UPDATE

Godmorgon!

Min dag har verkligen inte börjat bra. Allt känns bara fel och jag hittade inga kläder imorse som kändes bra. Måste tvätta flera lass så fort jag kommer hem! Tur att Pernilla och Carro finns för de får mig på bättre humör!

Ikväll kommer min kära syster till mig för min utväxt ska äntligen försvinna. Den är hemsk nu! I morgon ska jag nog till stan och kolla efter tyger. Jag och mamma ska även titta på Energikicken som massa folk ska springa/gå här i stan. Det var en liten update på vad som händer i mitt liv idag och imorn.

Glöm inte att kolla min fotoblogg. Jag vet inte hur designen ser ut på eran dator, för här i skolan är den helt cp men hemma ser den bra ut!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Du vad är din adress? :O Jag måste ju veta det för att kunna skicka din berlock du ska få :D Jag har redan satt in en bild i min, det får faktiskt plats två bilder, en på ena sidan och en på den andra :D Jag ska ha Frida på en sida och Nils på andra, :) Det blir jätte fint. Ha en bra dag! Kramis.

2008-06-02 @ 10:44:57
URL: http://Imbobbybrown.blogspot.com
Postat av: glitterandbling

hoppas du får en bra dag! :)

2008-06-02 @ 19:26:20
URL: http://glitterandbling.blogg.se/
Postat av: matuldius

SV:ja jag fullständigt älskar den!men svart på sommarn?tror du skulle passa i mörkblått:)svart e fint,men de va bara en tanke=)Ja,de e faktiskt du som öppnat mina ögon för tradera,haha:D



nää,vi får ses ngn dag?

Kram!

2008-06-02 @ 21:02:39
URL: http://silke.devote.se
Postat av: Sandra

Jadå min dag vart perfa :) Njut av solen!

2008-06-03 @ 13:21:19
URL: http://froggie.blogg.se/

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback