kabeln till kameran med mig så jag kan lägga in bilder tyvärr...får bli vid ett senasre tillfälle!

Liten uppdatering

Jalle är hos mig, vi njuter av dagarna tillsammans och träffar underbara människor. Nu har sommaren börjat på riktigt! Den här veckan har vi spelat minigolf, shoppat, campat, fikat hos bekanta och ikväll blir det middag med Gun och Björn. Livet är härligt!

Bild från sommaren 2006.


RSS 2.0