TYGJAKT

 

Som ni vet så är jag på jakt efter ett blommigt tyg (eller flera) som jag kan sy en kjol av. Jag skulle verkligen vilja ha en lite mörkare blommig kjol och en lite ljusare med mönster likt bilden. Vore det inte vackert? I morgon blir det nog en sväng på stan för mig efter skolan och då ska jag även köpa doppresent till lilla Gusten. Jag har verkligen kommit på en fin present som jag hoppas att hans föräldrar blir glad för. :) Jag vill hinna köpa det innan helgen så älsklingen får se när han kommer på torsdag. Det är ju snart torsdag! Åhh vad jag längtar!

Kommentarer
Postat av: maria

fint me blommigt :D

2008-06-03 @ 22:50:54
URL: http://mariiak.blogg.se/
Postat av: Tanja

svar: Jag skickar det så fort jag får tid till det då, (blir nog snart) hehe! :D



haha okej jag blev lite orolig där ett tag, men sen gick jag in på min gammla blogg på blogg.se och fattade vad det var du menade, hehe (A) snart kommer Jalle va? :D Kraam!

2008-06-04 @ 08:46:45
URL: http://Imbobbybrown.blogspot.com
Postat av: Amra

vilken tur att ni har tygbutiker =) här i Norrköping har vi inget sortiment kvar alls! får åka till grannstaden om vi vill ha något speciellt. kul att du kan sy utan någon sommhelst utbildning, det kan ju inte jag kan jag säga dig haha. Hoppas du får en bra helg med din pojkvän =) kramar

2008-06-04 @ 10:49:50
URL: http://amrasfinablogg.blogg.se/
Postat av: Emma

det var supergulligt. kram

2008-06-04 @ 14:15:49
URL: http://redlipgloss.blogg.se/

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback