PRAT OM I MORGON OCH KÄRLEKEN

Idag vill jag bara ha i morgon. I morgon kommer jag vilja ha för evigt. I morgon ska jag fika på stan med min syster och lilla Alice, sen kommer min älskling till mig klockan sex. Jag träffar alla de bästa på en och samma dag. Kan nästan inte bli bättre.

Idag ska jag köra förbi stan och hämta min mobil, som förhoppningsvis kommit tillbaka, kanske besöker jag solariumet med för det var länge sen. Men det beror på om jag har pengar eller inte. Jag längtar efter värme, efter sol, efter dig. Vill inte ha regn, blåst och vara utan dig. Jag saknar dig.

Kommentarer
Postat av: Tilla

Jo visst är det mysigt. Men man måste verkligen sätta sina regler och krav klara för varandra eftersom man ständigt är med varandra. Ibland kan det bli för mkt och en massa bråk. Men ett förhållande utan bråk är väl inget förhållande. aldrig bra att gå och samla på sig massa utan att ventilera. Ja jag älskar att inreda, sen att Z är snickare och målare gör inte saken sämre. Allt blir tipptopp-fint och vi betalar nada för det mesta. Han får massa från jobbet. Vad pluggar ni förresten? Kram

2008-03-13 @ 09:50:59
URL: http://tillat.blogg.se
Postat av: Anna

Solarie var en bra idé, behöver få lite färg känner jag... :/

2008-03-13 @ 12:59:02
URL: http://kottenanna.blogg.se
Postat av: K

Helg weei !

2008-03-13 @ 14:12:37
URL: http://kristinilini.blogg.se

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback