MYSIG LÖRDAG MED PETRA

image678

Petra sov hos mig inatt, det var mysigt för det var länge sen. Igår gick vi en sväng ner på stan, var hos min bror Jens en stund och resten av dagen spenderade vi med att laga mat och se på tv. Det blev Körslaget och Extra Extra. Sen skulle vi se en film med men som vanligt kunde jag inte hålla mig vaken. :) Petra gick hem för en stund sen så nu ska jag snart träna och duscha!

Kommentarer
Postat av: Tanja

Du svarar inte på min kommentar?

2008-04-27 @ 14:49:13
URL: http://imbobbybrown.blogspot.com/
Postat av: Tanja

haha tack Anna jag såg det precis, tänkte bara om du tog illa upp när jag kommenterade det med förhållande och därför du inte svarade, jag hoppas du förstår att jag absolut inte menade något illa eller så?
Mjo precis, det är ju så svårt och jag har kollar igenom alla dina sådana bilder och jag älskar det rummet med soffan och massa trappor som det står att du brukar kolla på lägenheter på hemmet den bilden är så fin, men det passar liksom där och det är inte riktigt så rummen där ser ut, haha jag har sån ångest, för jag är väldigt svart av mig, och var nästan 100 på att rummen till stor del skulle vara mycket svarta, men jag har ångrat mig, så nu vet jag varken ut eller in, haha xD

2008-04-27 @ 14:58:47
URL: http://imbobbybrown.blogspot.com/
Postat av: Fanny

hihi nej ;)
haft en bra helg?

2008-04-27 @ 15:02:06
URL: http://kallaspinglan.blogg.se

SKRIV DIN KOMMENTAR HÄR

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback