Vår i luften

           image338

Idag är det vår. Det riktigt känns i luften. Till och med jag som brukar blir halvt deprimerad av att bara cykla hem från skolan, jag som lätt skulle kunna börja grina rätt ut när det blåser och regnar som värst när jag ska gå upp för alla backar, jag som tar varje tillfälle i akt att i hemlighet säga åt folk jag möter hur fula de är för att jag blir så trött på alla, JAG TYCKTE ATT DET VAR SKÖNT ATT CYKLA HEM. Solen lyste, det var inte kallt utan blåste bara svalt och skönt och jag tyckte att jag hörde massa fåglar kvittra, fast det var nog mest min cykel som gnisslade.

Kommentarer
Postat av: aalexandra

jaru jag brukar ta kort på allt möjligt jag me..de som kommer i min närhet typ ;) hihi men nu under vintern ... så har jag inte fotat så mkt.. men ska försöka o komma igång nu i vår igen.. :D *ler* men vill ta kort på människor men de hoppas alltid av isista sek :(

2008-02-18 @ 15:55:02
URL: http://lolabrin.blogg.se
Postat av: Svea

sv: men det är ju alltid så mysgit att bara vara med varandra :)

vad glad jag blir, jag tycker du också är så trevlig :) Visst är de så, det blir så tjatigt att bara få kommentarer som "vad snygg, vad fin" eller liknande, som många skriver just för att man ska titta på deras sida så de kan skryta om hur många besök de har haft, hah! nejdå, vad elak jag är nu. Men det ligger ju något i ed :)

2008-02-18 @ 15:59:28
URL: http://retarded.blogg.se
Postat av: aalexandra

jag har faktiskt kompisar som är jätte bra modeller o så men dom kommer me undanflykter hela jävla tiden så de är inte kul o "vilja" ta kort på dom heller... så man vill typ hitta nån annan, inte så kul o ta kort på sig själv jämt ;) hjihi

2008-02-18 @ 16:00:00
URL: http://lolabrin.blogg.se
Postat av: aalexandra

aah de äre ju :D *ler* fast jag tycker de är så tråkigt o bli fotad me systemkamera för jag ser ut o vara fet :S

2008-02-18 @ 16:14:04
URL: http://lolabrin.blogg.se
Postat av: Svea

sv: jomen det är helt klart :) Men roligast är nog att skriva något seriöst. Vissa skriver ju till alla på mest aktiva listan typ "snygg tröja" eller "ha en bra dag" till precis alla. Sånna folk hoppar jag över (h) haha! :)

2008-02-18 @ 16:16:49
URL: http://retarded.blogg.se
Postat av: ullisar

sicken härlig dag det har varit idag! - å jag gläds åt att din knarr är av monarksort (en gammal varbergsindrustri = min hemstad)!

snygg din väska är också! ser ut som blått skinn? eftersom den enda väska jag rör mig med nuförtiden är skötväskan får jag spana på vad andra har för godbitar över axeln istället..

tjo!

2008-02-18 @ 20:54:18
URL: http://akirllu.blogg.se

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback