VI VANN BÅDA TURNERINGARNA

image820
Jag gillar verkligen hyllan med alla lådorna och den tjocka träramen som är uppsatt över. Jag skulle vilja ha en liknande fast vit.

Ni får ursäkta den dåliga uppdateringen igår men jag har inte varit riktigt kry och så har jag haft så mycket annat att göra. Igår hade vi friluftsdag och vi spelade först fotbollsturnering i tre timmar och sen brännbollsturnering lika länge. Och hör och häpna, mitt lag vann båda turneringarna! Vi var verkligen så himla bra och otroligt nog så vann vi brännbollsfinalen fast alla var jättetrötta och knappt orkade engagera sig medans det andra laget var jätteglada. Jag är riktigt stolt över att jag gjorde två mål när vi spelade fotboll, jag och fotboll går inte riktigt ihop alltid annars. Det där med att springa och samtidigt ha kontroll över bollen är inte riktigt min grej. :)

Idag så funderade jag på att stanna hemma för jag har blivit förkyld och känner mig helt seg i kroppen, dessutom så har jag träningvärk sen igår. Men jag gick till skolan i alla fall, jag får så dåligt samvete när jag är hemma! Dagen gick ganska så fort så det var skönt. När mamma kommer hem så antar jag väl att vi ska handla och då ska jag passa på att köpa lite skönhetsprodukter som behövs för att jag ska vara på topp i morgon när jag åker till min älskling!

Kommentarer
Postat av: Flora

när jag ser de där bilderna vill jag skaffa egen lägenhet. på direkten.

2008-05-22 @ 17:20:47
URL: http://floras.blogg.se
Postat av: Jen

jaa klart jag kan de :D de gillar jag haha ;D

2008-05-22 @ 18:10:21
URL: http://www.metrobloggen.se/JenniferLindberg
Postat av: Tanja

Svar: Ja den hade han på sig då! Det är faktiskt skit bra, billiga kläder och allt! Helt underbart (A)

Haha du har också sånna bokstäver man ska fylla i fast jag skriver alltid rätt (AA) :D

Ja jag simmade längre, haha nej det blir ju faktiskt inget seriöst simmande när ens älskling är med. haha. Nja jag är inte såå glad i fotboll faktiskt :P

Du jag kan inte se din adress i alla fall :S Det är helt konstigt! Men måste fylla i den OpenID för att jag ska kunna se er blogg adress, skit skumt!

2008-05-22 @ 19:22:42
URL: http://imbobbybrown.blogspot.com/
Postat av: http://glitterandbling.blogg.se

hoppas du får en bra dag! :)

2008-05-22 @ 19:24:55
URL: http://glitterandbling.blogg.se

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback