It will soon be over

Idag när jag kom hem från skolan, efter att ha gjort det sista matteprovet i hela mitt liv, fick jag ett ryck och möblerade om på mitt rum. En loppisfyndad stol fick flytta in och en annan fåtölj ut. Ska ta kort någon dag och visa er! När jag fyndade stolen hittade jag även en tajt svart spetsklänning och silverbestick. Tyckte att jag kunde unna mig det efter allt slit som varit i skolan den sista tiden! Det smyger in nya loppisfyndade föremål på mitt rum stup i kvarten...

Bilderna ovan tycker jag verkligen visar min stil. En blandning av industriellt, lantligt och personligt! Om jag tycker en sak är snygg, säg till exempel en lampa, så säger ofta min mamma att den kanske inte är modern om tio år. Men det handlar inte om vad som är modernt. Inredning är för mig ett uttryck i färg och form. Vad som känns rätt för mig nu kommer att göra det även i framtiden. Sakerna jag köper har tilltalat mig på ett eller annat sätt. De bara känns rätt. Jag älskar verkligen inredning och det är något jag vill syssla med i framtiden. I sommar ska jag jobba på IKEA där jag hade min praktik. Det ska bli riktigt roligt och utmanande!

På tal om sommar så är det inte alls lång tid kvar till studenten. Snart bara två veckor! Nästa vecka ska vi mest ägna oss åt att prata betyg och göra något enstaka prov som man missat, sen veckan därpå är det studentveckan med aktiviteter varje dag!

I morgon ska jag och tjejorna ut och ha hejdå-fest för Frida som ska flytta till Stockholm efter studenten, på lördag ska jag och Julia ha myskväll och på söndag är det mors-dag vilket innebär middag ute plus att vi ska på kalas på kvällen! Mycket på g framöver! Så om jag inte skriver på ett tag vet ni varför!

Bild: Living Etc

Nya planer och bal på lördag

För tre veckor sedan skrev jag om höstens planer... och de planerna finns fortfarande kvar, men har överskuggats något av en utbildning till Kvalificerad företagssäljare här i Tranås som jag hellre vill läsa. Hoppas verkligen på den utbildningen! Känns otroligt att det är mindre än en månad kvar tills jag tar studenten och måste ge mig ut i det "riktiga" livet! Kommer självklart att bli skönt men samtidigt kommer jag sakna det sociala och alla underbara människor jag lärt känna!

På lördag är det bal här i stan för mig och alla treor som vill gå. Lite synd för jag hade hemskt gärna gått med min älskling.. men tyvärr kunde det inte bli så. Jag ska ha en lila vacker klänning som sitter åt kring bysten och har ett fint fall. Till den blir det lockigt hår med mycket volym, sotad sminkning med inslag av moss-grönt och silversmycken! Lovar att visa bilder efter lördag! Pappa har fixat en Saab-cab som ska köra oss till röda mattan som vi får gå på längs torget för att komma till Statt där det blir tre-rätters middag och fest! Jag och min kavaljer John är tredje paret som ska gå! Lite nervöst när alla står och väntar på att man ska komma! Men det kommer säkert att gå bra!

För att det inte bara ska bli massa text i inlägget bjuder jag på tre blandade bilder från mäklarfirman Alvhem som i alla fall ger mig inspiration!
RSS 2.0