HUR BLIR DITT 2009?

Horoskop är alltid roligt att läsa och ofta stämmer de faktiskt. Egentligen borde man läsa horoskop i efterhand för att kunna jämföra om det blev som förutspått. Jag är jungfru och älsklingen min är vattuman. Våra horoskop låter lite sådär tycker jag, så jag hoppas att de inte slår in!

Väduren 21/3-20/4

Kärlek: Under Våren träffar du en person som du tror är den rätta. Passionen är het och du har aldrig varit lyckligare. När smekmånaden är över inser du att det måst finnas mer än passion för att ett förhållande ska fungera.
Arbete: Året börjar bra. Du får möjlighet att avancera och det ger dig också mer frihet. Under sommaren inträffar något som ändrar villkoren för ditt jobb. Nu gäller det inte bli undanskuffad av andra ambitiösa medarbetare.
Hälsa: Du har två riktigt rejäla energisvackor, en i början av februari och en i mitten av november. I övrigt ser du ut att få ett hälsosamt år. Du tänker på vad du äter och du försöker hinna med att träna.

Oxen 21/4-21/5

Kärlek: För dig pikar kärleken på hösten. Som singel ser det ut som du inte lyckas träffa den rätta, men du har väldigt roligt i jakten på den perfekte partnern. Har du ett förhållande så satsar du på trygghet.
Arbete: Ditt arbetsår ser rätt så turbulent ut. Mycket av det som sker kan du inte påverka eftersom det styrs av yttre faktorer. Du trivs med ditt jobb, men du störs av att inte veta vad som kommer att hända.
Hälsa: Under våren är du mycket motiverad att ta hand om dig själv. Du äter bra, tränar och ser till att sova tillräckligt. Tyvärr dalar din ambition under året och på vintern är du tillbaka i dina ovanor igen.


Tvillingarna 22/5-21/6

Kärlek: Tvillingen satsar mycket på sig själv i år och det gör att det finns väldigt lite spelrum för ett nytt seriöst förhållande. När det gäller att träffa någon för en kortare tid så passar slutet på april eller oktober bra.
Arbete: Det blir en intressant och utvecklande jobbår. Du tvingas att inse sanningar om dig själv som du helst skulle ha velat slippa. En energitopp under maj gör att det är gynnsamt att söka nytt arbete eller avancera.
Hälsa: Du kommer ha det lite besvärligt i slutet på vintern. Många förkylningar tröttar ut dig och får dig ur form. Under sommaren arbetar du upp fysiken såväl som ditt självförtroende igen.


Kräftan 22/6-22/7

Kärlek: Om du inte redan har en etablerad relation kommer du ha goda möjligheter att träffa någon i slutet av året. Fram till dess ska du passa på att leka och ha kul.
Arbete: Det kan bli ett riktigt karriärsår för Kräftan förutsatt att du verkligen har bestämt dig för vad du vill satsa på. Just nu är din energi mycket stark och den påverkar främst områden som har med arbete att göra.
Hälsa: Du är mån om att hålla dig i form och det hjälper dig att undvika de vanligaste hälsorelaterade sjukdomarna. Vad du ska se upp med är stress, det höga tempot på jobbet kan påverka dig negativt.


Lejonet 23/7-23/8

Kärlek: Året börjar och slutar passionerat, däremellan kan det råda torka på romantik. Det gäller att du inte ger upp bara för att det inte slår gnistor om ditt förhållande.
Arbete: Under 2009 kommer du få chansen att byta inriktning i ditt arbete. Det här är en unik möjlighet, men också lite skrämmande eftersom det kräver en stor insats från din sida.
Hälsa: Under sommaren kommer du blomma ut i din fulla potential. Det är då du mår som bäst och då kan ingen motstå din charm. Tänk på att inte tappa bort träningen under semestern.


Jungfrun 24/8-23/9

Kärlek: Är du singel kommer du att satsa mer på arbetet än på kärleken. Om du träffar någon blir det genom jobbet eller genom en hobby. Har du ett förhållande blir oktober en passionerad månad.
Arbete: Du har höga krav på dig själv och du tänker inte ge upp innan du når dina mål. 2009 blir året då dina drömmar och mardrömmar förverkligas. April och september blir motiga månader.
Hälsa: Du kan få problem med magen under året och det är främst relaterat till stress. Undvik att knapra tabletter och försök att hitta en avstressande träningsform som yoga istället.


Vågen 24/9-23/10

Kärlek: Under 2009 handlar det mycket om att bygga på det du har. Som singel satsar du mycket energi på dina vänner. Ditt sociala skyddsnät har blivit viktigt, men det finns ändå utrymme för en flirt under sommaren.
Arbete: Du har äntligen hittat tillbaka till din arbetsglädje igen. Förra året var turbulent, men i år blir det lugnare. Undvik att göra större investeringar under november, risken är stor att du går med förlust.
Hälsa: Just nu månar du mycket om dig själv. Du har lärt dig att lyssna på din kropps signaler och det är bra. Nu gäller det att komma igång med träningen eller någon for av motion.


Skorpionen 24/10-22/11

Kärlek: Relationer av alla slag kommer att spela en stor roll i ditt liv i år. Har du ett förhållande kommer det att bli mer intensivt, särskilt under våren. Som singel söker du efter den rätte, men det kan ta ett tag.
Arbete: För dig har karriären alltid var viktig eftersom den är en bekräftelse på det du kan. I år får arbetet stå tillbaka för andra saker. Det kan vara kärlek, familj eller kanske rent av barn.
Hälsa: Din hälsa är bra under våren. Du känner i fin fysisk form även om du gärna skulle vara ännu mer tränad. Under sommaren kommer din motivation att försvinna och du börjar tänka mindre på vad du stoppar i dig.


Skytten 23/11-21/12

Kärlek: Det känns som det är för mycket vardag och för lite passion i ditt liv just nu. Du blir lätt uttråkad så det finns en möjlighet att du väljer att bryta upp från den relation du har idag.
Arbete: Det blir ett intensivt år för din del. Våren är den lugnaste tiden under 2009 så passa på och fundera på ditt karrärsval då. September och oktober blir riktigt jobbiga månder både fysiskt och psykiskt.
Hälsa: Du har alltid varit rätt slarvig med dig själv. Du är bortskämd med en bra grundfysik och behöver inte tänka så mycket på vad du stoppar i dig. Under hösten påbörjar du en ny form av träning.


Stenbocken 22/12-20/1

Kärlek: Just nu är du försiktig med att släppa in någon i din inre sfär. Som singel lever du ett intensivt uteliv tillsammans med dina vänner, men du undviker allt för intima kontakter. I november möter du en speciell person.
Arbete: Arbetet flyter på bra under våren. I Maj ställs du plötsligt inför ett val som kommer att ta mycket energi. Sommaren blir en viloperiod, men hösten blir riktigt tuff. Se upp för falska löften.
Hälsa: Du håller dig i fin fysisk form. Att se bra ut ger dig självförtroende. Du skulle behöva pyssla om dig lika mycket mentalt som du gör med din fysik. Gå gärna en kurs i personlig utveckling.


Vattumannen 21/1-19/2

Kärlek: Lever du i ett fast förhållande kan det gå slentrian i det under våren. Tänk på att du måste jobba för att behålla passionen i ditt liv. Som singel kan du möta kärleken i vintermörkret om du bara håller öppen attityd.
Arbete: Kraven från dina chefer blir högre och högre. Du tvingas göra val som påverkar ditt privatliv lika mycket som din karriär. Under september får du chansen att prova på något nytt.
Hälsa: Din hälsa är vacklande under våren. Den ena förkylningen tycks avlösa den andra utan att det riktigt bryter ut. Till sommaren får du äntligen njuta av att vara helt frisk. Du blir glad som en kalv på en klöveräng.


Fiskarna 20/2-20/3

Kärlek: Mars och april ser riktigt heta ut för din del. Du möter någon som får dig att känna dig alldeles kollrig. Har du ett förhållande finns det risk för ett triangeldrama under våren.
Arbete: Under våren satsar du mer på ditt privatliv än ditt jobb. Du känner att du inte riktigt trivs med det du gör och det bidrar till din bristande entusiasm. Vill du ha en förändring måste du söka den aktivt.
Hälsa: Det blir ett riktigt toppenår om du bortser från ett par smärre förkylningar under hösten. I september börjar du med en ny fysisk aktivitet som kommer att sluka ditt intresse under lång tid framöver.


Kommentarer
Postat av: evelina

svar: det måste vara morgan, din då?:P

2009-02-09 @ 00:03:04
URL: http://evehedberg.blogg.se/

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback