Husets hjärtan

Jag har ca 30 inredningsbloggar som jag kikar runt på, några i helt min stil och andra bara för att det är kul att få inspiration och se hur andra har det. Som jag berättat innan sparar jag bilder jag tycker om i en mapp, för att jag i framtiden ska kunna skapa mig en bättre bild av hur jag själv vill ha det. De rum jag främst kollar på är kök, vardagsrum och sovrum. Husets hjärtan. Här har jag gjort ett kollage av köksbilder som jag sparat och som är någorlunda likt mitt drömkök. Vitt med öppna samt stängda hyllor, inslag av ek och fina detaljer.

De två bilderna längst upp kommer från en av mina favoritbloggar Ett hus i vitt och det är nästan så nära mitt drömkök man bara kan komma. Hela hennes hem är otroligt fint så kika in där, annars går ni miste om något!

 


Fri som en fågel

Ibland undrar jag om statiskten till bloggen verkligen fungerar. Nu när jag sagt att jag tagit en paus från bloggen blir ni fler besökare än innan, och vad resulterar det i? Jo, fler inlägg eftersom jag inte kan hålla mig borta.

Igår var en händelserik dag. Jag gick upp tidigt, åkte till körskolan och gjorde några faser, åkte till Jönköping och gjorde körkortsteoriprovet (jag klarade det!), gick på IKEA, åkte hem, hade körlektion, åkte till Jönköping igen, tittade på när Hv71 tog emot LHC och vann med 6-4, åkte hem och umgicks med min älskling. Med andra ord var jag trött när jag kom hem.

Idag har det också varit en händelserik dag, för jag har haft uppkörning och tagit körkort! Så nu kan jag åka vart jag vill, helt själv! Inte för att jag har någonstans jag vill åka...men ändå. För att belöna mig själv gick jag runt på stans loppisar och hittade fina örngott, en lurvig kudde och en sjal. Allt för en hundring! Hittade även en stor krans av pil som jag lagt undan tills vidare.

Nej, nu ska jag ta och skruva ihop möbler jag köpte på IKEA igår!

Svar på kommentar

"Fin blogg! Du verkar så intresserad av inredning och sådant. Eftersom du har en sån bra stil blir man ju nyfiken på hur det ser ut hemma hos dig? Vore jätte kul att se! (eller att du förklarar!)
Kram"

Tack så mycket! Roligt att höra att du tycker det! Kruxet är att jag bor hemma hos mamma och pappa (är ju 18 år) och då är det inte så lätt att visa bilder när jag i princip bara har mitt rum som är mitt. Det fylls på med nya saker hela tiden och just nu är det en himla blandning av allt. Jag har en klar bild av hur jag vill att mitt framtida hem ska se ut, men den kan jag inte förverkliga nu. När jag inte har bilder att visa från mitt hem är det inte så lätt att hitta inspiration. De flesta inredningsbloggarna tar ju bilder på någon detalj i sitt hem och gör ett inlägg om det. Men det är inte så enkelt för mig. Om jag har kvar bloggen i framtiden när det är dags för mig och min pojkvän att hitta vårt eget hem kommer jag att visa mycket mer!

En paus

Eftersom inte en enda en av ni som läser min blogg kunde berätta för mig vilka ni är, så tar jag nu en liten paus från bloggen. Känns inte så inspirerande att skriva och mitt liv är fullt av andra saker. Nästa vecka är det UF-mässa och snart ska jag ha uppskrivning och uppkörning plus att jag jobbar hela dagarna. Så det finns inte mycket tid över till annat. Dessutom vill jag måla på mitt skåp och sitta i lugn och ro och läsa inredningstidningar. Ha lite kvaitetstid med de jag bryr mig om och sånt jag tycker om helt enkelt.

När jag återkommer får visa sig. Det kan bli om några dagar, en vecka eller en månad. Det blir när inspirationen infinner sig igen.Vilka är ni?

Nu har snart halva första veckan på min APU-period gått. Som jag berättat innan är jag på Forma Rum där jag trivs jättebra! De som arbetar där är supertrevliga! Jag går runt och plockar och myser bland alla härliga saker. Ni som känner mig tycker jag ska sticka in näsan någon dag och säga hej!

Såklart kan jag inte låta bli att titta ut saker som jag själv vill ha, och som tur är har jag presentkort där, så allt jag vill ha svider inget på mitt konto. Jag har lagt undan två kuddfodral och två ljuslyktor som jag ska köpa och mer kommer det säkert att bli.

Jag är lite nyfiken på vilka mina läsare är. för enligt statistiken är ni en skara som tittar in här varje dag, och ni är fler än ni varit förut. Så jag undrar helt enkelt vilka ni är? Bor ni i Tranås eller i närheten? Hur har ni hittat till min blogg? Varför läser ni min blogg? Vore jätteglad om ni kunde kommentera era svar! Som tack bjuder jag på dess läckra bilder som jag tror att jag hittat på Hemnet när jag tittat på dyra hus. Tänk att folk har det så hemma!


Gamla dokument

När jag tittar runt på bloggar får jag otroligt mycket inspiration och hittar massor av roliga tips och idéer. En av dem är att skriva ut gamla dokument som man ramar in. För den som är intresserad av gamla dokument finns den här sidan, där kan man hitta bilder på djur och utdrag ur gamla skolböcker från 1800-talet. En rolig detalj till hemmet!


RSS 2.0